petsitter Sint-lambrechts-woluwe

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-lambrechts-woluwe

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-lambrechts-woluwe

Petsitter in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik bied opvang aan voor reptielen en andere exotische dieren. Denk hierbij vooral aan reptielen, maar vogels of vissen zijn zeker ook mogelijk. Het kan wel zijn dat we een oplossing op maat gaan moeten voorzien voor zeldzamere dieren. Ik heb zelf een groot aantal dieren, dus u kunt er zeker van zijn dat uw vriendje(s) bij mij goed in de watten gelegd gaan worden.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (10 reviews)
Van sinds ik kind ben, ben ik omringt door dieren. Ik ben een hele grote dierenvriend en katten voelen zich meteen op hun gemak bij me. Als vrienden iemand zoeken voor tijdens hun vakantie op de dieren te letten, sturen ze meteen naar mij.
Petsitter in Jette (1090) - Cristina maria
Cristina maria
Jette
5/5 (7 reviews)
If you go on vacation and you rather have your pet at home than in a hotel, I make your pet feel safe and not alone. I take pictures and videos for you to feel okay. I am used with asocial pets. I had one myself and those need more attention then usual.
Petsitter in Kortenberg (3070) - Johnny
Johnny
Kortenberg
5/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid me honden heb ook altijd een hond gehad en nu nog ik ben een dierenvriend tot en met en hou van wandelen en me bezighouden met honden of dieren moesten ze me laten doen ik begon een boerderij 😊
Petsitter in Ganshoren (1083) - Mauro
Mauro
Ganshoren
5/5 (3 reviews)
Vroeger steeds een hond gehad bij mijn ouders maar sinds ik op een appartement woon is het monenteel niet mogelijk om een dier te houden. Op deze manier wens ik anderen te helpen die geen grote wandeling kunnen maken met hun hond en waardoor ik toch kan genieten alsof het de mijne zoudem zijn :)
Petsitter in Elsene (1050) - Elisabeth
Elisabeth
Elsene
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend die met plezier oppast op uw huisdier, en met gaat wandelen, eten geeft kortom helemaal voor zorgt op de momenten dat het nodig is voor u. Ik beschik over een tuin waar ze vrij kunnen zijn en hou enorm van het maken van wandelingen.
Petsitter in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Petsitter in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Birgit en ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden, katten, kanaries en cavia's. Ik hou van alle soorten dieren, zelf heb ik 4 katten thuis. Ik wandel en petsit regelmatig op dieren & doe ook overnachting en huisbezoeken.
Petsitter in Jette (1090) - Emma
Emma
Jette
5/5 (2 reviews)
Ik heb net het eerste jaar van de studie dierenzorg aan HoGent goed volbracht. Daarbij heb ik verschillende keren voor de honden van vrienden gezorgd. Zelf hebben we thuis een kat. De grootte van de hond maakt voor mij niets uit. Ik heb een hart voor dieren en ik sta er dus ook op om ze de nodige aandacht en care te geven.
Petsitter in Melsbroek (1820) - Jenny
Jenny
Melsbroek
5/5 (2 reviews)
Heel mijn leven heb ik honden gehad. Alle honden komen naar mij toe. Dus kan ik gerust met jou hond gaan wandelen. Ik hou van dieren. Ik doe met met plezier.
Petsitter in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en ben dus altijd al omringd geweest met allerlei soorten dieren. Nu ik studeer, mis ik dat enorm, dus zou ik super graag op uw dieren passen, met de hond wandelen of gewoon met ze spelen en de aandacht geven die ze verdienen!
Petsitter in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Kennith
Kennith
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Met het gezin hebben we 2 labradors gehad. Daarnaast wandel ik regelmatig met honden van vrienden en kennissen waardoor ik heel wat ervaring heb opgebouwd met het correct omgaan met honden en de interpretatie van hun gedragingen. Ik kan goed overweg met honden van elke grootte en ras. Ik vind het belangrijk steeds te handelen volgens uw verwachtingen als baasje.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Lena
Lena
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lena en ik hou van dieren! Vooral katten zijn echt mijn ding. Ik ben zelf opgegroeid met een kat en ben soms bezig met de katten van de buren en in onze straat. Ik zou het heel fijn vinden om voor uw kat te zorgen en gezelschap te houden wanneer u op vakantie bent. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, oa 2 honden, katten, konijntjes, een hamster en schildpadden. Kort gezegd hou ik er gewoon van om tijd te spenderen met dieren. Van spelen tot de basis verzorging, ik help graag! Ik pas me natuurlijk graag aan, aan elk diertje want ze hebben elk een eigen uniek karakter.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 5.0 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-lambrechts-woluwe, pet sitting in Sint-lambrechts-woluwe, dierenopvang Sint-lambrechts-woluwe, dierenpension Sint-lambrechts-woluwe ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden