Vind de beste petsitter van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Aalst (9300) - Karin
Karin
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
Ik ben persoon die goed met dieren overweg kan omdat ik er ben mee opgegroeid en zelf baasje ben geweest van een Shetland Sheepdog. Wandelen is één van mijn hobby's en dat met een uit te laten hond, lijkt me een prima en zinvolle combinatie
Petsitter in Gijzegem (9308) - Kenneth
Kenneth Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.82/5 · 11 reviews
9308 Gijzegem
Ik ben vertrouwd met heel veel hondenrassen van chihuahua tot deense dog. Ik heb al verschillende keren voor vrienden of familie op hun hond gepasttoen ze op reis waren of een avondje weg waren.
Petsitter in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
5/5 · 5 reviews
9308 Gijzegem
ik heb vroeger honden en katten gehad, nu zorg ik voor zwerfkatten ook. ik hou heel veel van dieren en probeer er ook beste voor te doen. mits de nodige aandacht te geven en te luisteren naar de noden van de eigenaar
Petsitter in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
9320 Erembodegem
Ik heb zelf een hond, een Friese stabij, Marta. Ook voor Marta hebben we altijd honden gehad. Ook ging ik in het stadspark van Gent met de honden wandelen toen ik nog op kot zat.
Petsitter in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Petsitter in Herdersem (9310) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
9310 Herdersem
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Petsitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik ben graag actief bezig, wandelen en lopen. Zelf heb ik geen huisdier wegens mijn allergie, maar het lijkt me superfijn om een wandeling te maken of zelfs te sporten met honden. Groot of klein ras maakt niet uit. Ik ken genoeg van honden en training om ze de baas te kunnen.
Petsitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Petsitter in Moorsel (9310) - Cedric
Cedric
Nieuw
9310 Moorsel
ik wil met plezier met jullie hond gaan wandelen als jullie met verlof zijn of geen tijd hebben voor jullie huisdier!!! wij gaan af en toe wandelen met hondjes uit het asiel wij zijn vrij in school vakanties en in het weekend ;) ;)
Petsitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Nieuw
9300 Aalst
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Petsitter in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
9300 Aalst
Momenteel heb ik een 6-jarige maltezer, genaamd Dribbel. Als het aan mij zou liggen zou ik nog veel meer honden hebben, maar ik ben de baas niet thuis (jammer genoeg). Kleine hondjes, grote honden, elk ras weet mij te boeien! Daarom ga ik ook geregeld wandelen met de honden uit het asiel hier in de buurt. (Sint-Hubertus Aalst). Ik zie wandelen met een hond als pure ontspanning en de hondjes zelf genieten er tegelijkertijd ook van, double win!
Petsitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Nieuw
9300 Aalst
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Petsitter in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Nieuw
9300 Aalst
Spijtig genoeg omdat ik op een appartementje woon kan ik zelf geen huisdieren houden. Daarom lijkt het me wel fijn om hondjes te gaan wandelen. Heb dit al meerdere keren gedaan voor vrienden.
Petsitter in Baardegem (9310) - Calvin
Calvin
Nieuw
9310 Baardegem
Ik ben zelf altijd opgegroeid met honden rond mij heen. Op een bepaald moment hadden we er zelf 10 thuis. Mijn vrouw noemt mij altijd de hondenfluisteraar. Ik ga steeds zachtaardig maar correct met deze prachtige beestjes om!
Petsitter in Aalst (9300) - Nele
Nele
Nieuw
9300 Aalst
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!

Petsitter Aalst: geëvalueerd met 4.84 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Aalst, pet sitting in Aalst, dierenopvang Aalst, dierenpension Aalst ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Aalst

Werkdag Hondoppas - Volledige verzorging van labrador tijdens verlof. - Trimmen van een klein hondje dat al 18.5 jaar oud is - Honden kapper/kapster aan huis - oppas van 23/7 tot 6/8 - Oppas bij u thuis - Klein hondje trimmen (yorky x Maltezer) - Ik zoek een baantje voor tijdens de zomervakantie - Zoek een baantje - Oppas - Thuis oppas hond vakantie 10 dagen - Trimmen - Wassen en kammen - Hondenkapper gezocht - Hondenkapper gezocht - Wassen en knippen in aalst of aan huis - wandelen met de hond - Wassen en knippen malthezer - trimmen van maltezer van 8 maand aan huis regio pn - Ik ga verbouwen. Poes even op logement. - Haren knippen van hond - Knippen van hond - Hondenverzorging - Trimmen - Whippet overdag uitlaten en eten geven - Scheren van hond - Trimmen en knippen - hondenoppas van 4 tot 7sept - Bieuwer wassen en knippen - bij wie kunnen 2 katten terecht tijdens verlof - Hondje trimmen - Dringend op zoek voor mijn hond te scheren en nagels af te doen en wassen en meer - Dieren - Oppas bij eigenaar : Katten - Reu 11 maand teef 9maand sociale Mechelaars - Honden uitlaten aalst, - jack russel - Hondenopvang - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas - Dieren - Huisbezoek : Andere - Hond buiten laten - Hond uitlaten(puppy 14 weken) onder de middag 1 a 2x per week - Oppas bij zeer lieve husky van 13 jaar gedurende 2 weken in juli 2020 - op hondjes letten - hondjes van 23 tot 24 okt kunnen blijven - Wandelservice - Wandelen met pup van 13 weken oud - Kleine Kitten van 2 maanden zoekt lieve oppas - Vakantieopvang gevraagd voor 10 april 2020 tot 18 april 2020 - Vakantie - Vakantie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden