petsitter Roeselare

Ontdek talentvolle petsitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Roeselare

Petsitter in Roeselare (8800) - Doreen
Doreen
Roeselare
5/5 (10 reviews)
Dagelijks bijleren om dieren gelukkiger te maken, is een hobby. Eten en drinken, proper maken kattebak, kammen of borstelen. Medicatie toedienen. U mag erop rekenen
Petsitter in Lichtervelde (8810) - Stephanie
Stephanie
Lichtervelde
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring met honden, katten, paarden, ezels. Vroeger hebben we zelf een hond gehad. Op dit moment heb ik zelf nog 5 pony's en meerdere honden bij kennissen
Petsitter in Zonnebeke (8980) - Aisha
Aisha
Zonnebeke
5/5 (8 reviews)
Een van mijn grootste passies zijn het omgaan en werken met dieren. Ik studeer momenteel dierenzorg aan de Hogeschool vives op afstand en heb dus heel flexibele uren. Zelf ben ik altijd al een grote liefhebber geweest zowel het maken van lange wandelingen, het actief bezig zijn (veel sporten) en van honden. Vandaar dat ik vindt dat deze twee dingen samen een perfecte match zijn.
Petsitter in Lendelede (8860) - Niels
Niels
Lendelede
5/5 (5 reviews)
Naast klussen heb ik ook een groot hart voor dieren. Zelf hebben we twee katten en in September komt er een hond bij. Ik ben bereid om je hond/kat op te vangen, een huisbezoek te doen, de hond uit te laten, contacteer me gerust. Ook andere dieren zoals kippen, konijnen enzoverder verzorg ik met plezier!
Petsitter in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
ik heb net mijn 6 jarige opleiding dierenzorg afgerond in mijn opleiding heb ik ook praktijkervaring opgedaan in verschillende stagebedrijven daar heb ik onder andere gewerkt met verschillende reptielen, exotiche dieren, neerhofdieren, landbouwdieren ook was een van mijn stageplaatsen gefocust op gedrag van hond en kat
Petsitter in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
5/5 (3 reviews)
Sinds kindsaf ben ik opgegroeid met honden ben ik dus een echte dieren liefhebber. Zelf heb ik geen huisdieren omdat ik geen tijd heb om er voor te zorgen aangezien ik een fulltime job heb. En een huisdier laat ik niet graag 8 a 9 uren per dag alleen zitten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan petsitter

Petsitter in Kortemark (8610) - Eric
Eric
Kortemark
5/5 (2 reviews)
Ik heb al heel mijn leven honden en katten en vogels gehad nu nog steeds Ik ben een natuurliefhebber Ik hou van alle dieren Dieren zijn trouw en je krijgt veel liefde van terug
Petsitter in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Vroeger honden gehad thuis, en wandelen vind ik super, een dodentocht is niet te hoog gegrepen. Iedereen heeft buitenlucht nodig, en is gezond voor iedereen.
Petsitter in Izegem (8870) - Louise
Louise
Izegem
5/5 (2 reviews)
Hallo allemaal! Ik hou van alle dieren en heb ervaring met katten en honden. Ik pas met heel veel plezier op jouw huisdier en zal met veel liefde voor hen zorgen en met hen spelen. Hopelijk tot snel!
Petsitter in Roeselare (8800) - Gaulthier
Gaulthier
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Heb je tijd te kort of vertrek je op reis? Voor alles is een oplossing en die zoek ik graag met je mee! Uw hond geniet van een wandeling en daarvoor ga ik graag mee. Ik ben een hondenliefhebber, met een groot hart voor honden groot en klein!
Petsitter in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben Maxime, ik sta ondertussen al drie jaar in het onderwijs waar ik dierenzorg geef. Ik heb een Bachelor Agro- en biotechnologie en kan dus bijles geven in verschillende wetenschapsvakken. Biologie, chemie en fysica zowel op het niveau van het secundair als hoger onderwijs. Ook anatomie, fysiologie, of andere specifieke vakken kunnen besproken worden.
Petsitter in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een grote dierenvriend! En weet hoe vervelend het kan zijn als je eens weg moet en niemand vind om voor uw huisdier te kijken... Dus kom ik met veel plezier voor uw dieren kijken
Petsitter in Roeselare (8800) - Edwin
Edwin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben betrouwbaar, discreet, rustig en verantwoordelijk. Je mag me dus gerust contacteren om je huis en/of huisdieren te verzorgen. Andere kleine klusjes kunnen natuurlijk ook!
Petsitter in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag dieren en heb graag dat ze goed verzorgd zijn met de nodige aandacht. Ik praat tegen tegen ze zoals met mensen, Ikzelf heb 1 hond ,2 poezen en koppeltje kanaries. Ik heb vooral geduld en zal me nooit opdringen tot de beestjes dat ze kunnen wennen .voor de rest speel ik er graag mee moesten ze het zelf willen
Petsitter in Izegem (8870) - Shannen
Shannen
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik hou gewoon zoveel van diertjes! Mensen zeggen soms dat ik dr doolittle 2 ben😃 ik hou van de liefde die je krijgt van diertjes. Ze zijn altijd blij om je te zien, ze zijn altijd dankbaar voor hun snoepje, ze zijn de beste knuffeltjes gewoonweg het beste die bestaat op deze wereld🥰
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Roeselare: geëvalueerd met 4.96 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Roeselare, pet sitting in Roeselare, dierenopvang Roeselare, dierenpension Roeselare ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden