petsitter Dilbeek

Ontdek talentvolle petsitters in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Dilbeek

Petsitter in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, zowel poezen als honden. Mijn dochter had 2 poezen die ik met heel veel liefde en zorg heb omringd tijdens mijn vele bezoekjes. Heb ook al op de hond van een vriendin gepast dus jullie dieren gaan zeker geen gebrek hebben aan liefde en knuffels :)
Petsitter in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, ik ben donderdag en vrijdag beschikbaar om met je huisdier te gaan wandelen, lopen eventueel water opzoeken. Alles om uw hond te plezieren. Ik kan ze eten geven, tijdelijk bijhouden. Eventueel enkele dagen. Dit dan in het weekend.
Petsitter in Anderlecht (1070) - Zahra
Zahra
Anderlecht
5/5 (4 reviews)
Ikzelf ben mama van een 3-jarig en hou enorm veel van katten! Ik zorg goed voor katten en geef ze veel liefde en aandacht. Je suis maman d’une chatte de 3 ans et j’adore les chats! Je m’occupe très bien des chats et leurs donne beaucoup d’amour et d’attention.
Petsitter in Wambeek (1741) - Dries
Dries
Wambeek
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf een rustig persoon die op een geduldige manier de dieren benadert en laat kennismaken. In het ouderlijk huis vanaf 12 jaar een Jack Russel groot gebracht, nadien 3 jaar met een Amerikaanse Stafford geleefd.
Petsitter in Asse (1730) - Hannah
Hannah
Asse
5/5 (2 reviews)
Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en opgegroeid met allerlei soorten. Dit is DE perfecte job voor mij. Ik zit nog op school maar in weekenden en vakanties ben ik praktisch 24/7 beschikbaar, vol enthousiasme!
Petsitter in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Lissy! Ik studeer Opera aan het Koninkijk Conservatorium Brussel. Daar voor heb ik 3 jaar lang aan het conservatorium Musical Theater gestudeerd. Ik help je graag om je doelen te berekien en je een stap dichter te brengen bij muziek!
Petsitter in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Ik ben een lief mens voor de dier Soms.zijn ze eens even koppig als hen. Leer die besten ook hun gevoeluns plaatsen. Ik meeste gevallen hehhen ze eengrmakkzlije nanny bij
Petsitter in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van honden, katten en andere dieren. Ik zou er dan ook altijd alles aan doen om het uw trouwe vier- of tweevoeter naar zijn/haar zin te maken. Zo kom ik met plezier langs om uw dier eten te geven, er voor een avondje op te passen en er eventueel mee te spelen.
Petsitter in Ternat (1740) - Kathleen
Kathleen
Ternat
5/5 (1 reviews)
Het liefst ga ik in de natuur wandelen. Afhankelijk van de situatie. Het is op maat van de hond en het baasje. Evt hebben we tijdens de wandeling een goed gesprek.
Petsitter in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Marie-Jo en ben 26 jaar. We zijn in onze familie een restaurant aan het openen in Roosdaal. Ik zoek dus in tussentijd dat ons restaurant open mag, achter een kleine bijverdienste. Ik ben momenteel beschikbaar van maandag tot vrijdag en soms in het weekend. Ik kan me verplaatsen met het openbaar vervoer of met de wagen. Ik heb een grote ervaring in de horeca & administratie.
Petsitter in Sint-martens-lennik (1750) - Olivier
Olivier
Sint-martens-lennik
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, en heb thuis ezels, kippen en een labrador. Met de hond ga ik graag wandelen of joggen. Van honden wordt gezegd dat ze de de beste vriend van de mens zijn, dus tracht ik die vriendschap met evenveel enthousiasme te beantwoorden!
Petsitter in Dilbeek (1700) - Lynn
Lynn
Dilbeek
Nieuw
Al van toen ik een klein meisje was, heb ik altijd al van katten gehouden. Ik vind het leuk om met ze te spelen en ze te verzorgen. Ik heb momenteel een kitten die ik nu thuis aan het opvoeden ben. Ik ben zowel fan van oude katten als jonge kleine katten.
Petsitter in Dilbeek (1700) - Joeri
Joeri
Dilbeek
Nieuw
Ik ben een geboren dierenliefhebber. Bij mij is jouw hond in veilige handen. Heb zelf 15 jaar lang een trouwe viervoeter mogen verwelkomen in mijn leven. Het is schitterend wat je van zo'n beestje terugkrijgt.
Petsitter in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
U gaat op vakantie en wenst dat u dieren in hun vertrouwde omgeving blijven. Ik heb ervaring met Honden, katten, vogels en aquariumvissen. Tijdens uw vakantie kom ik u dieren verzorgen en hou ik een oogje in het zeil. Ik kan ook gaan wandelen met uw hond en eventueel een speelmoment inlassen.
Petsitter in Anderlecht (1070) - Elke
Elke
Anderlecht
Nieuw
Ik ben opgegroeid met een blonde labrador en liefhebber van alle dieren maar ik kan zelf geen hond of huisdier hebben omwille van een kleine woonruimte en lange werkdagen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Dilbeek: geëvalueerd met 5.0 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Dilbeek, pet sitting in Dilbeek, dierenopvang Dilbeek, dierenpension Dilbeek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden