Vind de beste petsitter van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.79/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Hondenfluisteraar... ;-)
Petsitter in Mechelen (2800) - Tine
Tine
4.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Petsitter in Mechelen (2800) - Talha
Talha
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Petsitter in Mechelen (2800) - Nils
Nils
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Petsitter in Mechelen (2800) - Nele
Nele
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik ben opgegroeid met verschillende dieren rondom mij. Voor zover ik me kan herinneren was ik altijd omringd door honden en katten. Sinds ik nu op een appartement woon is het houden van dieren niet zo gemakkelijk meer. Daarom worden die van jou extra verwend.
Petsitter in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Petsitter in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Nieuw
2800 Mechelen
Ik hou heel veel van honden en ga graag wandelen,zo kan ik ook uw lieve viervoeter een mooie wandeling bezorgen,vol geduld en liefde want ook zij verdienen alle zorg. Heb dit reeds vele keren gedaan en is een hele fijne ervaring geweest voor me
Petsitter in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Nieuw
2800 Mechelen
Mijn naam is Myrte. Ik ben 22 jaar oud en ben een enorme dierenliefhebber! Sinds kort woon ik in een appartement in Mechelen waardoor het niet mogelijk is dieren in huis te nemen. Ik zou het dus super vinden mocht ik af en toe met een hond op stap kunnen gaan!
Petsitter in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Nieuw
2800 Mechelen
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Petsitter in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Nieuw
2800 Mechelen
Opgegroeid op een boerderij ben ik grootgebracht met dieren. Het hoogtepunt voor mij was toen onze hond beviel van 9 puppy's. Ik woon nu in de stad en heb nog geen ruimte voor een hond, doch meer dan genoeg liefde om te geven aan een hond op een prachtige wandeling.
Petsitter in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Nieuw
2800 Mechelen
Gaan wandelen met de hond is voor mij pure ontspanning. Niets leuker dan de viervoeter uitlaten en zelf even de frisse buitenlucht opsnuiven. Daar ik zelf in een studio woon kan ik spijtig genoeg geen huisdier in huis halen. Ideaal om via deze manier toch nog wat te kunnen genieten van een frisse wandeling!
Petsitter in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben een grote dierenvriend en had zelf vroeger 2 bouviers en 2 katten. Ik wil graag op dieren passen, met ze gaan wandelen, ervoor zorgen tijdens uw verlof, ...
Petsitter in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Nieuw
2800 Mechelen
Ervaring met honden, katten en reptielen. Mogelijkheid tot oppassen, huisbezoeken, wandelingen en meer. Bij interesse stuur mij zeker een bericht.

Petsitter Mechelen: geëvalueerd met 4.93 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Mechelen, pet sitting in Mechelen, dierenopvang Mechelen, dierenpension Mechelen ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Mechelen

Dogsitter Nika - Nika dogsitter - Kan ons Ziva 15 dagen logeren,(23/8-8/9) - Dringend oppas 2 lieve chiwachwa 's - Zoek Liesbeth (?) v. omg.Ternat paste jan. op Bo - Honden opvang - Lieve kitten zoekt dagopvang - wandelen met hond - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Lieve Hondenopvang gezocht regio Mechelen - Hondenoppas in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter in Mechelen (2800) - Oppas bij eigenaar - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Dringend: Oppas aan huis gezocht voor 3 lieve honden en 1 kat - Mijn hond gedurende1 dag oppassen - Logeeradres voor onze Yorkshire terriërs gezocht op 28-29 juni - oppas voor een hond - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden