petsitter Mechelen

Ontdek talentvolle petsitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Mechelen

Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Petsitter in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Petsitter in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Petsitter in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Petsitter in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Huisdieren zijn als familie. Dat begrijpt alleen een goed baasje, alsook ik. Voor onze viervoeters moet dan ook zeer goed gezorgd worden en dat wil ik voor u doen. Zelf heb ik veel huisdieren om me heen gehad als kind, zelf heb ik een Duitse herder "Foxy". Groot of klein, ik verzorg ze zoals de mijn.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Petsitter in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik maak elke dag lange wandelingen in en rond Mechelen op verzoek van de kinesist en ik ben dol op dieren. Ik werk part-time dus ik ben regelmatig beschikbaar onder de middag om je hond even uit te laten voor zijn middagpauze.
Petsitter in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik hou heel veel van honden en ga graag wandelen,zo kan ik ook uw lieve viervoeter een mooie wandeling bezorgen,vol geduld en liefde want ook zij verdienen alle zorg. Heb dit reeds vele keren gedaan en is een hele fijne ervaring geweest voor me
Petsitter in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Petsitter in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Opgegroeid op een boerderij ben ik grootgebracht met dieren. Het hoogtepunt voor mij was toen onze hond beviel van 9 puppy's. Ik woon nu in de stad en heb nog geen ruimte voor een hond, doch meer dan genoeg liefde om te geven aan een hond op een prachtige wandeling.
Petsitter in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Gaan wandelen met de hond is voor mij pure ontspanning. Niets leuker dan de viervoeter uitlaten en zelf even de frisse buitenlucht opsnuiven. Daar ik zelf in een studio woon kan ik spijtig genoeg geen huisdier in huis halen. Ideaal om via deze manier toch nog wat te kunnen genieten van een frisse wandeling!
Petsitter in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ervaring met honden, katten en reptielen. Mogelijkheid tot oppassen, huisbezoeken, wandelingen en meer. Bij interesse stuur mij zeker een bericht.
Petsitter in Mechelen (2800) - Jessica
Jessica
Mechelen
Nieuw
ik ben een hele grote dierenvriend , vooral voor honden dan. ik wil graag voor u hond zorgen zoals eten/drinken geven, ermee spelen, gaan wandelen, enz. wanneer het voor u even niet lukt. bij mij komt je hond in goede handen. en ze zullen super blij zijn met de zorg die ik eraan geef. heb vroeger altijd dieren thuis gehad katten en honden waar ik voor zorgde en ze kwamen nooit iets te kort
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Mechelen, pet sitting in Mechelen, dierenopvang Mechelen, dierenpension Mechelen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden