Vind de beste petsitter van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Petsitter in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Ik heb zelf een hond en dus regelmatig op stap, misschien is dit combineerbaar met uw hond maar dit hoeft niet noodzakelijk. Ook een uitstap naar de zee behoort tot de mogelijkheden
Petsitter in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 26 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Petsitter in Brugge (8000) - Emely
Emely
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland. Ze houdt van speelvriendjes. Wij doen lange wandelingen, vaak in het bos. Ook de losloopweide doen wij regelmatig, indien ook gewenst.
Petsitter in Brugge (8000) - Victor
Victor
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ga graag wandelen met de hond. Ik ken een aantal leuke routes in en rond Brugge. Ik kan ook lopen voor wanneer uw hond wat meer energie heeft. Dit gaat van 0 tot 15km.
Petsitter in Brugge (8000) - Shana
Shana
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Petsitter in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Petsitter in Brugge (8000) - Anneke
Anneke
Nieuw
8000 Brugge
Zelf heb ik een dobberman gehad. Deze kreeg dagelijks zijn wandelingen. Momenteel heb ik zelf geen hond meer maar doe ik al 3 jaar vrijwilligers werk in het asiel, waar ik ga wandelen met de honden enz
Petsitter in Brugge (8000) - Magalie
Magalie
Nieuw
8000 Brugge
Dieren zijn mijn grootste vrienden, al van sinds ik kind was. Ik ben actief in verschillende verenigingen die zich bekommeren om het welzijn van dieren en mijn eigen 2 katjes zijn mijn alles! Ik heb geen professionele ervaring met dieren, maar wel een héél groot dieren (en vooralpoezen)hart. Als jij op zoek bent naar een oppas voor je kleine tijger(s), dan wil ik ze graag omringen met veel liefde, speelse aaitjes en goed gevulde eetpotjes!
Petsitter in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Nieuw
8000 Brugge
Als jonge gast met frisse benen laat ik met veel plezier uw hond uit. Ik heb van nature een zeer goede band met dieren en ben zeer oplettend, het welzijn van uw hond staat centraal. Hopelijk tot gauw!
Petsitter in Brugge (8000) - Jana
Jana
Nieuw
8000 Brugge
Ik ben een enorme dierenvriend. Mijn hele leven ben ik el omringd door katten. Ik breng dan ook zeer graag tijd met ze door. Momenteel volg ik een opleiding dierenzorg om mijn kennis over dieren nog uit te breiden. Ikzelf ben sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en geduldig.
Petsitter in Brugge (8000) - Elise
Elise
Nieuw
8000 Brugge
Ik hou ontzettend veel van dieren. Vooral van katjes maar ook van honden. De dieren kunnen wel niet bij ons verblijven want wij hebben al een hond en katjes.
Petsitter in Brugge (8000) - Karine
Karine
Nieuw
8000 Brugge
Bonjour, je suis passionnée d'animaux, depuis toute petite je suis toujours entourées d'animaux, j'ai actuellement une adorable chienne. je serai ravie de prendre soin de votre animal, il sera entre bonnes mains et passera un bon moment.
Petsitter in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Nieuw
8000 Brugge
grote dierenvriend, zelf 3 honden gehad. Kan honden verschillende gehoorzaamheden aanleren, zoals zitten, liggen, blijf, komen, ... ook oppas mogemijk
Petsitter in Brugge (8000) - Carine
Carine
Nieuw
8000 Brugge
Wanneer uw dier misschien teveel alleen zit,wil ok mij gerust engageren om uw dier wat gezelschap te houden,ben van jongsaf aan een echte dierenvriend.

Petsitter Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Brugge, pet sitting in Brugge, dierenopvang Brugge, dierenpension Brugge ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen dierenoppas in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brugge

Dierenoppas - Trimmen chiwawa - Jobstudent - Logement hond tijdens vakantie - Wandelen met de hond in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Op mijn dieren letten - Mijn hond gedurende één week oppassen - Mijn hond gedurende één week oppassen - Dogsitting op Australische Herder - Opvang huisdier tijdens reis - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden