petsitter Turnhout

Ontdek talentvolle petsitters in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Turnhout

Gert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Turnhout (2300) - Gert
Gert
Turnhout
4.76/5 (17 reviews)
Ik ben een dierenvriend en neem graag jouw hond even mee voor wat verse buitenlucht. In en in de omgeving van Turnhout. Ben opgegroeid met honden . .
Petsitter in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (11 reviews)
Ik vind het zeer fijn om buiten te kunnen wandelen. Omdat ik toch een dierenvriend ben, is gaan wandelen met een hond zorgt voor extra motivatie om buiten te komen. Het liefst wandel ik in de natuur (in een bos, langs het kanaal, ...), maar ook een doorheen een rustige wijk kan het fijn wandelen zijn.
Petsitter in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Zoek jij iemand die ervaring heeft en jou trouwe viervoeter een stevige fysieke en mentale uitdaging mag geven. Dan ben je aan het juiste adres. Ik heb zelf een Beauceron van 3j oud, woon aan een bos vol heerlijke natuur en heb een volledig omheinde tuin. Tevens kan ik ook naar jou toe komen voor de hond uit te laten of socialisatietraining doen bij mij thuis.
Petsitter in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Het beestje mag zich voorbereiden op een fikse wandeling. Ik ben zelf verzot op honden en dus zou ik ze graag een mooie wandeling geven, liefst nog door het bos of een weide.
Petsitter in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend! Van kleins af aan was ik het vaste baasje en maatje van onze gezinshond. Al heel mijn leven heb ik honden. Zelfs toen ik in het Australië, IJsland en Engeland woonde, was ik daar hondenwandelaarster. Nu verwen ik graag jouw trouwe vriend met alle liefde en heerlijke, lange (of korte, uiteraard, wat voor jouw hond het beste past) wandelingen! Ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ben zelf in bezit van 2 honden. Een Sint Bernard en Franse bulldog dus voor grote honden ben ik ook geschikt. Zelf gaan we vaak bij de hondenweiden wandelen waar de honden zich kunnen uitleven
Petsitter in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zowat heel mijn familie heeft een boerderij, of toch veel dieren. Mijn 2 nonkels hebben koeien en varkens, mijn grootouders waren groentetelers, mijn zus heeft wat paarden en honden en ook mijn broer heeft een hond, waarbij ik al een paar keer op de honden heb gepast. Daarnaast pas ik sinds kort op gerbils van een vriendin. Ik vind dieren zeer fijn en geven mij ook ontspanning.
Petsitter in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren in t algemeen, ik heb heel mijn leven honden, katten gehad, ik vind honden trouw en lief en huiselijk en ik ga graag wandelen met ze
Petsitter in Turnhout (2300) - Veronique
Veronique
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd zelf honden en katten gehad, alsook fretjes, en ben zot van Alpacas! Ik kan geen beestje voorbij zien gaan zonder dat ik er aandacht aan geef of er een opmerking op moet geven hoe schattig het niet is ! Ik zal eerder naar dieren gaan dan naar mensen :-) Ik heb ook een paard samen met mijn partner, waar wij ook dagelijks mee bezig zijn. Ik hou van alle dieren! behalve spinnen :)
Petsitter in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd al erg veel van dieren gehouden en heb momenteel zelf 2 katten waar ik met heel veel liefde mee omga. Ik sta dan ook voor verschillende taken open tijdens een huisbezoek aan jullie hartendiefjes!
Petsitter in Turnhout (2300) - Andreea
Andreea
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kat thuis. Ik zou de hond kunnen wassen en uit laten. En ervoor zorgen dat die zich niet alleen voelt. En die de aandacht geven dat die wilt.
Petsitter in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en pas ook veel op mijn hond als mijn ouders even weg zijn. Voorzien van eten en drinken is voor mij geen probleem. Uitlaten vind ik ook geen probleem.
Petsitter in Beerse (2340) - Glen
Glen
Beerse
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb zelf een hond en weet dus wat ze nodig hebben. Ik ben heel flexibel dus er kunne vast en zeker goede afspraken gemaakt worden. Ik wil dat jouw hond(en) niets te kort komen en dat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben.
Petsitter in Merksplas (2330) - Tyana
Tyana
Merksplas
5/5 (1 reviews)
Ik wandel zelf wel veel maar met honden heb ik nog niet super veel ervaring, ik ben ook niet de sportiefste persoon maar hou wel wat van wandelen, als ik wandel is het gemiddeld 2-3 uurs of minder en ik wandel meestal in het breebos of de kolonie.
Petsitter in Kasterlee (2460) - Sven
Sven
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ikzelf heb samen met m'n gezin verschillenden honden en katten. Ikzelf ben het trotse baasje van een chihuahua die ni bijt 😁. Dan zijn er nog onze 2 eerste huisdieren, Ice en frost de poezen broertjes. En nog verscheidene honden. Ik ben wel streng maar verwen ze ook wel eens
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Turnhout: geëvalueerd met 4.99 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Turnhout, pet sitting in Turnhout, dierenopvang Turnhout, dierenpension Turnhout ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden