732 catsitters in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
5/5 · 32 reviews
8400 Oostende
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Kattenoppas in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
4.9/5 · 29 reviews
3945 Kwaadmechelen
Wil je die vakantie maar weet je geen blijf met je huisdier? Wil je een weekendje weg maar honden zijn niet toegelaten in het verblijf? Een last minute citytrip zonder je zorgen te hoeven te maken over je dieren? Ik ben de geschikte persoon om je diertjes op te vangen in huiselijke kring terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. We hebben 1 Vizsla. Een gecastreerde reu. Wil je die welverdiende vakantie? Prijs is te onderhandelen bij verblijf hier in huis.
Kattenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Roosdaal (1760) - Suzanne
Suzanne
5/5 · 13 reviews
1760 Roosdaal
Gepassioneerd door dieren, help ik u graag met de opvoeding van uw hond, wandelingen, enz... Uw hond kan bij mij in de tuin komen spelen, rennen en samen wandelen.
Kattenoppas in Tongeren (3700) - Serge
Serge
4.88/5 · 8 reviews
3700 Tongeren
Ik hou van honden en katten. Als zotte dierenvriend heb ik jaren honden thuis gehad en ik mis ze nog steeds. Poezen super leuk. Echte liefde is dierenliefde. Geen tijd ik doe het graag voor jou hond.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Kattenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
5/5 · 6 reviews
1800 Vilvoorde
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Kattenoppas in Zemst (1980) - Katoo
Katoo
5/5 · 5 reviews
1980 Zemst
Ik houd super veel van dieren. Thuis heb ik 1 hond (een border collie) en 2 katten. Mijn hond is zeer goed opgevoed en kan goed met andere honden overweg. Ik kan zowel naar u thuis komen voor op je hond/kat te passen of je hond mag bij mij komen logeren.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
4.25/5 · 4 reviews
2920 Kalmthout
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Kattenoppas in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
4.25/5 · 4 reviews
9881 Bellem
Altijd een groot hart gehad voor dieren. Opgegroeid op een boerderij en daarna ook altijd dieren gehad. Van insecten tot amfibieen, reptielen, knaagdieren, honden en katten. Vele daarvan waren opvangdieren. Door kindje en drukke werkschema zelf enkel nog een 21 jarige kat in huis. Maar ik zorg met plezier en uiterst respect tijdelijk voor u dieren. Ook exotische dieren welkom.
Kattenoppas in Bree (3960) - Robin
Robin
4.75/5 · 4 reviews
3960 Bree
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlij dieren ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Kattenoppas in Melle (9090) - Lien
Lien
5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Alle huisdiertjes zijn hier welkom, zowel binnen als buiten. Ik heb verschillende hondenmatrassen, kattenmandjes, een zetel waar ook diertjes in mogen liggen en een vrij grote, omheinde tuin. Ik woon vlak bij de velden en het Aelmoeseneiebos. Je vindt me trouwens ook op PawShake en Hondensitter. ;-)

Ring Twice kattenoppas: geëvalueerd met 4.93 door 226 klanten

Populaire dienstaanvragen: catsitter gezocht, kattenpension, kattenhotel, kattenoppas aan huis, privé kattenoppas, cat sitting België,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kattenoppas

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting

Logement voor Lucje - Katten - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden, Katten - Opvang voor Brits korthaar in persoonlijke sfeer - dierenoppas gezocht? - Dierenoppas - 1a 2 keer per week onze hond uitlaten - Dringend: langdurige opvang voor katje gezocht - Oppas. Bij. U. Of bij me thuis gezocht. - Dieren opvangen - Opvang - Petsitting - Ik heb 5 poezen en mijn vraag is wat doet een pozenopvang aan huis? En wat is de prijs ? - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Prijs voor 8 dagen - Kattenoppas gezocht - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden, Katten - Oppas gezocht voor 2 lieve katjes - Opvang 1 week - suleika dekimpe - Sit my cat - Oppasser gezocht voor Katje van 1 jaar oud - Kattenpension gezocht - Langdurige opvang gezocht voor 2 poezenzussen. - Oppas voor je hond of poes - Opvang - Catsitter gezocht voor binnenkat - Hallo :) - Oppas voor onze poes Larry - Oppas voor Ellie, 2,5 maand oud - opvang tijdens vakantie - Oppas bij petsitter - Mijn 2 katjes zoeken last minutes opvang - maes sophie kattepension gezocht - Jobstudent - oppas voor lief katje - Katje logeren bij oppas - Ons lief katje Lily zoekt een opvang - We zoeken voor de periode 10-17 juli 2021 een hotel voor buddy,onze Brits korthaar - Garder notre petit chaton - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Oppas (bij sitter) voor 2 katten - Oppas (bij sitter) voor 2 katten - Petsitter - Opvang kat - Oppas voor onze kat voor ongeveer 4 weken. Periode van rond 15/7tot 12/8 - Catsitter gezocht voor twee binnenkatten - Oppas nodig voor poes - Zorgen voor een hond tijdens vakantie - Catsitter gezocht - Opvang poes gedurende jaarlijkse vakantie - Kat opvangen tijdens vakantie - Catsit gezocht - Logeren van kleine hond en kat - Petsitter Kat (Lilou)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden