Wandelen met hond in België: 4.388 hondenwandelaars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd een wandeling gaan doen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk.
Wandelen met hond in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 130 reviews
2840 Rumst
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 71 reviews
2900 Schoten
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
5/5 · 52 reviews
9400 Appelterre-eichem
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Wandelen met hond in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - Eric
Eric
4.97/5 · 38 reviews
3140 Keerbergen
Ik heb momenteel twee honden , een Newfoundlander en Border Collie, waar ik heel vaak en graag mee ga wandelen in de bosrijke omgeving in mijn buurt en op de Dijledijk . Ik zou dat ook heel graag met andere honden willen doen !
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
4.82/5 · 33 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Itegem (2222) - Luc
Luc
5/5 · 31 reviews
2222 Itegem
In onze woonst zijn géén huisdieren toegelaten, maar ik ben al 50 j dierenvriend en wil daarom graag mijn wandelingen begeleid zien door een hond. Ras speelt me géén rol, als ze maar niet te agressief zijn.
Wandelen met hond in Wondelgem (9032) - Daniel
Daniel
4.4/5 · 30 reviews
9032 Wondelgem
Als fitte , sportieve dierenliefhebber is wandelen met de hond een preferent hobby. Langere wandelingen in de natuur genieten mijn voorkeur. Daarom heb ik ook een voorkeur voor grotere honden die daar beter tegen kunnen.
Wandelen met hond in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
4.9/5 · 29 reviews
3945 Kwaadmechelen
Wij hebben zelf altijd 1 tot 3 honden in huis. Als u op vakantie wil of je hond is niet graag alleen wil ik er altijd mee gaan wandelen of deze tijdelijk tijdens u vakantie opvangen in ons gezin. We hebben nog nooit een puppy gehad alleen geadopteerde uit allerlei situaties dus gedragskennis, problematiek en aanvaardbaar gedrag behoort ook tot onze kennis. Bij de prijs staat 8€/u maar dit veranderd uiteraard als we over een ganse dag spreken
Wandelen met hond in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
4.63/5 · 27 reviews
9320 Erembodegem
Ik gou veel van dieren of nu gaat over honden of katten het maakt mij niet uit ik ga Graag gaan wandelen all een niet in de regen laat iets weten of Julie in mijn diensten zijn geintreseerd
Wandelen met hond in Sint-katelijne-waver (2860) - Christian
Christian
5/5 · 22 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Ik heb zelf n Duitse Herder die graag wandelingen maakt. Sommige hondenbezitters zijn soms slecht te been en willen hun trouwe viervoeter toch n mooie wandeling gunnen.

Ring Twice hondenwandelaar: geëvalueerd met 4.88 door 1.882 klanten

Populaire dienstaanvragen: dog walking België, hondenuitlaatdienst, hondenwandeling, met de hond wandelen België, tarief hondenwandelaar,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen wandelen met hond

De laatste aanvragen in de categorie dog walking

Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (56) - Hondenwandeling in de voormiddag - hondenuitlaat (8) - Oppas puppy - Hondenwandeling - Dieren - Wandelen met de hond - Gewenning grote hond - 's morgens rond half 8 mijn 3 klleine honden uitln - Wandelen Grote Zwitser Halloweenweekend - Iemand met ervaring - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (20) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (19) - Dagelijkse wandeling met Baron (26) - Grote wandeling met de hond op woe en vrij. (23) - wandelen met puppy Balaytje - Wandelen met hond - Wandelen met jou hond - gaan wandelen met je viervoeter! - 2 à 3 dagen per werkweek wandelen met Qwembo - Cara zoekt wandelmaatje (52) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (55) - uitlaten hond (19) - Dieren - Wandelen met de hond - ochtendwandeling met de hond - Wandelen met 2 Airedale terriërs - Cara zoekt wandelmaatje (51) - Wandeling met dinsdag en donderdag middag (12) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (18) - beagle uitlaten overdag - Wandelen - Wandelen met hond 2keer per week - Hondenoppas gezocht - Hondenwandeling van 1u en half (3) - Dieren - Wandelen met de hond - Cara zoekt wandelmaatje (50) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (54) - Hondenwandelaar gezocht in kortrijk - Wandelaar nodig (20) - hondenuitlaat (7) - Wandelen1 h per dag met 2golden retrievers - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (17) - Hondenwandeling - Mijnheer - Sitting en wandelen honden (38) - ochtendwandeling met de hond - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (53) - Cara zoekt wandelmaatje (49) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (16) - Uurtje wandelen - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (52) - Wandeling met dinsdag en donderdag middag (11) - Cara zoekt wandelmaatje (48) - Duitse herder - Duitse Scheper, smidags uitlaten - wandelen met honden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden