petsitter Sint-truiden

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-truiden

Petsitter in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Al van kinds af aan heb ik altijd honden gehad en van dieren gehouden. Ik ben ook altijd met mijn honden naar de hondenschool geweest. Ik verzorg de hondjes goed, heb veel geduld, geef ze veel liefde en houd zelf van lange wandelingen.
Petsitter in Brustem (3800) - Brian
Brian
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag wandelen en ga graag met honden om ik ben een echte dierenvriend ik heb dit vroeger thuis ook al gedaan maar ik heb nu helaas geen hond meer
Petsitter in Brustem (3800) - Iris
Iris
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag wandelen. Woon kortbij een park. Doet voor mezelf ook goed de buitenlucht. Ben een zeer voorzichtig persoon. Dus u kan er zeker van zijn dat u dier niks overkomt
Petsitter in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik ben een Poolse. Al 14 jaar woon ik in België. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools natuurlijk. Ik ben mama van 2 kinderen van 14 en 9. Mijn vrije tijd besteed ik het vaakst naar mijn moestuin. Ik zal graag grotere en kleinere eenmalige werkjes uitvoeren: lente schoonmaak, lege woningen voor verhuur proper maken, achterstallige strijk. Geen wekelijkse huishoudhulp.
Petsitter in Brustem (3800) - Ryanne
Ryanne
Brustem
5/5 (1 reviews)
Kattenbak schoonmaken of een plasje ergens opkuisen is me niet te veel, verliest het beesje wat te veel haar door ruif tijd zal ik gerust eens rond gaan met de stofzuiger, zo is dit aangenaam voor mens en vooral dier. Een toerke wandelen of lopen zit ik niets mee in. Discretie en vertouwen verzekerd.
Petsitter in Brustem (3800) - Ilena
Ilena
Brustem
5/5 (1 reviews)
Huisbezoeken zijn geen probleem , fijne wandelingen maken en eten/drinken geven + extra taken (verzorgingen,medicatie..). Zelf opvangen bij mijn thuis is wel geen optie , heb zelf een schuchtere chihuahua :).
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan petsitter

Petsitter in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Ik heb als student 5 jaar honden uitgelaten tijdens mijn studies Dierenzorg. Hierbij waren echter niet alleen de honden te gast, maar ook bij katten ging ik vaak langs. Ik bleef ook vaak overnachten voor mensen die een weekend of langer weg waren. Voor mij kan het allemaal, mits we goede afpsraken maken uiteraard :)
Petsitter in Engelmanshoven (3800) - Alec
Alec
Engelmanshoven
Nieuw
Wil je er even een weekendje tussen uit of gaan jullie op vakantie tijdens de schoolvakanties dan kunnen jullie gerust beroep doen op mij en mijn zoon om jullie lieve troetels te verzorgen. Wij hebben ervaring met honden en kitten, alsook kleine knaagdieren. Er kan ook gewandeld worden met de honden op woensdagnamiddag.
Petsitter in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en zie ontzettend graag dieren. Zelf heb ik ook honden gehad en ben momenteel in bezit van een kat. Het omgaan met bange honden is me zeker niet onbekend!
Petsitter in Brustem (3800) - Laura
Laura
Brustem
Nieuw
Zelf heb ik nu een kat (komt een 2e bij) 'gered' van het asiel. Echter ben ik altijd opgegroeid met honden (deense doggen) ben bereid om thuis te komen zien, of wandelingen te doen, voorzien van gezelschap en eten als je op verlof bent. met andere geen ervaring maar ik sta er voor open
Petsitter in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Ik heb zelf ook 2 honden. Ik wil graag met uw honden gaan wandelen, wanneer dit voor u niet mogelijk is. U stuurt me maar een berichtje indien u hulp nodig heeft :)
Petsitter in Brustem (3800) - Pieter
Pieter
Brustem
Nieuw
Hallo, ik wil graag op jullie hond passen. Ik ben heel graag met honden bezig en kijk ernaar uit om te zien welke kameraden ik bij jullie aantref. tot gauw!
Petsitter in Brustem (3800) - Evita
Evita
Brustem
Nieuw
Hey, ik ga graag met jullie hond wandelen! Ik kom graag in de natuur, maar een wandeling in de stad is ook prima voor mij!
Petsitter in Brustem (3800) - Luc
Luc
Brustem
Nieuw
Ik kan S’morgens voor ik ga werken langs komen om jullie huisdier eens buiten te laten en eten te geven . S’avonds kan ik zo lang langs komen zoals jullie het willen . Zeg maar hoe jullie huisdier verwend mag worden en ik zal het graag doen
Petsitter in Brustem (3800) - Dorien
Dorien
Brustem
Nieuw
Grote dierenvriend; altijd met de honden van het dierenasiel of vrienden gaan wandelen. Ik geniet graag van de natuur en het uitlaten of gaan joggen met een hond is de ideale ontspanning en een mooie belevenis. Zowel groot als klein zijn geen probleem!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-truiden, pet sitting in Sint-truiden, dierenopvang Sint-truiden, dierenpension Sint-truiden ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden