petsitter Deinze

Ontdek talentvolle petsitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Deinze

Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (147 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Hallo! Ik ben opgegroeid met een grote hond (Golden retriever) en heb nu een puppy, Vinnie, rondlopen van 6 maand oud. Hiermee gaan we regelmatig wandelen en naar de hondenweide. Vinnie houdt van alle andere honden dus een wandeling samen schrikt ons zeker niet af! Ik geef dus met plezier veel liefde en aandacht aan je hond.
Petsitter in Kruishoutem (9770) - Jonas
Jonas
Kruishoutem
5/5 (13 reviews)
Ik ben een rustig en kalm persoon, met ouders die vroeger ook al veel diertjes hadden thuis.Bovendien wandel ik enorm geraag. Heb zelf dus ook al een hond gehad en er mee naar de honden school geweest.
Petsitter in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Ook tijdens deze situatie verdienen onze viervoeters het om de nodige beweging te krijgen. Aangezien ik momenteel technisch werkloos thuis zit, wil ik hier graag mijn steentje bij bijdragen. We hebben momenteel zelf een puppy in huis, maar die heeft nog zijn nodige slaap nodig. Daarom wil ik in mijn vrije tijd graag de diertjes even gezelschap te houden en hen wat extra liefde te geven.
Petsitter in Zulte (9870) - Chantal
Chantal
Zulte
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik hou van honden en wandel graag. Mijn hele leven had ik al een hond, maar momenteel dus niet. Ik wandel graag en liefst met een hond aan mijn zijde. Wandelingen van 3km tot 12km. Ik kan goed om met honden en voel hen ook goed aan.
Petsitter in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Moet je op reis of even geen tijd om voor je huisdier te zorgen dan doe ik het met plezier. Ik heb zelf een lieve Ragdoll. Contacteer mij gerust dan spreken we af om de details te bespreken. Mvg Sigmund.
Petsitter in Astene (9800) - Valerie
Valerie
Astene
5/5 (2 reviews)
Welke nood heeft jouw hond, kat. Ik bespreek dit eerst graag met jullie. Het ras, karakter en verzorging dat jouw viervoeter nodig heeft. Omgeving Deinze
Petsitter in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met 3 honden en 7 katten en ben een enorme dierenvriend! Als u op reis bent en u liefste beestje heeft wat gezelschap nodig ben ik daar de geschikte persoon voor!
Petsitter in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag wandelen met honden. U kan zelf kiezen hoe ver en hoelang u hond zou gaan wandelen. Nu ga ik zelf ook regelmatig gaan wandelen met de hond van mijn vader. Tot binnenkort
Petsitter in Hansbeke (9850) - Hélène
Hélène
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik kan me zelf verplaatsen met de auto en heb deze altijd ter beschikking, hierdoor kan ik me aanpassen aan de noden van de eigenaar en het beestje. Ik kan 1/2 of meerdere keren per dag langsgaan om eten te geven, de kattenbak uit te kuisen of een wandeling te maken. Ook kan ik voor u de postbus legen of de plantjes watergeven!
Petsitter in Deinze (9800) - Glenda
Glenda
Deinze
Nieuw
Op reis of iemand nodig die op jouw diertje komt letten een halfuurtje per dag? Eten geven, kattenbak uitkuisen, water verversen: noem maar op. Reeds vele jaren ervaring mee.
Petsitter in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf honden dus ik weet perfect wat een hond nodig heeft! Van klein tot groot ze verdienen allemaal om even uitgelaten te worden of eventueel te spelen met kameraden.
Petsitter in Meigem (9800) - Frauke
Frauke
Meigem
Nieuw
Dag, Ik heb zelf een hond. Ga dagelijks gaan wandelen, zowel het baasje als de hond geniet ervan. Ik ben een echte dierenvriend. Hopelijk ontmoeten we elkaar gauw.
Petsitter in Deinze (9800) - Lolli
Lolli
Deinze
Nieuw
Ik ben een hondenvriend ,als ik kon ,zou ik ze allemaal adopteren. Ik heb verschillende honden gehad vanaf ik een kind was. Thuis heb ik een grote en lang tuin ,maar ik wandeld elke dag met mijn hond ook. Ik heb een dalmatiër en hij is echt des speciaal hond. Sommige mensen vind die een moeilijke hond maar ik vind fantastisch. Ik ben heel sportief dus ik kan lopen en rennen met uw honden.
Petsitter in Deinze (9800) - Amy
Amy
Deinze
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf een kleine huisdierentuin zitten, namelijl katten, konijnen, vissen, vogels, kippen en een hamster. Ik heb vroeger honden gehad en kan er nog steeds goed mee overweg. Ik ben pleeggezin bij het dierenasiel Gent, dus ik vang asielkatten een tijdje op tot ze klaar zijn voor adoptie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 182 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Deinze, pet sitting in Deinze, dierenopvang Deinze, dierenpension Deinze ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden