petsitter Hasselt

Ontdek talentvolle petsitters in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Hasselt

Petsitter in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (12 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen.
Petsitter in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik ben Ingeborg en Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf twee honden heb. Ik was ze zelf, borstelen en nagels knippen is voor mij kinderspel. Gaan wandelen en voor hen zorgen als de baasjes niet thuis zijn ook geen probleem. Liefst in omgeving van Hasselt
Petsitter in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Van jongs af hebben we thuis altijd dieren gehad. Ik heb al verschillende keren op honden en katten van familie en vrienden gepast. Zelf heb ik ook een zeer speelse en sociale bordercollie. Ik ben bereid om op uw huisdier te passen, uit te laten en te voeden. De liefde die je terug krijgt van een dier verwarmd mijn hart en ik draag dan ook altijd de beste zorg voor het dier zodat ze zeker gelukkig zijn. Tot snel!
Petsitter in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Zowel mijn vriendin als ikzelf zijn grote dierenvrienden. Zelf hebben we een husky van inmiddels 9 jaar die nog boordevol energie zit. Als u op een moment een dagje niet voor de hond kan zorgen val ik graag in voor u.
Petsitter in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben student in Hasselt en ik ben fan van zachte viervoeters, vooral katten. Ik kom met veel plezier letten op AL uw katten. Grumpy cats, speelse katten of koele katten: allemaal oke. Ik zorg ervoor dat ze eten, vers water, eventueel propere kattenbak en een borstelbeurt krijgen wanneer u er even niet kan zijn voor uw huisdier. Aarzel niet om een bericht te sturen bij vragen!
Petsitter in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Hasselt
Nieuw
dag ik ben lien ik hou van dieren mijn voorkeur gaat naar katten, honden heb ik ook graag, ik heb namelijk zelf een huisdier: een kat dus heb wel ervaring met de verzorging van een kat. Ik zou graag op jullie dieren willen oppassen of er mee gaan wandelen. Met vriendelijke groeten
Petsitter in Kuringen (3511) - Kenneth
Kenneth
Kuringen
Nieuw
Met honden omgaan is een van de leukste bezigheden. De liefde van deze honden zien als we gaan wandelen, daar doe ik het voor. U kan me uw hond toevertrouwen, nergens zal hij zo goed terechtkomen als bij mij.
Petsitter in Hasselt (3500) - Stephanie
Stephanie
Hasselt
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou vooral van honden.Ik heb zelf een klein hondje waar ik zeer graag mee ga wandelen en mee speel. Ik ben zeer lief met dieren en geniet ervan om ze te verzorgen.
Petsitter in Kuringen (3511) - Dennis
Dennis
Kuringen
Nieuw
Ik ga graag wandelen met dieren en heb een voorliefde voor dieren. Zelf heb ik ook veel huisdieren. Samen met een dier gaan wandelen is ook ontspannend voor mij .
Petsitter in Hasselt (3500) - Chris
Chris
Hasselt
Nieuw
Al lang heb ik zelf honden gehad. En heb er nog steeds. Dus oppassen als iemand op vakantie gaat, gaan wandelen, eten komen geven,... allemaal geen probleem... Zolang de hond niet aggresief is natuurlijk.
Petsitter in Hasselt (3500) - Rachel
Rachel
Hasselt
Nieuw
Zelf een 'fervent' loopster MET mijn eigen hond Noah. Wandelen, rennen, naar het bos. Pure uitlaatklep en ontspanning voor mij. Ik heb een groot hart voor dieren.
Petsitter in Hasselt (3500) - Rudi
Rudi
Hasselt
Nieuw
Als ervaren dierenliefhebber kan ik oppassen of wandelen met jullie 4 voeters.. Ik heb zelf al ong. 30 jaar honden,dus ervaring genoeg. Laat maar weten.
Petsitter in Hasselt (3500) - Yoanna
Yoanna
Hasselt
Nieuw
Ik heb steeds een grote liefde voor dieren gehad. Ik geniet er dan ook steeds van om mijn lieve Romeo te verwennen. Vandaar dat ik ook graag wanneer u niet kan, uw schattige viervoeter met de grootste liefde zal verwennen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Een fijne wandeling maken, samen met jouw hond, dat is iets wat ik wel graag doe. Ik ben zelf iemand die graag gaat wandelen en ook wel een liefhebber van honden is. Zelf heb ik vroeger ook een hond gehad, die gestorven is door ouderdom. Nu heb ik er helaas geen mogelijkheid meer toe.
Petsitter in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Hasselt
Nieuw
Van kinds af ben ik opgegroeid met honden en katten maar mijn grote liefde gaat uit naar de trouwe 4 voeter die altijd gelukkig is als je thuis komt. Zelf heb ik 13 jaar een canadese herder gehad en op dit moment loopt er thuis een Benner Sennen genaamd Remi rond. Of het nu een stadswandeling is of uren door de bossen is. Ik wandel graag en nog liever in gezelschap van uw hond.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Hasselt, pet sitting in Hasselt, dierenopvang Hasselt, dierenpension Hasselt ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Hasselt

Dieren - Oppas bij eigenaar : Katten - Prijs van n dag oppas - nagels hondje knippen - Nagels knippen van 2 naakthonden - Opvang 2 katjes tijdens vakantie - Puppy oppas gezocht - dringend! - Hondenopvang gezocht - Hondenopvang gezocht - Opvang Seniorhond - Oppas voor hond gezocht - Wandelen met golden retriever - Oppas voor Boris 20.08 - Petsitter aan huis van 10/07-13/07 - Opvang voor 3 katten tijdens reis - Dagelijks kort bezoekje tijdens afwezigheid - Dogsit op zondag - Dogsitter gezocht - Huisbezoek bij mij voor mijn kater - Voor 2 uren op mijn hondje passen terwijl ik bij de dokter ben. Misschien met hem gaan wandelen of eventjes met hem - Kattenoppas - Dogsitter - Hondenoppas - Hondenverzorging - Puppy 6manden - Goedemiddag. Ik ben op zoek naar iemand die tijdens de periode van 22 juli tot 2 augustus onze 2 honden kan komen - Hondenopvang in huis - Opvang hond in juli - Hondenopvang - hond wandelen - Oppas bij eigenaar - Honden in Hasselt (3500) - Opvang hond - Hondenoppas gezocht - Opvang hond dit weekend - opvang hond - petsitter - Vakantie Opvang - Oppas vakantie - Vakantieopvang weimaraner omgeving hasselt - tijdelijke opvang voor mijn hondje - Hondenoppas - Oppas gevraagd voor 2 lieve jack russels van 13 jaar - Oppas gevraagd voor 2 lieve jack russels van 13 jaar - Oppas labrador - Oppas voor Franse bulldog - aanvraag voor hondenoppas bij de petsitter tuis - opvang - Huisbezoek - Dagopvang hond - Dagopvang hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden