Vind de beste privé leraars van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Priveles in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Priveles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Priveles in Ekeren (2180) - Jef
Jef
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Priveles in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik ben een ervaren leerkracht (Master Handelswetenschappen) en help graag jongeren verder die problemen hebben met boekhouden of toegepaste economie. We bekijken samen waar je moeite mee hebt en oefenen vervolgens de leerstof verder in. Dit alles op jouw tempo. Heb je in het algemeen, ook voor andere vakken, moeilijk met het maken van je huiswerk of het instuderen van de leerstof dan kan ik je hierbij helpen (ook voor lager onderwijs).
Priveles in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Priveles in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Priveles in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Ik heb in het middelbaar Handel gestudeerd, een heel algemene richting met véél talen waar ik altijd in de 90% haalde. Hierdoor blink ik uit in mijn Nederlands en Engels. Als je vertalingen of opstellen nodig hebt, contacteer me dan en ik bekijk zeker of ik u kan verder helpen.
Priveles in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Door mijn studie Agro en biotechnologie ben ik zeer sterk in de wetenschappelijke vakken, ervoor heb ik wetenschappen-wiskunde gestudeerd.
Priveles in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Ik kan vloeiend Engels praten. Ik zit momenteel in het 5de middelbaar en heb dus al 5 jaar Engels les. Op mijn laatste rapport heb ik een 8,5/10. Ook heb ik een paar kennissen waarmee ik Engels praat.
Priveles in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Priveles in Antwerpen (2030) - Thierry
Thierry
Nieuw
2030 Antwerpen
ik ben zeer geduldig en pas mij zeer goed aan aan de leeftijd, het niveau of de noden van de student...ik ben zeer communicatief en streng indien nodig...
Priveles in Kapellen (2950) - Ellen
Ellen
Nieuw
2950 Kapellen
Een wervende tekst nodig voor je website, brochure of een folder? Of een pakkende testimonial,  copy voor je verkoopsmail of een sterk persbericht? Jij weet wat je wil vertellen, ik vertaal jouw verhaal naar een krachtige boodschap!
Priveles in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Nieuw
2930 Brasschaat
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Priveles in Ekeren (2180) - Ben
Ben
Nieuw
2180 Ekeren

Privé les Ekeren: geëvalueerd met 4.87 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Ekeren, privé leerkracht Ekeren, prive lessen Ekeren, bijles aan huis Ekeren, privé onderwijs Ekeren,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Ekeren

Bijles Wiskunde - bijles wiskunde - bijles wiskunde - 1ste middelbaar school - Bijles wiskunde 4e middelbaar TSO Handel (2) - Bijles wiskunde - Spaanse les - Bijles wiskunde vijfde middelbaar - Wiskunde - Pianoles - Privé tennisles - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 4e middelbaar TSO Handel - 2de leerjaar - Bijles fysica - bijles wiskunde, eerste graad - Bijles fysica en chemie - bijles wiskunde/fysica 2de graad, eerste jaar - Sport trainer gezocht - Piano lessen - Bijles wiskunde - BIJLES - Chemie - Bijles Economie 3de middelbaar ASO - Bijles wiskunde 6de jaar - Bijles - Zangles voor gevorderden - prijs - Bijles fysika - conversatielessen Duits - bijles fysica en wiskunde - Bijles wiskunde 2egraad ASO Econ. - boekhouden - Gitaarles voor 12 jarige - Bijles wiskunde - bijles wiskunde aan huis - Netherlands lessons - Bijles wiskunde - Hulp met anorganische chemie - Bijles Frans - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wetenschappen - Pianoles - Bijles Frans voor mijn elfjarige dochter,zesde leerjaar. - Personal trainig aan huis - Bijles Duits - Leren zingen voor huwelijk van men mama - Op zoek naar iemand voor bijles rekenen en iemand dat mijn dochter wat minder onzeker kan maken op vlak van leren - Bijles wiskunde en chemie - bijles chemie - Bijles nederlands/ engels - bijles engels - bijles wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden