petsitter Sint-niklaas

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-niklaas

Petsitter in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Zelf heb ik een viervoeter rondlopen die geniet van een wandeling! Wandelen is sowieso een rustgevende activiteit en als ik hiermee een beestje gelukkig kan maken doe ik dat met veel plezier en liefde!
Petsitter in Beveren-waas (9120) - Christoph
Christoph
Beveren-waas
4.7/5 (10 reviews)
Graag kom ik uw huisdeur in het oog houden wanneer u even wegmoet. Uw dier zal de nodige aandacht krijgen tot u terugkomt. Zelf heb ik een kat in huis, dus de liefde voor dieren is er.
Petsitter in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Ik ben opgegroeid met katten in huis en momenteel heb ik zelf 2 katten. Mijn katten zijn voor mij mijn kinderen! In mijn vrije tijd doneer ik vaak spullen/centjes aan lokale kattenopvangen om ze te ondersteunen. Ik probeer me ook zo vaak mogelijk in te lezen over kattengedrag.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben al heel mn leven een dierenliefhebber en wandel graag . Dus ook met de hond(en ) . Ben eventueel ook bereid een hond op te vangen tijdens vakantie van de baasjes .
Petsitter in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf verscheidene huisdieren gehad, hamsters, kippen, konijnen en 3 katten en een hond. Ik heb dus ervaring in het verzorgen van dieren en kan deze goed aanvoelen. Ik vind het belangrijk om ze te kunnen verzorgen in hun eigen omgeving waar ze zich veilig voelen en waarbij ik ze geborgenheid kan geven. Op heden heb ik ook nog een verzorgpaard waar ik wekelijks naar toe ga.
Frederique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Frederique
Frederique
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Tiental jaren eigenaar hond, Amerikaanse Cocker Spaniel. Ook dierenasiel met allerlei honden gewerkt. Woon te Sint-Niklaas en kan me verplaatsen met auto.
Petsitter in Stekene (9190) - Tamara
Tamara
Stekene
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en ben trotse hondenmama van vijf adoptiehonden. Evengoed ben ik heel correct in het opvoeden en verwennen van alle dieren.
Giorgi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Bonjour, je m'appelle Giorgi et je suis un amoureux de tous les animaux. Je possède moi-même un chat qui me procurent du bonheur chaque jour. J'ai toujours vécu avec des animaux dans la maison, ils font partis de mon quotidien. J'ai déjà effectué plusieurs promenades pour des clients, j'ai toujours eu un bon contact. Je promène vos chiens dans des endroits selon vos envies ou
Petsitter in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb thuis een ondeugende en koppige beagle rondlopen, sinds ik deze heb ben ik gek op honden, hiervoor had ik altijd katten, wat ook steeds mijn kameraadjes waren. Dus spelen met honden en katten, lekker knuffelen of een goeie wandeling doe ik supergraag
Petsitter in Waasmunster (9250) - Giovanni
Giovanni
Waasmunster
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben giovanni 27 jaar ik werk in de week als zelfstandig dakwerker maar in het weekend heb ik uren vrij en zou deze graag aanvullen om wat bij te verdienen heb zelf een oog voor detail en respect voor de mensen en iemand anders hun materiaal staat op de eerste plaats
Petsitter in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een hond en een kat. Graag zou ik veel meer dieren uit het asiel redden. Ik ben zot van deze 2 soorten dieren. Ik geef heel veel liefde en zorg ervoor dat ze niks tekort komen.
Petsitter in Daknam (9160) - Laila
Laila
Daknam
5/5 (2 reviews)
Heb zelf 2 katten en ze zijn mijn alles. Aan hun lichaamstaal kan ik afleiden waar ze nood aan hebben. Is het een knuffel, kusje, aaike... En even wat spelen. Ze laten het wel tonen wat ze graag hebben 😍
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
........................................................................................................... ...................................................
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Als verpleegkundige kwam ik dagelijks bij mensen thuis. Afspraken nakomen, discretie en betrouwbaarheid zijn kenmerken die ik jou kan bieden. Je mag er op rekenen dat ik de gevraagde taken naar behoren zal uitvoeren. Mischien tot later, Nathalie
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lisette
Lisette
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik zie er niet tegenop uw hond een deugddoend bad te geven of zijn of haar vacht te borstelen. De overige verzorging laat ik liever over aan professionals.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het is gemakkelijk om in contact te komen met betrouwbare mensen voor een bepaalde dienst ; de betaling is gemakkelijk uit te voeren ; ”
Annabelle
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.75 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-niklaas, pet sitting in Sint-niklaas, dierenopvang Sint-niklaas, dierenpension Sint-niklaas ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden