petsitter Oostende

Ontdek talentvolle petsitters in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Oostende

Petsitter in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.54/5 (48 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Petsitter in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Petsitter in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Zelf heb ik 2 herdershonden waar ik veel mee ga wandelen, ook heb ik ervaring al bij andere eigenaars om hun hond thuis te verzorgen en uit te laten . Na een goede kennismaking kunt u me gerust toevertrouwen aan u viervoeters
Petsitter in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (14 reviews)
Ik zie zeer graag dieren, ik heb zelf een kat. Dieren maken mij superblij en ik zorg ook graag voor ze. Wees gerust, als ik voor u diertjes kom zorgen dat ik ze met alle liefde ga verzorgen. Zoal dat ik voor mijn eigen kat zorg.
Petsitter in Bredene (8450) - Michiel
Michiel
Bredene
5/5 (6 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend en wil graag op u hond passen bij u thuis gaan wandelen met de hond is ook geen probleem. Bij mij thuis kan ik geen honden opvangen omdat ik zelf met verschillende dieren zit en conflicten wil vermijden.
Petsitter in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Mijn ervaring als lesgever met lln. met ADHD en autisme spectrum (ASS) en goede kennis van GON , okan en gok, biedt mij alle vaardigheden om uw zoon of dochter bij te sturen met kennis, leervaardigheden en skills om weer op niveau te komen bij schoolse achterstand
Petsitter in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond (golden retriever) en ben graag bezig met honden. Ik vind het leuk dat honden zich goed voelen en aandacht krijgen. Ik wil mensen hierbij dus graag helpen.
Petsitter in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Heb zelf verschillende huisdieren en ook hondje , ik wandel graag en hou van dieren dus als jij voor jou oogappel een wandelbuddy zoekt contacteer me snel
Petsitter in Oostende (8400) - Miguel
Miguel
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn jeugd een hond, alsook katten. Enkele jaren geleden had ik een Maltezer. Nu zitten er 2 Golden Retrievers in mijn roedel. Toen een vriend stierf vorig jaar, heb ik de zorg van zijn 2 Rottweilers op me genomen tot ze een nieuw thuis hadden. Klein of groot, ik ga er graag mee wandelen of zorg voor hun welzijn. Dit in onderling overleg zodat de hond zich op zijn/haar gemak voelt.
Petsitter in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik vind het fijn om met de hond te gaan wandelen buiten. Ik ga ook veel met mijne hond buiten wandelen ook vaak op strand en dat is meestal aangenaam en leuk. Ben een echte dierenvriend.
Petsitter in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben van kleinsaf opgegroeid met honden en katten en in de mate van het mogelijke vind ik omgaan met honden fantastisch! Nu ga ik ook regelmatig met de hond van kennissen wandelen.
Petsitter in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Bij mijn schoon ouders als ze er niet zijn zorg ik voor hun hond . Heb dat nog al gedaan voor vrienden gewoon eens een dagje langs geweest voor hun honden uit te laten eten en drinken geven en zien dat ze niets in huis hebben gedaan en anders kuis ik het op .
Petsitter in Oostende (8400) - Caro
Caro
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee honden en ga dolgraag met ze wandelen, zeker in de natuur. Nu tijdens de zomervakantie heb ik nog extra tijd en kan ik dus ook met jouw hondje wandelen, ze thuis bezoeken of op ze passen! Laat maar weten welke hulp nodig is! Tot binnenkort :)
Petsitter in Oostende (8400) - Sandy
Sandy
Oostende
5/5 (1 reviews)
ik hou enorm veel van dieren, zelf wil ik er geen meer thuis nemen, daar ik teveel verdriet heb als er iets gebeurt, en ik wil mijn diertjes verwennen maar heb voor het moment niet het financiele daarvoor
Petsitter in Oostende (8400) - Bea
Bea
Oostende
3.0/5 (1 reviews)
Leuke dame die zelfs gans haar leven maltezerke gehad heeft zal met plezier en toewijding uw viervoeter behandelen. Woon in oostende. Kim aan huis of bij mij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Oostende: geëvalueerd met 4.82 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Oostende, pet sitting in Oostende, dierenopvang Oostende, dierenpension Oostende ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden