petsitter Ukkel

Ontdek talentvolle petsitters in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Ukkel

Petsitter in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Petsitter in Alsemberg (1652) - Nancy
Nancy
Alsemberg
5/5 (2 reviews)
Ik kan mij met de wagen, fiets of te voet verplaatsen tot bij uw woning. Ik ben stipt, zorgzaam en verantwoordelijkheidszin. Indien u een avond, weekend of zo wil weggaan dan zal ik met plezier voor uw huisdieren zorgen, hen eten en drinken geven
Petsitter in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben een echte dierenvriend daarom zou ik graag gaan wandelen met honden ter ontspanning na het werk of om mensen uit de nood te helpen die er zelf geen tijd of energie meer voor hebben. Verder is het voor mij ook geen probleem om te petsitten. Ik Ben flexibel.
Petsitter in Sint-gillis (1060) - Naomi
Naomi
Sint-gillis
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik een dierenvriend. Ik hou van alle dieren. Thuis heb ik twee katten. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen vast en zeker gelukkig zijn :) Ik kan voor ze passen bij u thuis of met ze gaan wandelen.
Petsitter in Ruisbroek (1601) - Auriane
Auriane
Ruisbroek
5/5 (1 reviews)
Sinds dat ik geboren ben heb ik steeds met dieren geleefd en toen dat er effe geen waren was ik verdwaald en heb ik mijn eigen hond gekocht ik ben fan van dieren en zie ze graag spelen en met ze spelen.
Petsitter in Elsene (1050) - Blanche
Blanche
Elsene
5/5 (1 reviews)
Hello, je m'appelle Blanche. J'ai grandi entourée de mes 2 chats adorés, ils m'ont apporté beaucoup de réconfort et de rire. N'ayant pas pu adopter un chat dans mon nouveau chez moi, j'aime m'occuper des chats de mon entourage. Je peux garder votre chat à domicile pendant vos déplacements et absences.
Petsitter in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel mijn leven voor dieren gezorgd, als kind opgegroeid op een boerderij en in 2018 volgde ik bij Odisee de opleiding Dog Assisted Interactions. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een kat. Had graag ook een hond gehad, maar centrum Brussel op een appartement is niet ideaal.
Petsitter in Watermaal-bosvoorde (1170) - Laurie
Laurie
Watermaal-bosvoorde
5/5 (1 reviews)
J'adore les animaux, j'ai déjà eu un lapin et un chien dans le passé. Aujourd'hui j'ai la chance d'avoir un chat. Je me ferai un plaisir de faire quelques balades et caresses avec vos boules de poils :)
Petsitter in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Soy responsable,honesta,amorosa,puntual,me gustan los animales y hacer las cosas bien. Lo que no se me esmero por aprenderlo. Soy colombiana y solo hablo español.
Petsitter in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg gewend om in de buurt van dieren te zijn ik had mijn eigen kat voor 4 jaar en ik had veel dieren in mijn thuisland honden, kippen, koeien en schapen dus ik weet heel goed hoe ik met een dier moet omgaan.
Petsitter in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik hou echt van dieren en vind het heel leuk om te gaan wandelen, dus honden uitlaten is voor mij de perfect combinatie! Ik heb al ervaring opgelopen door de honden van vrienden uit te laten.
Petsitter in Elsene (1050) - Chia-yi
Chia-yi
Elsene
5/5 (1 reviews)
I have a dog myself and I am very active. I have done dog walking for 1 year now with several happy fur friends. If you are located in Ixelles or Etterbeek, we are available for you.
Petsitter in Elsene (1050) - Cathy
Cathy
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik kan langskomen om kleine zorgen te geven aan je dieren en planten. Met veel liefde. Ik had altijd dieren en planten. Nu ik in de stad woon mis ik ze wel een beetje ...
Petsitter in Sint-gillis (1060) - Elisa
Elisa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-gillis
Nieuw
Gek op katten! Ik heb van kleins af aan katten gehad en ben er dol op. Nu ik zelf in een kleine studio woon, heb ik geen kat in huis. Ik kom graag voor de jouwe zorgen! Ik kan katten goed inschatten en snel op hun gemak stellen. :) Aarzel niet om me te contacteren om op jouw favoriete viervoeter te komen passen!
Petsitter in Sint-Genesius-Rode (1640) - Frans
Frans
Sint-Genesius-Rode
Nieuw
Ik heb altijd van dieren gehouden, van kindsaf was ik graag met de dieren en thuis hadden we konijnen, katten, duiven, honden en amstrers. Ik hou van dieren en heb nu nog een chiwawa van 1jaar mijn oogappel. Een echte dieren vriend.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Ukkel: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Ukkel, pet sitting in Ukkel, dierenopvang Ukkel, dierenpension Ukkel ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden