petsitter Deinze

Ontdek talentvolle petsitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Deinze

Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (123 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Petsitter in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met 3 honden en 7 katten en ben een enorme dierenvriend! Als u op reis bent en u liefste beestje heeft wat gezelschap nodig ben ik daar de geschikte persoon voor!
Petsitter in Astene (9800) - Naomi
Naomi
Astene
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Naomi, een echte dierenvriend. Zelf laat ik mijn diertjes ook niet graag alleen thuis, daarom wil ik helpen waar nodig. Ik kom heel graag bij jouw thuis op jouw diertje letten en ze vergezellen met veel liefde!
Petsitter in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heb honden super graag ik zou met veel plezier op jullie hond willen dogsitten. Ik speel ook graag met honden en kan verantwoordelijk met honden omgaan.
Petsitter in Zulte (9870) - Chantal
Chantal
Zulte
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik hou van honden en wandel graag. Mijn hele leven had ik al een hond, maar momenteel dus niet. Ik wandel graag en liefst met een hond aan mijn zijde. Wandelingen van 3km tot 12km. Ik kan goed om met honden en voel hen ook goed aan.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan petsitter

Petsitter in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf honden dus ik weet perfect wat een hond nodig heeft! Van klein tot groot ze verdienen allemaal om even uitgelaten te worden of eventueel te spelen met kameraden.
Petsitter in Meigem (9800) - Frauke
Frauke
Meigem
Nieuw
Dag, Ik heb zelf een hond. Ga dagelijks gaan wandelen, zowel het baasje als de hond geniet ervan. Ik ben een echte dierenvriend. Hopelijk ontmoeten we elkaar gauw.
Petsitter in Deinze (9800) - Lolli
Lolli
Deinze
Nieuw
Ik ben een hondenvriend ,als ik kon ,zou ik ze allemaal adopteren. Ik heb verschillende honden gehad vanaf ik een kind was. Thuis heb ik een grote en lang tuin ,maar ik wandeld elke dag met mijn hond ook. Ik heb een dalmatiër en hij is echt des speciaal hond. Sommige mensen vind die een moeilijke hond maar ik vind fantastisch. Ik ben heel sportief dus ik kan lopen en rennen met uw honden.
Petsitter in Deinze (9800) - Amy
Amy
Deinze
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf een kleine huisdierentuin zitten, namelijl katten, konijnen, vissen, vogels, kippen en een hamster. Ik heb vroeger honden gehad en kan er nog steeds goed mee overweg. Ik ben pleeggezin bij het dierenasiel Gent, dus ik vang asielkatten een tijdje op tot ze klaar zijn voor adoptie.
Petsitter in Kruishoutem (9770) - Eline
Eline
Kruishoutem
Nieuw
Ik zie graag dieren. In het bijzonder hondjes Ik heb namelijk zelf ook een hondje waarmee ik veel bezig ben en er graag de tijd voor neem.
Petsitter in Hansbeke (9850) - Karlien
Karlien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hansbeke
Nieuw
Een grote afgesloten tuin om te ravotten en een natuurreservaat voor de deur: wat meer kan je hond wensen? Dit stukje hondenparadijs delen we graag met jouw hond.
Petsitter in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf een hondje thuis en er soms eens met hem op uit trekken voelt echt als een ontspanning. Het geluk van de hond, voedt mijn eigen geluk! Hoe toffer kan het zijn dan een centje bij te verdienen met dingen die jezelf en anderen gelukkig maken!
Petsitter in Deinze (9800) - Valerie
Valerie
Deinze
Nieuw
Ik ga wekelijks/2-wekelijks gaan wandelen met de hond van mijn schoonouders (Golden Retriever). Voor een wandeling van een halfuur/uurtje ben ik zeker bereid om langs te komen.
Petsitter in Deinze (9800) - Massimo
Massimo
Deinze
Nieuw
Mijn naam is Massimo, Ik ben grootgebracht met verschillende huisdieren (hond, konijnen,vissen). Ik hou dan ook enorm veel van dieren en besef dat deze vriend een echt onderdeel van de familie is. Respect voor dieren is voor mij een kernwaarde. Ik ben een bom energie en kijk er al naar uit om met jou hond een stevige wandeling te doen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 131 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Deinze, pet sitting in Deinze, dierenopvang Deinze, dierenpension Deinze ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden