petsitter Kortrijk

Ontdek talentvolle petsitters in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Kortrijk

Petsitter in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (8 reviews)
Ten eerste omdat ik graag ga wandelen Heb zelf lange tijd honden gehad waar ik vele en lange wandelingen mee gemaakt heb. Ben graag buiten en in de natuur. Momenteel ga ik regelmatig met de hond van mensen wandelen die zelf weinig tijd hebben.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Ik werk super graag met honden Zelf hebben wij een boxer van 4manden en een Boston terriër van 2jaar Dus wandeling doen we graag ik volg nu les van hondenintereur Voor later met de honden te werken voor groot en kleine problemen
Petsitter in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds enkele relaties met hondeneigenaars die beroep doen op mij om, tijdens hun vakantie of tijdelijke afwezigheid, met hun hond te gaan wandelen en te voeden. Ook zorgen voor kleine klussen als het buitenzetten van het afval, het wateren van de planten en het legen van de brievenbus horen daar bij.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Jolien
Jolien
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf altijd huisdieren gehad. Momenteel heb ik een kat, maar ik heb ervaring met honden, konijnen, cavia’s, ratten, vissen, kippen. Met dieren bezig zijn is een passie!
Petsitter in Kortrijk (8500) - Ann
Ann
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van honden, heb graag dat ze het goed hebben en voldoende aandacht en verzorging krijgen. Liefst van al blijven ze dan ook in hun vertrouwde omgeving.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou erg van honden, maar ik woon op een appartement en kan zelf geen hond houden. Het stond al langer op mijn lijstje mij hiervoor ergens op te geven, blij dus dat zo'n opdrachten ook via Listminut worden aangevraagd
Petsitter in Kortrijk (8500) - Celine
Celine
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf sinds iets meer dan 8 jaar een verlegen en eigenwijze, heel fijne kat Odette, dus katten zijn me niet vreemd en ik kan goed met ze (en hun eigenwijsheden) om.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Louise
Louise
Kortrijk
Nieuw
Door zelf een hond te hebben thuis , weet ik wat het inhoud om ervoor te zorgen. Graag biedt ik hierbij mijn hulp aan. Ik hou heel erg van dieren en doe dit met veel plezier. Ik doe steeds m'n best om het zo goed mogelijk te verzorgen.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Zelf wonende op een appartement, verlangend naar een hond. Indien u niet steeds de tijd/ruimte/goesting vind doorheen uw dag, doe gerust beroep op mij om uw hond uit te laten, er mee te spelen, enz. Hopelijk tot hoors
Petsitter in Kortrijk (8500) - Vicky
Vicky
Kortrijk
Nieuw
Dag allemaal, Mijn naam is Vicky en ik ben 18 jaar. Ik hou enorm veel van honden! Zelf heb ik er al heel wat gehad. Op dit moment heb ik 3 honden en ik hou er van om met hen te gaan wandelen. Nu ik op peda ga, kan ik niet meer met hen wandelen en zou het dus fantastisch zijn, moest ik dit met andere honden wel kunnen doen, want dit maakt me namelijk tot rust.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Van jongsaf ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik hou van katten én van honden. Zelf heb ik een kat, die ik behandel als mijn kind. Jullie mogen me contacteren voor alles (mbt dieren) waarmee jullie hulp nodig hebben.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Margaux
Margaux
Kortrijk
Nieuw
Ons gezin is het gewend om voor een hond te zorgen, aangezien we 18 jaar een hond gehad hebben. We hebben een afgesloten tuin en mijn volledig gezin zijn grote dierenvrienden!
Petsitter in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Ook voor deze soort opdrachten, mag men op mij beroepen. Ik ben vlot in omgang en ben punctueel. Aarzel niet, regio W-Vl O-Vl
Petsitter in Kortrijk (8500) - Iris
Iris
Kortrijk
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Altijd wil ik ook de arme dieren in nood redden. Bij mij thuis hebben we zelf 2 lieve hondjes en 1 kater. Ik vind het echt super om met ze te spelen en te ravotten.
Petsitter in Kortrijk (8500) - Tineke
Tineke
Kortrijk
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, vooral voor honden en katten. Zelf heb ik 2 katjes en een hond. Dus ervaring troef. Diertjes van andere mensen zou ik met evenveel liefde behandelen zoals die van mij ❤️ Als de baasjes van huis zijn, is het belangerijk dat de diertjes dit niet (of zo weinig mogelijk) merken, daarom dat ik het belangerijk vind dat ze zo veel mogelijk hun mensenlijk contact behouden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Kortrijk: geëvalueerd met 4.98 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Kortrijk, pet sitting in Kortrijk, dierenopvang Kortrijk, dierenpension Kortrijk ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden