hondentoilettage aan huis

Hulp voor hondentoilettage bij jou in de buurt

Meer dan 630 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers

Hondentoilettage aan huis in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
Kalmthout
5/5 (15 reviews)
Als 10 jarige ging ik al met verschillende honden wandelen en verzorgen. Ik ben echt een honden vriend en heb natuurlijk geen angst voor de grotere vrienden die wat aandacht nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Hondentoilettage aan huis in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt
Keerbergen
4.9/5 (10 reviews)
Heb sinds mijn 12jaar steeds honden gehad, en ook hondenschool gedaan. Grote of kleine honden maakt me niet uit. Wandel graag, en de verzorging in het algemeen.
Hondentoilettage aan huis in Nazareth (9810) - Roxanne
Roxanne
Nazareth
5/5 (8 reviews)
Ik hou van honden sindsdien. Ik werk thuis dus ik kan op elk moment voor je honden zorgen. Je kunt van je vakantie genieten zonder zorgen over je furbaby :) We hebben een grote tuin en lief en vriendelijke hond gastvrouw ook ;)
Hondentoilettage aan huis in Retie (2470) - Kirsten
Kirsten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Retie
5/5 (8 reviews)
ik heb mijn diploma als dierenverzorgster en daarna ben ik gaan bij studeren als honden trimster . heb nu een aantal jaar ervaring in het vak. heb zelf een border collie die geniet van elke trimbeurt
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van nature ben ik een grote hondenvriend. Een hond is geen 'dier' maar eerder een huisgenoot die goed verzorgd dient te worden. Aandacht hebben voor de hond vind ik zeer belangrijk
Hondentoilettage aan huis in Ardooie (8850) - Angelo
Angelo
Ardooie
4.2/5 (5 reviews)
ik heb net mijn 6 jarige opleiding dierenzorg afgerond in mijn opleiding heb ik ook praktijkervaring opgedaan in verschillende stagebedrijven daar heb ik onder andere gewerkt met verschillende reptielen, exotiche dieren, neerhofdieren, landbouwdieren ook was een van mijn stageplaatsen gefocust op gedrag van hond en kat
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Hachiko vzw sta ik in voor de vachtverzorging van vnl Golden en Labrador Retrievers. Daarnaast komt ook oortjes kuisen aan bod. Als je hond dat wenst krijgt hij/zij er een fijne massage bovenop.
Hondentoilettage aan huis in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Hondentoilettage aan huis in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik ben Ingeborg en Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf twee honden heb. Ik was ze zelf, borstelen en nagels knippen is voor mij kinderspel. Gaan wandelen en voor hen zorgen als de baasjes niet thuis zijn ook geen probleem. Liefst in omgeving van Hasselt
Hondentoilettage aan huis in Assebroek (8310) - Ann
Ann Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben een gediplomeerd dierenartsassistente en heb ervaring met een hond met extreme angst door mijn eigen hondje Shela, afkomstig uit Roemenië. Ik vind het heel belangrijk dat dieren in hun eigen omgeving kunnen blijven omdat dit veel minder stress geeft voor hen.
Hondentoilettage aan huis in Haacht (3150) - Tom
Tom
Haacht
5/5 (3 reviews)
Ik volgde de opleiding Trimmen en coach. Omdat dit aansluit bij mijn opleiding biologisch ethologie, in de volksmond hondenfluisteraar. Momenteel zit ik in mijn stageperdiode en help ik graag hondjes bij hun zorgbehoeftes.
Hondentoilettage aan huis in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben Suzy. 33 jaar en op en top dierenvriend. In 2012 begonnen met de opleiding hondentrimster. En momenteel werk ik reeds sinds 2016 in een hondenkapsalon. Maar de liefde voor honden is me in de schoot geworpen. Wij hebben altijd honden thuis gehad. Op mijn werk heb ik ook al katten en konijnen onder mijn hoede genomen. Ik werk met alleen met natuurlijke producten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage: geëvalueerd met 4.9 door 141 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondentrimmer, hondentrimmer aan huis gezocht, hondenkapper aan huis, hond wassen, hondenverzorging België…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis

De laatste aanvragen in de categorie hondentoilettage aan huis

Wassen hond - Aan huis - Nagels en vacht oude border collie - Wat kost twee chiwawa op te wassen en nagels kortg - Trimmen en scheren - Trimmen van mijn hondje - Teckel trimmen aan huis - Trimmen maltezer - Trimmen haar hond - Trimmen keeshondje - Maltipoo is pup van 6 maanden bijknippen en nagel - Dieren - Hondenverzorging - Hondenkapper - Hailey moet gewassen worden - wassen en trimmen - hondentrimmer aan huis - Knippen haar en nagels - Hondenkapsalon aan huis - Nagels knippen - Scheren Bouvier - Trimmen van een golden retriever - Caïro terriër borstelen - Hondenwas aan huis - hondentoiletage - zoek iemand voor mijn kleine hondje over te nemen - Wassen ,trimmen. epagneul Breton - Trimbeurt voor 2 Pomenarians - Trimmen aan huis - Westieke trimmen 4jaar - Honden oppas - 2 kleine hondjes scheren en verzorging - Totale verzorging van een dwergkees - Engelse bulldog grondige wasbeurt - 2 hondjes scheren - Onze hond laten scheren - Honden zorg , nacht blijf ook. - Hondenkapper aan huis gezocht. - 3 honden scheren - Hondentrimmer gezocht - Trimmen bouvier - Trimmen van een chihuahua - hond trimmen - Hond aan het huis wassen - 1x hond eten geven en uitlaten op 21/7 - Knippen en verzorgen van brave zwitserse herder - Trimmen van twee keeshondjes - Hondenkapper nodig - Dieren - Hondenverzorging - scheren Bouvier - trimmen - Trimmen en wassen van 2 golden retrievers - Kapper voor onze grote hond Jules - Dwergpoedel - Trimmen hond - Hondentrimmer aan huis + kostprijs - Heb je nog tijd om mijn hond zomerklaar te maken? - Afspraak - Afspraak - Nagels knippen en poten ontharen onderaan - Haren knippen - Waakhond Bouvier trimmen aan huis. - hondentrimster - Cocker scheren en wassen en oren enzo - malthezer scheren , nagels..... - Verzorging van 2 kleine hondjes thuis - Wassen en trimmen Westie - wassen/trimmen hond - Wassen en knippen hond - Verzorging pootjes/trimmen King Charles Cavalier - wassen en trimmen van mijn hond - Iemand gezocht om voor mijn hond te zorgen - Wassen en kammen, ontklitten border collie. - Wassen en knippen mini malthezer - Hondentrimmer aan huis - Honden eten geven - Hondenkapper - Hond trimmer - Max bichon 10 maand - honden toilettage - trimmen - Trimster gespecialiseerd in Schotse herder - Wassen en scheren van Shi tsu - Haren knippen - Wassen en knippen - Wassen/knippen-scheren? - Havanezer puppy - Scheren en wassen van een shih tzu - knippen 2 honden - Trimmen - Knippen wassen föhnen van witte Maltezer - scheren van een cavalier king Charles . ook nagels - Trimmen labradoodle - observation de chien 12 jours à votre domicile - Trimmen van een yorkscher grote - scheren van hindjes - Hondentrimmer aan huis - Dieren - Hondenverzorging - Trim en wasbeurt Newfoundlander puberpup van 1j - Mijn hond verzorgen - Dieren - Hondenverzorging - Wassen en Trimmen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden