herstelling huishoudtoestellen

Herstelling huishoudtoestellen bij jou in de buurt

Meer dan 484 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen

Huishoudelektro reparateur in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.82/5 (157 reviews)
Hallo, ik ben Koen, en gepensioneerd. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp en ook herstelling huishoudtoestellen zoals koelkast reparatie aan huis etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.92/5 (139 reviews)
Ik ben Hormoz, een klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al 30 jaar als reparateur voor herstelling huishoudtoestellen zoals herstelling vaatwasser, herstelling wasmachine etc. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in De haan (8420) - Koen
Koen
De haan
4.98/5 (64 reviews)
Ik ben Koen. Ik heb redelijk wat ervaring met het terug opknappen van oudere toestellen. Dat kan gaan van vervangen kooltjes, oplassen gebroken onderdelen, bekabeling herstellen, onderdelen vervangen, wasmachine herstellen, koelkast herstellen etc. Meestal vind ik een gepaste en betaalbare oplossing voor ieder probleem!
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (58 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Mariakerke (9030) - Hedwig
Hedwig
Mariakerke
5/5 (51 reviews)
Een lamp van de dampkap vervangen. Een kookplaat die niet meer werkt. De frigo die niet meer aanslaat. De chauffage die niet meer verwarmt. Noem maar op.
Huishoudelektro reparateur in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik ben onderhoudstechnieker en doe herstellingen van alle elektro-toestellen behalve koeling zoals herstelling wasmachine, herstelling vaatwasser, etc. Aarzel niet om contact op te nemen!
Huishoudelektro reparateur in Diest (3290) - Karel
Karel
Diest
4.76/5 (45 reviews)
Ik ben elektrotechnicus van opleiding en doe herstellingen van alle elektrische apparaten zoals herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine en droogkasten, klein en groot. Ik herstel ook ook pompen kortom alle elektrische apparaten. Ik kan eventueel afhalen en ook thuis herstellen. Ik geef ook gratis advies. Indien het niet te repareren is vraag ik een mini prijsje om na te kijken. Ik ben eerlijk en alles is bespreekbaar, ook de prijs met factuur van ond
Huishoudelektro reparateur in Lippelo (2890) - Olivier
Olivier
Lippelo
5/5 (44 reviews)
Al heel veel elektrische toestellen hersteld. Voor sommige toestellen kan het wel zijn dat het de kostprijs van herstelling niet waard is omdat de onderdelen plus werk meer waard zijn dan het toestel.
Huishoudelektro reparateur in Aarschot (3200) - Pedro
Pedro
Aarschot
5/5 (37 reviews)
Hallo mijn naam is Pedro en Ik doe graag herstellingen van huishoudelijke toestellen. Het is een passie voor mij om te zien hoe een oud toestel opnieuw gebruikt kan worden.
Huishoudelektro reparateur in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (35 reviews)
Beste Ik ben handig met klein huishoud elektro, De motto is; eerst bekijken voor je het weg smijt en dan pas recycleren. Minder afval = meer ecologische lucht
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Huishoudelektro reparateur in Bilzen (3740) - Albert
Albert
Bilzen
4.84/5 (32 reviews)
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest en blijft mij interesse in huishoudtoestellen.Wasmachine,droogkasten,Stoomstrijkijzers,ovens,diepvriezen, etc.....
Huishoudelektro reparateur in Heusden-Zolder (3550) - Gilbert
Gilbert
Heusden-Zolder
5/5 (31 reviews)
Een herstelling van huishoudtoestellen kan behalve toestellen die versleten zijn en de meeste mensen begrijpen dat ook. Mijn ervaring gaat van elektrische huisinstallaties tot toestellen die in huis of tuin gebruikt worden.
Huishoudelektro reparateur in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Elektricien met basiskennis over elektronica die wel wat herstelling van huishoudtoestellen heeft gedaan o.a. radio's, elektrisch speelgoed, verlichting, enzovoort. Ik kom eventueel uw elektronica halen of geef u advies voor een vervangende toestel.
Huishoudelektro reparateur in Tremelo (3120) - Yevgen
Yevgen
Tremelo
5/5 (28 reviews)
Ik heb redelijk wat ervaring met reparatie van elektrische toestelen. Onder andere herstelen van wasmachine, oplassen van gebroken onderdelen, bekabeling herstellen, onderdelen vervangen. Meestal vind ik een gepaste en betaalbare oplossing voor ieder probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel reparatie elektrische toestellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Goed geholpen aangezien er meerdere personen reageerden. En er dus met hen gecommuniceerd kon worden vooraleer in te gaan op een dienst. ”
Olivier
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen: geëvalueerd met 4.83 door 1.659 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis, klein elektro laten herstellen, wasmachine reparatie, herstelling huishoudtoestellen, herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis, koelkast herstellen, herstelling vaatwasser, reparateur huishoudtoestellen, technieker wasmachine, reparatie elektrische toestellen, reparatie vaatwasser,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan herstelling huishoudtoestellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden