kattenoppas

Ontdek talenvolle catsitters bij jou in de buurt

Meer dan 1.703 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters

Kattenoppas in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.91/5 (35 reviews)
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlei dieren, ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Kattenoppas in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Kattenoppas in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
Kwaadmechelen
4.91/5 (32 reviews)
Wil je die vakantie maar weet je geen blijf met je huisdier? Wil je een weekendje weg maar honden zijn niet toegelaten in het verblijf? Een last minute citytrip zonder je zorgen te hoeven te maken over je dieren? Ik ben de geschikte persoon om je diertjes op te vangen in huiselijke kring terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. We hebben 1 Vizsla. Een gecastreerde reu. Wil je die welverdiende vakantie? Prijs is te onderhandelen bij verblijf hier in huis.
Kattenoppas in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.96/5 (27 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank en woon in Hasselt . Graag wil ik iets bijverdienen op een aangename manier. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen. Ik ben betrouwbaar en correct in mijn afspraken
Kattenoppas in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Ik ben geschikt voor deze job omdat ik een echte dierenvriend ben. Thuis heb ik zelf een kater vito & bij mijn ouders een hondje Zina. Ik hou ervan om met dieren te spelen.
Kattenoppas in Balen (2490) - Arno
Arno
Balen
5/5 (15 reviews)
Bij ons zijn de katjes onze kindjes, wij hebben zelf 2 maine coon's en 2 europese korthaar. Ons huis is grotendeels ingericht voor de katten met krabpalen, wandplankjes en een apparte kamer voor de katten voor als we werken zijn.
Kattenoppas in Eigenbrakel (1420) - Christophe
Christophe
Eigenbrakel
5/5 (11 reviews)
Ayant eu un chat pendant 17 ans chez moi, je pense être en mesure d'être votre catsitter idéal. J'adore les chats, ils sont fascinants. Il pourra circuler librement dans notre maison et sera câliner dès que possible. Je le nourri le matin et le soir avec vos croquettes préférées. N'hésitez pas à faire appel à moi, je serais ravi de garder votre chat.
Kattenoppas in Tongeren (3700) - Serge
Serge
Tongeren
4.89/5 (9 reviews)
Ik hou van honden en katten. Als zotte dierenvriend heb ik jaren honden thuis gehad en ik mis ze nog steeds. Poezen super leuk. Echte liefde is dierenliefde. Geen tijd ik doe het graag voor jou hond.
Kattenoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.78/5 (9 reviews)
Ik heb al regelmatig poes/poezen-oppas (vaak incl. huisoppas) gedaan. Ik heb voeling met poezen. (Ik heb sindskort ook een webpagina als kat-oppas bij een website specifiek hiervoor). Ook sindskort een ervaring met enkele maanden hond-oppas.
Kattenoppas in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Opgroeien in een huis met huisdieren is voor mij de normaalste gang van zaken. Honden, katten, konijnen, paarden, ezels, etc.. is voor mij geen probleem.
Kattenoppas in Alken (3570) - Boris
Boris
Alken
5/5 (9 reviews)
Ik heb momenteel zelf twee katten (pixybobs) en heb vroeger altijd aan hond gehad. Ik heb dus ervaring in de verzorging en entertainment van beide types huisdieren.
Kattenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (8 reviews)
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kattenoppas: geëvalueerd met 4.87 door 532 klanten

Populaire dienstaanvragen

catsitter gezocht, kattenpension, kattenhotel, kattenoppas aan huis, privé kattenoppas, cat sitting België,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een kattenoppas aan huis?

De kosten voor een kattenoppas aan huis kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de duur van het bezoek, het aantal katten en de specifieke taken die de oppas moet uitvoeren. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Het is raadzaam om verschillende prijsvoorstellen te vergelijken van kattenoppassers in jouw regio, om een beter beeld te krijgen van de actuele tarieven. Neem contact op met verschillende oppassers, vraag naar hun tarieven en diensten, en vergelijk ze om de beste optie te vinden die past bij uw budget en de behoeften van uw kat. Gemiddeld zijn de kosten van een kattenoppas aan huis vanaf €9-12/dag bij Ring Twice.

Waar kan ik mijn kat laten als ik op vakantie ben?

Wanneer u op vakantie bent en uw kat niet kunt meenemen, zijn er verschillende opties voor het vinden van passende zorg voor uw huisdier. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke optie het beste past bij de behoeften en het temperament van uw kat. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de gekozen zorgverlener te ontmoeten, referenties te controleren en eventuele speciale instructies of vereisten voor uw kat duidelijk te communiceren.

Wat doet een kattenoppas?

Een kattenoppas biedt professionele zorg en aandacht aan katten wanneer de eigenaar afwezig is. De taken van een kattenoppas kunnen variëren, afhankelijk van de behoeften van de kat en de afspraken met de eigenaar. Hier zijn enkele veelvoorkomende taken die een kattenoppas kan uitvoeren:

Het belangrijkste doel van een kattenoppas is ervoor te zorgen dat de kat goed verzorgd en gelukkig is tijdens de afwezigheid van de eigenaar. De specifieke taken kunnen worden afgestemd op de behoeften en gewoonten van de kat en kunnen worden besproken en overeengekomen met de eigenaar voorafgaand aan de oppasdienst.

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden