petsitter Ukkel

Ontdek talentvolle petsitters in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Ukkel

Petsitter in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (14 reviews)
Sinds enkele jaren doe ik (in heel Europa, maar vooral in Frankrijk) aan petsitting, waarbij ik bij mensen thuis voor korte of langere tijd zorg voor hun dieren (huisdieren, maar ook kippen, geiten en schapen). Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Petsitter in Sint-agatha-berchem (1082) - Ann
Ann
Sint-agatha-berchem
4.92/5 (12 reviews)
Ik heb een goed contact met honden en wandel graag. Ik ben strength als het moet, maar kan ook spelen. Zoekt u een verantwoordelijk iemand om zorg te dragen voor uw hond? Ik ben beschikbaar!
Petsitter in Eigenbrakel (1420) - Christophe
Christophe
Eigenbrakel
5/5 (11 reviews)
Je peux me déplacer 1 à 2 fois par jour dans les régions de Braine-l'Alleud - Alsemberg - Rhode pour venir m'occuper de vos chats. J'ai eu un chat durant toute ma jeunesse et parfois cela me manque. Donc, si je pouvais retrouver ce sentiment durant quelques jours, cela serait avec plaisir. Contactez-moi afin que je puisse postuler pour votre annonce! A très bientôt, Christophe
Petsitter in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Opgroeien met huisdieren is voor mij de normaalste gang van zaken. Mijn 1ste huisdier was mijn geliefde dalmatier 'poeki'. Eten geven, spelen, en discipline is voor mij een must. Heeft u geen tijd om te gaan wandelen, of u vertrekt op vakantie. Ik ben altijd beschikbaar om de dogsitte.
Petsitter in Anderlecht (1070) - Zahra
Zahra
Anderlecht
5/5 (4 reviews)
Ikzelf ben mama van een 3-jarig en hou enorm veel van katten! Ik zorg goed voor katten en geef ze veel liefde en aandacht. Je suis maman d’une chatte de 3 ans et j’adore les chats! Je m’occupe très bien des chats et leurs donne beaucoup d’amour et d’attention.
Petsitter in Ganshoren (1083) - Mauro
Mauro
Ganshoren
5/5 (3 reviews)
Vroeger steeds een hond gehad bij mijn ouders maar sinds ik op een appartement woon is het monenteel niet mogelijk om een dier te houden. Op deze manier wens ik anderen te helpen die geen grote wandeling kunnen maken met hun hond en waardoor ik toch kan genieten alsof het de mijne zoudem zijn :)
Petsitter in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een labrador maar doordat ze 13 jaar is lukt het wandelen niet zo goed meer. Ik mis het wandelen in de natuur met een dier aan mijn zijde.
Petsitter in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Petsitter in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Petsitter in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Petsitter in Alsemberg (1652) - Nancy
Nancy
Alsemberg
5/5 (2 reviews)
Ik kan mij met de wagen, fiets of te voet verplaatsen tot bij uw woning. Ik ben stipt, zorgzaam en verantwoordelijkheidszin. Indien u een avond, weekend of zo wil weggaan dan zal ik met plezier voor uw huisdieren zorgen, hen eten en drinken geven
Petsitter in Brussel (1000) - Wouter
Wouter
Brussel
5/5 (2 reviews)
......................................................................................................................................................
Petsitter in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Lissy! Ik studeer Opera aan het Koninkijk Conservatorium Brussel. Daar voor heb ik 3 jaar lang aan het conservatorium Musical Theater gestudeerd. Ik help je graag om je doelen te berekien en je een stap dichter te brengen bij muziek!
Petsitter in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik hou van lange wandelingen en wandel zelf elke dag. De honden van mijn vrienden zagen me altijd graag komen omdat ze wisten dat ik hen de langste wandeling van de week ging geven.
Petsitter in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben een echte dierenvriend daarom zou ik graag gaan wandelen met honden ter ontspanning na het werk of om mensen uit de nood te helpen die er zelf geen tijd of energie meer voor hebben. Verder is het voor mij ook geen probleem om te petsitten. Ik Ben flexibel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Ukkel: geëvalueerd met 5.0 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Ukkel, pet sitting in Ukkel, dierenopvang Ukkel, dierenpension Ukkel ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden