petsitter Mechelen

Ontdek talentvolle petsitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Mechelen

Baghdasaryan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Petsitter in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Petsitter in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Petsitter in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Petsitter in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Huisdieren zijn als familie. Dat begrijpt alleen een goed baasje, alsook ik. Voor onze viervoeters moet dan ook zeer goed gezorgd worden en dat wil ik voor u doen. Zelf heb ik veel huisdieren om me heen gehad als kind, zelf heb ik een Duitse herder "Foxy". Groot of klein, ik verzorg ze zoals de mijn.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Petsitter in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik hou heel veel van honden en ga graag wandelen,zo kan ik ook uw lieve viervoeter een mooie wandeling bezorgen,vol geduld en liefde want ook zij verdienen alle zorg. Heb dit reeds vele keren gedaan en is een hele fijne ervaring geweest voor me
Petsitter in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Myrte. Ik ben 22 jaar oud en ben een enorme dierenliefhebber! Sinds kort woon ik in een appartement in Mechelen waardoor het niet mogelijk is dieren in huis te nemen. Ik zou het dus super vinden mocht ik af en toe met een hond op stap kunnen gaan!
Petsitter in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Van jongsaf had ik huisdieren, voornaamelijk honden en katten, maar ik heb ook ervaring met muizen, konijnen en cavia‘s. Ik hal er veel voldoening en vreugde uit de tijd met de dieren.
Petsitter in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Opgegroeid op een boerderij ben ik grootgebracht met dieren. Het hoogtepunt voor mij was toen onze hond beviel van 9 puppy's. Ik woon nu in de stad en heb nog geen ruimte voor een hond, doch meer dan genoeg liefde om te geven aan een hond op een prachtige wandeling.
Petsitter in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Gaan wandelen met de hond is voor mij pure ontspanning. Niets leuker dan de viervoeter uitlaten en zelf even de frisse buitenlucht opsnuiven. Daar ik zelf in een studio woon kan ik spijtig genoeg geen huisdier in huis halen. Ideaal om via deze manier toch nog wat te kunnen genieten van een frisse wandeling!
Petsitter in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en had zelf vroeger 2 bouviers en 2 katten. Ik wil graag op dieren passen, met ze gaan wandelen, ervoor zorgen tijdens uw verlof, ...
Petsitter in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ervaring met honden, katten en reptielen. Mogelijkheid tot oppassen, huisbezoeken, wandelingen en meer. Bij interesse stuur mij zeker een bericht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Mechelen, pet sitting in Mechelen, dierenopvang Mechelen, dierenpension Mechelen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Mechelen

Scheren en trimmen door het feit ik geen auto heb liest aan 🏡 - Trimmen van yenka - Petsitter voor ons hondje - Met puppy even spelen en uitlaten - Konijn van medicatie voorzien dit weekend - Wandelen met mijn hond - Mobiel hondentrimsalon - Honden oppa - Oppassen op hond - Logement - Oppas van 11 tot 31 juli 2022 - Hond opas - Dogsitter Nika - Nika dogsitter - Kan ons Ziva 15 dagen logeren,(23/8-8/9) - Dringend oppas 2 lieve chiwachwa 's - Zoek Liesbeth (?) v. omg.Ternat paste jan. op Bo - Honden opvang - Lieve kitten zoekt dagopvang - wandelen met hond - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Lieve Hondenopvang gezocht regio Mechelen - Hondenoppas in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter in Mechelen (2800) - Oppas bij eigenaar - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mechelen (2800) - Dringend: Oppas aan huis gezocht voor 3 lieve honden en 1 kat - Mijn hond gedurende1 dag oppassen - Logeeradres voor onze Yorkshire terriërs gezocht op 28-29 juni - oppas voor een hond - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden