hondenoppas

Hondenoppas aan huis gezocht? Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 7.850 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas aan huis: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Hondenoppas in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (141 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Hondenoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (137 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen, die ik elke dag met veel liefde en toewijding verzorg. Ik ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats. Mijn hond is een bordercollie vs mechelse herder en is mijn steun en toeverlaat.
Hondenoppas in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.98/5 (65 reviews)
Regelmatig ga ik voor vrienden hun huisdieren eten geven of uitlaten. Ik ben het gewoon om te gaan wandelen met grote honden en vind het super om er aandacht aan te geven.
Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Hondenoppas in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo , als hondenliefhebster wil ik gerust met jullie dieren gaan wandelen , verzorgen , oppassen als jullie erop uit trekken . Katten zijn ook geen probleem . Dus als jullie graag wat hulp hebben met de dieren wil ik dit heel graag doen hoor
Hondenoppas in Nijvel (1400) - Jean-etienne
Jean-etienne
Nijvel
4.76/5 (41 reviews)
J'aime les chats, j'en ai toujours eu & je n'ai jamais eu de réticences d'un chat. On s'entend bien ; je joue, les caresse, nettoie leur littière, leur donne à manger et les soigne...couper les griffes p.ex. ou carrément les accompagner chez le vétérinaire... Ces petites bêtes ont aussi le droit d'être choyés.
Hondenoppas in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Hallo! Ik ben Anne, onlangs gepensioneerd. Ik heb een diploma van master in de Franse taalkunde en literatuur. Professioneel ben ik actief geweest als vertaler in de elektriciteit- en gassector, laats bij Eandis. U kunt beroep op mij doen voor bijlessen Frans, vertalingen, herlezen van proefschriften. Ik hou ook heel veel van dieren. U kunt mij ook contacteren als oppas of om uw hond uit te laten.
Hondenoppas in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.91/5 (35 reviews)
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlei dieren, ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Hondenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Hondenoppas in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
Kwaadmechelen
4.91/5 (32 reviews)
Wil je die vakantie maar weet je geen blijf met je huisdier? Wil je een weekendje weg maar honden zijn niet toegelaten in het verblijf? Een last minute citytrip zonder je zorgen te hoeven te maken over je dieren? Ik ben de geschikte persoon om je diertjes op te vangen in huiselijke kring terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. We hebben 1 Vizsla. Een gecastreerde reu. Wil je die welverdiende vakantie? Prijs is te onderhandelen bij verblijf hier in huis.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (32 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Hondenoppas in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (30 reviews)
Graag zorg ik voor uw huisdieren zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ik kom langs of ik verblijf in uw huis wanneer u met vakantie gaat.
Hondenoppas in Meise (1860) - Patricia
Patricia
Meise
5/5 (29 reviews)
Ik ben absoluut een kattenmens. Ik heb er 4 moeten achterlaten toen ik terugkwam uit het buitenland. Ik kan er nu door omstandigheden geen nemen, dus wil heel graag voor jou kat zorgen!
Hondenoppas in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Keerbergen
4.97/5 (29 reviews)
Heb zelf nog geen ervaring gehad in het oppassen van honden, maar kan steeds goed overweg met honden. Het voordeel is dat ik er geen bang van heb omdat ik van hier thuis ervaring heb met honden van verschillende rassen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice hondenoppas: geëvalueerd met 4.89 door 3.419 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas aan huis, hondenoppas gezocht, hondenpension, dogistter, hondenopvang, hondenhotel, hondensitter gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een hondenoppas per uur?

De kosten van een hondenoppas per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het niveau van ervaring van de oppas en de specifieke behoeften van uw hond. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

Het is raadzaam om onderzoek te doen naar de tarieven in uw specifieke regio en contact op te nemen met verschillende hondenoppassers om prijsvoorstellen te krijgen op basis van uw specifieke situatie en behoeften. Dit stelt u in staat om een beter beeld te krijgen van de gemiddelde kosten voor hondenoppas per uur in uw omgeving. Bij Ring Twice zijn gemiddelde prijzen voor een hondenoppas vanaf €9-12/uur.

Wat is een gastgezin voor een hond?

Een gastgezin voor een hond is een tijdelijk thuis waar een hond verblijft in afwachting van adoptie, terwijl hij weg is van zijn oorspronkelijke eigenaar of het asiel. Het gastgezin biedt een liefdevolle en zorgzame omgeving voor de hond gedurende deze periode. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van een gastgezin voor een hond:

Een gastgezin voor een hond biedt een waardevolle tussenstop voor de hond, waarin hij liefde, zorg en stabiliteit ontvangt terwijl hij wacht op zijn permanente thuis.

Wie past er op mijn hond als ik op vakantie ben?

Wanneer u op vakantie bent en uw hond niet kunt meenemen, zijn er verschillende opties voor het vinden van passende zorg voor uw huisdier. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke optie het beste past bij de behoeften en het temperament van uw hond. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de gekozen zorgverlener te ontmoeten, referenties te controleren en eventuele speciale instructies of vereisten voor uw hond duidelijk te communiceren.

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden