hondentoilettage aan huis

Hulp voor hondentoilettage bij jou in de buurt

Meer dan 558 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers

Hondentoilettage aan huis in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Als 10 jarige ging ik al met verschillende honden wandelen en verzorgen. Ik ben echt een honden vriend en heb natuurlijk geen angst voor de grotere vrienden die wat aandacht nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (11 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Hondentoilettage aan huis in Nazareth (9810) - Roxanne
Roxanne
Nazareth
5/5 (8 reviews)
Ik hou van honden sindsdien. Ik werk thuis dus ik kan op elk moment voor je honden zorgen. Je kunt van je vakantie genieten zonder zorgen over je furbaby :) We hebben een grote tuin en lief en vriendelijke hond gastvrouw ook ;)
Hondentoilettage aan huis in Retie (2470) - Kirsten
Kirsten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Retie
5/5 (8 reviews)
ik heb mijn diploma als dierenverzorgster en daarna ben ik gaan bij studeren als honden trimster . heb nu een aantal jaar ervaring in het vak. heb zelf een border collie die geniet van elke trimbeurt
Hondentoilettage aan huis in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt
Keerbergen
4.86/5 (7 reviews)
Heb sinds mijn 12jaar steeds honden gehad, en ook hondenschool gedaan. Grote of kleine honden maakt me niet uit. Wandel graag, en de verzorging in het algemeen.
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
ik heb net mijn 6 jarige opleiding dierenzorg afgerond in mijn opleiding heb ik ook praktijkervaring opgedaan in verschillende stagebedrijven daar heb ik onder andere gewerkt met verschillende reptielen, exotiche dieren, neerhofdieren, landbouwdieren ook was een van mijn stageplaatsen gefocust op gedrag van hond en kat
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Hachiko vzw sta ik in voor de vachtverzorging van vnl Golden en Labrador Retrievers. Daarnaast komt ook oortjes kuisen, nagels knippen en pootjes bijknippen aan bod. Als je hond dat wenst krijgt hij/zij er een fijne massage bovenop.
Hondentoilettage aan huis in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Hondentoilettage aan huis in Assebroek (8310) - Ann
Ann Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben een gediplomeerd dierenartsassistente en heb ervaring met een hond met extreme angst door mijn eigen hondje Shela, afkomstig uit Roemenië. Ik vind het heel belangrijk dat dieren in hun eigen omgeving kunnen blijven omdat dit veel minder stress geeft voor hen.
Hondentoilettage aan huis in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (2 reviews)
Ik ben Ingeborg en Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf twee honden heb. Ik was ze zelf, borstelen en nagels knippen is voor mij kinderspel. Gaan wandelen en voor hen zorgen als de baasjes niet thuis zijn ook geen probleem. Liefst in omgeving van Hasselt
Hondentoilettage aan huis in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. In 2012 begonnen met de opleiding hondentrimster. En momenteel werk ik reeds sinds 2016 in een hondenkapsalon. Maar de liefde voor honden is me in de schoot geworpen. Wij hebben altijd honden thuis gehad. Op mijn werk heb ik ook al katten en konijnen onder mijn hoede genomen. Ik werk met alleen met natuurlijke producten.
Hondentoilettage aan huis in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
Herk-De-Stad
5/5 (2 reviews)
Van jongs af aan zijn dieren belangrijk voor mij. Ik vind hun welzijn, gezondheid en liefde heel belangrijk. Ik heb zelf 2 Amerikaanse Staffordshire, mijn ouders hebben ook 3 honden waar ik mee zorg voor draag. Vandaar wil ik mijn liefde voor dieren graag verder verspreiden naar andere gezinnen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Katoo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage: geëvalueerd met 4.88 door 126 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondentrimmer, hondentrimmer aan huis gezocht, hondenkapper aan huis, hond wassen, hondenverzorging België…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis

De laatste aanvragen in de categorie hondentoilettage aan huis

Trimmen van kat - 2 kleine honden knippen en verzorgen - Nagels knippen van een boucheron - Nagels knippen - Hond was - scheren van hond - Knippen en/of scheren - honden kapper - Trimmen st Bernhard - Dog and cat care for 4 days - Thi shu wassen en knippen - doen jullie ook schnautzers - Verzorging/trimmen Lex (Berner Sennen) - Volledig trimmen van kleine hond en nagels - Trimmen van hond, Boomer - trimmen en wassen van een chow chow - Dieren - Hondenverzorging - langharige kat met klitten - Toilettage van 2 yorkshires - Plukken ruwharige teckel - Hondenkapster - Honden trimmen - Yorkshire terriër verzorgen - een golden retriever knippen - hond labrador 13 j - Hondentraining - Yorkshir - Hondenkapper - Dieren - Hondenverzorging - Golden retriever op punt zetten - Complete verzorging van een shitsu - verzorging van golden retriever - Hello, - knippen borstelen nagels oor van een klein keesje - Haarverzorging en wassen hond - Hond Labrador kamen - Hond Labrador kamen - 2 hondjes scheren en knippen - Mag thuis bij trimster gebeuren - Telefoon van Luna - Hondentrimmer aan huis - NOGALES - Mobiel hondenkapsalon - Knippen dwergpoedelpuppy - hondenkapster en verzorging - Chihuahua wassen en bijknippen en nagels - Dieren - Hondenverzorging - Hond wassen en kammen (heel veel nesten, al lang niet meer gekamd doordat baasje dit niet meer kan) - Knippen van hondennagels/vachtverzorging - trimmen van hond cocker - Hondentrimmer/ster - Prijs hondenverzorging cocker - Kammen van een main coon - Wassen en knippen - Wassen, trimmen, - Hondentrimmer aan huis liefst een vrouw hij heeft bang van mannen - Wassen, trimmen, - Trimen cocker spaniel - Werkzoekende - Hondjes trimmen - Cocker - Trimmen maltezer - Hondenkapsalon - Kat knippen en nagels bij twee katten - Verzorging Mini maeltezer - Hondenverzorging - Hond trimmen - Hondenkapper (labradoodle) - 10 of 11/04 - Trimmen van een chou-cho - Honden scheren - Volledige hondverzorging ,ras Pomeriaan - Hondentrimmer - Hondentoilettage - Wassen en trimmen - Hond wasbeurt - Wassen en knippen - Knippen haar hond - Verzorgen van cavalier k charels - Nagels knippen en oren kuisen - Malteser scheren - Ervaren honden “scheerder” vr Sint Bernards - trimmen - Hondenkapper aan huis - Trimsalon - Trimmen keeshond - Hondenkapsalon - trimmen van sealyham terrier - Hondentrimmer aan huis - Trimmen van 3 chiuaua's - Hond scheren - Wassen en trimmen - Trimmen - Honden 2 kleine honden knippen - mobiel hondenkapsalon - hondenkapper vast per 8 weken aan huis - Trimbeurt, zwetna bolonka, klitten - Honden trimmen - Hondentrimmer Gavere voor Huskey - knipbeurt aan huis - trimmen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden