petsitter Brugge

Ontdek talentvolle petsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brugge

Petsitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Petsitter in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (8 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Linda is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (5 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Petsitter in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond en dus regelmatig op stap, misschien is dit combineerbaar met uw hond maar dit hoeft niet noodzakelijk. Ook een uitstap naar de zee behoort tot de mogelijkheden
Petsitter in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland. Ze houdt van speelvriendjes. Wij doen lange wandelingen, vaak in het bos. Ook de losloopweide doen wij regelmatig, indien ook gewenst.
Petsitter in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag wandelen met de hond. Ik ken een aantal leuke routes in en rond Brugge. Ik kan ook lopen voor wanneer uw hond wat meer energie heeft. Dit gaat van 0 tot 15km.
Petsitter in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Petsitter in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Petsitter in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jongere van zestien maar geen grote uitgaander. Ik hou van rust en gezelligheid. Ik maak heel graag tijd voor jullie diertjes. Ik geniet van hun aanwezigheid en laat dit ook blijken. Ze zullen zich nooit eenzaam voelen met mij in de buurt.
Petsitter in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn hartje smelt bij het zien van schattige viervoeters. Zij verdienen liefde en rust, deze zullen ze zeker krijgen van mij. Welke route hebben ze liefst? Dan zal ik zeker met hen daar gaan wandelen
Petsitter in Brugge (8000) - Eva
Eva
Brugge
Nieuw
Ik kan aan huis de kat/hond voederen. Spelen, aandacht geven en wandelen. Korte opvangen voor kleine hondjes bij mij thuis is ook mogelijk. Stuur me gerust bericht voor meer info
Petsitter in Brugge (8000) - Anneke
Anneke
Brugge
Nieuw
Zelf heb ik een dobberman gehad. Deze kreeg dagelijks zijn wandelingen. Momenteel heb ik zelf geen hond meer maar doe ik al 3 jaar vrijwilligers werk in het asiel, waar ik ga wandelen met de honden enz
Petsitter in Brugge (8000) - Magalie
Magalie
Brugge
Nieuw
Dieren zijn mijn grootste vrienden, al van sinds ik kind was. Ik ben actief in verschillende verenigingen die zich bekommeren om het welzijn van dieren en mijn eigen 2 katjes zijn mijn alles! Ik heb geen professionele ervaring met dieren, maar wel een héél groot dieren (en vooralpoezen)hart. Als jij op zoek bent naar een oppas voor je kleine tijger(s), dan wil ik ze graag omringen met veel liefde, speelse aaitjes en goed gevulde eetpotjes!
Petsitter in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Als jonge gast met frisse benen laat ik met veel plezier uw hond uit. Ik heb van nature een zeer goede band met dieren en ben zeer oplettend, het welzijn van uw hond staat centraal. Hopelijk tot gauw!
Petsitter in Brugge (8000) - Jana
Jana
Brugge
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Mijn hele leven ben ik el omringd door katten. Ik breng dan ook zeer graag tijd met ze door. Momenteel volg ik een opleiding dierenzorg om mijn kennis over dieren nog uit te breiden. Ikzelf ben sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en geduldig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brugge: geëvalueerd met 4.6 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brugge, pet sitting in Brugge, dierenopvang Brugge, dierenpension Brugge ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brugge

oppas voor zwarte labrador - Hondenoppas - Trimmen en verzorging voor fox terrier - Oppas weekend en vakanties 2 poezen - Eerste scheerbeurt voor koningspoedel - Hondenoppas - Hond opvang woensdag 16/11 in Brugge - Golden retriever 7jaar - Toiletteren mini-Maltezer in puppystijl - Hondenkapper aan huis. - Ik zoek een petsitter voor mijn hond wanneer het nodig is - Ik zoek een petsitter voor mijn hond wanneer het nodig is - huisbezoek 2 x per dag om 2 poesjes te verzorgen - Kattenoppas 2x daags - Opvang voor ons prachtig teefje - Hondenoppas - Hondenoppas - Opvang hond - Wandelen met onze hond jessie - Oppas honden - Week-end -oppas met overnachting voor 2 hondjes - Dog walker wanted - Trimmen chiwawa - Jobstudent - Logement hond tijdens vakantie - Wandelen met de hond in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Honden in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Op mijn dieren letten - Mijn hond gedurende één week oppassen - Mijn hond gedurende één week oppassen - Dogsitting op Australische Herder - Opvang huisdier tijdens reis - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden