petsitter Sint-niklaas

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-niklaas

Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Hallo! Ik ben een dame van 41 jaar. Ik werk reeds 20 jaar in het onderwijs. Ik wil naast mijn job in het onderwijs, nog wel wat extra centjes bijverdienen. Zeker in de vakantie! Ikzelf heb 3 kindjes. Hopelijk kunnen we snel samenwerken met alle vertrouwen!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Bonjour, je m’appelle Giorgi, j’habite avec ma femme et nos 3 enfants. On aimet les animaux beaucoup, on possède un chat pour l’instan et on peut garder vos animaux chez nous, les promèner et prendre soins avec plaisir pour quelques jours ou semaines.
Petsitter in Sint-niklaas (9100) - Tamara
Tamara
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en ben trotse hondenmama van vijf adoptiehonden. Evengoed ben ik heel correct in het opvoeden en verwennen van alle dieren.
Petsitter in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik hou enorm veel van honden. Ik heb zelf al 13 jaar een hond waar ik heel veel met heb gewandeld en reizen gemaakt en uitstappen gemaakt samen. Als ik honden zie op straat ben ik direct verkocht. Ik zorg ook voor de honden van de familie.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
4.5/5 (2 reviews)
Heb zeer graag honden en wil hierop zeer graag dogsitten. Met veel enthousiasme kom ik graag op uw hond/kat/... passen. Gewoon spelen en verwennen.
Petsitter in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een supergrote dierenvriend en heb al heel mijn leven honden en katten thuis en heb dus veel ervaring. Ik heb intussen ook al twee jaar een vast adres waar ik ga catsitten, het I de leukste job van heel de wereld. Verder ben ik rustig, vriendelijk en betrouwbaar.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Elena
Elena
Nieuwkerken-waas
3.5/5 (2 reviews)
Sinds ik kind was ben ik altijd al een dierenvriend geweest, met name ook paarden, ik heb in het verleden gaan oppassen in een privé manege en stond er in voor de verzorging van de honden, katten , kippen en de paarden hun dagelijkse noden en verzorging gedaan... dus alle soorten aanbiedingen zijn welkom!
Petsitter in Belsele (9111) - Carl
Carl
Belsele
5/5 (1 reviews)
hoi, Ik ben Carl, aangenaam. Honden zijn de beste vriend van de mens. Het is uiterst nodig om jouw hond een uitlaatklep te geven. Wandelen is één van mijn hobby's en is altijd aangenaam. Door regen en wind, jouw hond heeft ook beweging nodig. Ik probeer een lange afstand af te leggen. Zodat jouw hond héél rustig is, als hij/zij terug binnen is. Je krijgt veel liefde van honden, het zijn zo'n fant
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathalie
Nathalie
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Als verpleegkundige kwam ik dagelijks bij mensen thuis. Afspraken nakomen, discretie en betrouwbaarheid zijn kenmerken die ik jou kan bieden. Je mag er op rekenen dat ik de gevraagde taken naar behoren zal uitvoeren. Mischien tot later, Nathalie
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren en van wandelen, dus ik ga echt mooie lange wandelingen doen met je hond. Ik hou ook van telkens nieuwe dingen te ontdekken samen met je viervoeter
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lisette
Lisette
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als u wegens omstandigheden niet zelf voor uw hond kunt zorgen, kom ik graag bij u thuis om uw huisdier eten en drinken te geven , hem uit te laten voor zijn behoefte te doen, te spelen en te wandelen
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Lotte
Lotte
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik eigenaar van twee katten. In mijn vriendengroep en familie zijn ook enkele honden waarop ik af en toe eens ga passen. Een van mijn eigen katten heeft een nieraandoening en heeft dus speciale zorgen en voeding nodig. Deze zorg is voor mij dus ook geen probleem bij andere dieren.
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Ik zorg heel graag voor honden/katten/... Ik steek daar heel graag al mijn tijd en liefde in. Ik ben namelijk ook heel graag bezig met dieren. Ik ben een zeer grote dierenvriend dus voor helpen van dieren sta ik op de eerste rij!
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou enorm van honden, bijgeleerd over honden psychologie door The Dog Whisperer Show van Cesar Millan te volgen, hou ervan lange wandelingen te maken met je hond(en) (en/of fietsen wanneer je hond zeer gehoorzaam is), en naar hondenparken te gaan om ze de beste tijd te bezorgen.
Petsitter in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van een kat. Wij gaan dagelijks wandelen en spelen alle dagen samen met mijn zoon. Hou enorm veel van dieren en durf de dieren goed te verwennen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.47 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-niklaas, pet sitting in Sint-niklaas, dierenopvang Sint-niklaas, dierenpension Sint-niklaas ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden