Ring Twice

Hulp voor wandelen met hond bij jou in de buurt

Meer dan 4.657 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars

Wandelen met hond in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 150 reviews
2840 Rumst
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd een wandeling gaan doen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 71 reviews
2900 Schoten
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
4.92/5 · 53 reviews
9400 Appelterre-eichem
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Wandelen met hond in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - Eric
Eric
4.97/5 · 38 reviews
3140 Keerbergen
Ik heb momenteel twee honden , een Newfoundlander en Border Collie, waar ik heel vaak en graag mee ga wandelen in de bosrijke omgeving in mijn buurt en op de Dijledijk . Ik zou dat ook heel graag met andere honden willen doen !
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
4.82/5 · 33 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Itegem (2222) - Luc
Luc
5/5 · 33 reviews
2222 Itegem
In onze woonst zijn géén huisdieren toegelaten, maar ik ben al 50 j dierenvriend en wil daarom graag mijn wandelingen begeleid zien door een hond. Ras speelt me géén rol, als ze maar niet te agressief zijn.
Wandelen met hond in Wondelgem (9032) - Daniel
Daniel
4.38/5 · 32 reviews
9032 Wondelgem
Als fitte , sportieve dierenliefhebber is wandelen met de hond een preferent hobby. Langere wandelingen in de natuur genieten mijn voorkeur. Daarom heb ik ook een voorkeur voor grotere honden die daar beter tegen kunnen.
Wandelen met hond in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
4.67/5 · 30 reviews
9320 Erembodegem
Ik gou veel van dieren of nu gaat over honden of katten het maakt mij niet uit ik ga Graag gaan wandelen all een niet in de regen laat iets weten of Julie in mijn diensten zijn geintreseerd
Wandelen met hond in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
4.9/5 · 29 reviews
3945 Kwaadmechelen
Wij hebben zelf altijd 1 tot 3 honden in huis. Als u op vakantie wil of je hond is niet graag alleen wil ik er altijd mee gaan wandelen of deze tijdelijk tijdens u vakantie opvangen in ons gezin. We hebben nog nooit een puppy gehad alleen geadopteerde uit allerlei situaties dus gedragskennis, problematiek en aanvaardbaar gedrag behoort ook tot onze kennis. Bij de prijs staat 8€/u maar dit veranderd uiteraard als we over een ganse dag spreken
Wandelen met hond in Sint-katelijne-waver (2860) - Christian
Christian
5/5 · 22 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Ik heb zelf n Duitse Herder die graag wandelingen maakt. Sommige hondenbezitters zijn soms slecht te been en willen hun trouwe viervoeter toch n mooie wandeling gunnen.

Ring Twice hondenwandelaar: geëvalueerd met 4.88 door 1.994 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

dog walking België, hondenuitlaatdienst, hondenwandeling, met de hond wandelen België, tarief hondenwandelaar,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Kattenoppas aan huis
Thomas raadt Aniek aan Aniek
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Frans raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Lisa raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond

De laatste aanvragen in de categorie dog walking

Gezocht : sportief persoon om te joggen met Mira - Mijn puppy in de dag op wandeling nemen - Hondenwandelaar(ster) - Uitlaten - Hond - Cara zoekt wandelmaatje (62) - Cara zoekt wandelmaatje (61) - samen wandelen in de scheldemeersen - Hondenoppas gezocht (9) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (37) - Cara zoekt wandelmaatje (60) - Gaan wandelen met senior hond - Sitting en wandelen honden (40) - hondenuitlaat (13) - Ochtendwandeling met Franse Bulldog - Graag met hond wandelen - Honden wandelling - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (36) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (74) - Hondenoppas gezocht (8) - Wandelen en spelen met Lucy - Wandelen met 2 boxers - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (73) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (35) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (72) - Brutus - Ik zoek en studenten job voor geld te verdienen - Wekelijks 1 of 2 maal wandelen met onze Shiba Inu - Dieren - Wandelen met de hond - hondenuitlaat - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (34) - hondenuitlaat (12) - Zoek iemand die telkens op maandag, dinsdag en donderdag rond 11u00 mijn hond wil uitlaten. Half uur wandelen. - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (33) - Cara zoekt wandelmaatje (59) - Dagelijkse wandeling met Baron (28) - Grote wandeling met de hond op woe en vrij. (24) - Regelmatige oppas Pup/Weimaraner (ook soms nacht) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (71) - Cara zoekt wandelmaatje (58) - Hondenoppas gezocht (7) - Hondenoppas gezocht (6) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (32) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (70) - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (31) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (69) - Hondenoppas gezocht (5) - Oppas puppy (3) - Oppas puppy (2) - wandelen met de hond - wandelen met hond - hondenuitlaat (11) - Speelvriend voor mijn hond - Weekend werk - Tweemaal per dag wandelen en eten geven - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (30)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden