petsitter Aarschot

Ontdek talentvolle petsitters in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Aarschot

Petsitter in Herselt (2230) - Marina
Marina
Herselt
5/5 (15 reviews)
Ben een vlotte 62 jarige vrouw die op uw huisdier graag wil oppassen en of verzorgen. Ben in het bezit van een eigen wagen.Woon in Herselt. We kunnen de behoeften van uw dier bespreken.de do's en the don'ts.
Petsitter in Herselt (2230) - Yona
Yona
Herselt
5/5 (7 reviews)
Sommige hondjes kunnen nog niet zo goed alleen zijn. Andere hondjes mogen niet alleen zijn omdat ze nog niet zindelijk zijn of dingen kapot maken. Daarom vind ik het belangrijk dat iemand ook die taak op zich neemt. Ik ben heel goed met andere dieren ook maar daar heb ik niet zo veel ervaring mee.
Petsitter in Hulshout (2235) - Denise
Denise
Hulshout
5/5 (6 reviews)
Heb zelf 3 honden en 2 poezen. Mijn 3 honden komen allemaal uit asiel en hadden wat problemen. Mijn laatste 2 adopties zijn nog geen 2 maanden geleden gedaan vanuit Roemenië. Ik probeer altijd mijn honden te helpen door hun vertrouwen te winnen.en geduld te hebben.
Petsitter in Westmeerbeek (2235) - Bert
Bert
Westmeerbeek
5/5 (4 reviews)
Ik ben een echte poezenvriend en dat is absoluut ook zo met alle dieren die je op de boerderij vind. Ik hou erg veel van paarden en heb ervaring met het werken met deze dieren. Algemene verzorging, voederen, stal uitmesten en verversen
Petsitter in Aarschot (3200) - Jeroen
Jeroen
Aarschot
5/5 (4 reviews)
Ik hou erg van natuur en honden, ik ga vaak wandelen in de omliggende natuur en zou dat al te graag met een hond kunnen doen. Helaas heb ik zelf geen hond, ik zou dus maar al te graag uw hond vergezellen op wandeltocht wanneer u dat niet kan of wil doen!
Petsitter in Aarschot (3200) - Ruth
Ruth
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Als u even geen tijd hebt, ben ik bereid om uw dier eten en drinken te geven of even uit te laten. Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en ik krijg ook regelmatig honden uit de familie over de vloer om op te passen. Ik ben een speels en rustig persoon.
Petsitter in Rotselaar (3110) - Jasper
Jasper
Rotselaar
5/5 (3 reviews)
Ik moet ook voor de dieren van mijn buren zorgen. Ze hebben twee katten en een hond. Ik heb dit al meerder vakanties gedaan en er zijn nooit echt problemen geweest.
Petsitter in Aarschot (3200) - Ralph
Ralph
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Thuis opgegroeid met veel dieren in de omgeving. Momenteel trotse eigenaar van 2 verwende geadopteerde katten. Spendeer graag tijd met dieren en kan me makkelijk verplaatsen voor bezoeken!
Petsitter in Langdorp (3201) - Jan
Jan
Langdorp
5/5 (2 reviews)
Heb altijd honden gehad en ben er heel graag mee bezig . Zou er graag mee gaan wandelen . We hebben nu 7 honden met de twee mechelaars ga ik naar school de andere 5 zijn van mijn vriendin en zijn chihuahua s
Petsitter in Herselt (2230) - Stephanie
Stephanie
Herselt
5/5 (2 reviews)
Zoals ik al bij 'huisbezoek' zei, dieren zijn het minst gestresseerd in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarom kom ik ook graag bij u thuis op bezoek om uw dier te verzorgen.
Petsitter in Westerlo (2260) - Ignace
Ignace
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik een kat (Scottish Fold) gehad en loopt hier nu een geadopteerde hond (Saluki) rond. Ik ben enorm graag bezig met de zorg van dieren, en vind ik het enorm belangrijk dat deze dieren de aandacht krijgen die ze verdienen. Niet iedereen heeft hier altijd de tijd voor en daar heb ik ook begrip voor, het is uiteindelijk niet altijd evident om er altijd ‘te zijn’. Ik bied hierbij graag hulp!
Petsitter in Nieuwrode (3221) - Rosa maria
Rosa maria
Nieuwrode
5/5 (1 reviews)
Het is nog niet zo lang geleden dat ik mijn zelfstandige activiteit met voedseldistributie heb beëindigd. Ik heb gewerkt op Festivals, privéfeesten en andere evenementen. Ik heb tijd voor andere activiteiten en cursus volgen.
Petsitter in Wezemaal (3111) - Benjamin
Benjamin
Wezemaal
5/5 (1 reviews)
Ik hou van jongsaf al van honden. Ik wandel graag. Ik heb een tuin die niet te netjes moet zijn, dus daar mag gerust een hond in ravotten. Daarnaast heb ik wel geen hondenkooi maar wel de wens om er een aan te schaffen in de toekomst. Alleen zoek ik het juiste ras, zowat tussen voldoende karakter en toch niet te veel 'werken' ;-) Graag wil ik op uw huisdier passen, bij u, of bij ons.
Petsitter in Heist-op-den-berg (2220) - Tania
Tania
Heist-op-den-berg
5/5 (1 reviews)
Vroeger heb ik altijd een hond gehad, nu al 10 jaar twee poezen. Ik verzorg de dieren graag en ga er graag mee wandelen indien nodig. Zowel korte als lange wandelingen.
Petsitter in Messelbroek (3272) - Jan
Jan
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Heb een groot hart voor honden heb er zelf gehad ,ben nu overgeschakeld naar hondenoppas waar ik al 3 jaar ervaring mee heb en verschillende hondenbaasjes en honden gelukkig heb gemaakt mvgr; Jan
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Aarschot: geëvalueerd met 4.91 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Aarschot, pet sitting in Aarschot, dierenopvang Aarschot, dierenpension Aarschot ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden