petsitter Kortrijk

Ontdek talentvolle petsitters in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Kortrijk

Petsitter in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik heb steeds zelf poezen gehad, gedurende meer dan 20 jaar, nu nog. Ik denk dat ik van hun soort ben... Ik voel hen goed aan, vind ze grappig en uniek en zij zijn vaak mijn beste gezelschap, als ik me wat alleen voel. Ik hou algemeen van dieren, en met een hond kan je ook wandelen, iets wat ik zélf ook graag doe !
Petsitter in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (9 reviews)
Ten eerste omdat ik graag ga wandelen Heb zelf lange tijd honden gehad waar ik vele en lange wandelingen mee gemaakt heb. Ben graag buiten en in de natuur. Momenteel ga ik regelmatig met de hond van mensen wandelen die zelf weinig tijd hebben.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Ik werk super graag met honden Zelf hebben wij een boxer van 4manden en een Boston terriër van 2jaar Dus wandeling doen we graag ik volg nu les van hondenintereur Voor later met de honden te werken voor groot en kleine problemen
Petsitter in Marke (8510) - Noa
Noa
Marke
5/5 (7 reviews)
ik ben altijd al een enorme dierenvriend geweest , ik weet hoe je moet omgaan met honden en vindt het heerlijk om hun aandacht en liefde te geven, als ik bij u oppas kunt u er zeker op vertrouwen dat ik mijn job goed uitvoer en je hond(je) veel aandacht en liefde zal geven en de nodige zorg .
Petsitter in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds enkele relaties met hondeneigenaars die beroep doen op mij om, tijdens hun vakantie of tijdelijke afwezigheid, met hun hond te gaan wandelen en te voeden. Ook zorgen voor kleine klussen als het buitenzetten van het afval, het wateren van de planten en het legen van de brievenbus horen daar bij.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Dylan
Dylan
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier eens langs om voor uw huisdier te zorgen, te voederen en te wandelen. Ik ben afgestudeert als hondentrimmer dus dieren maken me alvast niet bang. Telefonisch contact voordien is zeker mogelijk. 🙂
Petsitter in Kuurne (8520) - Marloes
Marloes
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Hallo, het liefst passen we op de beestjes bij ons thuis, maar indien dit echt niet lukt kunnen we kijken wat mogelijk is. We zijn altijd bereid om ons aan te passen zolang dit lukt met onze eigen beestjes.
Petsitter in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeker bereid om even op je beestjes te letten bij een avondje uit etc. Met heel veel liefde zal ik dit doen. Ik ben een grote dierenvriend en je kan me alle beestjes geven dat je maar hebt
Petsitter in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ben je even weg van huis en heb je graag een update over je huisdier? Ik hou je graag op de hoogte en maak een snelle tussenstop. Vers eten, misschien een kooitje dat ververst moet worden of gewoon een geruststellende knuffel voor jouw huisdier. Mijn hond Cooper is altijd met me mee onderweg en helpt me er dagelijks aan herinneren dat huisdieren de aandacht krijgen die ze verdienen ;)
Petsitter in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
- Werkzaam geweest als sledehonden geleider in Noorwegen - Zorgde voor vier honden in de bergen van Zuid-Portugal - Geholpen bij het opzetten van een honden behendigheid school in Italie - Diende als oppas voor een grote geliefde Duitse Dog in Engeland - Vrijwiligerswerk verricht bij een hondenopvang in Letland - Deelgenomen aan projecten gerich op het socialiseren van getraumatiseerde honden
Petsitter in Kortrijk (8500) - Ann
Ann
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van honden, heb graag dat ze het goed hebben en voldoende aandacht en verzorging krijgen. Liefst van al blijven ze dan ook in hun vertrouwde omgeving.
Petsitter in Harelbeke (8530) - Amber
Amber
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in dierenzorg. Ik heb dus wel wat kennis van en met dieren. Ik heb ook van thuis uit altijd honden gehad. Zelf heb ik een Japanese Akita Inu genaamd Mila. Ik heb al gepast op honden van familie/vrienden zoals bv op de husky Santa van mijn tante heel vaak. ik ben van Harelbeke maar kan me best ver verplaatsen met mijn wagen, aarzel dus zeker niet om me een berichtje te sturen.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou erg van honden, maar ik woon op een appartement en kan zelf geen hond houden. Het stond al langer op mijn lijstje mij hiervoor ergens op te geven, blij dus dat zo'n opdrachten ook via Listminut worden aangevraagd
Petsitter in Bissegem (8501) - Roibin
Roibin
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met honden. Momenteel heb ik een weimaraner waarmee ik dagelijks twee uur mee wandel. De hond van mijn moeder is ook dikwijls mee. Dus met een andere hond wandelen is zeker geen probleem of een uitdaging voor mij.
Petsitter in Bissegem (8501) - Luca
Luca
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen. Enkele jaren geleden werd mijn grootmoeder getroffen door ALS. Sindsdien help ik haar met klussen, aankopen, kuisen en vooral wandelingen in het park.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Kortrijk: geëvalueerd met 4.96 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Kortrijk, pet sitting in Kortrijk, dierenopvang Kortrijk, dierenpension Kortrijk ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden