petsitter Aalst

Ontdek talentvolle petsitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Aalst

Petsitter in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben persoon die goed met dieren overweg kan omdat ik er ben mee opgegroeid en zelf baasje ben geweest van een Shetland Sheepdog. Wandelen is één van mijn hobby's en dat met een uit te laten hond, lijkt me een prima en zinvolle combinatie
Petsitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Petsitter in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (2 reviews)
Sta graag in verbinding met dieren, ben opgegroeid met honden en hou ervan om hen te verzorgen, spelen en te verwennen. Ik kom dus met veel plezier op uw soulmate passen. Steeds tot uw dienst
Petsitter in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote kattenvriend en heb gedurende 16 jaar een kat gehad. Ik mis dit nu ook gezien ik momenteel geen kat heb. Catsitten is voor mij dus een win win :)
Petsitter in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Petsitter in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Petsitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag actief bezig, wandelen en lopen. Zelf heb ik geen huisdier wegens mijn allergie, maar het lijkt me superfijn om een wandeling te maken of zelfs te sporten met honden. Groot of klein ras maakt niet uit. Ik ken genoeg van honden en training om ze de baas te kunnen.
Petsitter in Aalst (9300) - Lien
Lien
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag katten en had tot voor kort zelf eentje in huis. Ze is er helaas niet meer, maar ik verzorg met plezier die van jou: eten, drinken, gezelschap houden, knuffelen en andere verzorging vormen geen probleem! Groetjes
Petsitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Petsitter in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Aalst
Nieuw
Momenteel heb ik een 6-jarige maltezer, genaamd Dribbel. Als het aan mij zou liggen zou ik nog veel meer honden hebben, maar ik ben de baas niet thuis (jammer genoeg). Kleine hondjes, grote honden, elk ras weet mij te boeien! Daarom ga ik ook geregeld wandelen met de honden uit het asiel hier in de buurt. (Sint-Hubertus Aalst). Ik zie wandelen met een hond als pure ontspanning en de hondjes zelf genieten er tegelijkertijd ook van, double win!
Petsitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Petsitter in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik heb zeer veel kennis van dieren omdat ik altijd huisdieren heb gehad en een echte dierenvriend ben. Op het heden heb ik zelf twee poezen en twee hondjes. Ik heb de meeste ervaring met kleine en middelmatig grote hondjes, heb veel empathie en geduld.
Petsitter in Aalst (9300) - Sarah
Sarah
Aalst
Nieuw
Spijtig genoeg omdat ik op een appartementje woon kan ik zelf geen huisdieren houden. Daarom lijkt het me wel fijn om hondjes te gaan wandelen. Heb dit al meerdere keren gedaan voor vrienden.
Petsitter in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Petsitter in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Thuis hebben we steeds een hond gehad en toen ik samen ging wonen met mijn vriend kon een dier ook niet ontbreken. Omdat we op een appartement zijn gaan wonen hebben we voor een kat gekozen. Omdat ook deze dieren van de buitenlucht moeten kunnen genieten hebben we ons terras afgestaan en een buitenhok gemaakt met namaak gras, zodat ook zij veilig is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Aalst: geëvalueerd met 4.93 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Aalst, pet sitting in Aalst, dierenopvang Aalst, dierenpension Aalst ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Aalst

Uitlaten puppy - 4 dagen hondenoppas ook nacht - hondenkapper - Dagopvang voor teckelpup van 6 maand - Wandelen met hond - Gezocht poezen verzorger - Honden oppas gezocht voor korte periodes overdag - Hond buiten laten - Opvang voor mijn kat zorro - Hond voeden en wandelen 2 keer per dag - Oppas voor 1 week 1 tot8 augustus) - Oppas hond - Oppas voor Vic onzen ruwharige dwergteckel - Oppas gezocht van 20juli tot 6augustus - Honden oppas gezocht voor 7 t.e.m. 16 aug - Hamster opvang - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - zoek iemand voor 2 yorkchirs - Hondenoppas komende zaterdag gezocht - Huisbezoek - Huisbezoek - Dag oppas bij eigenaar - Chihuahua wassen en bijknippen en nagels - Oppas Evee - oppas poezen - Oppas Ramon - opvang 2 tot 3 weken - Hond scheren - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppasser - Chiwawa trimmen - Dagopvang - Dagopvang - Pluis - Hondenkapsalon aan huis - Hondentrimmer aan huis - opvang Chow chow - Dogsitting - Trimmen en nagels knippen van een king charles - Kapsel van mijn Hond een shih tszu - Hondenkapster - Scheren van 2 spaanse waterhonden - Oppas voor kerstvakantie 2 honden - Werkdag Hondoppas - Volledige verzorging van labrador tijdens verlof. - Trimmen van een klein hondje dat al 18.5 jaar oud is - Honden kapper/kapster aan huis - oppas van 23/7 tot 6/8 - Oppas bij u thuis - Klein hondje trimmen (yorky x Maltezer)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden