Vind de beste petsitter van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Gent (9000) - Roeland
Roeland
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik heb zelf een kat en hou erg veel van deze diertjes. Ze kunnen je veel vriendschap geven. Daarom kom ik je viervoeter graag verzorgen wanneer het voor jou niet lukt. Enkel opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Petsitter in Gent (9000) - Nisse
Nisse
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Petsitter in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf dieren (katten, konijn, karakiris) gehad en zorg momenteel ook soms voor de kat van mijn vriendin. Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest.
Petsitter in Gent (9000) - Yves
Yves
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf lange tijd een honden gehad ,en er ook voor gezorgd en met gewerkt ook therapeutische met kinderen, en maak graag mooie wandelingen met de hond.
Petsitter in Gent (9000) - Naomi
Naomi
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Petsitter in Gent (9000) - Stijn
Stijn
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf geen huisdieren meer, ik woon te klein en ben er niet genoeg voor thuis soms om het dier dan de nodige aandacht te kunne geven. Maar kan wel bijvoorbeeld jouw huisdier uitlaten door weer en wind zelfs. Deed dit vroeger vaak met honden uit het assiel
Petsitter in Gent (9000) - Clara
Clara
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben een enorme dierenvriend en hou van een stevige wandeling. Als student zit ik vaak achter mijn bureau, een wandeling is dan voor mij de ideale manier om even te ontspannen. Ik ga dus graag met uw viervoeter op pad!
Petsitter in Gent (9000) - Johan
Johan
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben een enorme grote dierenvriend. Ga heen wandeling uit de weg. Het zijn de beste vriend van de mens. De hond geniet van de aandacht en de wandeling dat hij krijgt en ik krijg er een goed geboel van.
Petsitter in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ben zelf opgegroeid met een hond, katten, kippen en een konijn, maar heb op mijn appartement geen plaats voor huisdieren. Ik mis dit en kom dus graag op uw pluizige vriend passen!
Petsitter in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Petsitter in Gent (9000) - Marquita
Marquita
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Het is al zeer lang geleden dat ik een hond had (ik woonde nog bij mijn ouders) en momenteel woon ik op een appartement in Gent centrum dat zich niet leent om een hond te houden. Ik heb die wandelingen altijd gemist maar vooral zou het mij plezier doen om het dier gelukkig te zien
Petsitter in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief. Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.

Petsitter Gent: geëvalueerd met 4.99 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Gent, pet sitting in Gent, dierenopvang Gent, dierenpension Gent ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Gent

Verzorgen van 1 kat - Dieren - Walking with dogs - Boxer Stafford needs some exercise - Wandelen met husky - Kleine hond - Wandelen met hond - logeren van onze hond voor 2 nachten - Wandelen/ oppassen met Berner - Oppas voor Bessy tijdens werkuren - Een job - opvang voor mijn lieve labrador - Cat sitter needed - Toedienen medicatie en voer bijgeven - Oppasser gezocht voor Katje van 1 jaar oud - Hond 3 x uitlaten - Met hond wandelen - Met hond wandelen - knipbeurt Shih Tzu - 2 katjes eten geven - Wandelen rond de middag (26 juli tot 13 aug) - pet/homesitting - Oppas voor Ellie, 2,5 maand oud - Milou - Huisbezoek om de dag bij twee katten - Katje logeren bij oppas - Poes van twee maanden - Bearded Collie - Cocker Spaniel moet getrimd worden,ook nagels knippen. - Dogsitter bij mij thuis gezocht! - Knippen klein hondje - Verzorging haar en trimmen - Hondenoppas overdag - Oppas van 9u tot 17u - Dieren - Huisbezoek : Katten - Dieren - Huisbezoek : Katten - Dringende opvang 15-16/05 voor Vic (Golden Retriever 1 jaar 1/2) - Max wil buiten! - nog een hondensitter gezocht - Hondje wassen en trimmen - hondensitter gezocht - Zoek voor deze zaterdag een dogsitter voor overdag - Beschikbaar uitlaten hondjes - Hond uitlaten (4) - Hond uitlaten (3) - Hond uitlaten (2) - Hond uitlaten - Hondenkapster aan huis - Huisbezoek hond - scheren van een Westie - dagelijks eten geven aan katten - Haartjes knippen van mijn hondje - 2 honden voor +- 4dagen - haartjes knippen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden