schilder

Schilder gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 3.003 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.95/5 (246 reviews)
Ik heb vrij veel ervaring in het algemeen schilderen van binnen en buiten, en dat natuurlijk met alle bijhorende klusjes erbij, zoals valse plafond plaatsen, nieuwe spotten plaatsen, plamuren, netjes de contactdozen demonteren en terug monteren, ook gordijnen losmaken en terughangen enz. Ik beschik over al het nodige materiaal. Op me kunt u 100% rekenen en dat bewijs ik door de evaluaties van mijn
Schilder in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (216 reviews)
50 jaar ervaring als huisschilder, ik werk voor u zoals ik voor mezelf zou werken schilderen zit in mijn bloed mijn vader was schilder en mijn schoonbroer was schilder.
Schilder in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (193 reviews)
Schilderen, behangen, grote en kleine schilderklussen , bij mij bent u aan het juiste adres! Ik heb veel ervaring met schilderen en doe dit met plezier en precisie. Contacteer mij gerust en laat mij weten wat uw wensen zijn.
Schilder in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.97/5 (177 reviews)
Dag allemaal ik ben Ronny. Heb veel vrije tijd en help graag mensen die hulp zoeken. Ik doe allerlei schilderwerken zoals deuren, muren en plafonds en andere. Verwijderen van behang en opnieuw behangen van kamers, plaatsen en op kitten van plinten, monteren van schabben en rekken en andere! Al mijn vorige jobs heb Ik steeds netjes afgeleverd !Bekijk mijn evaluaties van tevreden klanten!
Schilder in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.83/5 (139 reviews)
Hallo! Ik ben geen professionele schilder maar doe het graag. Ik heb alle tijd van de wereld. Ik werk graag door, maakt uit hoeveel. Laat maar weten wat ik kan betekenen voor julie!
Schilder in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Voorbereiding (afwassen, afplakken) Schilderen van plafonds en muren. Ik doe dit zo fijn en zo proper mogelijk en...met de nodige passie en intentie als mijn tuinwerken. Deze job ga ik doen, vooral in in de maanden november tot maart, om dit "gat" op te vullen, dan starten de tuinwerken opnieuw.
Schilder in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (133 reviews)
Ik heb reeds verscheidene kleine werkjes uitgevoerd als schilder voor Ring Twice en beschik over het nodige materiaal om deze werken te kunnen uitvoeren.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (130 reviews)
Heb meerdere ervaringen bij huis schilderen , gevelschilderen , hout, metaal of beton , heb meer dan 10jaar ervaring in renovatie bouw,ook straatwerker , reinigings werken en onderhoud en behandelen van tuin meubilair
Schilder in Waregem (8790) - Constantin
Constantin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
4.89/5 (114 reviews)
Hallo ik ben nieuw op dit platform, ik heb 17 jaar ervaring in interieurs en exterieur. Ik werk schoon en behoorlijk snel, bied kwaliteit en ernst, het is mijn visitekaartje!
Schilder in Torhout (8820) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Torhout
4.67/5 (86 reviews)
Hallo iedereen. Tijdens eigen vernieuwingswerken van huisjes heb ik tal van schilderwerken uitgevoerd. Geen grote werken maar kleine herstellingen en schilderwerken maar steeds met een prima resultaat.
Schilder in Kemzeke (9190) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kemzeke
4.95/5 (78 reviews)
Ik beschik over het juiste gerief om elke verfklus met de meeste zorg voor jou te doen. Indien nodig, ga ik om verf. Mijn verfbox met borstels staat klaar...
Schilder in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.58/5 (77 reviews)
Ik heb ervaring als schilder .
Schilder in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Daarnaast heb ik veel ervaring in de sector, met oog voor detail.
Schilder in Beveren-waas (9120) - Arif
Arif
Beveren-waas
4.96/5 (72 reviews)
dag allemaal ik ben Arif uit Beveren Ik ben schilder ik doe ook Gyproc . Ook behangpapier is een van mijn specialiteit.ik heb meer dan 10 jaar ervaring in deze sector. Mijn vraagprijs is 20 EUR per uur .
Schilder in Brugge (8000) - Dany
Dany
Brugge
4.94/5 (71 reviews)
Ik kan schilderen valse plafonds plaatsen gyproc wanden en plafonds uitplamuren contactdozen monterennieuwe spitsen plaatsen en heb het nodige materiaal
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schilders

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
“ 1e maal dat ik hulp vraag via een site. Dit is heel positief verlopen! Bedankt! ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice schilder: geëvalueerd met 4.81 door 8.706 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht, schilderwerken, behangwerken, schilder- en behangwerken, offerte schilderwerken, plafond schilderen, muren schilderen, verver gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat is de prijs van een schilder per uur?

De prijs van een schilder per uur varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie, ervaring, complexiteit van het werk en projectomvang. Over het algemeen liggen de uurtarieven van schilders tussen de €25 en €35 per uur. Het is echter belangrijk op te merken dat deze tarieven kunnen variëren en dat het altijd verstandig is om offertes aan te vragen bij verschillende schilders in uw regio. Hieronder vindt u een overzicht van de prijsbepalende factoren en enkele punten om te overwegen:
Factoren die van invloed zijn op de prijs:

Hoe kom ik aan een goede schilder?

Het vinden van een goede schilder kan een belangrijke stap zijn om ervoor te zorgen dat uw schilderproject succesvol verloopt. Hier zijn enkele tips om u te helpen een goede schilder te vinden:
Het vinden van een goede schilder vereist wat onderzoek en inspanning, maar het is de moeite waard om een professional te vinden die aan uw behoeften voldoet en hoogwaardig werk kan leveren.

Waar moet je op letten bij het selecteren van een schilder?

Bij het selecteren van een schilder zijn er verschillende belangrijke aspecten waar u op moet letten. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het kiezen van een schilder:
Door rekening te houden met deze aspecten en zorgvuldig te selecteren, kunt u een betrouwbare en professionele schilder vinden die aan uw behoeften voldoet en hoogwaardig werk levert.

Andere categorieën gelijkaardig aan schilder

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden