petsitter Oostende

Ontdek talentvolle petsitters in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Oostende

Petsitter in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.54/5 (48 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Petsitter in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Petsitter in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Zelf heb ik 2 herdershonden waar ik veel mee ga wandelen, ook heb ik ervaring al bij andere eigenaars om hun hond thuis te verzorgen en uit te laten . Na een goede kennismaking kunt u me gerust toevertrouwen aan u viervoeters
Petsitter in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (18 reviews)
Ik zie zeer graag dieren, ik heb zelf een kat. Dieren maken mij superblij en ik zorg ook graag voor ze. Wees gerust, als ik voor u diertjes kom zorgen dat ik ze met alle liefde ga verzorgen. Zoal dat ik voor mijn eigen kat zorg.
Petsitter in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Mijn ervaring als lesgever met lln. met ADHD en autisme spectrum (ASS) en goede kennis van GON , okan en gok, biedt mij alle vaardigheden om uw zoon of dochter bij te sturen met kennis, leervaardigheden en skills om weer op niveau te komen bij schoolse achterstand
Petsitter in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond (golden retriever) en ben graag bezig met honden. Ik vind het leuk dat honden zich goed voelen en aandacht krijgen. Ik wil mensen hierbij dus graag helpen.
Petsitter in Oostende (8400) - Miguel
Miguel
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben beschikbaar om langs uw huis te gaan om je dier(en) te voorzien van hun eten, drinken en / of andere zaken. Ik ben gewoon om met honden, katten, kippen, schildpadden enz om te gaan. Thuis heb ik een amazone die alles weet van paarden, dus eventueel breng ik haar mee. Gewoon contact opnemen en dan kunnen we afspreken.
Petsitter in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al in de loop der jaren een hond en kat gehad. Ik heb nu zelf ook een hond (Sint Bernard ). Ik ben betrouwbaar om op uw huisdier te passen. Je mag mij gerust altijd contacteren.
Petsitter in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben van kleinsaf opgegroeid met honden en katten en in de mate van het mogelijke vind ik omgaan met honden fantastisch! Nu ga ik ook regelmatig met de hond van kennissen wandelen.
Petsitter in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Bij mijn schoon ouders als ze er niet zijn zorg ik voor hun hond . Heb dat nog al gedaan voor vrienden gewoon eens een dagje langs geweest voor hun honden uit te laten eten en drinken geven en zien dat ze niets in huis hebben gedaan en anders kuis ik het op .
Petsitter in Oostende (8400) - Peggy
Peggy
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf ook 2 honden een Franse Bulldog en Mechelaar . Heb ook altijd paarden gehad enz dus i love animals ❤️ Ik hou ook van vogels om te verzorgen
Petsitter in Oostende (8400) - Caro
Caro
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik werd grootgebracht met honden en heb er momenteel thuis zelf twee. Ik weet hoe belangrijk hun dagelijkse wandelingen zijn en ik vind het super leuk om te wandelen met ze, zeker in de natuur! Tijdens de zomervakantie heb ik nu extra tijd en kan ik dus ook met jouw hond(je) wandelen. Het kunnen lange of korte wandelingen zijn, af en toe of op regelmatig basis. Laat maar weten! :)
Petsitter in Oostende (8400) - Sandy
Sandy
Oostende
5/5 (1 reviews)
ik ben gek op dieren, van kleinsaf heb ik altijd dieren gehad, ik zorg ook veel voor mijn buurman zijn hond als hij gaan werken is, mijn opinie is als je niet van dieren kan houden kan je ook niet van mensen houden
Petsitter in Oostende (8400) - Bea
Bea
Oostende
3.0/5 (1 reviews)
Leuke dame die zelfs gans haar leven maltezerke gehad heeft zal met plezier en toewijding uw viervoeter behandelen. Woon in oostende. Kim aan huis of bij mij.
Petsitter in Oostende (8400) - Bram
Bram
Oostende
5/5 (1 reviews)
Vertrouwen bij de diertjes krijgen is voor mij nooit een probleem. Ik ben een SUPER dierenfan en hou ervan hun liefde te geven. Zelf heb in 3 poesjes. Ik hoop je te kunnen helpen waar nodig. Alsook de diertjes een leuke tijd te geven. Want daar kies je me tenslotte toch voor. Tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Oostende: geëvalueerd met 4.57 door 136 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Oostende, pet sitting in Oostende, dierenopvang Oostende, dierenpension Oostende ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden