Hondentoilettage in België: 398 hondentrimmers

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondentoilettage aan huis in Balen (2490) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.7/5 · 27 reviews
2490 Balen
Wij leveren alle "over"buiten hokken/rennen en plaatsen deze voor u tegen een kleine meerprijs ook voor kippen /konijnen hebben wij grote buiten rennen al dan niet overdekt. Ook tuindraad hekken behoren tot uw oplossing
Hondentoilettage aan huis in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
5/5 · 15 reviews
2920 Kalmthout
Als 10 jarige ging ik al met verschillende honden wandelen en verzorgen. Ik ben echt een honden vriend en heb natuurlijk geen angst voor de grotere vrienden die wat aandacht nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Retie (2470) - Kirsten
Kirsten Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2470 Retie
ik heb mijn diploma als dierenverzorgster en daarna ben ik gaan bij studeren als honden trimster . heb nu een aantal jaar ervaring in het vak. heb zelf een border collie die geniet van elke trimbeurt
Hondentoilettage aan huis in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt
4.86/5 · 7 reviews
3140 Keerbergen
Heb sinds mijn 12jaar steeds honden gehad, en ook hondenschool gedaan. Grote of kleine honden maakt me niet uit. Wandel graag, en de verzorging in het algemeen.
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
5/5 · 6 reviews
1800 Peutie
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Nazareth (9810) - Roxanne
Roxanne
5/5 · 6 reviews
9810 Nazareth
Ik hou van honden sindsdien. Ik werk thuis dus ik kan op elk moment voor je honden zorgen. Je kunt van je vakantie genieten zonder zorgen over je furbaby :) We hebben een grote tuin en lief en vriendelijke hond gastvrouw ook ;)
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
5/5 · 6 reviews
2440 Geel
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik kom jullie honden graag verzorgen. Groetjes
Hondentoilettage aan huis in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2220 Heist-op-den-berg
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
5/5 · 3 reviews
2960 Brecht
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Assebroek (8310) - Ann
Ann Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
8310 Assebroek
Ik ben een gediplomeerd dierenartsassistente en heb ervaring met een hond met extreme angst door mijn eigen hondje Shela, afkomstig uit Roemenië. Ik vind het heel belangrijk dat dieren in hun eigen omgeving kunnen blijven omdat dit veel minder stress geeft voor hen.
Hondentoilettage aan huis in Kapelle-op-den-bos (1880) - Maureen
Maureen
5/5 · 2 reviews
1880 Kapelle-op-den-bos
Hallo, ik ben Maureen en ik bied u mijn diensten als hondentrimster aan. Dit kan bij mij thuis gebeuren te Kapelle-op-den-Bos waar kleine tot middelgrote honden welkom zijn. Momenteel zijn grote honden nog niet mogelijk. Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt.
Hondentoilettage aan huis in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. In 2012 begonnen met de opleiding hondentrimster. En momenteel werk ik reeds sinds 2016 in een hondenkapsalon. Maar de liefde voor honden is me in de schoot geworpen. Wij hebben altijd honden thuis gehad. Op mijn werk heb ik ook al katten en konijnen onder mijn hoede genomen. Ik werk met alleen met natuurlijke producten.
Hondentoilettage aan huis in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
5/5 · 2 reviews
3540 Herk-De-Stad
Van jongs af aan zijn dieren belangrijk voor mij. Ik vind hun welzijn, gezondheid en liefde heel belangrijk. Ik heb zelf 2 Amerikaanse Staffordshire, mijn ouders hebben ook 3 honden waar ik mee zorg voor draag. Vandaar wil ik mijn liefde voor dieren graag verder verspreiden naar andere gezinnen.
Hondentoilettage aan huis in Zonhoven (3520) - Sebastian
Sebastian
5/5 · 2 reviews
3520 Zonhoven
Ik kan je hond zijn haar knepen klassiek geen speciaal dingen ik vraag daar voor 30 voor kleine en 50 voor grote en ook wassen is ook geen probleem

Hondentoilettage: geëvalueerd met 4.94 door 120 klanten

Populaire dienstaanvragen: hondentrimmer, hondentrimmer aan huis gezocht, hondenkapper aan huis, hond wassen, hondenverzorging België…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis

De laatste aanvragen in de categorie hondentoilettage aan huis

Hondenkapper - Harken - Dierenverzorging - Kappersbeurt Amerikaans Cockertje - hondentrimmer voor 3 hondjes - Border collies - honden uitkammen - poedel hond - animales - cuidado del perro - Honden verzorging - Honden verzorging - Plukken vacht van onze basset fauve de bretagne "Remy," teefje 15 maand n - Hond wassen en trimmen - Hondverzorging in algemeen en knippen - Knippen en wassen - Dieren - Hondenverzorging - Plukken cairn terrier - Hondenverzorging - Hondje (puppy)wassen enz - Mini maltezer - Mini maltezer - Mini maltezer - hondenverzorging - hondenverzorging - Teckel trimmen - Wassen hond - Hondentrimmen - Voor wassen en verzorging mops liefst aan huis - Hondentrimmer gezocht voor chowchow - Hondentrimmer gezocht aan huis voor Chowchow - Hondentrimmer gezocht aan huis voor Chowchow 10maand - Wassen en trimmen afghaanse windhond - Iemand die aan huis kan komen voor een shitzu en een newfoundlander te trimmen - nagels verzorgen galgo - trimmen en knippen cocker - trimmen en knippen cocker - Honden wassen en kammen - Mijn hond trimmen - plukken, knippen Amerikaanse Cocker - Trimbeurt en volledige verzorging.Wassen, knippen, nageltjes,oren(alles) - Ik zoek een hondentrimmer aan huis. - Hondenkapster - Honden toiletage - Plukken ruwharige Jack russel - Wassen aan huis - Trimmen Amerikaanse Cocker Spaniel - Wandelen, verzorgen shiba inu - Cockapoo wassen, trimmen en nageltjes knippen - Tjitjoe haren knippen - KAPPEN VAN HOND - knippen van Tibetaanse terrier - Knipbeurt hondje - Wassen en verzorgen sheltie - knippen van parson terrier - Welke hondenkapper aan huis komt er naar Wemmel?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden