petsitter Sint-truiden

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-truiden

Petsitter in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Ik werk als vrijwilliger in het dierenasiel in Sint-Truiden waar ik in de hondenafdeling werk, poetsen hokken, honden verzorgen, wassen, kammen en ook geef ik training aan de honden. Ik hou enorm van honden. In de periode van maart tot november doe ik tuinonderhoud en van november tot maart probeer ik andere dingen te doen om dat gat op te vullen, ook doe ik verfwerkjes. Mvg Yves
Petsitter in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (20 reviews)
Ben een grote hondenliefhebber. Heb zelf een boxer gehad en een jack russel . Sinds mijn scheiding geen meer.Dus gaan wandelen zie ik echt zitten met
Petsitter in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Al van kinds af aan heb ik altijd honden gehad en van dieren gehouden. Ik ben ook altijd met mijn honden naar de hondenschool geweest. Ik verzorg de hondjes goed, heb veel geduld, geef ze veel liefde en houd zelf van lange wandelingen.
Petsitter in Brustem (3800) - Tom
Tom
Brustem
5/5 (3 reviews)
Zelf ook troste eigenaar van Milou. Kruising tussen teckel en Australian shepard. Graag ga ik ook een wandeling maken met uw hond. Sporadisch of op vaste basis. Ik hoor het graag !
Petsitter in Brustem (3800) - Iris
Iris
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag wandelen. Woon kortbij een park. Doet voor mezelf ook goed de buitenlucht. Ben een zeer voorzichtig persoon. Dus u kan er zeker van zijn dat u dier niks overkomt
Petsitter in Brustem (3800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en ben het liefst bezig met dieren in mijn vrije tijd. Doordat wandelen met de asielhondjes niet meer mogelijk is bij ons, ben ik op zoek naar een nieuwe bezigheid.
Petsitter in Brustem (3800) - Ryanne
Ryanne
Brustem
5/5 (1 reviews)
Kattenbak schoonmaken of een plasje ergens opkuisen is me niet te veel, verliest het beesje wat te veel haar door ruif tijd zal ik gerust eens rond gaan met de stofzuiger, zo is dit aangenaam voor mens en vooral dier. Overnachten zit ik niet mee in, een simpele zetel en ik ben tevreden. Discretie en vertouwen verzekerd.
Petsitter in Brustem (3800) - Ilena
Ilena
Brustem
5/5 (1 reviews)
Huisbezoeken zijn geen probleem , fijne wandelingen maken en eten/drinken geven + extra taken (verzorgingen,medicatie..). Zelf opvangen bij mijn thuis is wel geen optie , heb zelf een schuchtere chihuahua :).
Petsitter in Brustem (3800) - Inés
Inés
Brustem
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik een echte dierenvriend, ik ben enorm graag bezig met dieren. Zelf heb ik 3 honden en 1 konijntje thuis zitten die mij zeer dierbaar zijn. Graag wil ik mij kandidaat stellen om ook op jullie lieverdjes te passen en een leuke dag te bezorgen
Petsitter in Brustem (3800) - Sofie
Sofie
Brustem
5/5 (1 reviews)
Hoi Zelf heb ik een kruising van een teckel met australian Shepherd. Ik wil graag met jou hond gaan wandelen en als jullie wensen kan er ook gespeeld worden met de hond. Hopelijk tot snel Sofie
Petsitter in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Ik heb als student 5 jaar honden uitgelaten tijdens mijn studies Dierenzorg. Hierbij waren echter niet alleen de honden te gast, maar ook bij katten ging ik vaak langs. Ik bleef ook vaak overnachten voor mensen die een weekend of langer weg waren. Voor mij kan het allemaal, mits we goede afpsraken maken uiteraard :)
Petsitter in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en zie ontzettend graag dieren. Zelf heb ik ook honden gehad en ben momenteel in bezit van een kat. Het omgaan met bange honden is me zeker niet onbekend!
Petsitter in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Ik heb zelf ook 2 honden. Ik wil graag met uw honden gaan wandelen, wanneer dit voor u niet mogelijk is. U stuurt me maar een berichtje indien u hulp nodig heeft :)
Petsitter in Brustem (3800) - Pieter
Pieter
Brustem
Nieuw
Hallo, ik wil graag op jullie hond passen. Ik ben heel graag met honden bezig en kijk ernaar uit om te zien welke kameraden ik bij jullie aantref. tot gauw!
Petsitter in Brustem (3800) - Evita
Evita
Brustem
Nieuw
Hey, ik ga graag met jullie hond wandelen! Ik kom graag in de natuur, maar een wandeling in de stad is ook prima voor mij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 173 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-truiden, pet sitting in Sint-truiden, dierenopvang Sint-truiden, dierenpension Sint-truiden ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden