hondentoilettage aan huis

Hulp voor hondentoilettage bij jou in de buurt

Meer dan 803 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers

Hondentoilettage aan huis in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Keerbergen
4.96/5 (28 reviews)
Heb sinds mijn 12jaar steeds honden gehad, en ook hondenschool gedaan. Grote of kleine honden maakt me niet uit. Wandel graag, en de verzorging in het algemeen.
Hondentoilettage aan huis in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Als 10 jarige ging ik al met verschillende honden wandelen en verzorgen. Ik ben echt een honden vriend en heb natuurlijk geen angst voor de grotere vrienden die wat aandacht nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Hondentoilettage aan huis in Wetteren (9230) - Silvia
Silvia
Wetteren
5/5 (10 reviews)
Ik ben geen proffesioneel in trimmen maar ik kan hond en kat goed borstelen, ik doe het met mijn dieren ook.
Hondentoilettage aan huis in Nazareth (9810) - Roxanne
Roxanne
Nazareth
5/5 (8 reviews)
Ik hou van honden sindsdien. Ik werk thuis dus ik kan op elk moment voor je honden zorgen. Je kunt van je vakantie genieten zonder zorgen over je furbaby :) We hebben een grote tuin en lief en vriendelijke hond gastvrouw ook ;)
Hondentoilettage aan huis in Retie (2470) - Kirsten
Kirsten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Retie
5/5 (8 reviews)
ik heb mijn diploma als dierenverzorgster en daarna ben ik gaan bij studeren als honden trimster . heb nu een aantal jaar ervaring in het vak. heb zelf een border collie die geniet van elke trimbeurt
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
ik heb net mijn 6 jarige opleiding dierenzorg afgerond in mijn opleiding heb ik ook praktijkervaring opgedaan in verschillende stagebedrijven daar heb ik onder andere gewerkt met verschillende reptielen, exotiche dieren, neerhofdieren, landbouwdieren ook was een van mijn stageplaatsen gefocust op gedrag van hond en kat
Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Lovely
Lovely
Deerlijk
5/5 (5 reviews)
Beetje zoals mijn voorgaande ervaringen. Bij het opvangen en het zelf houden van dieren komt er altijd een stukje verzorging bij kijken, is het nu vacht verzorging of verzorging bij ziekte. Geen probleem
Hondentoilettage aan huis in Edegem (2650) - Mandy
Mandy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (5 reviews)
Ik kom jullie hond graag verzorgen! De hond borstelen, wassen, wondverzorging, medicatie toedienen, uitlaten, enz.. doe ik allemaal met veel aandacht en warmte.
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Oosterzele (9860) - Lena
Lena
Oosterzele
5/5 (4 reviews)
Werk als hondentrimmer en kan zowel thuis als op verplaatsing jouw viervoeter onderhanden nemen. Trimmen, scheren, ontwollen, wassen, Verwijderen van klitten, ... Gewenning voor jonge honden zodat alles vlot verloopt in de toekomst.
Hondentoilettage aan huis in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Hachiko vzw sta ik in voor de vachtverzorging van vnl Golden en Labrador Retrievers. Daarnaast komt ook oortjes kuisen aan bod. Als je hond dat wenst krijgt hij/zij er een fijne massage bovenop.
Hondentoilettage aan huis in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage: geëvalueerd met 4.92 door 202 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondentrimmer, hondentrimmer aan huis gezocht, hondenkapper aan huis, hond wassen, hondenverzorging België…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost het om een hond te laten wassen en trimmen?

De kosten voor het wassen en trimmen van een hond kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van de hond, het ras, de vachtlengte, de moeilijkheidsgraad van de trimbeurt en de locatie van de groomer. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Bij Ring Twice beginnen de kosten voor hondentoilettage gemiddeld vanaf €30 per uur. Het is raadzaam om prijsvoorstellen te vergelijken van verschillende hondentrimmers. Vraag om een prijsopgave op basis van het specifieke ras en de behoeften van uw hond om een beter idee te krijgen van de kosten in uw omgeving.


Hoe vaak moet een hond getrimd worden?

Hoe vaak een hond getrimd moet worden, hangt af van verschillende factoren, waaronder het ras, de vachttype en de individuele behoeften van de hond. Hier zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden:

Over het algemeen kan het nodig zijn om een hond elke 4-12 weken te trimmen, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is belangrijk om de vacht van uw hond regelmatig te controleren en te beoordelen of een trimbeurt nodig is. Raadpleeg een professionele hondentrimmer of een dierenarts voor advies op maat, gebaseerd op de specifieke behoeften van uw hond. Zij kunnen u helpen bepalen hoe vaak uw hond getrimd moet worden om een gezonde en goed verzorgde vacht te behouden.

Wat is een goede hondentrimmer?

Een goede hondentrimmer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de behoeften van uw hond, uw persoonlijke voorkeuren en uw locatie. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het vinden van een goede hondentrimmer:

Het is altijd een goed idee om een kennismakingsgesprek te hebben voordat u de diensten van een trimmer boekt. Hierdoor kunt u de trimmer ontmoeten, vragen stellen en beoordelen of zij een goede match zijn voor uw hond en uw behoeften.

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden