loodgieter

Loodgieter in de buurt: Ontdek onze talentvolle experts

Meer dan 1.188 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter in de buurt: onze selectie dienstverleners

Loodgieter in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (299 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde heb veel ervaring in vervangen van allerlei soorten kranen, ook vervangen van sifons enz, steeds tot tevredenheid van de klanten.
Loodgieter in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.89/5 (244 reviews)
Hallo,ik ben recent gepensioneerde cv technieker en loodgieter,ook ben ik redelijk goed thuis in elektriciteit.Ik wil U graag helpen met kleine loodgieterij zoals vervangen en herstellen van kranen,ook herstellingen aan afvoeren,ontstoppingen,sifons vervangen,centrale verwarmingsherstellingen,enz.Ik help je graag met je klus.
Loodgieter in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (229 reviews)
Ik kan u helpen met verschillende diensten ivm loodgieterij (CV, ontstopping, leggen van nieuwe leidingen, herstellingen, totale renovatie van badkamers, keukens, WC. Ik beschik over professionele gereedschap. Meestal ben ik beschikbaar binnen de week maar kan soms langer zijn.
Loodgieter in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (193 reviews)
Klusjesman met ervaring in loodgieterij en centrale verwarming, schilderen, behangen, schrijnwerkerij. Sta jullie graag bij met raad en daad voor de juiste prijs en doe jullie verwerkbare wensen met plezier.
Loodgieter in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.85/5 (185 reviews)
Hallo, ik ben Koen en gepensioneerd en in de werking als loodgieter. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring kan ik woningen (ver)bouwen. Ik heb ook kennis van het plaatsen van vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp en algemene loodgieterij. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Loodgieter in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Ik ben de kranenspecialist. Reparatie of vervanging ervan is meestal een koud kunstje voor mij. Ik adviseer Ikea kranen vanwege kwaliteit, 10 jaar garantie en eenvoud van montage. Al meer dan 10 Geberit hangtoiletten gerepareerd! Een nieuwe leiding trekken met koperbuis of alpex is ook mogelijk! Afvoeren maken uiteraard ook. Ik ben inventief en grondig. Geen half werk dus.
Loodgieter in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.9/5 (145 reviews)
Heb reeds jaren ervaring en kan uw problemen oplossen indien mogelijk. Kleine sanitaire werkjes geen probleem. Vervangen van lekkende kraan of lekkend toilet .
Loodgieter in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (141 reviews)
Door jaren bij een loodgieter te hebben gewerkt, heb ik heel wat ervaring opgedaan en kan ik van dienst zijn bij het vervangen van kraantjes, het herstellen van (afvoer-)leidingen, het aansluiten van een wasmachine en droogkast, plaatsen/vervangen van een badkamermeubel, etc... en dit alles dus met gebruik van kwaliteitsmaterialen van de vakhandel én steeds met de glimlach en met kennis van zaken
Loodgieter in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
Hamme
4.94/5 (118 reviews)
Ik heb reeds vele jaren ervaring in kleine sanitaire werken en gebruik daar voor ook het juiste materiaal. Voor problemen zoeken we naar de beste oplossing samen met de klant.
Loodgieter in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.79/5 (115 reviews)
Klusjesman met ervaring in loodgieterij , elektriciteit , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellen van douch , baden , lavabo s . Ik lever goed en proper werk af .
Loodgieter in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.98/5 (111 reviews)
Alle kleine reparaties zoals een kraan vervangen, cifons herstellen. Een afvoer die verstopt zit ontstoppen een wc vervangen en allerhande nog kleine kluisjes. Altijd met een glimlach 😃😃
Loodgieter in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.8/5 (100 reviews)
Ik ben gewend om moeilijke dingen makkelijk te laten lijken ik werd moe genoeg totdat ik erachter kwam omdat ik er zelf achter kwam wanneer ik een taak onderneem Het is alsof ik het voor mijn eigen gezin doe voor mijn eigen huishouden om deze reden werk ik betrouwbaar hard, gepassioneerd en correct Ik heb genoeg gereedschap verzameld voor alle klussen ik denk dat mijn werken niet te vergelijken zi
Loodgieter in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Hallo, ik ben een gepensioneerd klusser, van veel markten thuis Op de eerste plaats is het moeilijk een prof loodgieter te bekomen om enkel een kraantje te plaatsen dit zijn zaken die ik geregeld doe alsook kleine loodgieterij werken ik zal mij nooit kandidaat stellen als ik niet zeker ben dat ik het werk kan uitvoeren tot later ....................
Loodgieter in Herentals (2200) - André
André
Herentals
4.98/5 (87 reviews)
Als ervaren klusser ben ik ook thuis in installatie van sanitaire toestellen, zoals plaatsen van een bad, douche, vorstvrije buitenkranen en alle huishoudelijke kranen plaatsen of vervangen en leidingen leggen koper, alpex, Henco en aflopen in PP Ook kleine werken aan CV ,radiator hangen . Ben wel geen prof. en kan dus geen attesten uitschrijven voor gasketels en geisers
Loodgieter in Torhout (8820) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Torhout
4.68/5 (85 reviews)
Ik heb een basisopleiding loodgieter gevolgd en kan bv een hangwc monteren of het binnensysteem van een wc vervangen. Met deze klus kan ik je dus helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ door deze dienstverlening kan een kleine, grote, lastige klus snel hersteld worden ”
Matthias
“ dit was de eerste maal dat ik er van gebruik gemaakt heb, en een positieve ervaring voor snelle interventies. ”
Rania
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter: geëvalueerd met 4.81 door 7.059 klanten

Populaire dienstaanvragen

goedkope loodgieter gezocht, ontstoppingsdienst, centrale verwarming, loodgieterij, ontstoppingen, sanitair probleem oplossen, loodgieters gezocht, loodgieter in de buurt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat is de taak van een loodgieter?


Een loodgieter is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van leidingen, sanitair en verwarmingssystemen. De taken omvatten verschillende aspecten van de watervoorziening en het afvoersysteem in gebouwen.
Kortom, een loodgieter is essentieel voor het waarborgen van een goed functionerend en veilig watersysteem in gebouwen.

Wat zijn de kosten van een loodgieter?


De kosten van een loodgieter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van het probleem, de locatie en de ervaring.
Over het algemeen worden de kosten meestal per uur in rekening gebracht. Het uurtarief kan variëren, afhankelijk van de regio en de complexiteit van het probleem. Gemiddeld begint het tarief vanaf €25-€35 per uur.

Daarnaast kunnen er ook materiaalkosten in rekening worden gebracht. Als er bijvoorbeeld onderdelen of materialen nodig zijn voor de reparatie of installatie, zullen deze kosten worden toegevoegd aan de totale prijs. Het is belangrijk om te vragen naar een gespecificeerde offerte, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten.
Het is ook verstandig om te overwegen of er extra kosten in rekening worden gebracht voor spoedreparaties of werk buiten reguliere werktijden, zoals avonden of weekends. Deze extra kosten kunnen van invloed zijn op de totale prijs.

Het is altijd aan te raden om meerdere offertes op te vragen en verschillende loodgieters te vergelijken voordat u een beslissing neemt. Dit helpt u een beter idee te krijgen van de gangbare prijzen in uw regio en stelt u in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Wat is het verschil tussen loodgieter en installateur?


Het verschil tussen een loodgieter en een installateur ligt in de aard van hun werkzaamheden en specialisaties.
Een loodgieter is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van leidingen, sanitair en verwarmingssystemen. Ze richten zich voornamelijk op de water- en afvoersystemen in gebouwen. Ze zorgen ervoor dat de watervoorziening en afvoer goed functioneren en dat sanitaire voorzieningen zoals toiletten, wastafels en douches correct zijn geïnstalleerd en onderhouden.

Een installateur daarentegen is een vakman die zich bezighoudt met het installeren, onderhouden en repareren van verschillende systemen in gebouwen, zoals elektrische, verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Installateurs kunnen zich specialiseren in specifieke gebieden, zoals elektrische installaties, verwarmingsinstallaties of klimaatbeheersingssystemen.
Terwijl een loodgieter zich richt op water- en afvoersystemen, heeft een installateur een bredere focus en kan zich bezighouden met verschillende installaties in een gebouw. Installateurs werken vaak samen met andere professionals, zoals elektriciens, om ervoor te zorgen dat alle systemen goed op elkaar zijn afgestemd.

Kort samengevat is een loodgieter gespecialiseerd in het water- en afvoersysteem en sanitaire voorzieningen, terwijl een installateur een bredere focus heeft en zich bezighoudt met verschillende installaties in een gebouw, zoals elektriciteit, verwarming en ventilatie. Beide vakgebieden spelen een essentiële rol bij het waarborgen van een goed functionerend en comfortabel gebouw.

Hoe kom ik aan een betrouwbare loodgieter?


Het vinden van een betrouwbare loodgieter kan een belangrijke stap zijn om ervoor te zorgen dat het werk goed wordt uitgevoerd en dat uw sanitair en leidingen in goede staat blijven. Hier zijn enkele tips om een betrouwbare loodgieter te vinden:

  1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden of buren of ze goede ervaringen hebben gehad met een loodgieter. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van een betrouwbare professional.
  2. Vergelijk prijzen en diensten: Vraag prijsvoorstellen aan bij verschillende loodgieters en vergelijk de prijzen en de aangeboden diensten. Let op dat de laagste prijs niet altijd de beste keuze is. Kies een persoon die redelijke prijzen biedt en tegelijkertijd betrouwbaarheid en kwaliteit garandeert.
  3. Online beoordelingen: Lees online beoordelingen en feedback van eerdere klanten over de loodgieter. Dit kan u een idee geven van de ervaringen van andere mensen met de professional.

Door deze tips te volgen, kunt u een betrouwbare loodgieter vinden die voldoet aan uw behoeften en de juiste expertise heeft om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

Andere categorieën gelijkaardig aan loodgieter

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden