Vind de beste petsitter van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster). Maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Indien gewenst passen wij ook bij u thuis op.
Petsitter in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Uw pittige Jackrussellterriër afmatten? Die Deense dog zijn poten nog eens flink laten strekken? Liefst zou ik gaan joggen met uw hond, maar als die al wat ouder is kunnen we ook gaan wandelen. :) Jammer genoeg heb ik wel een 'nine to five'-job en kan ik dus enkel buiten de kantooruren. Groetjes!
Petsitter in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
5/5 · 18 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
5/5 · 8 reviews
2000 Antwerpen
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Petsitter in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
5/5 · 2 reviews
2050 Antwerpen
Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen. Ook pas ik met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb al jaren zelf een hond en een kat en ik heb thuis ook altijd huisdieren gehad. Als je iemand betrouwbaar zoekt om op je huisdier te letten dan doe ik dat met alle plezier!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
4.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Kort en bondig: mijn passie voor dieren en ontembare energie maken mij tot de perfecte kandidaten om jouw viervoeter uit te laten. Hopelijk tot snel ☺️🐾
Petsitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Niemand is graag alleen, en voor een huisdier geldt deze regel eens te meer. Een lichte paniek bij een afwezig baasje kan snel verholpen worden wanneer iemand je viervoeter komt entertainen of een (paar) keer per dag checkt of alles nog in orde is met je huisdier. Uiteraard kan je zelf nog kiezen voor een paar extra wandelingen, een wasbeurt, speciale activiteiten... :)
Petsitter in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
hoi, Ik ben Carl, aangenaam. Honden zijn de beste vriend van de mens. Het is uiterst nodig om jouw hond een uitlaatklep te geven. Wandelen is één van mijn hobby's en is altijd aangenaam. Door regen en wind, jouw hond heeft ook beweging nodig. Ik probeer een lange afstand af te leggen. Zodat jouw hond héél rustig is, als hij/zij terug binnen is. Je krijgt veel liefde van honden, het zijn zo'n fantastische dieren. Zelf wandel ik graag met de honden van vrienden.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Petsitter in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Wanneer u langs dagen werkt of toevallig een keer een hele dag van huis bent, kom ik graag uw hond uitlaten! Of het nu regent, sneeuwt of in de stralende zon, ik wandel zo lang of kort als u wenst!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
4.0/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met vissen, schildpadjes, hamsters, vogeltjes, katten en honden. Jaarlijks ga ik o.a. vier weken dogsitten bij de ouders van mijn vriend als zij op reis zijn. Ik ben bereid om uw huisdier te voeden, uit te laten, ermee te spelen en er vooral goed voor te zorgen. Ik hou van honden maar heb een groot hart voor alle dieren.
Petsitter in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Hallo! Ik ben 24 en net verhuisd naar Antwerpen. Vroeger heb ik altijd een hond gehad en ik ben reeds van kleins af aan een grote dierenvriend. Ik mis momenteel een hond in mijn leven dus hopelijk kan ik vrienden worden met uw viervoeter!

Petsitter Antwerpen: geëvalueerd met 4.85 door 315 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Antwerpen, pet sitting in Antwerpen, dierenopvang Antwerpen, dierenpension Antwerpen ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Antwerpen

Oppas voor kat gezocht - Dogsitting 30-08 tot 04-09 - Oppas voor hondje - Wandelen met hond - Oppas 1 kat - oppas maandag en dinsdag Cavalier vanaf mid sept - Wie kan 2 dagen na elkaar langskomen bij onze kat Miroush terwijl we op citytrip zijn - Wie kan 2 dagen na elkaar langskomen bij onze kat Miroush terwijl we op citytrip zijn - catsitter wanneer ik op citytrip ben - Kitten - Oppas bij de petsitter - Honden in Antwerpen (2020) - Oppas gezocht voor maandag en dinsdag (elke week) - Zoek een persoon voor 5 honden by te houden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden