Vind de beste petsitter van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
5/5 · 2 reviews
3520 Zonhoven
vroeger ging ik al met de honden van mijn bomma wandelen en het was altijd leuk om ze te zien spelen op het open terrein of in het bos. Daarom zou ik u graag willen helpen om uw hond de poten eens te laten strekken.
Petsitter in Kuringen (3511) - Aniek
Aniek
5/5 · 2 reviews
3511 Kuringen
Hallo, ik ben een echte cat lover! Ik heb zelf twee katten en weet heel goed hoe je met katten moet omgaan. Ik kom met plezier jouw kat(ten) verzorgen en het nodige te geven. Groetjes, Aniek
Petsitter in Hasselt (3500) - Tina
Tina
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Van jongs af hebben we thuis altijd dieren gehad. Ik heb al verschillende keren op honden en katten van familie en vrienden gepast. Zelf heb ik ook een zeer speelse en sociale bordercollie. Ik ben bereid om op uw huisdier te passen, uit te laten en te voeden. De liefde die je terug krijgt van een dier verwarmd mijn hart en ik draag dan ook altijd de beste zorg voor het dier zodat ze zeker gelukkig zijn. Tot snel!
Petsitter in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
5/5 · 1 reviews
3511 Kuringen
Zowel mijn vriendin als ikzelf zijn grote dierenvrienden. Zelf hebben we een husky van inmiddels 9 jaar die nog boordevol energie zit. Als u op een moment een dagje niet voor de hond kan zorgen val ik graag in voor u.
Petsitter in Hasselt (3500) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo! Ik ben student in Hasselt en ik ben fan van zachte viervoeters, vooral katten. Ik kom met veel plezier letten op AL uw katten. Grumpy cats, speelse katten of koele katten: allemaal oke. Ik zorg ervoor dat ze eten, vers water, eventueel propere kattenbak en een borstelbeurt krijgen wanneer u er even niet kan zijn voor uw huisdier. Aarzel niet om een bericht te sturen bij vragen!
Petsitter in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Nieuw
3500 Hasselt
dag ik ben lien ik hou van dieren mijn voorkeur gaat naar katten, honden heb ik ook graag, ik heb namelijk zelf een huisdier: een kat dus heb wel ervaring met de verzorging van een kat. Ik zou graag op jullie dieren willen oppassen of er mee gaan wandelen. Met vriendelijke groeten
Petsitter in Kuringen (3511) - Kenneth
Kenneth
Nieuw
3511 Kuringen
Met honden omgaan is een van de leukste bezigheden. De liefde van deze honden zien als we gaan wandelen, daar doe ik het voor. U kan me uw hond toevertrouwen, nergens zal hij zo goed terechtkomen als bij mij.
Petsitter in Stokrooie (3511) - Sem
Sem
Nieuw
3511 Stokrooie
Sinds jongs af aan ben ik omringd met dieren: honden, katten en anderen. Zelf ben ik dan ook een grote dierenvriend, zowel katten als honden. Zelf heb ik enkel een kat maar mijn moeder is een hondenoppaster dus ik ben ook continu omring door hondjes ik mijn thuisomgeving.
Petsitter in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Nieuw
3512 Stevoort
Ik ben opgegroeid met twee honden waardoor ik geen schrik heb van honden. Ik wandel graag en hou wel van een luchtje scheppen. Thuis oppassen of een bezoekje brengen om de honden eten te geven is helemaal geen probleem.
Petsitter in Hasselt (3500) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou vooral van honden.Ik heb zelf een klein hondje waar ik zeer graag mee ga wandelen en mee speel. Ik ben zeer lief met dieren en geniet ervan om ze te verzorgen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben 25 jaar heb reeds mijn badkamer zelf betegeld leiding in her aangelegd stroom voorzien en eigenlijk feitelijk heb ik gewoon geen opleiding meer voor gehad en is dit allemaal ze net door de veiligheidsinspectie van het appartement toch goed gekeurd toch netjes niet voor iemand zonder ervaring dus ik denk dat ik mezelf een klusjesman loodgieter mag noemenDaarnaast ben ik ook nog altijd handig in andere klusjes of karweitjes
Petsitter in Kuringen (3511) - Dennis
Dennis
Nieuw
3511 Kuringen
Ik ga graag wandelen met dieren en heb een voorliefde voor dieren. Zelf heb ik ook veel huisdieren. Samen met een dier gaan wandelen is ook ontspannend voor mij .
Petsitter in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Nieuw
3501 Wimmertingen
Hallo, ik stel mij graag beschikbaar om binnen een straal van 10 km van mijn woonst uw poezen, konijnen, vogeltjes of evt. kleine hond te komen verzorgen als U op vakantie bent (of lange dagen moet werken). Ik wil ook best wel uw planten water geven, de rolluiken laten zakken of omhoog halen zodat het lijkt of er iemand thuis is, zodat U met een gerust hart van uw vakantie kan genieten.
Petsitter in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon met een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend voor deze taakjes.

Petsitter Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Hasselt, pet sitting in Hasselt, dierenopvang Hasselt, dierenpension Hasselt ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Hasselt

Huisbezoek bij mij voor mijn kater - Voor 2 uren op mijn hondje passen terwijl ik bij de dokter ben. Misschien met hem gaan wandelen of eventjes met hem - Kattenoppas - Dogsitter - Hondenoppas - Hondenverzorging - Puppy 6manden - Goedemiddag. Ik ben op zoek naar iemand die tijdens de periode van 22 juli tot 2 augustus onze 2 honden kan komen - Hondenopvang in huis - Opvang hond in juli - Hondenopvang - hond wandelen - Oppas bij eigenaar - Honden in Hasselt (3500) - Opvang hond - Hondenoppas gezocht - Opvang hond dit weekend - opvang hond - petsitter - Vakantie Opvang - Oppas vakantie - Vakantieopvang weimaraner omgeving hasselt - tijdelijke opvang voor mijn hondje - Hondenoppas - Oppas gevraagd voor 2 lieve jack russels van 13 jaar - Oppas gevraagd voor 2 lieve jack russels van 13 jaar - Oppas labrador - Oppas voor Franse bulldog - aanvraag voor hondenoppas bij de petsitter tuis - opvang - Huisbezoek - Dagopvang hond - Dagopvang hond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas hondje regio Hasselt (Kuringen) DRINGEND GEZOCHT - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter - Honden in Hasselt (3500) - Oppas bij de petsitter in Hasselt (3500)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden