petsitter Aalst

Ontdek talentvolle petsitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Aalst

Petsitter in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben persoon die goed met dieren overweg kan omdat ik er ben mee opgegroeid en zelf baasje ben geweest van een Shetland Sheepdog. Wandelen is één van mijn hobby's en dat met een uit te laten hond, lijkt me een prima en zinvolle combinatie
Petsitter in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik woon in een appartement en heb zelf geen dieren maar heb er wel gehad. Katten zijn mijn lievelingsdieren, maar ook hondjes zijn superleuk om een korte of lange wandeling met te maken. Ik ben een echte dierenvriend.
Petsitter in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben een grote kattenvriend en heb gedurende 16 jaar een kat gehad. Ik mis dit nu ook gezien ik momenteel geen kat heb. Catsitten is voor mij dus een win win :)
Petsitter in Aalst (9300) - Anita
Anita
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik wil het strijken graag voor u doen 23/11is voor mij ok .ik kan me ook verplaatsen dus geen enkel probleem hoor maar het kan ook bij mij thuis heb hier een strijkatelier dus vrijblijvende informatie af en toe poets ik maar dat is een extra dienstverlening .
Petsitter in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Sta graag in verbinding met dieren, ben opgegroeid met honden en hou ervan om hen te verzorgen, spelen en te verwennen. Ik kom dus met veel plezier op uw soulmate passen. Steeds tot uw dienst
Petsitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Petsitter in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een kattenliefhebber en heb zelf ook een kat . In het verleden heb ik een heleboel katten gehad en zelf opgegroeid . Ik verzorg mijn kat heel goed en wil hetzelfde doen voor u .
Petsitter in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Petsitter in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Petsitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag actief bezig, wandelen en lopen. Zelf heb ik geen huisdier wegens mijn allergie, maar het lijkt me superfijn om een wandeling te maken of zelfs te sporten met honden. Groot of klein ras maakt niet uit. Ik ken genoeg van honden en training om ze de baas te kunnen.
Petsitter in Aalst (9300) - Lien
Lien
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag katten en had tot voor kort zelf eentje in huis. Ze is er helaas niet meer, maar ik verzorg met plezier die van jou: eten, drinken, gezelschap houden, knuffelen en andere verzorging vormen geen probleem! Groetjes
Petsitter in Aalst (9300) - Annabelle
Annabelle
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Annabelle en heb al ervaring met thuis oppassen. Ik heb al een aantal oppasopdrachten gehad bij telkens een hond en een kat. Dit is voor het dier het minst stressvol. Ik sta ook open voor andere diersoorten. Stuur gerust een berichtje!😊
Petsitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Petsitter in Aalst (9300) - Kimberley
Kimberley
Aalst
Nieuw
Momenteel heb ik een 6-jarige maltezer, genaamd Dribbel. Als het aan mij zou liggen zou ik nog veel meer honden hebben, maar ik ben de baas niet thuis (jammer genoeg). Kleine hondjes, grote honden, elk ras weet mij te boeien! Daarom ga ik ook geregeld wandelen met de honden uit het asiel hier in de buurt. (Sint-Hubertus Aalst). Ik zie wandelen met een hond als pure ontspanning en de hondjes zelf genieten er tegelijkertijd ook van, double win!
Petsitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Aalst: geëvalueerd met 4.91 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Aalst, pet sitting in Aalst, dierenopvang Aalst, dierenpension Aalst ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden