petsitter Antwerpen

Ontdek talentvolle petsitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Antwerpen

Petsitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Honden zijn liefde op pootjes, maar liefde is een werkwoord en dus moeten die pootjes in beweging gebracht worden. Liefst met een welverdiende bellyrub en snoepjespauze waar nodig. Als tiener kwam er een Weimaraner in onze familie bij, en die ervaring zou ik graag, als voorbereiding op mijn eigen toekomstige furbaby, willen uitbreiden door ook met andere honden te gaan wandelen.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb al jaren zelf een hond en een kat en ik heb thuis ook altijd huisdieren gehad. Als je iemand betrouwbaar zoekt om op je huisdier te letten dan doe ik dat met alle plezier!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Kort en bondig: mijn passie voor dieren en ontembare energie maken mij tot de perfecte kandidaten om jouw viervoeter uit te laten. Hopelijk tot snel ☺️🐾
Petsitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik Ben graag in de natuur en ik wandel graag met hondde. Ik hou van elke hond. Ik speel er graag met de hondde. Wandelen naar de honddeweidde naar elke plek dat de hondde graag hebben
Petsitter in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
hoi, Ik ben Carl, aangenaam. Honden zijn de beste vriend van de mens. Het is uiterst nodig om jouw hond een uitlaatklep te geven. Wandelen is één van mijn hobby's en is altijd aangenaam. Door regen en wind, jouw hond heeft ook beweging nodig. Ik probeer een lange afstand af te leggen. Zodat jouw hond héél rustig is, als hij/zij terug binnen is. Je krijgt veel liefde van honden, het zijn zo'n fantastische dieren. Zelf wandel ik graag met de honden van vrienden.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wanneer u langs dagen werkt of toevallig een keer een hele dag van huis bent, kom ik graag uw hond uitlaten! Of het nu regent, sneeuwt of in de stralende zon, ik wandel zo lang of kort als u wenst!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am a reliable,jovial and trustworthy person. I am also very hardworking and i have alot of experience in this type of work. I will not disappoint if you choose me
Petsitter in Antwerpen (2000) - Anastasia
Anastasia
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik draag graag zorgen voor kinderen en alle dieren. Ik kan ze verzorgen, wassen, mee gaan wandelen. U zegt mij wat uw wens is, en ik vervul het. Ik heb heel mijn leven lang een zonparkiet gehad. Op mijn 12 had ik twee dwerghamsters. Nu heb ik sinds 3 jaar een hond (Pomeriaan).
Petsitter in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enthousiast persoon en kan ook correct optreden. Mijn grootouders hebben altijd al honden gehad waar ik zelf ook mee ga wandelen. Hiernaast ben ik voor enkele maanden via vrienden en een andere website met hun honden aan het wandelen of oppassen. De regelmaat en duur van wandelingen zijn te bespreken, aangezien elke hond andere noden heeft. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Als dierenvriend geef ik met veel plezier de nodig aandacht aan uw huisdier. Omwille van mijn vast werk heb ik geregeld vrije tijd overdag. De ideale moment om met de hond een frisse neus te halen. Ik ben bereid te trainen met de hond, maar een basis opvoeding is een voorwaarde. Zelf verzorg en begeleid ik geregeld een australian shepherd, energieke honden schrikken mij dus niet af.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hond Rocky genaamd naar de film en later had mijn vriend een hond tekkel gemengd met Jack Russell en die had ook zijn beweging nodig die he été Ganesh genaamd naar de geestelijke.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Antwerpen: geëvalueerd met 4.89 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Antwerpen, pet sitting in Antwerpen, dierenopvang Antwerpen, dierenpension Antwerpen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden