petsitter Leuven

Ontdek talentvolle petsitters in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Leuven

Petsitter in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werk ik veel met dieren. Ik leer snel bij en kan werken volgens uw gewoontes zodat de dieren niet in de war raken. Indien er extra vertroeteling aan te pas moet komen ben ik uw man!
Petsitter in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Sylvia en ben 21 jaar oud. Ik hou van jongs af aan al enorm veel van dieren. Ik zou graag voor uw huisdier komen zorgen, eten geven, ze verwennen, ermee spelen en/of uitlaten. Ik heb zelf een kat, en mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ik heb ook ervaring met bange katten gerust te stellen en voor hen te zorgen. Ik hoop u en uw huisdier snel te ontmoeten!
Petsitter in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo! Voor een klein prijsje ga ik met uw hond een wandeling maken wanneer het voor u even moeilijk is. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar in en rond Leuven. Uiteraard draag ik goed zorg voor uw trouwe viervoeter.
Petsitter in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben sinds jongs af aan gepassioneerd door dieren. Zelf heb ik thuis verschillende dieren waaronder een hond, katten, pony, ... Nu ik in Leuven studeer help ik graag andere mensen met het verzorgen van hun huisdieren. Groot of klein.
Petsitter in Leuven (3000) - Randy
Randy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel liefde voor en affiniteit met dieren, in het bijzonder katten. Ik heb een paar jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, en heb ook al enkele keren gecatsit voor vrienden. Mijn hoofdberoep vindt vooral online plaats, dus ik ben in staat om enkele dagen of weken elders te verblijven en daar voor de poes te zorgen (eten, kattenbak, aandacht) in zijn eigen omgeving.
Petsitter in Leuven (3000) - Judith
Judith
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig en vrolijk persoon met een zorgzame benadering zowel met mensen als dieren. Mijn liefde voor honden is heel groot aangezien ik zelf altijd honden heb gehad.
Petsitter in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Tijntje en ik ben gek op honden! Ik mocht er nooit zelf hebben dus ging ik vroeger vaak langs bij de buurvrouw om die van haar uit te laten. Ik doe dit met veel plezier als het voor u moeilijk gaat!
Petsitter in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik wandel zelf heel graag en vaak met mijn hond maar tijdens de week op kot kan ik dit spijtig genoeg niet doen. Ik zou dus graag mensen helpen door met hun honden te gaan wandelen.
Petsitter in Leuven (3000) - Karen
Karen
Leuven
Nieuw
Ik ben een echte hondenliefhebber. Bovendien zou het ideaal zijn om het joggen met het uitlaten van een hond te combineren. Ik heb vaak gebabysit op mijn nichtjes en neefjes, waarbij we dan ook samen met de hond leuke dingen gingen doen in het park!
Petsitter in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een Passie , een droom , een waarheid, een bezigheid ,... :) ik heb zelf honden gehad en katten. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel daarom dat ik graag mijn vrije tijd wil spenderen aan het helpen van mensen die even weg moeten of op vakantie gaan door op hun dier te letten en ervoor te zorgen ! interesse of heb je vragen? groetjes!!!!!! xx
Petsitter in Leuven (3000) - Giulia
Giulia
Leuven
Nieuw
Dag allemaal! My name is Giulia and I live in Leuven with my two cats: Tigro en Milù. I really like taking care of them and I enjoy their company. I'd like to share my passion for cats, helping others taking care of their loving pets
Petsitter in Leuven (3000) - Jana
Jana
Leuven
Nieuw
Ik heb zelf ook 4 katten, deze komen zeer goed overeen met de logeetjes hier dus je eigen kat zal zich zeker niet eenzaam voelen of vervelen als ik eens even weg ben, Kan je kat niet om met andere katten ? Geen probleem dan krijgt hij zijn eigen kamer! Ook andere dieren zijn meer dan welkom!
Petsitter in Leuven (3000) - Hester
Hester
Leuven
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en hou vooral van honden. Ik kan gezien mijn job in het onderwijs erg flexibel zijn in de zomermaanden. Ik ben zorgzaam en geniet er zelf erg van om met dieren bezig te zijn.
Petsitter in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou enorm veel van honden maar mag er jammer genoeg zelf geen houden op mijn appartement. Dus ik help mezelf en jou door uw huisdiertje mee op pad te nemen!
Petsitter in Leuven (3000) - Yannick
Yannick
Leuven
Nieuw
Ik ben een dikke dierenvriend en ik wil hier een hobby van te maken ik heb 5 jaar een cavia gehad il woon in een appartement maar daar is een groot grasplein aan om alle momenten met u huisdier te gaan wandelen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Leuven, pet sitting in Leuven, dierenopvang Leuven, dierenpension Leuven ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden