petsitter Deinze

Ontdek talentvolle petsitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Deinze

Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (141 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Petsitter in Kruishoutem (9770) - Jonas
Jonas
Kruishoutem
5/5 (13 reviews)
Ik ben een rustig en kalm persoon, met ouders die vroeger ook al veel diertjes hadden thuis.Bovendien wandel ik enorm geraag. Heb zelf dus ook al een hond gehad en er mee naar de honden school geweest.
Petsitter in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Sindskort zijn wij eindelijk verhuisd naar een huisje met een tuintje. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om eindelijk een hondje aan te schaffen. Onze puppy Vinnie (4 maand) is een ongelooflijke dierenvriend en kan heel goed om met katten en andere honden. Wij kunnen dus zeker oppassen op een ander diertje dat even een ander onderkomen nodig heeft.
Petsitter in Zulte (9870) - Chantal
Chantal
Zulte
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik hou van honden en wandel graag. Mijn hele leven had ik al een hond, maar momenteel dus niet. Ik wandel graag en liefst met een hond aan mijn zijde. Wandelingen van 3km tot 12km. Ik kan goed om met honden en voel hen ook goed aan.
Petsitter in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Moet je op reis of even geen tijd om voor je huisdier te zorgen dan doe ik het met plezier. Ik heb zelf een lieve Ragdoll. Contacteer mij gerust dan spreken we af om de details te bespreken. Mvg Sigmund.
Petsitter in Astene (9800) - Valerie
Valerie
Astene
5/5 (2 reviews)
Ben je er eventjes tussenuit. Dan luister graag eerst welk, ras, karakter en verzorging jouw hond /kat nodig heeft. Graag in de buurt van Deinze. Samen bespreken we de wensen of noden van jouw hond of kat. Zelf heb ik ook een hondje en een kat die veel liefde krijgen. Groetjes Valerie
Petsitter in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met 3 honden en 7 katten en ben een enorme dierenvriend! Als u op reis bent en u liefste beestje heeft wat gezelschap nodig ben ik daar de geschikte persoon voor!
Petsitter in Astene (9800) - Naomi
Naomi
Astene
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Naomi, een echte dierenvriend. Zelf laat ik mijn diertjes ook niet graag alleen thuis, daarom wil ik helpen waar nodig. Ik kom heel graag bij jouw thuis op jouw diertje letten en ze vergezellen met veel liefde!
Petsitter in Zulte (9870) - Joke
Joke
Zulte
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren, ik hou van de natuur. Wat beweging in combinatie met iemand helpen is ideaal. Zelf had ik ook een hond en katten, nu enkel 2 katten. De reden waarom wij nu geen hond hebben is een financiële questie. Ik had vroeger een Duitse herder en ging dagelijks voor mijn werk naar het bos. Ik ben fysiek ook nog steeds in orde en kan een wandeling van een uur makkelijk aan. Ik hou van diere
Petsitter in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heb honden super graag ik zou met veel plezier op jullie hond willen dogsitten. Ik speel ook graag met honden en kan verantwoordelijk met honden omgaan.
Petsitter in Hansbeke (9850) - Hélène
Hélène
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik kan me zelf verplaatsen met de auto en heb deze altijd ter beschikking, hierdoor kan ik me aanpassen aan de noden van de eigenaar en het beestje. Ik kan 1/2 of meerdere keren per dag langsgaan om eten te geven, de kattenbak uit te kuisen of een wandeling te maken. Ook kan ik voor u de postbus legen of de plantjes watergeven!
Petsitter in Deinze (9800) - Glenda
Glenda
Deinze
Nieuw
Op reis of iemand nodig die op jouw diertje komt letten een halfuurtje per dag? Eten geven, kattenbak uitkuisen, water verversen: noem maar op. Reeds vele jaren ervaring mee.
Petsitter in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf honden dus ik weet perfect wat een hond nodig heeft! Van klein tot groot ze verdienen allemaal om even uitgelaten te worden of eventueel te spelen met kameraden.
Petsitter in Meigem (9800) - Frauke
Frauke
Meigem
Nieuw
Dag, Ik heb zelf een hond. Ga dagelijks gaan wandelen, zowel het baasje als de hond geniet ervan. Ik ben een echte dierenvriend. Hopelijk ontmoeten we elkaar gauw.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 188 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Deinze, pet sitting in Deinze, dierenopvang Deinze, dierenpension Deinze ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden