petsitter Sint-niklaas

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-niklaas

Petsitter in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een hond en een kat. Graag zou ik veel meer dieren uit het asiel redden. Ik ben zot van deze 2 soorten dieren. Ik geef heel veel liefde en zorg ervoor dat ze niks tekort komen.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lisette
Lisette
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik zie er niet tegenop uw hond een deugddoend bad te geven of zijn of haar vacht te borstelen. De overige verzorging laat ik liever over aan professionals.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Deze grote dierenvriend zoekt viervoeters om op te mogen passen. Ik doe niks liever dan me bezighouden met jullie trouwste vriend(en) door er mee te spelen en te wandelen. Zoekt u zo iemand contacteer me maar.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Ik zorg heel graag voor honden/katten/... Ik steek daar heel graag al mijn tijd en liefde in. Ik ben namelijk ook heel graag bezig met dieren. Ik ben een zeer grote dierenvriend dus voor helpen van dieren sta ik op de eerste rij!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Petsitter in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van een hond en kat. Wij gaan dagelijks wandelen en spelen alle dagen samen met mijn zoon. Hou enorm veel van dieren en durf de dieren goed te verwennen.
Petsitter in Belsele (9111) - Kylie
Kylie
Belsele
5/5 (1 reviews)
Bij afwezigheid omwille van vakantie of andere zaken zou ik heel graag op jullie diertjes komen passen. Ik zou heb uitlaten, eten geven en mee spelen zodat ze erna goed uitgerust zijn. Zelf heb ik een kat Simba en een hond Laika van 13 jaar oud.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jessy
Jessy
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, u kleine schat zal hier worden behandeld zoals mijn eigen hondje. Je kan eerst komen kennismaken en kijken of het u bevalt. Ik heb een tuin en ga ook met u hondje wandelen of spelen in de tuin.
Petsitter in Beveren-Leie (8791) - Nele
Nele
Beveren-Leie
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en haal er mijn ontspanning uit om met dieren bezig te zijn. Ze eten te geven, om ermee te wandelen en alle andere taken die erbij horen
Petsitter in Belsele (9111) - Erlynn
Erlynn
Belsele
Nieuw
Al van jongs af aan heb ik ontzettend veel verschillende honden van verschillende rassen gehad, ook katten, konijnen, ratten, cavia's, parkieten,... Ik ben zot van dieren en heb ontzettend veel ervaring.
Petsitter in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Sinds jongs af aan ben ik omringd door dieren, altijd lieper er honden of katten rondom mij. Dit zorgt ervoor dat ik goed met dieren om kan gaan en dieren zich op hun gemak voelen bij mij. Hebt u geen tijd om jouw hond uit te laten? Heeft jouw hond teveel energie en wenst u hem wat te kalmeren? Contacteer mij, de beste oplossing!
Petsitter in Belsele (9111) - Enrique
Enrique
Belsele
Nieuw
Hallo ik ben enrique ik ben echt wel een dikke dieren vriend want kheb zelf 5 dieren in mijn huis dus dieren zijn mijn vrienden laat zeker iets weten
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik hou enorm veel van dieren, zelf heb ik een aantal huisdieren waar ik ten volle van geniet! Ik kan goed omgaan met andere dieren en ben vaak beschikbaar :)
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jesse
Jesse
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Mijn liefde voor dieren is groot. Ik heb altijd al huisdieren in huis gehad, waaronder ook honden. Ik word blij in het bijzijn van een hond. Daarnaast, ben ik al een aantal keer gaan wandelen met asielhonden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.56 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-niklaas, pet sitting in Sint-niklaas, dierenopvang Sint-niklaas, dierenpension Sint-niklaas ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Sint-niklaas

Oppas bij de petsitter in Sint-niklaas (9100) - Oppas bij de petsitter - Honden in Sint-niklaas (9100) - Oppas bij de petsitter - Honden in Sint-niklaas (9100) - Huisbezoek in Sint-niklaas (9100) - Oppas bij de petsitter - Katten in Sint-niklaas (9100) - Logeeradres gezocht voor onze duitse dog - Oppas bij de petsitter - Honden in Sint-niklaas (9100) - Honden in Sint-niklaas (9100) - In onze woning op poes passen - Op mijn hond - opvang gezocht voor teckeltje - goede opvang voor onze Teckel tijdens kort verlof - tijdelijke opvang voor onze lieve poes
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden