petsitter Aarschot

Ontdek talentvolle petsitters in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Aarschot

Petsitter in Langdorp (3201) - Jan
Jan
Langdorp
5/5 (2 reviews)
Heb altijd honden gehad en ben er heel graag mee bezig . Zou er graag mee gaan wandelen . We hebben nu 7 honden met de twee mechelaars ga ik naar school de andere 5 zijn van mijn vriendin en zijn chihuahua s
Petsitter in Aarschot (3200) - Ruth
Ruth
Aarschot
5/5 (2 reviews)
Als u even geen tijd hebt, ben ik bereid om uw dier eten en drinken te geven of even uit te laten. Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en ik krijg ook regelmatig honden uit de familie over de vloer om op te passen. Ik ben een speels en rustig persoon.
Petsitter in Aarschot (3200) - Steffen
Steffen
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme hondenvriend. Heb al bijna 12 jaar zelf een hond en ga er steeds graag met wandelen. Voor een wandeling groot of klein kan je bij mij terecht.
Petsitter in Aarschot (3200) - Luna
Luna
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al dierenvriend geweest! Ik heb zelf ook een hond en ben dus wel ervaren met honden. Ik hoop snel jullie hondje te leren kennen! Ik wil zeker ook op huisbezoek komen als het hondje alleen zit!
Petsitter in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 katten en ik weet dat ze van gezelschap houden. Daarom vind ik het leuk om op andere katten te passen als de baasjes voor langere tijd weg zijn.
Petsitter in Langdorp (3201) - Cathy
Cathy
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Heyhey, ik ben Cathy 27 jaar en ben community associate bij Regus in Herentals ☺️ Vroeger had ik een vast babysit gezinnetje met 3 hondjes. Als ze op vakantie gingen verbleef ik in hun huis voor de hondjes ☺️ Zelf ben ik ook opgegroeid met altijd een hond in mijn leven en zou het nooit anders willen. Hopelijk tot snel!! ☺️
Petsitter in Aarschot (3200) - Dries
Dries
Aarschot
Nieuw
Van jongsaf aan zijn mijn hondjes belangrijk voor mij, je voelt de appreciatie als ze naar buiten mogen en kunnen ravotten. daarom wil ik er mede voor zorgen dat andere honden ditzelfde voorrecht kunnen genieten. Heeft u geen tijd om de hond dagelijks uit te laten ? Kan uw viervoeter niet mee op vakantie? Dan mag u me zeker contacteren!
Petsitter in Aarschot (3200) - Jolien
Jolien
Aarschot
Nieuw
Door familie en vrienden, maar ook andere mensen, ben ik al regelmatig gevraagd om op hun hartendiefjes te passen. Daarnaast zorgde ik er ook voor dat het huis er netjes bij lag. Ze waren steeds tevreden over mijn werk!
Petsitter in Aarschot (3200) - Laura
Laura
Aarschot
Nieuw
Ik ben bereid om je hond of kat te vertroetelen, eten te geven en eventueel uit te laten. Ik heb zelf 3 katten en een hondje (cavalier king charles spaniel).
Petsitter in Rillaar (3202) - Kelly
Kelly
Rillaar
Nieuw
Hallo 😀 Ik ben Kelly en ben 19 jaar. Ik ben een hele grote dierenvriend en heb thuis zelf 1 kat en 2 paarden. Je kan niet alleen bij mij terecht voor paarden en katten maar ook voor honden, konijnen, hamsters,...
Petsitter in Aarschot (3200) - Emmely
Emmely Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
Nieuw
Tijdens een huisbezoek zijn er verschillende taken mogelijk. Zoals het voeren, drinkwater verversen, kattenbak leegmaken... Ik kom altijd op voorhand langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat uw huisdier nodig heeft aan verzorging. Zo komt hij/zij zeker niets tekort tijdens uw afwezigheid.
Petsitter in Langdorp (3201) - Gysa
Gysa
Langdorp
Nieuw
We hebben thuis altijd een hele hoop dieren gehad, Ik rij ook al sinds 8 jaar paard en heb een tijd een verzorgpaard gehad, hier heb ik dus ook ervaring mee.
Petsitter in Aarschot (3200) - Loena
Loena
Aarschot
Nieuw
Ik hou van wandelen in de buitenlucht. Ikzelf heb thuis ook een hond, waarmee ik graag op pad ga. Als kind ging ik ook al vaak met de honden van de buren wandelen.
Petsitter in Aarschot (3200) - Femke
Femke
Aarschot
Nieuw
Ik hou van hondjes, ik zelf heb 3 chihuahua's heb ook ervaring met grotere honden. Ik hou ervan om ermee te knuffelen en te gaan wandelen. Oudere hondjes en pupjes
Petsitter in Herselt (2230) - Heidi
Heidi
Herselt
Nieuw
Ik heb 2 mechelse herders. In het verleden met mijn honden gewerkt als bewakongsagente. Mijn kennis van honden is er wel. Vriendelijke groeten Heidi
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Aarschot: geëvalueerd met 4.67 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Aarschot, pet sitting in Aarschot, dierenopvang Aarschot, dierenpension Aarschot ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden