petsitter Vilvoorde

Ontdek talentvolle petsitters in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Vilvoorde

Petsitter in Vilvoorde (1800) - Saskia
Saskia
Vilvoorde
4.75/5 (8 reviews)
Ik hou veel van dieren en ik ben vrijwilliger in een asiel. Af en toe mag er een hondje van het asiel logeren bij ons. Mijn ouders zijn beide gepensioneerd en we hebben een tuin. Vroeger hebben we een Duitse herder gehad.
Petsitter in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Door dat ik in mijn 6de jaar dierenzorg zit ken ik de verzorging van de meeste dieren heel goed. elk dier heeft andere behoeftes en andere verzorging nodig , dus dit is in overleg met het baasje.
Petsitter in Peutie (1800) - Louis
Louis
Peutie
5/5 (3 reviews)
Ik ben een rustige en verantwoordelijke persoon die goed op alles let. Hou enorm veel van dieren en zorg er altijd voor dat ze alles hebben wat ze nodig hebben
Petsitter in Grimbergen (1850) - Kennith
Kennith
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Met het gezin hebben we 2 labradors gehad. Daarnaast wandel ik regelmatig met honden van vrienden en kennissen waardoor ik heel wat ervaring heb opgebouwd met het correct omgaan met honden en de interpretatie van hun gedragingen. Ik kan goed overweg met honden van elke grootte en ras. Ik vind het belangrijk steeds te handelen volgens uw verwachtingen als baasje.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Lena
Lena
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lena en ik hou van dieren! Vooral katten zijn echt mijn ding. Zelf ben ik opgegroeid met een kat en was ook vaak bezig met de katten van de buren. Ik zou het heel fijn vinden om voor uw kat te zorgen en gezelschap te houden wanneer u op vakantie bent. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, oa 2 honden, katten, konijntjes, een hamster en schildpadden. Kort gezegd hou ik er gewoon van om tijd te spenderen met dieren. Van spelen tot de basis verzorging, ik help graag! Ik pas me natuurlijk graag aan, aan elk diertje want ze hebben elk een eigen uniek karakter.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Omar
Omar
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik wandel heel graag met honden en doe dit al een tijdje. Regelmatig of eenmalig is allemaal voor mij ok. Ik ben vaak vrij dus stuur maar een berichtje!
Petsitter in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik zorg graag voor uw huisdier(en). Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...
Petsitter in Grimbergen (1850) - Kim
Kim
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw hond uitlaten indien u dat wenst. Ik heb zelf een kat thuis , en ik ga geregeld met hond met de hond wandelen van een familielid. Ik ben woonachtig te Grimbergen, maar ik kom geregeld in Vilvoorde.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias , j'ai beaucoup d'experience avec des animaux. Les animaux c'est vraiment ma passion. Je suis prudent et responsable. Contacten Moi si vous avez des questions!
Petsitter in Grimbergen (1850) - Tessa
Tessa
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Zelf hebben wij een hondje gehad maar is spijtig genoeg onlangs gestorven. Daar wij nu kleine kindjes hebben hebben wij beslist om nog geen hond te nemen maar dit wil niet zeggen dat we er niet mee kunne gaan wandelen
Petsitter in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik heb al vaak moeten oppassen voor dieren zoals katten, honden, hamsters en konijnen. De eigenaars van de dieren waren altijd tevreden met de oppas die ik verrichtte. Ik verzorg de dieren hoe het hoort, ik voed ze, maak kooien/bakken proper, ga ermee wandelen, speel er mee. Dit doe ik allemaal met alle plezier.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Stel je vertrekt op vakantie en je voelt je niet op je gemak omdat je dier helemaal alleen is, geen paniek. Ik ben er om je huisdier op te vrolijken!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Kitty
Kitty
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben gek op honden en zij meestal ook op mij. Sinds enkele jaren heb ik geen hond meer, en momenteel ben ik niet in de mogelijkheid om zelf 1tje in huis te nemen. Daarom wandel en speel ik nu vaak met honden van familie en vrienden. Geen hond schrik me af, klein of groot. Ervaring met oa: York, Chihuahua, Rottweiler, Deense dog, Stafford, Border collie, Bouvier, Labrador,. .
Petsitter in Grimbergen (1850) - Heidi
Heidi
Grimbergen
Nieuw
Als ik bij je thuis ben zal ik met je hond spelen, apporteren, eten & drinken geven, vacht verzorgen... Alert zijn voor wat de hond op dat moment nodig heeft.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Vilvoorde: geëvalueerd met 4.9 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Vilvoorde, pet sitting in Vilvoorde, dierenopvang Vilvoorde, dierenpension Vilvoorde ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden