petsitter Sint-lambrechts-woluwe

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-lambrechts-woluwe

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-lambrechts-woluwe

Petsitter in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Van kindsaf had ik thuis een hond, enkele katten en konijntjes. Momenteel heb ik zelf een grote herdershond waarmee ik graag op wandel ga en vooral in het park met zijn balletje ga spelen.
Petsitter in Sint-pieters-woluwe (1150) - Eva
Eva
Sint-pieters-woluwe
5/5 (1 reviews)
Ik vind kinderen leuk en ik kan goed met ze spelen. Ik heb vaker gebabysit voor meerdere kinderen van verschillende leeftijden. Ik kan zelf rijden en heb tijd na school behalve Woensdag en tijdens het weekend. Ik kan leuk spelletjes spelen, wat kunst maken, rustig film kijken, boeken voorlezen enz. Ik weet hoe een luier verschoont wordt en ook hoe ik een baby moet voeren.
Petsitter in Evere (1140) - G.
G.
Evere
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben G. en woon in een appartement samen met 2 grasparkietjes. Ik houd van hun vredelievende en vrolijke aard. In de 14 jaar waarin ik voor mijn vogeltjes heb gezorgd, heb ik veel geleerd over hun gedrag, behoeften en veiligheid. Aangezien vogels eigenlijk niet thuishoren in een huiskamer, zie ik het als mijn verplichting er zo goed mogelijk voor te zorgen. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik wandel graag dus dan zal ik toch graag willen wandelen met een hond dat is een plezier ik hou van beesten zelf mijn buurman komt met zijn hond tot bij mij zo dat ik kan knuffelen en koekjes geven
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Petsitter in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Soy responsable,honesta,amorosa,puntual,me gustan los animales y hacer las cosas bien. Lo que no se me esmero por aprenderlo. Soy colombiana y solo hablo español.
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Silke
Silke
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd opgegroeid tussen dieren, groot en klein. En heb altijd een speciale band gevoeld met mens, dier en natuur. Ik doe altijd mijn best om aan de noden van het dier te voldoen. Ik kan dieren goed inschatten en op hun gemak stellen. Regelmatig verzorg ik de hond van mijn moeder en de diabetes kat van mijn schoonmoeder. Ik weet de dieren bezig te houden en ben niet bang om mee te spelen.
Petsitter in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik heb al op 3 verschillende honden gepast, en al waren zot op mij, zelf al ben ik meer een kattenpersoon. Ik heb dan ook meermaals aan cat-sitting gedaan, and I love it ! In de toekomst zo ik graag een cursus behaviourist voor katten doen, dus hoe meer ik in contact kom, hoe beter ! Zelf heb ik thuis ook een katje, die echt als een queen wordt behandeld ! Andere dieren kan gerust ook !
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Heleen
Heleen
Schaarbeek
Nieuw
Ik heb steeds honden gehad van zolang ik mij kan herinneren en mis dit enorm in mijn dagelijkse leven! Ik ben ook een zeer actief persoon dus u kan gerust zijn dat uw lieve schat heel veel energie zal kunnen kwijtraken tijdens onze wandeling! (Lange afstanden enzo, naargelang hij/zij het aankan) Ook heb ik ervaring met simpele comando's aan te leren, pootje, blijf, etc...
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Deborah
Deborah
Schaarbeek
Nieuw
Hello I am a student doing an internship in the VUB and I am looking for a part time job during the weekend. I love animals and this is the main reason why I choose pet-sittig. I was grown up having dogs and I walked them in the mountain all the time. I look forewar to your suggestions.
Petsitter in Etterbeek (1040) - Rosana
Rosana
Etterbeek
Nieuw
Ik ben dol op honden en zorg voor ze, en ik heb mijn hele leven voor honden gezorgd (grote en kleine). Ik heb nooit een probleem met een hond gehad, en we zijn altijd blij! I absolute love taking care of dogs, and have always had a dog. I've never had an issue with getting along with one, and I always enjoy taking care and playing with them!
Petsitter in Brussel (1000) - Emma
Emma
Brussel
Nieuw
I've always been a big animal-lover. National Geographics were a big part of my young years :) I sometimes do cat sitting, but I would love to take care of you dog, or other animals you have. I can feed them, take them to the park, or more, just ask! See you soon, Emma
Petsitter in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik heb zelf een zachtaardige kooiker en vind het heel leuk om met andere honden te gaan wandelen of op ze te passen! Vaak ben ik in het park of bos te vinden waar ze vrij kunnen rond rennen. Hopelijk tot snel!
Petsitter in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Van kleins af aan ben ik een hondenliefhebber. Ook ga ik graag wandelen, vooral in parken in de buurt voor wat groen. Ik ga nog regelmatig gaan wandelen met de hond van mijn moeder. Ik zou graag nog vaker de mogelijkheid hebben om honden uit te laten. Ik woon in Evere en neem zonder moeite het openbaar vervoer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-lambrechts-woluwe, pet sitting in Sint-lambrechts-woluwe, dierenopvang Sint-lambrechts-woluwe, dierenpension Sint-lambrechts-woluwe ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden