petsitter Antwerpen

Ontdek talentvolle petsitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Antwerpen

Petsitter in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
Af en toe komen er honden bij mij thuis logeren of pas ik op de hond van de buren als deze weg zijn. Ik speel met ze, laat ze minstens 4 x per dag uit (waaronder zeker 1 lange wandeling) en knuffel heel graag ;) Ik zorg dat er altijd water staat en voeder op de tijden dat gewenst is. Indien nodig was en kam ik de dieren en maak de oren schoon. Ik hou me zo veel mogelijk aan de vaste routines.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Honden zijn liefde op pootjes, maar liefde is een werkwoord en dus moeten die pootjes in beweging gebracht worden. Liefst met een welverdiende bellyrub en snoepjespauze waar nodig. Als tiener kwam er een Weimaraner in onze familie bij, en die ervaring zou ik graag, als voorbereiding op mijn eigen toekomstige furbaby, willen uitbreiden door ook met andere honden te gaan wandelen.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Kort en bondig: mijn passie voor dieren en ontembare energie maken mij tot de perfecte kandidaten om jouw viervoeter uit te laten. Hopelijk tot snel ☺️🐾
Petsitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik Ben graag in de natuur en ik wandel graag met hondde. Ik hou van elke hond. Ik speel er graag met de hondde. Wandelen naar de honddeweidde naar elke plek dat de hondde graag hebben
Petsitter in Antwerpen (2000) - Bruna
Bruna
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
I understand the worries you have when you want to go out or on holidays and to be sure your est friend is in good hands! I am avaiable to be there to comfort and care for them while you are away!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wanneer u langs dagen werkt of toevallig een keer een hele dag van huis bent, kom ik graag uw hond uitlaten! Of het nu regent, sneeuwt of in de stralende zon, ik wandel zo lang of kort als u wenst!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am the right fit because i have alot of experience in this kund of work. I am also reliable,jovial,trustworthy and hardworking person. I will not disappoint
Petsitter in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een nauwkeurig, stipt en verantwoordelijke persoon. Wanneer ik me engageer om op een dier te letten zal ik de instructies altijd goed opvolgen. Ik vind het ook enorm fijn om tijd door te brengen met dieren en zal altijd veel aandacht, knuffels een speelmomenten bieden.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Als dierenvriend geef ik met veel plezier de nodig aandacht aan uw huisdier. Omwille van mijn vast werk heb ik geregeld vrije tijd overdag. De ideale moment om met de hond een frisse neus te halen. Ik ben bereid te trainen met de hond, maar een basis opvoeding is een voorwaarde. Zelf verzorg en begeleid ik geregeld een australian shepherd, energieke honden schrikken mij dus niet af.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hond Rocky genaamd naar de film en later had mijn vriend een hond tekkel gemengd met Jack Russell en die had ook zijn beweging nodig die he été Ganesh genaamd naar de geestelijke.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik bezit veel geduld en wandel al jaren met honden. Ik geloof in een positieve aanpak, belonen voor goed gedrag en corrigeren van ongewest gedrag zonder af te straffen en roepen en etc.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Antwerpen: geëvalueerd met 4.84 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Antwerpen, pet sitting in Antwerpen, dierenopvang Antwerpen, dierenpension Antwerpen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden