petsitter Vilvoorde

Ontdek talentvolle petsitters in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Vilvoorde

Petsitter in Vilvoorde (1800) - Saskia
Saskia
Vilvoorde
4.75/5 (8 reviews)
Ik hou veel van dieren en ik ben vrijwilliger in een asiel. Af en toe mag er een hondje van het asiel logeren bij ons. Mijn ouders zijn beide gepensioneerd en we hebben een tuin. Vroeger hebben we een Duitse herder gehad.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias , j'ai beaucoup d'experience avec des animaux. Les animaux c'est vraiment ma passion. Je suis prudent et responsable. Contacten Moi si vous avez des questions!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Stel je vertrekt op vakantie en je voelt je niet op je gemak omdat je dier helemaal alleen is, geen paniek. Ik ben er om je huisdier op te vrolijken!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Melissa
Melissa
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een baasje van 2 hondjes en heb er sinds kindsafaan altijd 1 gehad. Dieren zijn mij dan ook een dierbaar iets en ik begrijp maar al te goed als je er eens een avondje tussenuit wilt, dat je jouw grote of kleine vriend niet graag alleen laat.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, oa 2 honden, katten, konijntjes, een hamster en schildpadden. Kort gezegd hou ik er gewoon van om tijd te spenderen met dieren. Van spelen tot de basis verzorging, ik help graag! Ik pas me natuurlijk graag aan, aan elk diertje want ze hebben elk een eigen uniek karakter.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Kitty
Kitty
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben gek op honden en zij meestal ook op mij. Sinds enkele jaren heb ik geen hond meer, en momenteel ben ik niet in de mogelijkheid om zelf 1tje in huis te nemen. Daarom wandel en speel ik nu vaak met honden van familie en vrienden. Geen hond schrik me af, klein of groot. Ervaring met oa: York, Chihuahua, Rottweiler, Deense dog, Stafford, Border collie, Bouvier, Labrador,. .
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Mimoza
Mimoza
Vilvoorde
Nieuw
Allo ik ben gemotiveerde sportieve en ik hou de hond Ik heb thuis twee groote honden. Dus ik ken de honden U Kunnen me vertrouwen omdat ik ga altijd elke dagen met mijn 2 honden wandelen. Als de hond moet caca doen, ik zal een zakje pakken Ik ben gespierd,als de hond wil trekken ik kan zonder problemen ook trekken ! Ik kan ook de voet van uw hond proper maken met serviette. Als u heeft ook kroketjes te geven, dat is goed. Soms de hond heeft honger. Met vriend
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik heb zelf katten en honden. Ik ben bereid op uw huisdier te passen, uit te laten, te voeden, enz. Ik heb een wagen dus kan me vlot verplaatsen. Doe gerust een beroep op mij, tot binnenkort?
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Margo
Margo
Vilvoorde
Nieuw
Ik heb vroeger altijd een hond gehad waar ik met heel men hart van hield nu heb ik ook een kat waar ik graag voor zorg. Ik ben bereid om bij u thuis op u hond te passen of er mee te gaan wandelen dit doe ik allemaal met zeer veel liefde.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Yolande
Yolande
Vilvoorde
Nieuw
Ik kan zowel bij de eigenaar als thuis op dieren passen. Ik heb zelf een tuin. Er moet uiteraard wel een match zijn met mijn dieren als de oppas bij mij thuis gebeurt.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Timmy
Timmy
Vilvoorde
Nieuw
Hallo Ik ben opgegroeid tussen dieren. Ik heb een goed contact met honden. Heb zelf een grote hond. Ik kom graag langs om uw hond te wandelen, voederen, etc Ik ben vriendelijk en correct.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Firdaus
Firdaus
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Firdaus 22 uit vilvoorde. Van kleins af aan ben ik iemand dat graag dieren heeft gehad. Ik zelf heb verschillende dieren gehad van kippen tot slangen. Ik kan heel goed met dieren omgaan. Ik heb een paar jaar in een school gezeten waar er 100 den soorten dieren zaten waar ik soms mee hielp om hen te verzorgen.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
Nieuw
Sinds kleins af aan ben een grote dierenvriend. Thuis hebben we verschillende dieren gehad: nl. we zijn met vissen begonnen, gevolgd door hamsters en uitendelijk katten. Jaren lang heb ik tijdens de vakantieperiode voor een vrouw haar honden gezorgd tijdens haar vakantieperiodes. Ik bleef bij haar thuis slapen om voor haar 2 honden te zorgen. Genoeg ervaring!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Femke
Femke
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben Femke, een grote dierenvriend. Ik kijk ernaar uit om je hondje bezig te houden. Ik heb wel wat ervaring met honden. Ik ben gemotiveerd om jouw klusje uit te voeren!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Vilvoorde: geëvalueerd met 4.96 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Vilvoorde, pet sitting in Vilvoorde, dierenopvang Vilvoorde, dierenpension Vilvoorde ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden