petsitter Geel

Ontdek talentvolle petsitters in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Geel

Petsitter in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Petsitter in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben silke en ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb thuis 1 hond en 2 paarden maar we hebben al meer dieren gehad. Ik heb al mijn dieren sinds jongs af aan en heb ze dan ook zelf alles aangeleerd. Ik speel graag met dieren of ga graag eens met ze wandelen.
Petsitter in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Niets leuker dan met de hond wandelen vind ik, zelf heb ik altijd honden gehad. Dus no worries, ik heb er ervaring mee. En er een heel grote liefde voor!
Petsitter in Geel (2440) - Floor
Floor
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis en ben er heel graag mee bezig. Ik zou graag met de dieren spelen en aaien/knuffelen, als ze dit zelf willen natuurlijk. Ik ben ook zeker graag bezig met hun verzorging (kammen, eten geven, kattenbak schoonmaken,...)
Petsitter in Geel (2440) - Jasmine
Jasmine
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb een ruim appartement met een terras en een koer. Op het einde van de straat hebben we ook een grote hondenweide/losloopweide. Er zijn 2 bossen en een grote vijver met losloopweide op wandelafstand. Als je lieve viervoeter bij mij is kan je mij 24/7 bellen en/of bereiken op mijn nummer en via whatsapp en verwachten aan héél veel leuke foto's en geregelde updates (zoveel als u zelf wenst).
Petsitter in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zo veel ervaring met dieren. Maar ik zie heel graag dieren en ben een zorgzaam persoon. Ik word vrolijk van dieren te aaien, eten te geven, hun te verzorgen (bv. Haren kammen, wassen), spelen en een snoepje geven, oefeningen proberen. Ook drinkbakken proper maken, e.d hoort er bij.Ik wil graag later een hond en wil al ervaring opdoen. Mooie aanvulling bij mijn huidige job.
Petsitter in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Heb je het even druk of ga je op vakantie? Ik zorg graag voor je dier(en). Heb zeer veel ervaring met verschillende diersoorten alsook doer r verzorgen bij mensen thuis.
Petsitter in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Elke aanpak bij elke hond is anders sommige zullen zo in je armen springen andere honden zullen misschien eerst wat observeren wie je bent maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen met elkaar en dat is vertrouwen opbouwen, bij elke hond werk ik met geduld, aandacht, en zorg zodat ik samen met uw hond urenlang de wijde natuur in kan trekken U even zonder zorgen en uw hond kan zich even goed uitleven
Petsitter in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op katten. Ik vind ook dat katten gezelschap nodig hebben tijdens afwezigheid van de eigenaar(s). Ervoor zorgen dat het eten en drinken heeft. Kattenbak proper houden. Ik mag helaas van mijn huisbaas geen huisdieren in mijn appartement nemen.
Petsitter in Geel (2440) - Valérie
Valérie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als professionele dierenoppasser en dierenvriend in hart en nieren zijn uw dieren bij mij in goede handen. Klusjes zoals uitkuisen van de kattenbak, dierenverblijf schoonmaken, planten water geven, enz. worden met alle plezier en zorg gedaan.
Petsitter in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Omdat mijn huidig appartement te klein is om zelf een huisdier te houden, wil ik mijn dierenliefde graag op andere manieren kwijt. Een wandeling met de hond, wat knuffelen en spelen met de kat of hond zou ideaal zijn. In mijn ouderlijk huis heb ik zowel honden als katten gehad waardoor ik ook ervaring heb.
Petsitter in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Wij hebben altijd husky´s gehad en momenteel ook. In de zomer op gepetsit. Ook vrienden er bij gelogeerd en mee verzorgd de honden waar ze op hebben gepetsit. Ik ben flexibel qua dagen en uren maar de zaterdag gaat bijna nooit. Mvg
Petsitter in Geel (2440) - Cheyenne
Cheyenne
Geel
Nieuw
Ik ben graag bezig met dieren, zelf heb ik een husky waar ik vaak mee bezig ben. Thuis ben ik altijd opgegroeid met dieren in de omgeving. Ik ben bereid om bij mensen thuis op de beestjes te komen passen.
Petsitter in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Toen ik jonger was, hadden we thuis een hond(je). Ik ging heel graag met hem wandelen. Ik ben graag in openlucht en vergezeld van een brave hond. Ik ben een hondenvriend.
Petsitter in Geel (2440) - Jonas
Jonas
Geel
Nieuw
Ik ben opgegroeid in een hondenkennel met mopshonden , Franse bulldogs, bull mastiffs. Ik heb 5 jaar nationaal en internationaal showhandler geweest, nummer 2 van België en net niet naar Crufts mogen gaan, mijn eigen hondje is in rassenkeuring wel mogen uitkomen in Engeland.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Geel: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Geel, pet sitting in Geel, dierenopvang Geel, dierenpension Geel ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden