Ring Twice

Ontdek talenvolle catsitters bij jou in de buurt

Meer dan 854 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters

Kattenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Kattenoppas in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
Kwaadmechelen
4.9/5 (29 reviews)
Wil je die vakantie maar weet je geen blijf met je huisdier? Wil je een weekendje weg maar honden zijn niet toegelaten in het verblijf? Een last minute citytrip zonder je zorgen te hoeven te maken over je dieren? Ik ben de geschikte persoon om je diertjes op te vangen in huiselijke kring terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. We hebben 1 Vizsla. Een gecastreerde reu. Wil je die welverdiende vakantie? Prijs is te onderhandelen bij verblijf hier in huis.
Kattenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Roosdaal (1760) - Suzanne
Suzanne
Roosdaal
5/5 (13 reviews)
Gepassioneerd door dieren, help ik u graag met de opvoeding van uw hond, wandelingen, enz... Uw hond kan bij mij in de tuin komen spelen, rennen en samen wandelen.
Kattenoppas in Tongeren (3700) - Serge
Serge
Tongeren
4.88/5 (8 reviews)
Ik hou van honden en katten. Als zotte dierenvriend heb ik jaren honden thuis gehad en ik mis ze nog steeds. Poezen super leuk. Echte liefde is dierenliefde. Geen tijd ik doe het graag voor jou hond.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik iets bijverdienen op een aangename manier. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen. Ik ben betrouwbaar en correct in mijn afspraken
Kattenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Kattenoppas in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.83/5 (6 reviews)
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlij dieren ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Kattenoppas in Zemst (1980) - Katoo
Katoo
Zemst
5/5 (5 reviews)
Ik houd super veel van dieren. Thuis heb ik 1 hond (een border collie) en 2 katten. Mijn hond is zeer goed opgevoed en kan goed met andere honden overweg. Ik kan zowel naar u thuis komen voor op je hond/kat te passen of je hond mag bij mij komen logeren.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb hier nog geen ervaring mee maar ik wil da wel graag leren ik wil op elk dier oppassen graag zelfs.
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Berg (1910) - Melissa
Melissa
Berg
5/5 (4 reviews)
Bezig zijn met honden of katten is mijn favorietse bezigheid. Ermee spelen of gewoon rustig mee bezig zijn, niets is te veel. Ik heb genoeg ervarging met honden en katten om te weten wat ik doe. Er is geen moment geweest dat ik niet met dieren bezig was.
Kattenoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Marie-catharine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kattenoppas: geëvalueerd met 4.89 door 252 klanten

Populaire dienstaanvragen

catsitter gezocht, kattenpension, kattenhotel, kattenoppas aan huis, privé kattenoppas, cat sitting België,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting

Opvang voor 2 jonge katten voor ongeveer 14 dagen in juli - Catsitter gezocht - Oppas & verzorging poezen - Oppas kat - Catsitter gezocht voor Mickey - Pet sitter 15 and 16 Jan - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Wij zijn 20dagen in Spanje, vandaar en oppas - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Oppas voor en hond - Oppas, enkel eten en drinken voorzien voor 3 honden en 1 kat - opvang van 30/12 tot 3/1/2022 - Pet sitting - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Petsitter - Tijdelijke opvang 1 week - Oppas gezocht van 30/10 tem 5/11 - Logement voor Lucje - Katten - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden, Katten - Opvang voor Brits korthaar in persoonlijke sfeer - dierenoppas gezocht? - 1a 2 keer per week onze hond uitlaten - Dringend: langdurige opvang voor katje gezocht - Oppas. Bij. U. Of bij me thuis gezocht. - Dieren opvangen - Opvang - Petsitting - Ik heb 5 poezen en mijn vraag is wat doet een pozenopvang aan huis? En wat is de prijs ? - Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten - Prijs voor 8 dagen - Kattenoppas gezocht - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden, Katten - Oppas gezocht voor 2 lieve katjes - Opvang 1 week - suleika dekimpe - Sit my cat - Oppasser gezocht voor Katje van 1 jaar oud - Kattenpension gezocht - Langdurige opvang gezocht voor 2 poezenzussen. - Oppas voor je hond of poes - Opvang - Catsitter gezocht voor binnenkat - Hallo :) - Oppas voor onze poes Larry - Oppas voor Ellie, 2,5 maand oud - opvang tijdens vakantie - Oppas bij petsitter - Mijn 2 katjes zoeken last minutes opvang - maes sophie kattepension gezocht - Jobstudent - oppas voor lief katje - Katje logeren bij oppas - Ons lief katje Lily zoekt een opvang - We zoeken voor de periode 10-17 juli 2021 een hotel voor buddy,onze Brits korthaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden