hondenoppas

Hondenoppas aan huis gezocht? Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 8.711 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas aan huis: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Hey, ik heb zelf 4 honden en een konijn. Vroeger had ik thuis ook katten. Mijn vrienden zeggen dat ik de grote dierenvriend ben. Dieren mogen niets te kort komen en krijgen veel aandacht van me.
Hondenoppas in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (277 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Hondenoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (158 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 1 konijn Die ik elke dag met veel liefde en toewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Hondenoppas in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (147 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Hondenoppas in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Ik werk als vrijwilliger in het dierenasiel in Sint-Truiden waar ik in de hondenafdeling werk, poetsen hokken, honden verzorgen, wassen, kammen en ook geef ik training aan de honden. Ik hou enorm van honden. In de periode van maart tot november doe ik tuinonderhoud en van november tot maart probeer ik andere dingen te doen om dat gat op te vullen, ook doe ik verfwerkjes. Mvg Yves
Hondenoppas in Rumst (2840) - Jonathan
Jonathan
Rumst
4.82/5 (72 reviews)
Zelf altijd opgegroeid met dieren in en rond het huis , wie niet van dieren houd houd niet van mensen , ga je op vakante en moet je huisdier gezelschap / opvang hebben in zijn eigen omgeving. Dan mag u altijd beroep doen op mij
Hondenoppas in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.99/5 (72 reviews)
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven dat het verdient. Ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat. Niks is mij teveel!
Hondenoppas in Wuustwezel (2990) - Leen
Leen
Wuustwezel
5/5 (57 reviews)
Met plezier kom ik oppassen bij jou thuis. Ik ben een gróte honden-en kattenliefhebber, maar heb ook konijnen, kippen, cavia's en een Griekse landschildpad thuis. Ervaring met paarden heb ik ook. Ik werkte eerder in een opvangcentrum voor Wilde dieren en een asiel.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Hondenoppas in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
4.98/5 (48 reviews)
Hallo , als hondenliefhebster wil ik gerust met jullie dieren gaan wandelen , verzorgen , oppassen als jullie erop uit trekken . Katten zijn ook geen probleem . Dus als jullie graag wat hulp hebben met de dieren wil ik dit heel graag doen hoor
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (40 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Hondenoppas in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.92/5 (38 reviews)
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlei dieren, ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Hondenoppas in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.86/5 (37 reviews)
Alle dieren zijn mijn vrienden en ik heb zelf dieren en ik ben er niet bang van en troetel ze heel graag ook eten geven is leuk en het vuil schrikt me niet af
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan als oppas voor uw hond of kat bij u thuis zodat ze zich niet meer eenzaam voelen.
Hondenoppas in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.97/5 (34 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice hondenoppas: geëvalueerd met 4.9 door 4.600 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas aan huis, hondenoppas gezocht, hondenpension, dogistter, hondenopvang, hondenhotel, hondensitter gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een hondenoppas per uur?

De kosten van een hondenoppas per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het niveau van ervaring van de oppas en de specifieke behoeften van uw hond. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

Het is raadzaam om onderzoek te doen naar de tarieven in uw specifieke regio en contact op te nemen met verschillende hondenoppassers om prijsvoorstellen te krijgen op basis van uw specifieke situatie en behoeften. Dit stelt u in staat om een beter beeld te krijgen van de gemiddelde kosten voor hondenoppas per uur in uw omgeving. Bij Ring Twice zijn gemiddelde prijzen voor een hondenoppas vanaf €9-12/uur.

Wat is een gastgezin voor een hond?

Een gastgezin voor een hond is een tijdelijk thuis waar een hond verblijft in afwachting van adoptie, terwijl hij weg is van zijn oorspronkelijke eigenaar of het asiel. Het gastgezin biedt een liefdevolle en zorgzame omgeving voor de hond gedurende deze periode. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van een gastgezin voor een hond:

Een gastgezin voor een hond biedt een waardevolle tussenstop voor de hond, waarin hij liefde, zorg en stabiliteit ontvangt terwijl hij wacht op zijn permanente thuis.

Wie past er op mijn hond als ik op vakantie ben?

Wanneer u op vakantie bent en uw hond niet kunt meenemen, zijn er verschillende opties voor het vinden van passende zorg voor uw huisdier. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke optie het beste past bij de behoeften en het temperament van uw hond. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de gekozen zorgverlener te ontmoeten, referenties te controleren en eventuele speciale instructies of vereisten voor uw hond duidelijk te communiceren.

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden