wandelen met hond

Hulp voor wandelen met hond bij jou in de buurt

Meer dan 7.675 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars

Wandelen met hond in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (321 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (227 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd wandelen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (86 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.98/5 (60 reviews)
Ik ga zeer graag wandelen met de hond, hen uitlaten en aandacht geven. Ben een zeer vroege vogel, hoe vroeger hoe beter! En tot heel laat, niks is mij teveel.
Wandelen met hond in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
Appelterre-eichem
4.86/5 (58 reviews)
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf momenteel een kat waar ik veel aandacht en liefde aan geef maar ik heb altijd al graag een hondje gehad maar dat gaat niet super goed samen met mijn kat. Daarom zou ik heel graag met hondjes willen gaan wandelen door dit platform!
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - Eric
Eric
Keerbergen
4.97/5 (38 reviews)
Ik heb momenteel twee honden , een Newfoundlander en Border Collie, waar ik heel vaak en graag mee ga wandelen in de bosrijke omgeving in mijn buurt en op de Dijledijk . Ik zou dat ook heel graag met andere honden willen doen !
Wandelen met hond in Wondelgem (9032) - Daniel
Daniel
Wondelgem
4.43/5 (37 reviews)
Als fitte , sportieve dierenliefhebber is wandelen met de hond een preferent hobby. Langere wandelingen in de natuur genieten mijn voorkeur. Daarom heb ik ook een voorkeur voor grotere honden die daar beter tegen kunnen.
Wandelen met hond in Itegem (2222) - Luc
Luc
Itegem
5/5 (37 reviews)
In onze woonst zijn géén huisdieren toegelaten, maar ik ben al 50 j dierenvriend en wil daarom graag mijn wandelingen begeleid zien door een hond. Ras speelt me géén rol, als ze maar niet te agressief zijn.
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
Kwaadmechelen
4.9/5 (31 reviews)
Wij hebben zelf altijd 1 tot 3 honden in huis. Als u op vakantie wil of je hond is niet graag alleen wil ik er altijd mee gaan wandelen of deze tijdelijk tijdens u vakantie opvangen in ons gezin. We hebben nog nooit een puppy gehad alleen geadopteerde uit allerlei situaties dus gedragskennis, problematiek en aanvaardbaar gedrag behoort ook tot onze kennis. Bij de prijs staat 8€/u maar dit veranderd uiteraard als we over een ganse dag spreken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice hondenwandelaar: geëvalueerd met 4.88 door 2.962 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking België, hondenuitlaatdienst, hondenwandeling, met de hond wandelen België, tarief hondenwandelaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden