petsitter Geel

Ontdek talentvolle petsitters in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Geel

Petsitter in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Petsitter in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik heb zelf al van jongs af aan katten gehad en kan er goed voor zorgen. Ik woon in de buurt van Mol dus zou voornamelijk hier willen werken. Contacteer mij gerust bij vragen.
Petsitter in Balen (2490) - Esen
Esen
Balen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben landbouwkundig ingenieur en ook zoötechnicus. Ik hou van huisdieren. Ik heb konijnen in mijn eigen huis. Ik kan je huisdier uitlaten. Ik kan voor ze zorgen terwijl je op vakantie bent.
Petsitter in Laakdal (2430) - Jolien
Jolien
Laakdal
5/5 (3 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend . daarom heb ik op school ook dierenzorg gestudeerd . Omdat hier weinig werk in te vinden is doe ik nu jammer genoeg niets van werk met dieren . Maar heb enorm veel ervaring met heel wat diersoorten . Vooral katten honden en paarden
Petsitter in Laakdal (2430) - Bianca
Bianca
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Heeft jouw hond meer nood aan beweging of moet er tijdens een huisbezoek ook even met de hond gewandeld worden, geen probleem dit kan allemaal. De duur van de wandeling hangt uiteraard af van de behoefte van de hond, echter beperk ik dit voor mijzelf liefst tot max 1uur vermits er vaak meerdere aanvragen zijn.
Petsitter in Mol (2400) - Sarah
Sarah
Mol
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren, en dieren op mij. Een bezoek aan huis zal voor u dier aanvoelen als aangenaam en normaal. U kan mij 100% vertrouwen. U kan op mij rekenen bij de verzorging van u hond of kat wanneer u er even niet de mogelijkheid toe hebt.
Petsitter in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Dierenvriend! Zelf woon ik in een appartement. Dit is niet de meest diervriendelijke omgeving. Met heel veel plezier neem ik je viervoeter mee op pad!
Petsitter in Mol (2400) - Shauni
Shauni
Mol
5/5 (1 reviews)
Dieren zijn mijn passie en leven. Ik hou er van om met ze bezig te zijn. Spelen, verzorgen, wandelen. Alles wat u maar wild. Geen enkel dier is een probleem voor mij van groot tot klein. Van reptielen tot paarden.
Petsitter in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Petsitter in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Paarden kan ik alles mee heb vanaf men 6j wedstrijden gedaan honden zijn er ook men ganse leven geweest,roofvogels reptielen katten eigenlijk zou de ideale job een zoo runnen zijn
Petsitter in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
5/5 (1 reviews)
Al jaren heb ik zelf een hond en ga dan ook vaak wandelen ik een losloopweide voor het sociale contact onder de honden en neem hierbij ook andere honden mee
Petsitter in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Niets leuker dan met de hond wandelen vind ik, zelf heb ik altijd honden gehad. Dus no worries, ik heb er ervaring mee. En er een heel grote liefde voor!
Petsitter in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS, 17 jaar ervaring als leerkracht. In het bijzonder leren lezen en aanvankelijk lezen, zorgverbreding en huiswerkbegelding. Ben zelf ouder van 3 + 3 pluskinderen. Ik volg momenteel opleidingen tot coach en hondengedragscoach.
Petsitter in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Petsitter in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Wandelen doe ik zelf heel graag en trek met mijn huidige hond, Paulo dagelijkse naar de Hoge Mouw voor een uurtje. Tijdens de wandeling train ik hem met koekjes. (Wacht, dicht, fluiten wanneer hij moet komen,..)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Geel: geëvalueerd met 4.86 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Geel, pet sitting in Geel, dierenopvang Geel, dierenpension Geel ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden