petsitter Mechelen

Ontdek talentvolle petsitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Mechelen

Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Ik heb al ervaring met het babysitten, als eveneens housesitting voor dieren, zelfs paarden. Maar ook voor persoonlijke assistentie sta ik open. Mee gaan fitnessen of komen oppassen in het weekend, of als buddy mee gaan voor een concert,...
Petsitter in Mechelen (2800) - Liesbeth
Liesbeth
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Omdat ik met de vaste nacht werk heb ik best wat vrije tijd. Ik ben het gewoon van met mijn 2-jarige geadopteerde Mechelse herder te wandelen en wil gerust een goeie toer doen met de honden waarvan de baasjes een hele dag moeten werken of op vakantie zijn.
Petsitter in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Petsitter in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Petsitter in Mechelen (2800) - Lieselotte
Lieselotte
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond waar ik graag en vaak mee ga wandelen. Ik vind het leuk om, bij eender welke weersomstandigheid, buiten te gaan. Lange wandelingen van 1 tot 2h of een kort ommetje.
Petsitter in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf trotse eigenaar van een binnenhuiskat die veel aandacht nodig heeft. Ik weet hoe belangrijk huisdieren zijn voor ons en hoeveel ze voor ons betekenen. Ik zou zelf maar pas op reis gaan als ik zeker ben dat mijn kat goed verzorgd wordt.
Petsitter in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou heel erg van dieren en ben van nature erg professioneel, stipt en betrouwbaar. Ik hou ervan voor dieren te zorgen en verwen ze met veel plezier.
Petsitter in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Petsitter in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Petsitter in Mechelen (2800) - Francisca
Francisca
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een 2 katten en een kitten, dus ik kan wel voor u dier zorgen. Ze zitten bij mij perfect omdat ik me graag met dieren bezig hou. Ik weet wat ik moet doen als het op dieren aankomt.
Petsitter in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
"Run all the miles. Pet all the dogs". Ik ben een echt hondenmens. Het liefst van al knuffel ik élke hond die mijn pad kruist. Als kind ben ik opgegroeid met honden en ik ben meter van Roxy, de hond van een vriendin. Binnenkort heb ik m'n eigen stekje en kan ik eindelijk een hond in huis nemen.
Petsitter in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik maak elke dag lange wandelingen in en rond Mechelen op verzoek van de kinesist en ik ben dol op dieren. Ik werk part-time dus ik ben regelmatig beschikbaar onder de middag om je hond even uit te laten voor zijn middagpauze.
Petsitter in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Reeds ruime ervaring met honden, katten, knaagdieren en reptielen (zie bio). Ik ben al regelmatig gaan oppassen bij familie en vrienden, auto ter beschikking als eigen vervoer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Mechelen: geëvalueerd met 4.98 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Mechelen, pet sitting in Mechelen, dierenopvang Mechelen, dierenpension Mechelen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden