petsitter Aalst

Ontdek talentvolle petsitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Aalst

Petsitter in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik ben persoon die goed met dieren overweg kan omdat ik er ben mee opgegroeid en zelf baasje ben geweest van een Shetland Sheepdog. Wandelen is één van mijn hobby's en dat met een uit te laten hond, lijkt me een prima en zinvolle combinatie
Petsitter in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ik ben een grote kattenvriend en heb gedurende 16 jaar een kat gehad. Ik mis dit nu ook gezien ik momenteel geen kat heb. Catsitten is voor mij dus een win win :)
Petsitter in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Tijdens jouw afwezigheid kom ik graag je kat(ten) voorzien van eten, drinken, gezelschap en de nodige aandacht geven. De kattenbak uitkuisen is geen probleem.
Petsitter in Aalst (9300) - Anita
Anita
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik wil het strijken graag voor u doen 23/11is voor mij ok .ik kan me ook verplaatsen dus geen enkel probleem hoor maar het kan ook bij mij thuis heb hier een strijkatelier dus vrijblijvende informatie af en toe poets ik maar dat is een extra dienstverlening .
Petsitter in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Sta graag in verbinding met dieren, ben opgegroeid met honden en hou ervan om hen te verzorgen, spelen en te verwennen. Ik kom dus met veel plezier op uw soulmate passen. Steeds tot uw dienst
Petsitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Een weekendje weg, ziekenhuisopname of andere reden. Ik kom met veel plezier jullie huisdier vertroetelen of uitlaten. Hopelijk tot snel, groetjes Vicky
Petsitter in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een kattenliefhebber en heb zelf ook een kat . In het verleden heb ik een heleboel katten gehad en zelf opgegroeid . Ik verzorg mijn kat heel goed en wil hetzelfde doen voor u .
Petsitter in Aalst (9300) - Annabelle
Annabelle
Aalst
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben Annabelle en heb al ervaring met thuis oppassen. Ik heb al een aantal oppasopdrachten gehad bij telkens een hond en een kat. Dit is voor het dier het minst stressvol. Ik sta ook open voor andere diersoorten. Stuur gerust een berichtje!😊
Petsitter in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Wij komen het liefste bij je thuis want dan kunnen de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven, waardoor ze veel minder stress hebben. Wij proberen zo goed mogelijk te zorgen voor eender welk diertje. Hond of kat, vis of reptiel, ...
Petsitter in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Petsitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag actief bezig, wandelen en lopen. Zelf heb ik geen huisdier wegens mijn allergie, maar het lijkt me superfijn om een wandeling te maken of zelfs te sporten met honden. Groot of klein ras maakt niet uit. Ik ken genoeg van honden en training om ze de baas te kunnen.
Petsitter in Aalst (9300) - Anissa
Anissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel mijn leven samengeleefd met katten en ben groot gebracht met een hond. Heb nu mijn kleine hond. buddy en hij komt graag met me mee om samen te spelen met de honden hij is ook katten gewoon 4 katten hebben we thuis
Petsitter in Aalst (9300) - Cassandra
Cassandra
Aalst
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik 4 katten en 2 honden, dus ik weet zeker hoe huisdieren verzorgd moeten worden. Ik heb nog nooit aan huis iemand anders hun huisdieren verzorgd, maar ik ben zelfzeker dat dit geen probleem gaat zijn.
Petsitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
hallo ik ben Caeley en ben 16 jaar. Ik heb altijd al huisdieren gehad (katten,vissen,schildpadden, ) en nu heb ik nog altijd drie katten. Ik verzorg heel graag dieren. En deze in mij vrije tijd help ik graag.
Petsitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en ik ben een.echte dierenliefhebber. Ik ben tussen een hele hoop dieren.grootgebracht maar heb momenteel slechts twee katten en twee ratten. In de toekomst ga ik voor kippen, twee dwerggeitjes en een hond. Met plezier ontvang ik thuis kleine knaagdieren/reptielen/... maar een andere kat/katten en.hond/honden verzorg ik.het liefst bij de eigenar aangezien ik twee katten heb die niet zot zijn van andere katten en honden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Aalst: geëvalueerd met 4.92 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Aalst, pet sitting in Aalst, dierenopvang Aalst, dierenpension Aalst ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden