petsitter Dendermonde

Ontdek talentvolle petsitters in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Dendermonde

Petsitter in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
5/5 (44 reviews)
Hallo ,ik ben Marijke en heb altijd al honden gehad . Deze moment hebben we een Schotse collier. Meestel hadden we grote honden en heb er dan ook zelfden schrik van .Graag ga ik met jullie hond gaan wandelen ,goed voor zijn en mijn gezondheid. Uiteraard kan het baasje ook gezellig mee . Hopelijk tot ziens
Petsitter in Dendermonde (9200) - Elien
Elien
Dendermonde
5/5 (6 reviews)
Hallo! Ben een heel grote dierenvriend al van toen ik klein was daarom is dit echt iets voor mij. Als je dus een avondje niet thuis bent of een paar dagen weg? Geen probleem, ik kom jou en je dieren graag helpen.
Petsitter in Zele (9240) - Maïté
Maïté
Zele
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben van kleins af opgegroeid met honden. Dus ben ik op de hoogte wat de verzorging inhoud voor de liefdevolle viervoeter. Nu in mijn dagelijkse leven ga ik nog om met honden waar ik ook voor zorg. Ik heb een enorm groot diervriendelijk hart. Ik kan me verplaatsen met eigen vervoer. Ik ben stipt op afspraken en zal alles doen zodat de hond(en) niks te kort komt(en). Tot binnenkort!
Petsitter in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (2 reviews)
Ik heb al van jongs af aan honden en ik heb mijn honden zelf afgericht. Ik pas ook op honden bij verschillende mensen. Ik heb geen voorkeur voor kleine of grote honden.
Petsitter in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag dieren ziet en heb er zelf dus heb ik er ervaring mee ik ben wel bang van grote rashonden. Ik heb honden katten kippen..
Petsitter in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik drie honden en een paard. Wekelijks ga ik met de honden wandelen en joggen. Meestal zijn dit lange wandelingen, maar korte wandeling kunnen ook.
Petsitter in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Een jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, ik heb daar veel met honden en katten gewerkt. Met mijn ervaring van de hondenschool weet ik dat ik consequent moet zijn bij honden en hoe ik ermee moet omgaan. Ben altijd een grote dierenvriend geweest en nog steeds wandel ik met asielhonden bij Animal Trust en zamel ik jaarlijks geld in als steun. Ook ben ik opgegroeid met katten!
Petsitter in Zele (9240) - Jo
Jo
Zele
5/5 (1 reviews)
Helaas is mijn hond al enkele jaren geleden overleden. Maar ik stel me graag kandidaat om met uw hond een blokje om te gaan wandelen. Voor alle duidelijkheid, ik zal uw trouwe viervoeter met alle zorg en respect behandelen.
Petsitter in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik had vroeger altijd een hond en heb nu zelf een kat in huis. Ik ben een dierenvriend die met plezier bij je langskomt om op je dier te letten, eten te geven en ermee te spelen!
Petsitter in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Ik ben rustig, betrouwbaar en ik zal met plezier jouw geliefde huisdieren verzorgen, eten geven, hokken, kattenbakken,.. schoonmaken, met jouw huisdieren spelen, wandelen, knuffelen,..
Petsitter in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
Dieren hebben geen geheimen voor mij, ik ben 1 van de grootste dierenvrienden ooit. Thuis vergezel ik mij met een hond en een konijntje. Vroeger heb ik ook katten gehad. Wil je jouw dier in goede handen? Dan ben je bij mij in goede handen .
Petsitter in Appels (9200) - Robin
Robin
Appels
5/5 (1 reviews)
Zelf train ik ook men eigen mechelaar dus omgaan met andere honden is alvast geen probleem. Ik beschik ook over een dubbele transportbench voor grote honden in men busje.
Petsitter in Zele (9240) - Stephanie
Stephanie
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik houd van mensen en dieren. Ik ben graag bezig. Ik heb een groot hart voor mens en dier en heb tijd over 😊. Hopelijk tot binnenkort! Groetjes stephanie
Petsitter in Appels (9200) - Laura
Laura
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben laura (20jaar). Ik heb een groot hart en passie voor dieren. Thuis hebben we altijd al dieren gehad (Pony's, katten, honden,hamsters, konijnen, hangbuikswijntjes) en heb aan paardrijden gedaan. Ik kan dus heel goed omgaan met verschillende soorten dieren. Omdat ik mij verplaats met de fiets zoek ik iets in oudegem, appels, of gijzegem
Petsitter in Dendermonde (9200) - Rupert
Rupert
Dendermonde
Nieuw
Al mijn hele leven lang heb ik een huisdier/huisdieren gehad. Momenteel heb ikzelf 2 honden en een kat. Ik hou ontzettend veel van dieren en verzorg ze goed. Ik hou me regelmatig bezig met mijn honden op verschillende manieren: spelen, wandelen, verwennen, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Dendermonde: geëvalueerd met 4.64 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Dendermonde, pet sitting in Dendermonde, dierenopvang Dendermonde, dierenpension Dendermonde ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden