petsitter Turnhout

Ontdek talentvolle petsitters in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Turnhout

Petsitter in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
In 2020 afgestudeerd als zorgkundige met een bijopleiding van zorgkundige +, volg nog een opleidings stervensbegeleiding. Werk graag met kinderen en mensen met een beperking. Vroeger babysit geweest.
Petsitter in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ben zelf in bezit van 2 honden. Een Sint Bernard en Franse bulldog dus voor grote honden ben ik ook geschikt. Zelf gaan we vaak bij de hondenweiden wandelen waar de honden zich kunnen uitleven
Petsitter in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zowat heel mijn familie heeft een boerderij, of toch veel dieren. Mijn 2 nonkels hebben koeien en varkens, mijn grootouders waren groentetelers, mijn zus heeft wat paarden en honden en ook mijn broer heeft een hond, waarbij ik al een paar keer op de honden heb gepast. Daarnaast pas ik sinds kort op gerbils van een vriendin. Ik vind dieren zeer fijn en geven mij ook ontspanning.
Petsitter in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik vandel graag zowieso en met een hond vind ik t superleuk, ik kan kordaat optreden als een hond niet luistert, ik vond t superfijn om na t werk mijn hond uit te laten, ik vind t ontspannend
Petsitter in Turnhout (2300) - Veronique
Veronique
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ga enorm graag wandelen. Ik hou enorm veel van dieren! Als ik een hond zie, moet ik er iets tegen zeggen of er naar glimlachen! Ik wandel graag op mezelf maar het is toch echt leuker mét een dierlijk gezelschap!
Petsitter in Turnhout (2300) - Andreea
Andreea
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik hou super veel van honden. En ik zou heel goed voor kunnen zorgen en hun heel veel liefde geven. En ermee spelen . Ik kan voor de moment geen honden hebben zelf omdat we dat niet mogen. En op deze manier kan ik zo lang als het kan met een hond samen zijn en spelen .
Petsitter in Turnhout (2300) - Peter
Peter
Turnhout
Nieuw
Ik al vanaf mijn geboorte opgegroeid met honden om mij heen ik durf gerust zeggen dat ik een honden fluisteraar ben mijn honden staan altijd op de tweede plaats na mijn vrouw ik ben op invaliditeit en onder schuldbemiddeling ik heb dan ook zeeën van tijd ik moet mij wel verplaatsen met het openbaar vervoer maar dat is voor mij gratis ik ben van Turnhout en doe dit om een centje bij te verdienen en ik kan 6dagen op7komen
Petsitter in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Altijd dieren gehad in het ouderlijke huis, heel uiteenlopend van honden en katten tot baardagamen en kippen. Momenteel woon ik op het gelijkvloers met tuintje, dichtbij natuurgebied voor een fijne wandeling.
Petsitter in Turnhout (2300) - Taylor
Taylor
Turnhout
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber, ik heb zelf heel veel dieren gehad toen ik klein was, ik leefde op een boerderij met honden, paarden, koeien, katten noem maar op toen ik zo jong was kon je me altijd vinden in het kippenhok het maakte mij niet uit hoe vuil ik was het was de mooiste tijd uit mijn leven.
Petsitter in Turnhout (2300) - Marieke
Marieke
Turnhout
Nieuw
Hallo Wij hebben zelf een hond. Genoeg aandacht en verzorging is voor dieren belangrijk. Daarom wil ik graag lansgaan als dit nodig is om voor uw dier te zorgen.
Petsitter in Turnhout (2300) - Rosalie
Rosalie
Turnhout
Nieuw
Ik ben Rosalie en ik heb al honden rond mij sinds ik mij kan herinneren. Ik wandel graag met honden en ik verzorg ze graag. Ik kan wandelen met grote en met kleine honden.
Petsitter in Turnhout (2300) - Lies
Lies
Turnhout
Nieuw
Hallo, ik ben Lies. Ik woon in Turnhout en werk als bediende. Ik zou graag wat bijklussen omdat ik het graag doe en uiteraard ook wel voor wat extra te kunnen verdienen. Ik heb de nodige ervaring opgedaan door mijn eigen woning helemaal alleen onder handen te nemen en ben best wel trots op het resultaat.
Petsitter in Turnhout (2300) - Elke
Elke
Turnhout
Nieuw
Ik ben opgegroeid tussen de dieren vanaf men geboorte. Mijn ouders hadden een boerderij. Ik ben zelf ook een zeer grote dierenvriend! Ik heb zelf een hondje thuis. Dit is een franse bulldog genaamd Ziva.
Petsitter in Turnhout (2300) - Marthe
Marthe
Turnhout
Nieuw
Ik ben een erg actief persoon die graag buiten is. Ideaal dus om met een hondje erbij een stukje te gaan wandelen of joggen. Ik ben een ongelooflijke dierenvriend dus deze job is echt iets voor mij.
Petsitter in Turnhout (2300) - Lyn
Lyn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
We verzorgen uiteraard onze eigen hond(en), en springen in voor dieren van familie en kennissen zoals katten en kippen. Van nature uit zijn we dierenliefhebbers en hebben we een klik met dieren. Affectie, zeker niet snel een angst of onzekerheid.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Turnhout: geëvalueerd met 4.75 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Turnhout, pet sitting in Turnhout, dierenopvang Turnhout, dierenpension Turnhout ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden