Vind de beste petsitter van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
5/5 · 5 reviews
3000 Leuven
Thuis werk ik veel met dieren. Ik leer snel bij en kan werken volgens uw gewoontes zodat de dieren niet in de war raken. Indien er extra vertroeteling aan te pas moet komen ben ik uw man!
Petsitter in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Hallo, ik ben Sylvia en ben 21 jaar oud. Ik hou van jongs af aan al enorm veel van dieren. Ik zou graag voor uw huisdier komen zorgen, eten geven, ze verwennen, ermee spelen en/of uitlaten. Ik heb zelf een kat, en mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ik heb ook ervaring met bange katten gerust te stellen en voor hen te zorgen. Ik hoop u en uw huisdier snel te ontmoeten!
Petsitter in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Hallo! Voor een klein prijsje ga ik met uw hond een wandeling maken wanneer het voor u even moeilijk is. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar in en rond Leuven. Uiteraard draag ik goed zorg voor uw trouwe viervoeter.
Petsitter in Leuven (3000) - Febe
Febe
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben sinds jongs af aan gepassioneerd door dieren. Zelf heb ik thuis verschillende dieren waaronder een hond, katten, pony, ... Nu ik in Leuven studeer help ik graag andere mensen met het verzorgen van hun huisdieren. Groot of klein.
Petsitter in Leuven (3000) - Randy
Randy
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb veel liefde voor en affiniteit met dieren, in het bijzonder katten. Ik heb een paar jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, en heb ook al enkele keren gecatsit voor vrienden. Mijn hoofdberoep vindt vooral online plaats, dus ik ben in staat om enkele dagen of weken elders te verblijven en daar voor de poes te zorgen (eten, kattenbak, aandacht) in zijn eigen omgeving.
Petsitter in Leuven (3000) - Judith
Judith
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben een rustig en vrolijk persoon met een zorgzame benadering zowel met mensen als dieren. Mijn liefde voor honden is heel groot aangezien ik zelf altijd honden heb gehad.
Petsitter in Leuven (3000) - Karen
Karen
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben een echte hondenliefhebber. Bovendien zou het ideaal zijn om het joggen met het uitlaten van een hond te combineren. Ik heb vaak gebabysit op mijn nichtjes en neefjes, waarbij we dan ook samen met de hond leuke dingen gingen doen in het park!
Petsitter in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Nieuw
3000 Leuven
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een Passie , een droom , een waarheid, een bezigheid ,... :) ik heb zelf honden gehad en katten. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel daarom dat ik graag mijn vrije tijd wil spenderen aan het helpen van mensen die even weg moeten of op vakantie gaan door op hun dier te letten en ervoor te zorgen ! interesse of heb je vragen? groetjes!!!!!! xx
Petsitter in Leuven (3000) - Giulia
Giulia
Nieuw
3000 Leuven
Dag allemaal! My name is Giulia and I live in Leuven with my two cats: Tigro en Milù. I really like taking care of them and I enjoy their company. I'd like to share my passion for cats, helping others taking care of their loving pets
Petsitter in Leuven (3000) - Jana
Jana
Nieuw
3000 Leuven
Ik heb zelf ook 4 katten, deze komen zeer goed overeen met de logeetjes hier dus je eigen kat zal zich zeker niet eenzaam voelen of vervelen als ik eens even weg ben, Kan je kat niet om met andere katten ? Geen probleem dan krijgt hij zijn eigen kamer! Ook andere dieren zijn meer dan welkom!
Petsitter in Leuven (3000) - Hester
Hester
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben een grote dierenvriend en hou vooral van honden. Ik kan gezien mijn job in het onderwijs erg flexibel zijn in de zomermaanden. Ik ben zorgzaam en geniet er zelf erg van om met dieren bezig te zijn.
Petsitter in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Nieuw
3000 Leuven
Ik hou enorm veel van honden maar mag er jammer genoeg zelf geen houden op mijn appartement. Dus ik help mezelf en jou door uw huisdiertje mee op pad te nemen!
Petsitter in Leuven (3000) - Dounia
Dounia
Nieuw
3000 Leuven
Ondanks het feit dat ik momenteel zelf geen huisdier heb in Leuven, ben ik een enorme dierenvriend! De dieren van mijn familieleden komen ook vaak over de vloer. Ik heb een hele variatie aan huisdieren gehad als kind (hond, kat, een dwergkonijntje, zelfs een lammetje :) en ik zie ze allemaal even graag! Ik ben bereid om te wandelen met u geliefde dier en alle liefde te geven die ze verdienen :)
Petsitter in Leuven (3000) - Yannick
Yannick
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben een dikke dierenvriend en ik wil hier een hobby van te maken ik heb 5 jaar een cavia gehad il woon in een appartement maar daar is een groot grasplein aan om alle momenten met u huisdier te gaan wandelen
Petsitter in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Nieuw
3000 Leuven
Its an easy job to do, and I love animals such as cats, dogs and birds. Its a good way to keep yourself busy by doing what you love the most as a person.

Petsitter Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Leuven, pet sitting in Leuven, dierenopvang Leuven, dierenpension Leuven ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Leuven

Hondenoppas voor trouwfeest - Op zoek naar dogsitter - oppas voor twee honden - Trimbeurt en volledige verzorging.Wassen, knippen, nageltjes,oren(alles) - Verzorging konijn weekend - Met de hond gaan wand3len - oppas bij petsitter - Oppas voor hond gezocht begin augustus - Dagopvang voor hondje gezocht - Oppas voor mijn klein hondje - Catsitter gezocht - oppassen 2 salukis - Hondenoppas - Hondharen knippen en de nagels - Honden uit laten! - OPVANG GEZOCHT VOOR LIEVE LABRADOODLE OP 31DECEMB - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) (4) - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) (2) - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) - Wie komt er onze poes gezelschap houden? - Oppas voor Jack Russel Sammeke (12jaar) - Thuisoppas 2x per dag voor mijn kat - Wandelen 3 keer/dag vanaf mandag tot frijdag - Honden oppas 3-4 (namid)dagen per week - Opvang voor mijn kleine hond - Oppas Mopshondje gevraagd - Opvang hele of halve dag voor puppy Lagotto 3 maand - Logeeradres gezocht - verhuis - Nagels knippen van 1 Jack Russel - Hond uitlaten - ik krijg voor mijn valentijn misschien een kuikentje maar ik woon nu in een leefgroep en in de leefgroep mag dat ni - Tijdelijk 3x/dag hond uitlaten: eigenares op leeftijd en pols gebroken waarsor ze zelf tijdelijk niet kan gaan wand - Dagelijk huisbezoek rond de middag - Drie x per week kat inspuiten (diabetes) - Verzorger voor kat (en soms hond) gezocht - Hallo wij zoeken een oppas voor juli voor prutske ze is chiwawa en is 1.5j is zeer lief en wil ne goede thuis terw - Ik ben op zoek naar iemaand die onze dieren komt verzorgen. - Dog walk leuven - Opvang Teckel - Hond uitlaten op donderdag, zaterdag en zondag - wandeling met de hond - Kattenoppas - Dogsitter voor dwergschnauzer gezocht - Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden, Andere - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Leuven (3000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Leuven (3000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden