herstelling huishoudtoestellen

Herstelling huishoudtoestellen bij jou in de buurt

Meer dan 399 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen

Huishoudelektro reparateur in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.79/5 (131 reviews)
Hallo, ik ben Koen, en gepensioneerd. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp en ook herstelling huishoudtoestellen zoals koelkast reparatie aan huis etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.93/5 (94 reviews)
Ik ben Hormoz, een klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al 30 jaar als reparateur voor herstelling huishoudtoestellen zoals herstelling vaatwasser, herstelling wasmachine etc. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in De haan (8420) - Koen
Koen
De haan
4.98/5 (61 reviews)
Ik ben Koen. Ik heb redelijk wat ervaring met het terug opknappen van oudere toestellen. Dat kan gaan van vervangen kooltjes, oplassen gebroken onderdelen, bekabeling herstellen, onderdelen vervangen, wasmachine herstellen, koelkast herstellen etc. Meestal vind ik een gepaste en betaalbare oplossing voor ieder probleem!
Huishoudelektro reparateur in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (51 reviews)
De meeste huishoudtoestellen zijn vrij eenvoudige toestellen maar ze hebben wel op tijd hun onderhoud nodig en dat is dus één van mijn sterkere kanten: weten wat en wanneer er met welk toestel moet gebeuren. Verder heeft de herstelling van huishoudtoestellen (zoals herstelling wasmachine), het monteren en demonteren niet te veel geheimen voor mij.
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.93/5 (44 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik ben onderhoudstechnieker en doe herstellingen van alle elektro-toestellen behalve koeling zoals herstelling wasmachine, herstelling vaatwasser, etc. Aarzel niet om contact op te nemen!
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.88/5 (40 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Diest (3290) - Karel
Karel
Diest
4.68/5 (34 reviews)
Ik ben elektrotechnicus van opleiding en doe herstellingen van alle elektrische apparaten zoals herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine en droogkasten, klein en groot. Ik herstel ook ook pompen kortom alle elektrische apparaten. Ik kan eventueel afhalen en ook thuis herstellen. Ik geef ook gratis advies. Indien het niet te repareren is vraag ik een mini prijsje om na te kijken. Ik ben eerlijk en alles is bespreekbaar, ook de prijs met factuur van ond
Huishoudelektro reparateur in Gent (9000) - Nicky
Nicky
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Huishoudelektro reparateur in Heusden-Zolder (3550) - Gilbert
Gilbert
Heusden-Zolder
5/5 (32 reviews)
Een herstelling van huishoudtoestellen kan behalve toestellen die versleten zijn en de meeste mensen begrijpen dat ook. Mijn ervaring gaat van elektrische huisinstallaties tot toestellen die in huis of tuin gebruikt worden.
Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Elektricien met basiskennis over elektronica die wel wat herstelling van huishoudtoestellen heeft gedaan o.a. radio's, elektrisch speelgoed, verlichting, enzovoort. Ik kom eventueel uw elektronica halen of geef u advies voor een vervangende toestel.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik doe herstellingen van huishoudtoestellen zoals de rubber van een wasmachine vervangen en ik doe ook andere klusjes zoals een deurslot verwisselen, fornuis aansluiten etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (26 reviews)
Herstelling huishoudtoestellen is iets dat ik doe. U kan bij mij nieuwe huishoudtoestellen aankopen. Beste ervaring met Siemens Bosch. Onderdelen kunnen door mij meestal besteld en gemonteerd worden. Indien de kost te hoog is zoeken we een oplossing.
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
5/5 (24 reviews)
Een lamp van de dampkap vervangen. Een kookplaat die niet meer werkt. De frigo die niet meer aanslaat. De chauffage die niet meer verwarmt. Noem maar op.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Beste mensen. Ik hou van uitdagingen, in mijn vrije tijd doe ik vaak herstelling huishoudtoestellen van vrienden en familie. Ik ben van beroep polyvalent technieker in de industrie dus storingen zoeken en oplossen is dagelijkse kost. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Westerlo (2260) - Dirk
Dirk
Westerlo
5/5 (22 reviews)
Gezien ik een techisch mechanish+ elektrische achtergrond heb voel ik me geroepen op zulke werkzaalheden uit te voeren .Bij plaatsen stopkontakten , bijplaatsen lichtpunten enz
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen: geëvalueerd met 4.82 door 1.212 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis, klein elektro laten herstellen, wasmachine reparatie, herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis, koelkast herstellen, herstelling vaatwasser, reparateur huishoudtoestellen, technieker wasmachine, reparatie elektrische toestellen, reparatie vaatwasser,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wasmachine herstellen

Wasmachine herstellen, dat is wat wij doen! Wij hebben in de hele regio gespecialiseerde technieker wasmachine beschikbaar die klaar staan en snel uw wasmachine herstellen kunnen. Het maakt niet uit welk merk u heeft, wij hebben verscheidene technieker wasmachine die gespecialiseerd zijn in alle merken die u altijd snel kunnen helpen.

Herstelling wasmachine voorkomen?

Een wasmachine die ineens niet meer werkt, dat is lastig. De was stapelt zich snel op en het kost mogelijk veel geld. Hieronder een lijstje met eenvoudige tips om te zorgen dat je niet zo snel een herstelling wasmachine nodig zal hebben:

Herstelling wasmachine: de meest voorkomende storingen

Als een herstelling wasmachine dan toch nodig is

Onze goed opgeleide technieker wasmachine zijn allemaal specialisten en voor hen is een wasmachine herstellen gelukkig niet zo moeilijk. Er is veel dat fout kan gaan maar vaak zijn het dezelfde problemen en kan de machine gewoon hersteld worden of er moet enkel een defect onderdeel vervangen worden.

Onze gerectificeerde techniekers komen snel bij u thuis en geven advies over wat er precies kapot is en wat zij eraan gaan doen om een herstelling wasmachine in de toekomst te vermijden.

Koelkast reparatie aan huis

Een koelkast die plots niet meer werkt is nooit leuk. Er zit allemaal eten in dat kan bederven en ze zijn altijd zo groot dat er een koelkast reparatie aan huis nodig is. Wanneer je ons contacteert hoeft een koelkast reparatie aan huis niet moeilijk, duur of ingewikkeld te zijn want onze techniekers komen snel bij je thuis voor een herstelling van de koelkast.

Wanneer is een koelkast herstellen noodzakelijk?

Lekkage, slecht sluitende deur, rare geluiden, ijsopbouw, slecht ontvriezen, slecht koelen…  het zijn allemaal problemen die vroeg of laat kunnen voorkomen bij iedere koelkast. Als er zich zo’n problemen voordoen is het best om niet te lang te wachten want die lossen zichzelf niet op. Je kan er dan ook best voor zorgen dat er snel iemand naar je thuis moet komen voor een koelkast reparatie aan huis.

Koelkast herstellen: kan ieder merk aan huis gerepareerd worden?

Een koelkast reparatie aan huis kan voor alle merken. Onze koelkast reparateurs zijn gespecialiseerde en ervaren techniekers die alle merken en de daarbijhorende problemen  kennen. Dit maakt een koelkast herstellen simpel en snel! Zij weten welke delen ter plekke gerepareerd kunnen worden of welk onderdeel ze moeten vervangen. De reparateurs zullen ook heel graag onderhoudstips geven voor jouw koelkast om er zo voor te zorgen dat je niet zo snel weer een herstelling aan uw koelkast nodig zult hebben.

Herstelling vaatwasser

Jouw vaatwasser is kapot, hij werkt niet meer of niet meer zo goed als voorheen. Het kan gebeuren maar er is bijna niets dat onze techniekers niet kunnen herstellen aan een vaatwasser. Heel vaak zijn het dezelfde problemen die zorgen dat een reparatie vaatwasser noodzakelijk is of de herstelling vaatwasser kan eenvoudig gebeuren door een element te vervangen.

Reparatie vaatwasser voorkomen?

Iedereen heeft het liefst dat toestellen voor altijd blijven werken en je kan daarbij helpen door er goed zorg voor te dragen. Enkele onderhoudstips voor uw vaatwasser die ervoor zullen zorgden dat je niet snel een reparatie nodig hebt:

Reparatie vaatwasser: Oorzaak achterhalen

Het is noodzakelijk om eerst de oorzaak van het probleem op te sporen en na te gaan welk onderdeel van de vaatwasser (mogelijk) kapot is.

Reparatie vaatwasser: Welke oplossingen zijn er?

Je kan altijd eerst proberen om het probleem zelf op te lossen. Hier zijn enkele stappen die je kan volgen:

Als er dan toch een herstelling vaatwasser nodig is

Onze gecertificeerde techniekers staan klaar om je te helpen voor een herstelling vaatwasser. Onze specialisten kunnen alle merken repareren en hebben meestal ook wisselstukken bij voor de meest voorkomende problemen dus wanneer ze weer bij je vertrekken is jouw vaatwasmachine helemaal hersteld en weer gebruiksklaar.

Herstelling huishoudtoestellen

Huishoudtoestellen zijn er om het leven wat makkelijker te maken. Wanneer ze kapot gaan of niet meer werken zoals het hoort doen ze precies het omgekeerde dus als er een probleem is kan u dat best zo snel mogelijk laten oplossen. Onze specialisten helpen u graag bij de herstelling huishoudtoestellen wanneer dat nodig is. 

Hangt de herstelling huishoudtoestellen af van welk merk ze zijn?

Of het nu gaat om ingebouwde- of vrijstaande huishoudtoestellen die herstelling nodig hebben maakt niet uit voor onze specialisten. Onze gerectificeerde techniekers kennen alle merken en weten na enig onderzoek of een eenvoudige herstelling huishoudtoestellen noodzakelijk en/of mogelijk is, of het probleem opgelost kan worden door een bepaald deel te vervangen, of dat uw huishoudtoestel niet meer te repareren is en het hele toestel vervangen dient te worden.

 

Eerlijk advies over uw herstelling huishoudtoestellen

Onze specialisten geven u gegarandeerd het beste, meest complete en eerlijke advies zodat u zelf kan beslissen of de herstelling huishoudtoestellen de juiste oplossing is of dat u ze beter kan vervangen.

 

 

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur

Wasmachine deur - Kookplaat inductie (Siemens) - aan/uit knop - Beste , mijn stijkijzer van philips model GC7715/80 hebt wel stroom maar woord niet warm .kunt u mij helpen aub . - Herstellen koelkast - Do you fix Aldo black tv screen? - Professional microgolf stuk - miele stofzuiger - zwart scherm highone televisie. maar met rood aan en uit licht aan - highone televisie met zwart scherm - Rubber vervangen Bosch vaatwasser - Vaatwasser krijgt geen watertoevoer meer - Whirlpool koelkast repareren - Combioven repareren - Solderen printplaat - Ontsteking gashaard - Reparatie Sanyo radio casettespeler - Onderhoud mazout ketel - herstel deep freezer - Bauknecht diepvriezer - Smeg koelkast herstellen - koelt niet ,vriest wel - Herstelling Life Fitness F1 loopband - Bosch wasmachine - Washmachine apparatuur - E15 storing op Miele afwasmachine - Wasmachine herstellen - herstel van inbouwfrigo whirpool - Ketel onderhoud - Vaatwasser Bosch smv50d10eu/34 silence plus inbouw - Herstellen wasmachine Bauknecht no power - Microgolfoven aeg - Herstel diepvries - Reparatie wasmachine Miele - DelonghiS loopt niet meer.zo goed door drup per drup - ingebouwde frigo deur van vriezer sluit niet goed - Wasmachine herstellen - Herstelling vaatwasmachine - kapotte over, whirlpool - gas ovendeur repareren - koelkast herstellen ( diepvries eronder). - Wasmachine miele nazicht en ophanging trommel vervangen - Ijskast water aan sluiten voor ijsblokjes en water - Amerikaanse koel-vriescombinatie Whirlpool - reperatie was machine - Wasmachine rubber vervangen - ijskast/diepvries deuren - Electronisch Orgel herstellen - herstelling POLAR koelkast - Deur wasmachine gaat niet open - Herstelling stofzuiger - Opzoek naar reparateur - vaatwasser E31 (Siemens) - Herstel wasmachines Samsung - herstelling van wasmachine - herstel Miele vaatwas - Microgolf repareren - Vaatwasser plaatsen - Reparatie Siemens droogkast - afwasmachine herstellen - kookfornuis aansluiten - herstelling vaatwasser - Graag Sibert voor herstelling vaatwasser Bosch - Bosch oven - Oven en wasmachine check aub! - Diepvriezer ( koffermodel ) van 100 l vriest niet meer - Stofzuiger Nilfisk - Herstelling masmachine whirlpool foutcode fo6 - Smeg vaatwasser - deur sluit niet - Controle airco - Reparatie koelkast - Temperatuur programma - Diepvriezer Samsung RZ80FHSW (2014) lekt 's nachts - Herstelling combi koelkast/diepvries Whirlpool - LG TV: scherm probleem - Herstelling sluiting van vaatwas - miele vaatwas herstel - Herstelling deur van Bosch type SGV 33e23EU - Nakijken volautomaat koffiemachine (4) - Herstelling "side by side" koelkast - herstelling afwasmachine - herstelling Haier koelkast - wasmachine herstellen - Wasmachine - Onderhoud wasmachine - De wasmachine werkt niet meer en we kijken graag na waaraan het ligt. - Stopcontacten maken - Wasmachine herstellen Daewoo DWC-LD8612 - Elektrische oven - herstel platenspeler - haakse slijper - Koelkast koelt niet meer - Reparatie inbouwkoelkast (sluit niet meer goed) - Microgolfoven (3 à 4j oud) werkt niet meer - afwasmachine niet gebruiksklaar - frigodeur sluit niet meer - Huushoudelektro - IJZER PRODUCEERT GEEN STOOM - Herstelling wasmachine Miele W5741 - elektrisch probleem‏‏ - Herstellen wasmachine - Reparatie oplader E-bike batterij
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden