petsitter Brugge

Ontdek talentvolle petsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brugge

Petsitter in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Petsitter in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Petsitter in Brugge (8000) - Dominiek
Dominiek
Brugge
5/5 (5 reviews)
Heb zelf een hond en hou enorm veel van dieren, mn hond is een border collie en heeft zelf beweging nodig. Ik ben graag buiten. Ik voel dieren goed aan.
Petsitter in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond en dus regelmatig op stap, misschien is dit combineerbaar met uw hond maar dit hoeft niet noodzakelijk. Ook een uitstap naar de zee behoort tot de mogelijkheden
Petsitter in Brugge (8000) - Yaoyao
Yaoyao
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Yaoyao en ben van Chinese afkomst. Ik ben een grote dierenvriend en ik hou vooral van honden. Ik heb een wagen en kan aan huis komen om honden te trimmen, te wassen of eventueel de honden uit te laten
Petsitter in Brugge (8000) - Elisa
Elisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ikzelf heb 6 katten en ben opgegroeid met honden heb tot ik 17 was altijd 1 of meerdere honden gehad in huis. Ik ga graag gaan wandelen en speel ook graag met eender welk huisdier
Petsitter in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben betrouwbaar en verantwoordelijk. Ik ben bereid om je hond en kat tijdens een huisbezoek te verzorgen, van eten en drinken te voorzien en eventueel uit te laten. Met honden kan ik ook een wandeling doen.
Petsitter in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland. Ze houdt van speelvriendjes. Wij doen lange wandelingen, vaak in het bos. Ook de losloopweide doen wij regelmatig, indien ook gewenst.
Petsitter in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag wandelen met de hond. Ik ken een aantal leuke routes in en rond Brugge. Ik kan ook lopen voor wanneer uw hond wat meer energie heeft. Dit gaat van 0 tot 15km.
Petsitter in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Petsitter in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Petsitter in Brugge (8000) - Jennifer
Jennifer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Beste wij passen vaak op hondjes en honden we zijn met 4 volwassen personen waar iedereen aanwerkt mee wandeld speelt wij gaan vaak naar zee of naar bossen gaan wij ook wel veel weg wij hebben zelf 2hondjes 2katten en 2 ratjes maar daar geraken ze niet aan wegens staat hoog op de kast als u nog iemand nodig hebt kunt u mij altijd contacteren mvg
Petsitter in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jongere van zestien maar geen grote uitgaander. Ik hou van rust en gezelligheid. Ik maak heel graag tijd voor jullie diertjes. Ik geniet van hun aanwezigheid en laat dit ook blijken. Ze zullen zich nooit eenzaam voelen met mij in de buurt.
Petsitter in Brugge (8000) - Kevin
Kevin
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb voldoende tijd om met je hond te wandelen. Ikzelf woon aan de kust ideaal om met de hond te wandelen. Zelf heb ik een labrador retriever en weet dus hoe je met honden omgaat.
Petsitter in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn hartje smelt bij het zien van schattige viervoeters. Zij verdienen liefde en rust, deze zullen ze zeker krijgen van mij. Welke route hebben ze liefst? Dan zal ik zeker met hen daar gaan wandelen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brugge: geëvalueerd met 4.76 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brugge, pet sitting in Brugge, dierenopvang Brugge, dierenpension Brugge ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden