schilder

Schilder gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 2.534 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
50 jaar ervaring als huisschilder, ik werk voor u zoals ik voor mezelf zou werken schilderen zit in mijn bloed mijn vader was schilder en mijn schoonbroer was schilder.
Schilder in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ik heb vrij veel ervaring in het algemeen schilderen van binnen en buiten, en dat natuurlijk met alle bijhorende klusjes erbij, zoals valse plafond plaatsen, nieuwe spotten plaatsen, plamuren, netjes de contactdozen demonteren en terug monteren, ook gordijnen losmaken en terughangen enz. Ik beschik over al het nodige materiaal. Op me kunt u 100% rekenen en dat bewijs ik door de evaluaties van mijn
Schilder in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (187 reviews)
Schilderen, behangen, grote en kleine schilderklussen , bij mij bent u aan het juiste adres! Ik heb veel ervaring met schilderen en doe dit met plezier en precisie. Contacteer mij gerust en laat mij weten wat uw wensen zijn.
Schilder in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (152 reviews)
Reeds wat ervaring in de materie. Ik probeer steeds zo goedkoop mogelijk te werken doch met de nodige kwaliteit. Er word verwacht dat ik 150 tekens noteer, maar wat kan je meer zeggen ik lever werklust en loon naar werken.
Schilder in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
Kapellen
4.96/5 (136 reviews)
Dag allemaal ik ben Ronny. Heb veel vrije tijd en help graag mensen die hulp zoeken. Ik doe allerlei schilderwerken zoals deuren, muren en plafonds en andere. Verwijderen van behang en opnieuw behangen van kamers, plaatsen en op kitten van plinten, monteren van schabben en rekken en andere! Al mijn vorige jobs heb Ik steeds netjes afgeleverd !Bekijk mijn evaluaties van tevreden klanten!
Schilder in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (121 reviews)
Ik heb reeds verscheidene kleine werkjes uitgevoerd als schilder voor Ring Twice en beschik over het nodige materiaal om deze werken te kunnen uitvoeren.
Schilder in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.98/5 (117 reviews)
Voorbereiding (afwassen, afplakken) Schilderen van plafonds en muren. Ik doe dit zo fijn en zo proper mogelijk en...met de nodige passie en intentie als mijn tuinwerken. Deze job ga ik doen, vooral in in de maanden november tot maart, om dit "gat" op te vullen, dan starten de tuinwerken opnieuw.
Schilder in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (117 reviews)
Hallo! Ik ben geen professionele schilder maar doe het graag. Ik heb alle tijd van de wereld. Ik werk graag door, maakt uit hoeveel. Laat maar weten wat ik kan betekenen voor julie!
Schilder in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.74/5 (95 reviews)
Heb meerdere ervaringen bij huis schilderen , gevelschilderen , hout, metaal of beton , heb meer dan 10jaar ervaring in renovatie bouw,ook straatwerker , reinigings werken en onderhoud en behandelen van tuin meubilair
Schilder in Waregem (8790) - Constantin
Constantin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
4.87/5 (92 reviews)
Hallo ik ben nieuw op dit platform, ik heb 17 jaar ervaring in interieurs en exterieur. Ik werk schoon en behoorlijk snel, bied kwaliteit en ernst, het is mijn visitekaartje!
Schilder in Torhout (8820) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Torhout
4.68/5 (75 reviews)
Hallo iedereen. Tijdens eigen vernieuwingswerken van huisjes heb ik tal van schilderwerken uitgevoerd. Geen grote werken maar kleine herstellingen en schilderwerken maar steeds met een prima resultaat.
Schilder in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Daarnaast heb ik veel ervaring in de sector, met oog voor detail.
Schilder in Kasterlee (2460) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
4.81/5 (70 reviews)
Je interieur verdient de mooiste kleuren! Kies je voor kleurencombinaties of voor verf én behangpapier? ik begeleid u doorheen de haast ongelimiteerde mogelijkheden. Een herbepleisterde muur schilderen? Het Flamant-gamma is al jaren mijn leidraad als het gaat om nieuwe, vernieuwende kleuren. En ook het behangpapier aanbod is quasi onuitputtelijk. graag kom ik eens bij u langs om te bekijken wat i
Schilder in Sint-katelijne-waver (2860) - Rudy
Rudy
Sint-katelijne-waver
4.99/5 (70 reviews)
Ook het schilderen behoort tot mijn favoriete bezigheden. Zowel binnen als buiten (ramen deuren en tuinhuisjes). Omdat ik ook thuis regelmatig ramen en deuren schilder heb ik hier de nodige ervaring mee.
Schilder in Beveren-waas (9120) - Arif
Arif
Beveren-waas
4.96/5 (68 reviews)
dag allemaal ik ben Arif uit Beveren Ik ben schilder ik doe ook Gyproc . Ook behangpapier is een van mijn specialiteit.ik heb meer dan 10 jaar ervaring in deze sector. Mijn vraagprijs is 20 EUR per uur .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice schilder: geëvalueerd met 4.8 door 6.947 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht, schilderwerken, behangwerken, schilder- en behangwerken, offerte schilderwerken, plafond schilderen, muren schilderen, verver gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Heeft je huis een lik verf nodig? Vind een schilder op Ring Twice

Bladdert de verf van je tuinhek en is je muur meer geel dan wit? Dan wordt het tijd om een schilder in de buurt te zoeken. Schilders in de buurt kunnen snel ter plaatse zijn en zorgen dat je huis er van binnen en buiten weer piekfijn uitziet.

Verver gezocht die ook je muren komt behangen? Wanneer je naar een schilder behanger hebt gezocht vind je deze ook zeker op Ring Twice. De schilders in de buurt zijn handig en echte duizendpoten. Zo komen ze gerust je goten verven, muren behangen en zelfs houtrot in je kozijnen repareren.

Of je nu een verver hebt gezocht voor het opknappen van een tuinhuisje of het schilderen van onderdelen van je huis waar je zelf moeilijk bij kunt, op Ring Twice vind je schilders in de buurt die je graag komen helpen met je klus.

Werkzaamheden van schilders in de buurt

Een schilder kan je helpen met allerlei schilderwerken in en rondom het huis. Zo kan een schilder bijvoorbeeld grote oppervlakken zoals muren schilderen, of plafonds waar je zelf moeilijk bij kunt van een laagje verf voorzien. De schilder heeft allerlei soorten kwasten en ander gereedschap. Zo hoef je dus zelf geen materiaal meer aan te schaffen. De materialen van de schilders in de buurt zijn van hoge kwaliteit waardoor er dus geen strepen en kwastharen meer achterblijven op je nieuw geverfde schilderwerken.

Verder kun je een schilder inhuren voor het verven van losse objecten voor in het huis. Heb je een verver gezocht voor het opknappen van meubilair of the schilderen van je deuren? De schilder in de buurt helpt je met al je klussen. Naast het schilderen met kwasten kan een schilder je ook helpen met het spuiten van verf op oppervlakken of objecten zoals auto’s of onderdelen van je keuken.

Als laatste kun je de schilders in de buurt ook inhuren voor het repareren van schilderwerken in het huis. Bladdert bijvoorbeeld de verf van je houtwerk? Dan helpt de schilder je dit te repareren op een hoogwaardige manier waardoor je het jaar erna niet weer dezelfde werkzaamheden uit hoeft te laten voeren.  

Schilders gezocht voor nieuwbouwprojecten?

Wanneer je een huis laat bouwen zijn er veel dingen die geverfd moeten worden. Je kunt dit in één keer door een schilder laten uitvoeren. Zo hoef je zelf geen dagen of weken aan de slag om elke centimeter van je huis van een kleurtje te voorzien. Laat de schilder in de buurt je nieuwe muren zowel plamuren als schilderen en laat hem de kozijnen verven en lakken in één klus.

Ook rondom het huis moet er van alles door de schilder worden geverfd. Verver gezocht voor het verven van tuinhekken, goten en deuren, maar ook tuinhuisjes, schuttingen en tuindeuren? Geen probleem! Voor schilderwerken in en rondom het huis kun je de verver waarnaar je hebt gezocht altijd bellen.

Minder bekende werkzaamheden van een schilder

Een schilder in de buurt wordt natuurlijk vaak gevraagd voor schilderwerken in en rondom huis, maar er zijn ook andere werkzaamheden die een schilder verricht, waar je misschien zo snel niet aan denkt. Zo kun je bijvoorbeeld schilders in de buurt vragen om plamuurwerk te doen of te repareren.

Ook valt het plaatsen en afkitten van glaswerk onder de werkzaamheden van de schilder. Vermoed je hotrout te hebben en heb je een verver gezocht om dit op te lossen? De verver test met zijn schroevendraaier of er daadwerkelijk houtrot in je kozijnen aanwezig is, verwijdert het glas en repareert het aangetaste hout.

Schilder behanger in één gezocht?

Schilder behanger gezocht? Wanneer je naar een schilder behanger hebt gezocht die zowel kan verven als behangen, vind je deze zeker op Ring Twice. Een schilder verft niet alleen maar kan ook handig zijn bij het behangen. Deze werkt namelijk nauwkeurig en snel en voorziet je plafond en muren gemakkelijk van behang naar keuze.

De werkzaamheden van schilders en behangers lijken erg op elkaar. Zo kunnen beide beroepen stucen, behangen en witten. Schilder behanger gezocht voor het opknappen van je muren? Beide klussers helpen bij het verwijderen van verf en behang en het klaarmaken van muren voor een nieuw laagje kleur.

Competenties van goede schilders in de buurt

Naast dat een schilder een hele hoop kennis van schilder- reparatie- en schoonmaaktechnieken moet hebben is het ook handig om te weten hoe hij of zij veilig een steiger opbouwt en deze beklimt. Daarom hebben schilders vaak veiligheidscertificaten behaald die ervoor zorgen dat ze hun werk veilig uit kunnen voeren.

Daarnaast is het belangrijk dat de schilder goed kan communiceren. Het is handig om in kaart te kunnen brengen wat de klant precies wil, zodat het werk niet tweemaal hoeft te gebeuren en zodat de collega’s van de schilder precies weten wie wat doet. Verder is een hele hoop doorzettingsvermogen vereist. Slecht weer, heet weer, moeilijke opdracht? Je wilt natuurlijk niet dat de schilder er na een half kozijn vandoor gaat.

Huisschilder gezocht? Dan wil je dat deze geen beschadigingen in je huis veroorzaakt. Daarom moet een schilder zelfstandig, verantwoordelijk en prestatiegericht zijn. Een goed staaltje planningswerk is ook niet onbelangrijk. Heb je naar een schilder gezocht die op maandag beschikbaar en je hebt vrij genomen van je werk, maar hij komt niet opdagen? Dat is natuurlijk niet zo fijn. Goede schilders in de buurt laten het je ruim op tijd weten wanneer de plannen gewijzigd zijn.

Opleiding van een schilder

Professionele schilder gezocht waarvan je zeker weet dat hij de kneepjes van het vak kent? Dan ben je op zoek naar een schilder die de vakopleiding  tot schilder heeft gevolgd. Dit is een opleiding van maximaal drie jaar waarbij de schilder tijdens de opleiding in een bedrijf werkt als betaalde kracht. De schilder leert dus alle fijne kneepjes van het vak van echte professionals en is al vanaf dag één bezig met werken in de praktijk. De schilder die je hebt gezocht om je huis te schilderen is dus een vertrouwde kracht die veel van het vak afweet. Maak je dus geen zorgen om beschadigingen of andere ongelukken.

Beschadigt de schilder toch per ongeluk een deur, keukenkastje, raamkozijn of andere constructie in het huis? Geen zorgen: wanneer je je schilder gezocht hebt via Ring Twice krijg je bij het afsluiten van een overeenkomst een gratis verzekering voor fysieke en materiële schade. Zo worden kleine ongelukken in huis snel en zonder extra kosten opgelost.

Waarom een schilder via Ring Twice?

Bij Ring Twice vind je alle schilders in de buurt op één platform terug. Op Ring Twice staan namelijk de profielen van meer dan 2000 schilders uit verschillende delen van België. Zo zijn er altijd schilders in de buurt beschikbaar.

Een schilder rekent vaak voorrijkosten. Wanneer de schilder uit de buurt komt zijn deze kosten vaak aanzienlijk lager. Ook werkt de schilder als zelfstandige en niet voor een bedrijf. Dit is een stuk goedkoper want er hoeven geen kosten betaald te worden voor bijvoorbeeld marketing of andere overheadkosten die een schildersbedrijf heeft.

Ring Twice is een betrouwbaar platform waarop je makkelijk en snel je klus plaatst. Alleen schilders in de buurt die beschikbaar zijn kunnen offertes sturen. De id-kaarten van de schilders zijn gecheckt en we hebben de meesten ontmoet. Zo weet je dus zeker dat je met een professional te maken hebt.

Ook biedt Ring Twice de ruimte voor klanten om reviews te plaatsen. Heeft de schilder waarnaar je hebt gezocht zijn werk goed gedaan? Dan lees je dat zeker terug in de reviews.

Kosten van een (huis)schilder

Tijdens zijn werk maakt de schilder verschillende kosten. Verf is natuurlijk niet gratis en is beschikbaar in allerlei kleuren en kwaliteiten. Heb je naar een schilder gezocht die goede kwaliteit materialen gebruikt waardoor je volgend jaar niet opnieuw hoeft? Dan zul je hier ook voor moeten betalen. Heb je een schilder gezocht met een prijs die lager is dan andere schilders? Dan heeft deze misschien weinig ervaring of gebruikt deze mindere kwaliteit materialen.

De kwasten van de schilder moeten ook van goede kwaliteit zijn. Je wilt natuurlijk geen kwastharen op je witte muur terugvinden. Daarom moeten de kwasten en rollers van de schilder regelmatig worden vervangen. Ook moet de schilder natuurlijk met zijn materialen naar je huis rijden en maakt hierbij reiskosten. Deze worden vaak gedekt in de voorrijkosten die de schilder rekent.

Heb je een schilder gezocht voor het verven van het dak of een ander onderdeel van je huis waar de schilder moeilijk bij kan? Dan moet deze misschien een steiger huren. Ook deze kosten zal de schilder berekenen tijdens het opstellen van de offerte.

Een schilder gezocht op Ring Twice? Dan krijg je een uitgebreide offerte waarin de kosten duidelijk worden besproken. Kies de offerte die het beste bij je wensen past en blijf altijd in controle over de totale kosten van je klus. Zo sta je dus achteraf niet voor verrassingen.

Prijs van een schilder gezocht?

De prijs van de schilder hangt erg af van de kosten die deze maakt en de ervaring die de schilder heeft. Heb je een schilder gezocht voor een klus met een laag budget? Dan is het handig om een schilder met minder ervaring in te huren. Dat deze minder ervaring heeft betekent namelijk niet dat deze kwalitatief minder werk levert. Integendeel, de schilder heeft intensieve begeleiding van andere professionals gehad en weet precies wat hij of zij moet doen.

Wanneer je naar de prijs van een schilder hebt gezocht zul je zien dat het uurtarief rond de 30 euro per uur ligt. Dit kan oplopen tot 50 euro per uur voor een schilder met veel ervaring en hoge kwaliteit materialen.

Heb je een schilder gezocht met prijs voor een kleine klus? Dan kun je deze ook vragen een prijs per oppervlak aan te bieden. Per m2 ben je tussen de 25 en 30 euro kwijt voor schilderwerken. Ook is er een verschil tussen wat voor soort klus je hebt. Wil je bijvoorbeeld iets met verf laten spuiten? Dit is een stuk sneller klaar en hiervoor rekent de schilder vaak rond de 7 euro per vierkante meter. Voor sauswerk is dit ongeveer 9 euro per vierkante meter.

Bovenstaande prijzen zijn slechts een schatting. De professionele schilders op Ring Twice bepalen hun eigen prijzen en daarom kunnen deze afwijken. Schilder gezocht met lage prijs? Geeft dit aan in de oproep die je plaatst op Ring Twice zodat de schilder weet waar hij of zij aan toe is.

Prijs van een schilder voor buitenwerk

Schilder gezocht met een prijs voor buitenwerk? Niet alle schilders voeren buitenwerk uit. Wanneer de schilder dat wel doet heeft hij of zij vaak een vaste prijslijst voor het schilderen van verschillende onderdelen. Voor het verven van een deur ben je bijvoorbeeld rond de 100 euro kwijt. Een raamkozijn kost inclusief aflakken ongeveer 20 euro en voor een trap zit je al snel rond de 200 euro.

Schilder gezocht met prijs-kwaliteitverhouding die goed past bij jouw klus? Op Ring Twice heb je ruime keuze uit duizenden professionals in heel België. Er zit ook zeker een geschikte schilder voor jouw klus bij.

Hoe vind ik een geschikte schilder op Ring Twice?

Schilder gezocht die je deuren komt verven en aflakken, je nieuwe meubilair een likje verf komt geven of je muur van een nieuw laagje behang komt voorzien? Je vindt de geschikte schilder voor jouw klus op RIng Twice.

Maak makkelijk en snel een account aan en plaats je oproep op ons platform. Schilders in de buurt zullen reageren en een offerte uitbrengen. Kies vervolgens de schilder die het beste bij je past op basis van prijs, kwalificaties en de reviews van andere buren en begin je klus.

Nadat de klus is afgerond wordt de schilder automatisch online betaald. Zo hoef je dus niet meer naar de bank om contant geld voor de schilder te halen. Super makkelijk dus! We blijven in contact en vragen je na afronding om een review te schrijven zodat jouw buren weten dat de schilder een echte professional is.

Ben je op zoek naar een tuinman, oppas, bijlesdocent, naaister, klusjesman of elektricien? Deze en nog veel meer professionals vind je allemaal op Ring Twice.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden