petsitter Brugge

Ontdek talentvolle petsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brugge

Petsitter in Assebroek (8310) - Michael
Michael
Assebroek
5/5 (47 reviews)
Tijdens het grootste deel van mijn leven zijn er altijd dieren rondom mij aanwezig geweest. Ik kom graag jouw dieren vertroetelen wanneer jij even het huis uit moet. Ook jouw hond(en) kom ik met plezier even uitlaten en de nodige aandacht geven!
Petsitter in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.9/5 (10 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Petsitter in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Petsitter in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Petsitter in Assebroek (8310) - Johan
Johan
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik hou erg veel van dieren en vooral van honden. Heb momenteel enkel een kat omdat ik tot voor kort ging werken en nu ik met pensioen ben graag af en toe op reis ga. Ik fiets en wandel graag en zou derhalve graag af en toe uit wandelen gaan met een hond. Ik heb een grote omheinde tuin en zou dus tijdelijk ook een hond kunnen oppassen herbergen bij mij thuis.
Petsitter in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond en dus regelmatig op stap, misschien is dit combineerbaar met uw hond maar dit hoeft niet noodzakelijk. Ook een uitstap naar de zee behoort tot de mogelijkheden
Petsitter in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland. Ze houdt van speelvriendjes. Wij doen lange wandelingen, vaak in het bos. Ook de losloopweide doen wij regelmatig, indien ook gewenst.
Petsitter in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag wandelen met de hond. Ik ken een aantal leuke routes in en rond Brugge. Ik kan ook lopen voor wanneer uw hond wat meer energie heeft. Dit gaat van 0 tot 15km.
Petsitter in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend die graag anderen helpt. Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij een vzw die straatkatten een nieuwe thuis bezorgt. Ik heb zelf een kat en 2 paarden. Wil jij er even tussenuit? Maar wil je met een gerust hart kunnen vertrekken? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat!
Petsitter in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met zowel katten als honden. Ik wandel ook af en toe met honden van het asiel, dus ben verschillende rassen gewoon. Groot, klein, jong of oud, het maakt mij niet uit! ik zal met alle liefde en plezier voor uw dier zorgen!
Petsitter in Sint-andries (8200) - Wim
Wim
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Beste hondenliefhebber, Sindskort ben ik begonnen met het volgen van opleiding als hondencoach. Dieren zijn altijd een grote passie van mij geweest en Jan ook goed mee om gaan. Het is dan ook mijn bedoeling om op korte termijn dit te doen in zelfstandig bijberoep samen een ophaaldienst voor dieren. Heb in de loop der jaren reeds wat ervaring opgebouwd met het uitlaten van honden.
Petsitter in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jongere van zestien maar geen grote uitgaander. Ik hou van rust en gezelligheid. Ik maak heel graag tijd voor jullie diertjes. Ik geniet van hun aanwezigheid en laat dit ook blijken. Ze zullen zich nooit eenzaam voelen met mij in de buurt.
Petsitter in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn hartje smelt bij het zien van schattige viervoeters. Zij verdienen liefde en rust, deze zullen ze zeker krijgen van mij. Welke route hebben ze liefst? Dan zal ik zeker met hen daar gaan wandelen
Petsitter in Brugge (8000) - Mira
Mira
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik pas met veel liefde, respect en geduld op je huisdier. Ik voel een grote liefde voor alle dieren. Zelf heb ik van thuis uit vooral ervaring met katten.
Petsitter in Brugge (8000) - Anneke
Anneke
Brugge
Nieuw
Zelf heb ik een dobberman gehad. Deze kreeg dagelijks zijn wandelingen. Momenteel heb ik zelf geen hond meer maar doe ik al 3 jaar vrijwilligers werk in het asiel, waar ik ga wandelen met de honden enz
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brugge: geëvalueerd met 4.71 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brugge, pet sitting in Brugge, dierenopvang Brugge, dierenpension Brugge ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden