petsitter Vilvoorde

Ontdek talentvolle petsitters in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Vilvoorde

Petsitter in Vilvoorde (1800) - Saskia
Saskia
Vilvoorde
4.75/5 (8 reviews)
Ik hou veel van dieren en ik ben vrijwilliger in een asiel. Af en toe mag er een hondje van het asiel logeren bij ons. Mijn ouders zijn beide gepensioneerd en we hebben een tuin. Vroeger hebben we een Duitse herder gehad.
Petsitter in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Door dat ik in mijn 6de jaar dierenzorg zit ken ik de verzorging van de meeste dieren heel goed. elk dier heeft andere behoeftes en andere verzorging nodig , dus dit is in overleg met het baasje.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik zorg graag voor uw huisdier(en). Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...
Petsitter in Grimbergen (1850) - Kim
Kim
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw hond uitlaten indien u dat wenst. Ik heb zelf een kat thuis , en ik ga geregeld met hond met de hond wandelen van een familielid. Ik ben woonachtig te Grimbergen, maar ik kom geregeld in Vilvoorde.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias , j'ai beaucoup d'experience avec des animaux. Les animaux c'est vraiment ma passion. Je suis prudent et responsable. Contacten Moi si vous avez des questions!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Stel je vertrekt op vakantie en je voelt je niet op je gemak omdat je dier helemaal alleen is, geen paniek. Ik ben er om je huisdier op te vrolijken!
Petsitter in Grimbergen (1850) - Heidi
Heidi
Grimbergen
Nieuw
Als ik bij je thuis ben zal ik met je hond spelen, apporteren, eten & drinken geven, vacht verzorgen... Alert zijn voor wat de hond op dat moment nodig heeft.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Mimoza
Mimoza
Vilvoorde
Nieuw
Allo ik ben gemotiveerde sportieve en ik hou de hond Ik heb thuis twee groote honden. Dus ik ken de honden U Kunnen me vertrouwen omdat ik ga altijd elke dagen met mijn 2 honden wandelen. Als de hond moet caca doen, ik zal een zakje pakken Ik ben gespierd,als de hond wil trekken ik kan zonder problemen ook trekken ! Ik kan ook de voet van uw hond proper maken met serviette. Als u heeft ook kroketjes te geven, dat is goed. Soms de hond heeft honger. Met vriend
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik heb zelf katten en honden. Ik ben bereid op uw huisdier te passen, uit te laten, te voeden, enz. Ik heb een wagen dus kan me vlot verplaatsen. Doe gerust een beroep op mij, tot binnenkort?
Petsitter in Grimbergen (1850) - Manon
Manon
Grimbergen
Nieuw
Ik ben heel erg graag met dieren! heb zelf ook een konijn en heb een hond, een kat, pappegaaien, vogels, en nog konijntjes gehad! Ik zorg zonder probleem voor jullie diertjes! Je suis très bien avec les animaux ! j'ai moi même aussi un lapin et avait un chien, un chat, des perroquets, oiseaux et lapins ! Je m’occupe sans problème de votre animal de compagnie !
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Margo
Margo
Vilvoorde
Nieuw
Ik heb vroeger altijd een hond gehad waar ik met heel men hart van hield nu heb ik ook een kat waar ik graag voor zorg. Ik ben bereid om bij u thuis op u hond te passen of er mee te gaan wandelen dit doe ik allemaal met zeer veel liefde.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Timmy
Timmy
Vilvoorde
Nieuw
Hallo Ik ben opgegroeid tussen dieren. Ik heb een goed contact met honden. Heb zelf een grote hond. Ik kom graag langs om uw hond te wandelen, voederen, etc Ik ben vriendelijk en correct.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Firdaus
Firdaus
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Firdaus 22 uit vilvoorde. Van kleins af aan ben ik iemand dat graag dieren heeft gehad. Ik zelf heb verschillende dieren gehad van kippen tot slangen. Ik kan heel goed met dieren omgaan. Ik heb een paar jaar in een school gezeten waar er 100 den soorten dieren zaten waar ik soms mee hielp om hen te verzorgen.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
Nieuw
Sinds kleins af aan ben een grote dierenvriend. Thuis hebben we verschillende dieren gehad: nl. we zijn met vissen begonnen, gevolgd door hamsters en uitendelijk katten. Jaren lang heb ik tijdens de vakantieperiode voor een vrouw haar honden gezorgd tijdens haar vakantieperiodes. Ik bleef bij haar thuis slapen om voor haar 2 honden te zorgen. Genoeg ervaring!
Petsitter in Haren (1130) - Laura
Laura
Haren
Nieuw
Ik heb altijd al dieren bij mij thuis gehad maar ik hield vooral van honden . Ik heb al 1-2 keren op andere honden opgepast en het ging altijd goed. Ik ben bereid om u hond te voeden, wandelen , op te passen ,... . Ik ben er zeer lief mee en ze zullen vast gelukkig zijn met mij, tot snel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Vilvoorde: geëvalueerd met 4.79 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Vilvoorde, pet sitting in Vilvoorde, dierenopvang Vilvoorde, dierenpension Vilvoorde ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Vilvoorde

Oppas voor hondje - Trimmen bobtail poten en ook buik - toileteren cavalier king charles - Hondenverzorging in Vilvoorde (1800) - Oppas bij eigenaar - Honden in Vilvoorde (1800) - Oppas bij de petsitter - Honden in Vilvoorde (1800) - Kat verzorgen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden