petsitter Turnhout

Ontdek talentvolle petsitters in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Turnhout

Petsitter in Turnhout (2300) - Gert
Gert
Turnhout
5/5 (13 reviews)
Ik ben een dierenvriend en neem graag jouw hond even mee voor wat verse buitenlucht. In en in de omgeving van Turnhout. Ben opgegroeid met honden . .
Petsitter in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Zoek jij iemand die ervaring heeft en jou trouwe viervoeter een stevige fysieke en mentale uitdaging mag geven. Dan ben je aan het juiste adres. Ik heb zelf een Beauceron van 3j oud, woon aan een bos vol heerlijke natuur en heb een volledig omheinde tuin. Tevens kan ik ook naar jou toe komen voor de hond uit te laten of socialisatietraining doen bij mij thuis.
Petsitter in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (5 reviews)
Een kat of hond alleen thuis laten wanneer je een aantal dagen niet thuis bent, het is niet altijd gemakkelijk om iemand te vinden die ze eten kan geven en verworgen. Ik spreek uit ervaring. Daarom dat ik anderen uit nood wil helpen door langs te komen jullie geliefd huisdier te verzorgen.
Petsitter in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Het beestje mag zich voorbereiden op een fikse wandeling. Ik ben zelf verzot op honden en dus zou ik ze graag een mooie wandeling geven, liefst nog door het bos of een weide.
Petsitter in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
In 2020 afgestudeerd als zorgkundige met een bijopleiding van zorgkundige +, volg nog een opleidings stervensbegeleiding. Werk graag met kinderen en mensen met een beperking. Vroeger babysit geweest.
Petsitter in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ben zelf in bezit van 2 honden. Een Sint Bernard en Franse bulldog dus voor grote honden ben ik ook geschikt. Zelf gaan we vaak bij de hondenweiden wandelen waar de honden zich kunnen uitleven
Petsitter in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zowat heel mijn familie heeft een boerderij, of toch veel dieren. Mijn 2 nonkels hebben koeien en varkens, mijn grootouders waren groentetelers, mijn zus heeft wat paarden en honden en ook mijn broer heeft een hond, waarbij ik al een paar keer op de honden heb gepast. Daarnaast pas ik sinds kort op gerbils van een vriendin. Ik vind dieren zeer fijn en geven mij ook ontspanning.
Petsitter in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik vandel graag zowieso en met een hond vind ik t superleuk, ik kan kordaat optreden als een hond niet luistert, ik vond t superfijn om na t werk mijn hond uit te laten, ik vind t ontspannend
Petsitter in Turnhout (2300) - Veronique
Veronique
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ga enorm graag wandelen. Ik hou enorm veel van dieren! Als ik een hond zie, moet ik er iets tegen zeggen of er naar glimlachen! Ik wandel graag op mezelf maar het is toch echt leuker mét een dierlijk gezelschap!
Petsitter in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Heb jij een hondje met verlatingsangst dat zich uit in alles stuk maken wanneer je niet thuis bent? Aarzel dan niet om me te contacteren en samen vinden we een paar uurtjes uit om op te passen.
Petsitter in Turnhout (2300) - Andreea
Andreea
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik hou super veel van honden. En ik zou heel goed voor kunnen zorgen en hun heel veel liefde geven. En ermee spelen . Ik kan voor de moment geen honden hebben zelf omdat we dat niet mogen. En op deze manier kan ik zo lang als het kan met een hond samen zijn en spelen .
Petsitter in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en pas ook veel op mijn hond als mijn ouders even weg zijn. Voorzien van eten en drinken is voor mij geen probleem. Uitlaten vind ik ook geen probleem.
Petsitter in Merksplas (2330) - Tyana
Tyana
Merksplas
5/5 (1 reviews)
Ik wandel zelf wel veel maar met honden heb ik nog niet super veel ervaring, ik ben ook niet de sportiefste persoon maar hou wel wat van wandelen, als ik wandel is het gemiddeld 2-3 uurs of minder en ik wandel meestal in het breebos of de kolonie.
Petsitter in Oud-turnhout (2360) - Evelien
Evelien
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik zorg graag voor dieren. Ook wandel ik af en toe met honden uit het asiel. Verder heb ik zowel ervaring met honden als met katten waaronder asielkatjes.
Petsitter in Turnhout (2300) - Laura
Laura
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Gepassioneerd door dieren, ik heb 4 jaar ervaring in het verzorgen van huisdieren, inclusief dagelijkse wandelingen, voeding, water en hygiëne voor een schnauzer in Colombia. Klaar om mijn liefde voor dieren in nieuwe kansen te benutten
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Turnhout: geëvalueerd met 4.9 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Turnhout, pet sitting in Turnhout, dierenopvang Turnhout, dierenpension Turnhout ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden