petsitter Sint-truiden

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-truiden

Petsitter in Groot-gelmen (3800) - Guy
Guy
Groot-gelmen
5/5 (18 reviews)
Heb je een probleem met uw hond, gedrag of opvoeding . Hiermee kan ik u misschien helpen. Graag kom ik bij u langs en werken we samen aan uw probleem. mvg Guy
Petsitter in Nieuwerkerken (3850) - Frederik
Frederik
Nieuwerkerken
5/5 (6 reviews)
gras afdoen met eigen toestel of het mijne is geen probleem, zelfs het afgemaaid gras/ snoeisel kan mee en breng ik naar het containerpark. Heb je een mooie tuin en wil je er van genieten, maar heb je er geen tijd voor om het te onderhouden contacteer mij. Ikzelf heb een tuin van 15a44 met 3 geitjes en begin verschillende perkjes aan te maken.
Petsitter in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Al van kinds af aan heb ik altijd honden gehad en van dieren gehouden. Ik ben ook altijd met mijn honden naar de hondenschool geweest. Ik verzorg de hondjes goed, heb veel geduld, geef ze veel liefde en houd zelf van lange wandelingen.
Petsitter in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (4 reviews)
Ben een grote hondenliefhebber. Heb zelf een boxer gehad en een jack russel . Sinds mijn scheiding geen meer.Dus gaan wandelen zie ik echt zitten met
Petsitter in Brustem (3800) - Brian
Brian
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag wandelen en ga graag met honden om ik ben een echte dierenvriend ik heb dit vroeger thuis ook al gedaan maar ik heb nu helaas geen hond meer
Petsitter in Brustem (3800) - Iris
Iris
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag wandelen. Woon kortbij een park. Doet voor mezelf ook goed de buitenlucht. Ben een zeer voorzichtig persoon. Dus u kan er zeker van zijn dat u dier niks overkomt
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan petsitter

Petsitter in Brustem (3800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en ben het liefst met dieren bezig in mijn vrije tijd. Doordat wandelen met de asielhondjes niet meer mogelijk is, ben ik op zoek naar een nieuwe bezigheid.
Petsitter in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik ben een Poolse. Al 14 jaar woon ik in België. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools natuurlijk. Ik ben mama van 2 kinderen van 14 en 9. Mijn vrije tijd besteed ik het vaakst naar mijn moestuin. Ik zal graag grotere en kleinere eenmalige werkjes uitvoeren: lente schoonmaak, lege woningen voor verhuur proper maken, achterstallige strijk. Geen wekelijkse huishoudhulp.
Petsitter in Brustem (3800) - Ryanne
Ryanne
Brustem
5/5 (1 reviews)
Kattenbak schoonmaken of een plasje ergens opkuisen is me niet te veel, verliest het beesje wat te veel haar door ruif tijd zal ik gerust eens rond gaan met de stofzuiger, zo is dit aangenaam voor mens en vooral dier. Een toerke wandelen of lopen zit ik niets mee in. Discretie en vertouwen verzekerd.
Petsitter in Brustem (3800) - Ilena
Ilena
Brustem
5/5 (1 reviews)
Huisbezoeken zijn geen probleem , fijne wandelingen maken en eten/drinken geven + extra taken (verzorgingen,medicatie..). Zelf opvangen bij mijn thuis is wel geen optie , heb zelf een schuchtere chihuahua :).
Petsitter in Budingen (3440) - Tara
Tara
Budingen
5/5 (1 reviews)
Indien u wegens omstandigheden niet vaak thuis kunt zijn om voor uw geliefde dier te zorgen, dan wil ik dat met veel liefde en zorg komen doen! Ik verplaats me wel met het openbaar vervoer, maar ik wil er alles voor doen om uw dier de aandacht en liefde te geven die het nodig heeft wanneer u het even niet kunt
Petsitter in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Mieke en ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik ben op zoek naar een bijverdienste, omdat ik een huis ga bouwen en dus wel extra centjes ga nodig hebben. Ik ben 27 jaar en woon in Sint-Truiden. Ik ben geduldig en behulpzaam.
Petsitter in Engelmanshoven (3800) - Dominique
Dominique
Engelmanshoven
Nieuw
van jongsaf ben ik gek van alles wat met dieren te maken heeft. Ik pas ook Reiki toe bij dieren. Tijdens de week werk ik enkele uren als vrijwilliger in het dierenasiel. Ik ben een zeer positief ingesteld, punctueel en integer persoon. Liefst uit de omgeving van Sint-Truiden.
Petsitter in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Ik heb als student 5 jaar honden uitgelaten tijdens mijn studies Dierenzorg. Hierbij waren echter niet alleen de honden te gast, maar ook bij katten ging ik vaak langs. Ik bleef ook vaak overnachten voor mensen die een weekend of langer weg waren. Voor mij kan het allemaal, mits we goede afpsraken maken uiteraard :)
Petsitter in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Vanaf Mijn geboorte ben ik al bij honden :) dus ik ben een echte dierenvriend in heb nu zelf ook een hond we zijn onafscheidelijk :) wandelen doe ik heel graag met honden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-truiden, pet sitting in Sint-truiden, dierenopvang Sint-truiden, dierenpension Sint-truiden ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden