petsitter Gent

Ontdek talentvolle petsitters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Gent

Petsitter in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Petsitter in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik zie dieren graag en indien je iemand nodig hebt om in je afwezigheid voor hen de zorgen kan ik me gerust aanbieden. Ben normaalgesproken iemand geduldig en kan makkelijk contact liggen.
Petsitter in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Petsitter in Gent (9000) - Dieter
Dieter
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo iedereen, ik heb al ervaring met honden gaan wandelen tijdens vrijwilligerswerk bij Dogs&drinks in Gent. Ik deed het met veel plezier en hoop binnenkort ook met jullie honden mogen gaan wandelen.
Petsitter in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb heel mijn leven dieren gehouden, katten,vogels, knaagdieren en u heb ik een flinke hond van 9jaar oud, altijd sociaal opgevoed, heel rustig, vrolijk en geduldig met andere honden Dieren zijn mijn passie
Petsitter in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Petsitter in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Wij hebben veel ervaring met wandelen met honden. Wij doen namelijk al vele jaren woningoppas in heel België. Daar hoort de zorg voor honden natuurlijk ook bij!
Petsitter in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Petsitter in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen huisdieren meer, ik woon te klein en ben er niet genoeg voor thuis soms om het dier dan de nodige aandacht te kunne geven. Maar kan wel bijvoorbeeld jouw huisdier uitlaten door weer en wind zelfs. Deed dit vroeger vaak met honden uit het assiel
Petsitter in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en hou van een stevige wandeling. Als student zit ik vaak achter mijn bureau, een wandeling is dan voor mij de ideale manier om even te ontspannen. Ik ga dus graag met uw viervoeter op pad!
Petsitter in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme grote dierenvriend. Ga heen wandeling uit de weg. Het zijn de beste vriend van de mens. De hond geniet van de aandacht en de wandeling dat hij krijgt en ik krijg er een goed geboel van.
Petsitter in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Petsitter in Gent (9000) - Marquita
Marquita
Gent
5/5 (2 reviews)
Het is al zeer lang geleden dat ik een hond had (ik woonde nog bij mijn ouders) en momenteel woon ik op een appartement in Gent centrum dat zich niet leent om een hond te houden. Ik heb die wandelingen altijd gemist maar vooral zou het mij plezier doen om het dier gelukkig te zien
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Gent: geëvalueerd met 4.88 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Gent, pet sitting in Gent, dierenopvang Gent, dierenpension Gent ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Gent

Pension - Logeren af en toe en van 27 dec tot 2 jan - Honden oppas - eten geven aan kat en hond en wandelen met hond - Hondpesion - Vakantieopvang voor een klein hondje - Duiven voederen - nagels knippen van onze hond Tirza (griffon) - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - hondenkapper gezocht - Sammy zaterdag 15/10 - Opvang voor mijn Corgi Sammy - Hondenoppas labrador gezocht van 11/11 tem 16/11 - Oppas franse bulldog tot zondag - een maand lang voor twee geweldige katten zorgen - Knippen hond - Knippen van mijn mini Maltezer dringend - Oppas bij een husky vanavond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Wassen en knippen van een Pomeriaantje - Hondoppas tijdens ziekenhuisverblijf van baasje - gaan wandelen met mijn honden - Langdurige dagopvang voor kalme sociale hond - iemand die wil wandelen met Welsh terriër - wandelaar op 12, 13,14,15 en 16 september gezocht. - Opvang amerikaanse stafford - Huisbezoek kat 30 min - graag 2 x per dag wandelen met een kleine hond - Oppas Golden Retriever - Aan huis - Nagels en vacht oude border collie - Trimmen en scheren - Dogsitter gezocht voor 13/08 en 14/08 - Oppas kat - Trimmen van een golden retriever - babysitter gezocht voor Boy - Oppas voor 3 katten - Oppas hond en 2 katten Augustus - Poes zoekt vakantieverblijf - Opvang Ziggy (Lhasa Apso) - hondenoppas tijdens de gentse feesten - Wie wil wandelen met onze Boef? - Oppas 4 katten - Persitter gezocht dringend !! - Oppas voor mijn hond voor 2 weken - Oppas gezocht in de week van 4juli tot8juli - Oppas voor britse kat - Oppas voor 2 nachten voor mijn Pomeriaantje - Hondentoilettage cocker spaniel - Wandelen met de hond - Aline
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden