petsitter Roeselare

Ontdek talentvolle petsitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Roeselare

Petsitter in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Vroeger honden gehad thuis, en wandelen vind ik super, een dodentocht is niet te hoog gegrepen. Iedereen heeft buitenlucht nodig, en is gezond voor iedereen.
Petsitter in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een grote dierenvriend! En weet hoe vervelend het kan zijn als je eens weg moet en niemand vind om voor uw huisdier te kijken... Dus kom ik met veel plezier voor uw dieren kijken
Petsitter in Roeselare (8800) - Edwin
Edwin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Je kan me zorgeloos contacteren indien je iemand zoekt om jouw dier(en) te komen verzorgen. Ik ben heel secuur en netjes. Allerbelangrijkst, als grote dierenvriend kijk ik er zélf naar uit!
Petsitter in Roeselare (8800) - Meggy
Meggy
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Mijn hond kyto en ik gaan ook dagelijks wandelen en ik neem de mooiste plekjes meestal in het rond dat hij veel kan snuffelen .hij geniet altijd volop en ikzelf ook .onze langste wandeling savonds was 7 km anders is dit gemiddeld een 3 of 4 km
Petsitter in Roeselare (8800) - Dujardin
Dujardin
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag bezig met dieren zit uw dier te lang alleen als naar u werk of als je een dag weg moet naar een evenement of er is een noodgeval dat lang kan duren wil ik gerust voor een paar uurtjes met uw dier bezig zijn
Petsitter in Roeselare (8800) - Manou
Manou
Roeselare
Nieuw
Ik heb al vaak op honden gepast en deze ondertussen veel lichaamsbeweging gegeven. Ik heb zelf 2 honden,3 konijnen en had vroeger nog 2 ponyes. Ik zorg ook vaak voor de honden van familie leden. Ik woon zelf in Ekeren en wil het dier bij mij laten verblijven of bij u thuis ter plaatse komen. Ik heb al vaak in een dierenartsen praktijk gestaan en studeer zelf dierenzorg, momenteel doe ik nog een extra stage in een dierenasiel.
Petsitter in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14 jaar oud. Wij houden erg veel van dieren en passen graag op jullie honden of katten of andere huisdieren. Wij hebben al veel ervaring met dieren. Stuur ons zeker een berichtje
Petsitter in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Ik heb altijd al goed overweg gekund met dieren. ik heb een zeer kalme en sociale persoonlijkheid waardoor dieren zich direct op hun gemak voelen bij mij. Door mijn bachelor opleiding dierenzorg en toegepaste dierkunde en de 4 jaar die ik in een dierenspeciaalzaak heb gewerkt ben ik uitstekend uitgerust om om te gaan met dieren.
Petsitter in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Ik heb heel mijn jeugd honden gehad (Berner, Cocker Spaniel, Sharpei, ...) maar nu door plaatsgebrek niet meer. Wanneer ik dan wel wat vrije tijd heb zou ik graag met een trouwe viervoeter gaan wandelen.
Petsitter in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo! Wij hebben een kleinschalige/familiale opvang voor kleine huisdieren! Ze verblijven tijdens uw afwezigheid in een verwarmde ‘speelkamer’ in ons huis! De diertjes krijgen de nodige aandacht en verzorging! We vangen enkel kleine dieren op (konijn, cavia, hamster, kat...). We zien zelf supergraag dieren! We sturen je graag een foto en update tijdens je verlof van je lieveling!
Petsitter in Roeselare (8800) - Jolina
Jolina
Roeselare
Nieuw
Ik hou van honden en ben een dierenvriend maar ik kan geen hond nemen omdat ik in een appartementje woon. Tot snel.
Petsitter in Roeselare (8800) - Tiemen
Tiemen
Roeselare
Nieuw
Ik denk eraan om bij aankoop van mijn woning zelf een hond te kopen. Om die reden is het voor mij interessant om hiermee al wat ervaring op te doen. Ik ben alvast een heel groot dierenliefhebber.
Petsitter in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Roeselare
Nieuw
Ik zie graag honden, speel graag met honden en ga er ook graag mee wandelen. Een ideale test om misschien later ook een hond te houden. Ik ben het meest fan van de honden die kniehoogte hebben.
Petsitter in Roeselare (8800) - Jinte
Jinte
Roeselare
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend. Ik ben van jongsaf opgegroeid met een hond in mijn omgeving. Ik heb nu zelf ook een hond waarmee ik dagelijks leuke wandelingen maak. Dus als u een hond(je) heeft dat graag wandelingen maakt, bent u aan het juiste adres ;)
Petsitter in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Roeselare
Nieuw
Hallo! Ik ben Michèle, 21 jaar en een dierenvriend! Zelf ben ik altijd omringd geweest door dieren. Het gaat van hamsters, konijn, cavia, vissen, waterschildpadden tot katten en een hond.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Roeselare, pet sitting in Roeselare, dierenopvang Roeselare, dierenpension Roeselare ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Roeselare

Vakantieverblijf Pluisje - Onze hond bij iemand thuis - oppas 4 honden op kampeerplaars - Föhnen en knippen van 2 langharige chihuahua´s van 3 jaar - Huisbezoek - Andere in Roeselare (8800) - hond oppas in Roeselare (8800) - bordercollie zorgen in de grote vakantie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden