petsitter Dendermonde

Ontdek talentvolle petsitters in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Dendermonde

Petsitter in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
Dendermonde
4.98/5 (48 reviews)
Hallo , als hondenliefhebster wil ik gerust met jullie dieren gaan wandelen , verzorgen , oppassen als jullie erop uit trekken . Katten zijn ook geen probleem . Dus als jullie graag wat hulp hebben met de dieren wil ik dit heel graag doen hoor
Petsitter in Dendermonde (9200) - Elien
Elien
Dendermonde
5/5 (6 reviews)
Ik woon al sinds mijn 5jaar op een boerderij en ben dus opgegroeid tussen de dieren, ben dus een echte dierenvriend 😊 zelf heb ik ook katten en honden.
Petsitter in Zele (9240) - Vanessa
Vanessa
Zele
5/5 (5 reviews)
Hou van dieren en vooral van honden. Werk elke dag met vroegdienst dus kan gerust even met de hond gaan wandelen of oppassen. Jullie hartedief is bij mij in goeie handen.
Petsitter in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (3 reviews)
Ik heb al van jongs af aan honden en ik heb mijn honden zelf afgericht. Ik pas ook op honden bij verschillende mensen. Ik heb geen voorkeur voor kleine of grote honden.
Petsitter in Zele (9240) - Maïté
Maïté
Zele
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben van kleins af opgegroeid met honden. Dus ben ik op de hoogte wat de verzorging inhoud voor de liefdevolle viervoeter. Nu in mijn dagelijkse leven ga ik nog om met honden waar ik ook voor zorg. Ik heb een enorm groot diervriendelijk hart. Ik kan me verplaatsen met eigen vervoer. Ik ben stipt op afspraken en zal alles doen zodat de hond(en) niks te kort komt(en). Tot binnenkort!
Petsitter in Dendermonde (9200) - Franky
Franky
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Ik bezit zelf een hond, een golden retriever. Ik hou van wandelen in de natuur met de hond. Het werkt ontspannend en rustgevend! Ontbreekt je de tijd om met je beste vriend een ontspannende wandeling te doen, neem gerust vrijblijvend contact met me op.
Petsitter in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring met poetsen en heb geen inkomen. Ik heb zelf katten en honden en zorg daar graag voor. Ik heb ook een brommer indien nodig. Tot ziens.
Petsitter in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik drie honden en een paard. Wekelijks ga ik met de honden wandelen en joggen. Meestal zijn dit lange wandelingen, maar korte wandeling kunnen ook.
Petsitter in Hamme (9220) - Zoë
Zoë
Hamme
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf opgegroeid met beestjes rond mij. Thuis hebben wij een katje, een hond en 5 kippen :) Ben je nog op zoek naar iemand die zorg draagt voor je beestjes, dan help ik je graag ☺️
Petsitter in Zele (9240) - Chelsea
Chelsea
Zele
5/5 (2 reviews)
Als mama van een hele gelukkige kat en hond is dit natuurlijk geen probleem, ik heb al van mijn 12jaar een kat en ook honden zijn altijd heel aanwezig geweest vanaf mijn jeugd.
Petsitter in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Heb een jaar als vrijwilliger gewerkt bij dierenasiel te Citadelpark in Gent. Tot heden wandel ik regelmatig met honden bij Animal Trust in Melle. Ben een grote dierenvriend en wandelen met een hond is voor mij een groot plezier. Aangezien we zelf geen huisdieren mogen houden in het appartement, is dit voor mij een mooi alternatief.
Petsitter in Zele (9240) - Jo
Jo
Zele
5/5 (1 reviews)
Helaas is mijn hond al enkele jaren geleden overleden. Maar ik stel me graag kandidaat om met uw hond een blokje om te gaan wandelen. Voor alle duidelijkheid, ik zal uw trouwe viervoeter met alle zorg en respect behandelen.
Petsitter in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb als jong meisje altijd een hond gehad. Nu heb ik een kat in huis. Ik ben een dierenvriend en kom met plezier langs om je dier eten te geven, uit te laten of er wat mee te spelen.
Petsitter in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd een grote verbondenheid en liefde gehad voor honden, katten en paarden, maar hou van alle dieren, ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in hun gedrag, karaktereigenschappen van de verschillende rassen, weet goed hoe ik aan verschillende rassen hun noden en behoeften kan voldoen en probeer dat ook zeker toe te passen als het mogelijk is en natuurlijk mits goedkeuring van baasje.
Petsitter in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
Dieren hebben geen geheimen voor mij, ik ben 1 van de grootste dierenvrienden ooit. Thuis vergezel ik mij met een hond en een konijntje. Vroeger heb ik ook katten gehad. Wil je jouw dier in goede handen? Dan ben je bij mij in goede handen .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Dendermonde: geëvalueerd met 4.7 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Dendermonde, pet sitting in Dendermonde, dierenopvang Dendermonde, dierenpension Dendermonde ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden