petsitter Hasselt

Ontdek talentvolle petsitters in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Hasselt

Petsitter in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (9 reviews)
I adore and love cats a lot, and back in my home, I have a cat too. Her name is Bubu. I am very much willing to take care of your cat and provide them with food and water. If you need me to clean their litter box, I can also do that. So don't worry when you have a night out or go somewhere because I'd love to come by to take care of your cat. Kind regards, Amelia.
Petsitter in Hasselt (3500) - Anke
Anke
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Als kind ben ik opgegroeid met verschillende soorten dieren. Ik kan om met kleine en grote dieren hond, kat, ratten vogels... Zolang ze in de huiselijke omgeving van rijhuis met tuin kunnen aarden. Ik wandel, bied aandacht zorg en training. Ik gebruik behandeling en materiaal die uw dier gewoon is. Ook dieren met een handicap of extra zorgnoden verzorg ik met veel toewijding na kennismaking.
Petsitter in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Mijn naam is Robin en samen met mijn vriendin Camila bieden wij onze service aan om voor uw lieve vriend te zorgen. Zowel oppassen als uitlaten is geen probleem. Wij hebben een mooi park als achtertuin die ideaal is om uw beste vriend of vriendin in uit te laten, maar we kunnen ook naar u toe komen als u dit liever heeft. Laat maar weten en dan zullen we kijken hoe wij u verder kunnen helpen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een huisdier en heb er ook altijd gehad. Ik ben een heel rustig en kalm persoon en kan goed op voorhand mogelijke situaties en gedragingen van uw huisdier inschatten.
Petsitter in Hasselt (3500) - Kathleen
Kathleen
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb Veel tijd liefde en geduld en ben niet vies om kooien of accidentjes op te ruimen heb ook geen bang van slangen en andere dieren uw troeteldier zal niks te kort komen. Tijdens uw Vakantie mag uw hond(je) mijn persoonlijke buddy zijn xxx
Petsitter in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Van jongs af hebben we thuis altijd dieren gehad. Ik heb al verschillende keren op honden en katten van familie en vrienden gepast. Zelf heb ik ook een zeer speelse en sociale bordercollie. Ik ben bereid om op uw huisdier te passen, uit te laten en te voeden. De liefde die je terug krijgt van een dier verwarmd mijn hart en ik draag dan ook altijd de beste zorg voor het dier zodat ze zeker gelukkig zijn. Tot snel!
Petsitter in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben student in Hasselt en ik ben fan van zachte viervoeters, vooral katten. Ik kom met veel plezier letten op AL uw katten. Grumpy cats, speelse katten of koele katten: allemaal oke. Ik zorg ervoor dat ze eten, vers water, eventueel propere kattenbak en een borstelbeurt krijgen wanneer u er even niet kan zijn voor uw huisdier. Aarzel niet om een bericht te sturen bij vragen!
Petsitter in Hasselt (3500) - Evelyne
Evelyne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben vlot beschikbaar om 1 of meerdere malen per dag jouw hondje op te zoeken en in zijn/haar thuisomgeving alle nodige zorg te geven. Even een wandeling, wat eten en drinken en uiteraard is er ook wat knuffeltijd. Als ervaren hondeigenaar weet ik precies wat te doen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Hasselt
Nieuw
dag ik ben lien ik hou van dieren mijn voorkeur gaat naar katten, honden heb ik ook graag, ik heb namelijk zelf een huisdier: een kat dus heb wel ervaring met de verzorging van een kat. Ik zou graag op jullie dieren willen oppassen of er mee gaan wandelen. Met vriendelijke groeten
Petsitter in Hasselt (3500) - Stephanie
Stephanie
Hasselt
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou vooral van honden.Ik heb zelf een klein hondje waar ik zeer graag mee ga wandelen en mee speel. Ik ben zeer lief met dieren en geniet ervan om ze te verzorgen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon met een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend voor deze taakjes.
Petsitter in Hasselt (3500) - Chris
Chris
Hasselt
Nieuw
Al lang heb ik zelf honden gehad. En heb er nog steeds. Dus oppassen als iemand op vakantie gaat, gaan wandelen, eten komen geven,... allemaal geen probleem... Zolang de hond niet aggresief is natuurlijk.
Petsitter in Hasselt (3500) - Rudi
Rudi
Hasselt
Nieuw
Als ervaren dierenliefhebber kan ik oppassen of wandelen met jullie 4 voeters.. Ik heb zelf al ong. 30 jaar honden,dus ervaring genoeg. Laat maar weten.
Petsitter in Hasselt (3500) - Yoanna
Yoanna
Hasselt
Nieuw
Ik heb steeds een grote liefde voor dieren gehad. Ik geniet er dan ook steeds van om mijn lieve Romeo te verwennen. Vandaar dat ik ook graag wanneer u niet kan, uw schattige viervoeter met de grootste liefde zal verwennen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Hasselt, pet sitting in Hasselt, dierenopvang Hasselt, dierenpension Hasselt ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden