petsitter Mechelen

Ontdek talentvolle petsitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Mechelen

Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Ik heb al ervaring met het babysitten, als eveneens housesitting voor dieren, zelfs paarden. Maar ook voor persoonlijke assistentie sta ik open. Mee gaan fitnessen of komen oppassen in het weekend, of als buddy mee gaan voor een concert,...
Petsitter in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf altijd dieren gehad en heb nu nog steeds een hamster en een adoptiehondje. Indien u even hulp nodig heeft bij de verzorging van uw huisdier, help ik graag! Even uitlaten, eten geven, medicatie voorzien,... het kan voor mij allemaal. Ik hoor graag of ik jou kan helpen!
Petsitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Nikita
Nikita
Sint-katelijne-waver
5/5 (5 reviews)
Dit heb ik nog niet gedaan maar sta hier zeker voor open om aandacht en liefde te geven aan jullie viervoeter als jullie er eens even cantussen willen
Petsitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Andy
Andy
Sint-katelijne-waver
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Mijn naam is andy en ben 19 jaar. Ik ga nog naar school ik zit in mijn laatste jaar en ik studeer als loodgieter. Ik heb ook wel wat vrije tijd. Ik wil deze tijd nuttig gebruiken met mensen te helpen. Ik werk zeer precies en proper. Hopelijk tot binnenkort.
Petsitter in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Thuis heb ik zelf een hondje rondlopen en vandaar begrijp ik het dat je niet zomaar iedereen je viervoeter toevertrouwd. Ik hoop je vertrouwen te kunnen winnen en je viervoeter te mogen verwennen! Hopelijk tot hoors!
Petsitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Sofie
Sofie
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Ben zelf opgegroeid met honden en daarna zelf een hond gehad die bijna 18 jaar mijn beste vriend is geweest. Altijd met veel liefde voor gezorgd,dit zou ik zeker voor jullie liefste schat ook willen doen als jullie eens een oppasser nodig hebben.
Petsitter in Mechelen (2800) - Jolien
Jolien
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik hou zelf heel erg van dieren en vind het belangrijk ze met een gerust hart te kunnen achterlaten. Ik ben zeer professioneel en betrouwbaar, en daarnaast behandel en verwen ik elk diertje alsof het mijn eigen is.
Petsitter in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren en kom heel graag op uw dieren passen. Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen en hamsters. Ik pas regelmatig met veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Petsitter in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hey , om te beginnen ben ik een groot dierenvriend , heb jarenlang een prachtige labrador gehad waar ik minimum 2x per dag mee ging wandelen of joggen . heb ook een rosse kater gehad die een vondeling was van uit een achtergelaten nest . Graag zou ik dus terug meer contact willen met deze dieren als ook bijverdienste van maken .
Petsitter in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Huisdieren zijn als familie. Dat begrijpt alleen een goed baasje, alsook ik. Voor onze viervoeters moet dan ook zeer goed gezorgd worden en dat wil ik voor u doen. Zelf heb ik veel huisdieren om me heen gehad als kind, zelf heb ik een Duitse herder "Foxy". Groot of klein, ik verzorg ze zoals de mijn.
Petsitter in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Het bezitten van een hond is een van mijn 3 dromen toen ik klein was. Ik had niet de kans om dit te doen toen ik leraar was in Turkije. Ik zou graag vrienden willen zijn met honden voordat ik mijn familie uit Turkije haal.
Petsitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Yolanda
Yolanda
Sint-katelijne-waver
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb al enkele jaren ervaring met opvang van honden tijden het verlof van de baasjes en dit is altijd prima verlopen. Ik verblijf meestal bij de baasjes samen met mijn hondje Frodo gedurende de hele periode. Ik kan natuurlijk ook de dieren gewoon gaan uitlaten of in overleg met de baasjes zien wat de noden zijn van de dieren. Groetjes Yolanda
Petsitter in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een aantal huisdieren onder andere een kat, konijn, cavia, hamsters. Met knaagdieren kan ik het beste om maar sta voor alles open aangezien ik een echte dierenvriend ben.
Petsitter in Mechelen (2800) - Francisca
Francisca
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een 2 katten en een kitten, dus ik kan wel voor u dier zorgen. Ze zitten bij mij perfect omdat ik me graag met dieren bezig hou. Ik weet wat ik moet doen als het op dieren aankomt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Mechelen: geëvalueerd met 4.98 door 90 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Mechelen, pet sitting in Mechelen, dierenopvang Mechelen, dierenpension Mechelen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden