herstelling huishoudtoestellen

Herstelling huishoudtoestellen bij jou in de buurt

Meer dan 544 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen

Huishoudelektro reparateur in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.85/5 (202 reviews)
Hallo, ik ben Koen, en gepensioneerd. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp en ook herstelling huishoudtoestellen.
Huishoudelektro reparateur in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.93/5 (162 reviews)
Ik ben Hormoz, een klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al 30 jaar als reparateur voor herstelling huishoudtoestellen zoals herstelling vaatwasser, herstelling wasmachine etc. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
4.93/5 (72 reviews)
Een lamp van de dampkap vervangen. Een kookplaat die niet meer werkt. De frigo die niet meer aanslaat. De chauffage die niet meer verwarmt. Noem maar op.
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (68 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in De haan (8420) - Koen
Koen
De haan
4.98/5 (65 reviews)
Ik ben Koen. Ik heb redelijk wat ervaring met het terug opknappen van oudere toestellen. Dat kan gaan van vervangen kooltjes, oplassen gebroken onderdelen, bekabeling herstellen, onderdelen vervangen, wasmachine herstellen, koelkast herstellen etc. Meestal vind ik een gepaste en betaalbare oplossing voor ieder probleem!
Huishoudelektro reparateur in Lippelo (2890) - Olivier
Olivier
Lippelo
4.98/5 (60 reviews)
Al heel veel elektrische toestellen hersteld. Voor sommige toestellen kan het wel zijn dat het de kostprijs van herstelling niet waard is omdat de onderdelen plus werk meer waard zijn dan het toestel.
Huishoudelektro reparateur in Beerzel (2580) - Sylvain
Sylvain Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerzel
4.91/5 (57 reviews)
Heb de nodige materialen en 50 jaar ervaring in het herstellen van huishoudapparatuur.Heb 25 jaar gewerkt bij de firma Atag,voor het herstellen en plaatsen van electrotoestellen.
Huishoudelektro reparateur in Aarschot (3200) - Pedro
Pedro
Aarschot
4.93/5 (56 reviews)
Hallo mijn naam is Pedro en Ik doe graag herstellingen van huishoudelijke toestellen. Het is een passie voor mij om te zien hoe een oud toestel opnieuw gebruikt kan worden.
Huishoudelektro reparateur in Diest (3290) - Karel
Karel
Diest
4.76/5 (46 reviews)
Ik ben elektrotechnicus van opleiding en doe herstellingen van alle elektrische apparaten zoals herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine en droogkasten, klein en groot. Ik herstel ook ook pompen kortom alle elektrische apparaten. Ik kan eventueel afhalen en ook thuis herstellen. Ik geef ook gratis advies. Indien het niet te repareren is vraag ik een mini prijsje om na te kijken. Ik ben eerlijk en alles is bespreekbaar, ook de prijs met factuur van ond
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik ben onderhoudstechnieker en doe herstellingen van alle elektro-toestellen behalve koeling zoals herstelling wasmachine, herstelling vaatwasser, etc. Aarzel niet om contact op te nemen!
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (44 reviews)
Beste Ik ben handig met klein huishoud elektro, De motto is; eerst bekijken voor je het weg smijt en dan pas recycleren. Minder afval = meer ecologische lucht
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Huishoudelektro reparateur in Bilzen (3740) - Albert
Albert
Bilzen
4.84/5 (32 reviews)
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest en blijft mij interesse in huishoudtoestellen.Wasmachine,droogkasten,Stoomstrijkijzers,ovens,diepvriezen, etc.....
Huishoudelektro reparateur in Temse (9140) - Kristof
Kristof
Temse
5/5 (32 reviews)
Reeds meerdere apparaten zoals grasmachine, speelgoed, batterij elektrische fiets, koffieapparaat ed hersteld. Door te doen kan m'n alleen maar bijleren, dat is steeds m'n motivatie.
Huishoudelektro reparateur in Heusden-Zolder (3550) - Gilbert
Gilbert
Heusden-Zolder
5/5 (31 reviews)
Een herstelling van huishoudtoestellen kan behalve toestellen die versleten zijn en de meeste mensen begrijpen dat ook. Mijn ervaring gaat van elektrische huisinstallaties tot toestellen die in huis of tuin gebruikt worden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel reparatie elektrische toestellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel interessant platform, zonder hadden wij onze mixer nog steeds defect op het aanrecht staan 🙈 ”
Tijl
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
“ Goed om in contact te komen met dienstverleners. Zeer goed dat de dienstverleners geverifiëerd worden. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen: geëvalueerd met 4.88 door 2.191 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis, klein elektro laten herstellen, wasmachine reparatie, herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis, koelkast herstellen, herstelling vaatwasser, reparateur huishoudtoestellen, technieker wasmachine, reparatie elektrische toestellen, reparatie vaatwasser,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Wat kost een reparatie van huishoudtoestellen?

De kosten voor het repareren van huishoudtoestellen variëren afhankelijk van het type apparaat en de aard van het probleem. Een nauwkeurige prijsopgave is mogelijk door een aanvraag in te dienen, waarbij je in contact komt met de gespecialiseerde huishoudelektro reparateurs van Ring Twice.

Welke types herstellingen zijn er voor huishoudtoestellen?

Verschillende huishoudtoestellen vereisen diverse reparaties, zoals elektronische herstellingen voor apparaten met digitale componenten, mechanische reparaties voor toestellen met bewegende delen, en vervanging van specifieke onderdelen zoals motoren, sensoren en bedieningspanelen. Voor huishoudtoestellen zijn diverse reparaties nodig, afhankelijk van het apparaat. 


Elk apparaat heeft zijn unieke uitdagingen, en het is essentieel om een professionele reparateur te raadplegen voor een nauwkeurige diagnose en reparatie.

Wie kan mijn mijn kleine elektro herstellen?

Voor het herstellen van kleine elektrische apparaten kun je contact opnemen met de huishoudelektro reparateurs van Ring Twice.  Dien een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen van deskundige reparateurs. Maak vervolgens je keuze met vertrouwen, wetende dat de opdracht verzekerd is tegen mogelijke complicaties. Onze professionele reparateurs staan garant voor hoogwaardige service, ongeacht het type huishoudtoestel.

Andere categorieën gelijkaardig aan herstelling huishoudtoestellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden