wandelen met hond

Hulp voor wandelen met hond bij jou in de buurt

Meer dan 9.675 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars

Wandelen met hond in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.97/5 (357 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd wandelen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Wandelen met hond in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Wandelen met hond in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (97 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.91/5 (82 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.99/5 (74 reviews)
Ik ga zeer graag wandelen met de hond, hen uitlaten en aandacht geven. Ben een zeer vroege vogel, hoe vroeger hoe beter! En tot heel laat, niks is mij teveel.
Wandelen met hond in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
Appelterre-eichem
4.86/5 (58 reviews)
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Leen
Leen
Wuustwezel
5/5 (57 reviews)
Ik ben een grote dieren- en natuurvriend en ga graag wandelen met jouw sloeber, bij voorkeur in een natuurgebied. Ik ben zeer flexibel in uren en duurtijd. Hopelijk tot snel
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf momenteel een kat waar ik veel aandacht en liefde aan geef maar ik heb altijd al graag een hondje gehad maar dat gaat niet super goed samen met mijn kat. Daarom zou ik heel graag met hondjes willen gaan wandelen door dit platform!
Wandelen met hond in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.54/5 (48 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij
Wandelen met hond in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Wandelen met hond in Keerbergen (3140) - Eric
Eric
Keerbergen
4.98/5 (41 reviews)
Ik heb momenteel twee honden , een Newfoundlander en Border Collie, waar ik heel vaak en graag mee ga wandelen in de bosrijke omgeving in mijn buurt en op de Dijledijk . Ik zou dat ook heel graag met andere honden willen doen !
Wandelen met hond in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.87/5 (38 reviews)
Ik ben een dierenvriend en heb zelf huisdieren en ben ook niet bang van honden en ben graag af en toe op wandel .met veel plezier en liefde doe ik dat
Wandelen met hond in Itegem (2222) - Luc
Luc
Itegem
5/5 (37 reviews)
In onze woonst zijn géén huisdieren toegelaten, maar ik ben al 50 j dierenvriend en wil daarom graag mijn wandelingen begeleid zien door een hond. Ras speelt me géén rol, als ze maar niet te agressief zijn.
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Rumst (2840) - Stefan
Stefan
Rumst
4.7/5 (33 reviews)
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel bezig met honden, meer bepaald reddingshonden. Dus ik mag wel wat van kennis spreken dat ik wat van honden af ken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice hondenwandelaar: geëvalueerd met 4.9 door 4.436 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking België, hondenuitlaatdienst, hondenwandeling, met de hond wandelen België, tarief hondenwandelaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat is de prijs voor een hondenwandelaar?

De prijs voor een hondenwandelaar kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, duur van de wandeling, het aantal honden en eventuele extra diensten. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Vraag prijsvoorstellen van verschillende hondenwandelaars en vergelijk ze om de beste optie te vinden die past bij uw budget en de behoeften van uw hond(en). Gemiddeld zijn de kosten van een hondenwandelaar vanaf €9-12/uur bij Ring Twice.

Hoelang mag een hond wandelen?

De duur van de wandelingen voor een hond kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, ras, gezondheid, energieniveau en individuele behoeften. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen:

Het is belangrijk om te onthouden dat elke hond uniek is en individuele behoeften kan hebben. Het is essentieel om te luisteren naar de signalen van uw hond tijdens het wandelen en rekening te houden met zijn conditie en welzijn. Raadpleeg bij twijfel uw dierenarts voor advies over de juiste wandelduur en -intensiteit voor uw specifieke hond. Daarnaast kan het ook helpen om afwisseling te bieden in de vorm van speeltijd, mentale stimulatie en andere activiteiten om aan de totale behoeften van uw hond te voldoen.

Kan een hond 20 km wandelen?

Of een hond in staat is om 20 km te wandelen, hangt af van verschillende factoren, waaronder het ras, de leeftijd, de gezondheid en het trainingsniveau van de hond. Over het algemeen kunnen veel gezonde volwassen honden, vooral honden met een goede conditie, lange afstanden wandelen. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Het is altijd raadzaam om uw hond voorafgaand aan een lange wandeling te laten controleren door een dierenarts om ervoor te zorgen dat hij in goede gezondheid verkeert en fysiek geschikt is voor de afstand. Luister naar de signalen van uw hond tijdens de wandeling en bied voldoende water en rustmomenten aan. Vergeet niet dat het welzijn van uw hond altijd voorop moet staan, dus pas de wandelafstand aan op basis van zijn individuele behoeften en grenzen.

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden