752 loodgieters in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Loodgieter in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
4.93/5 · 176 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, ben gepensioneerd klusser in vele markten thuis, ook in kleine loodgieterij, oa vervangen of herstellen van kranen, herstellingen aan afvoer, syphons vervangen en dergelijke, bekijk maar eens mijn ervaringen en waarderingen door andere klanten.
Loodgieter in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 173 reviews
2100 Deurne
Ik kan u helpen met verschillende diensten ivm loodgieterij (CV, ontstopping, leggen van nieuwe leidingen, herstellingen, totale renovatie van badkamers, keukens, WC. Ik beschik over professionele gereedschap. Meestal ben ik beschikbaar binnen de week maar kan soms langer zijn.
Loodgieter in Melle (9090) - Pierre
Pierre
4.93/5 · 167 reviews
9090 Melle
Klusjesman met ervaring in loodgieterij en centrale verwarming, schilderen, behangen, schrijnwerkerij. Sta jullie graag bij met raad en daad voor de juiste prijs en doe jullie verwerkbare wensen met plezier.
Loodgieter in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
4.97/5 · 158 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Ik ben de kranenspecialist. Reparatie of vervanging ervan is meestal een koud kunstje voor mij. Ik adviseer Ikea kranen vanwege kwaliteit, 10 jaar garantie en eenvoud van montage. Al meer dan 10 Geberit hangtoiletten gerepareerd! Een nieuwe leiding trekken met koperbuis of alpex is ook mogelijk! Afvoeren maken uiteraard ook. Ik ben inventief en grondig. Geen half werk dus.
Loodgieter in Hever (3191) - Frederic
Frederic
4.95/5 · 108 reviews
3191 Hever
Door jaren bij een loodgieter te hebben gewerkt, heb ik heel wat ervaring opgedaan en kan ik van dienst zijn bij het vervangen van kraantjes, het herstellen van (afvoer-)leidingen, het aansluiten van een wasmachine en droogkast, plaatsen/vervangen van een badkamermeubel, etc... en dit alles dus met gebruik van kwaliteitsmaterialen van de vakhandel én steeds met de glimlach en met kennis van zaken
Loodgieter in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
4.82/5 · 106 reviews
2610 Wilrijk
Gepensioneerde loodgieter met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Sanitair Installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf gelukkig tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Loodgieter in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
4.87/5 · 95 reviews
2150 Borsbeek
Heb reeds jaren ervaring en kan uw problemen oplossen indien mogelijk. Kleine sanitaire werkjes geen probleem. Vervangen van lekkende kraan of lekkend toilet .
Loodgieter in Lint (2547) - Marc
Marc
4.91/5 · 81 reviews
2547 Lint
Hallo, ik ben een gepensioneerd klusser, van veel markten thuis Op de eerste plaats is het moeilijk een prof loodgieter te bekomen om enkel een kraantje te plaatsen dit zijn zaken die ik geregeld doe alsook kleine loodgieterij werken ik zal mij nooit kandidaat stellen als ik niet zeker ben dat ik het werk kan uitvoeren tot later ....................
Loodgieter in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
4.64/5 · 76 reviews
2200 Herentals
Hallo ben reeds geruime tijd actief op dit platform als loodgieter en heb ondertussen heel wat ervaring opgedaan zoals het vervangen en herstellen van kranen, aflopen, cv, aansluiten wasmachine, droogkast, radiators en... Mijn sterke kant is dat ik ook kennis heb van elektriciteit en deze twee vaak hand in hand samengaan. Wens je van mijn diensten gebruik te willen maken dan hoor ik het wel. Pat
Loodgieter in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
4.96/5 · 75 reviews
9220 Hamme
ik heb reeds vele jaren ervaring in kleine sanitaire werken en gebruik daar voor ook het juiste materiaal en voor problemen zoeken we naar de beste oplossing samen met de klant
Loodgieter in Tessenderlo (3980) - Gerry
Gerry
4.93/5 · 72 reviews
3980 Tessenderlo
Ik ben er met geboren het is een passie en doe dit al vele jaren ik ben zeer professioneel in wat ik doe . Alle klussen wat je maar kan inbeelden afvoeren vervangen /herstellen ,kranen vervangen ,nieuwe toevoerleidingen steken enz.....
Loodgieter in Herentals (2200) - André
André
4.97/5 · 72 reviews
2200 Herentals
Als ervaren klusser ben ik ook thuis in installatie van sanitaire toestellen, zoals plaatsen van een bad, douche, vorstvrije buitenkranen en alle huishoudelijke kranen plaatsen of vervangen en leidingen leggen koper, alpex, Henco en aflopen in PP Ook kleine werken aan CV ,radiator hangen . Ben wel geen prof. en kan dus geen attesten uitschrijven voor gasketels en geisers
Loodgieter in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
4.7/5 · 70 reviews
9450 Haaltert
Hallo, ik ben Koen, 59 jaar oud. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp enz... In avondschool ook nog computer kennis opgedaan zowel hard- als softwarematig.
Loodgieter in Kasterlee (2460) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.81/5 · 70 reviews
2460 Kasterlee
Een badkamer of een keuken zijn niet meer wat ze vroeger waren. ik maakt er echte belevingsruimten van. Op maat van je wensen. In lijn met jouw levensstijl. Elke ruimte wordt gerenoveerd met het oog op de installatie van de keuken of de badkamer van je keuze. ik werkt daarbij nauw samen met 2winkels , al jaren specialisten in moderne badkamers en keukens. maar ook beschikbaar voor een lekkende kra
Loodgieter in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.77/5 · 65 reviews
2060 Antwerpen
Klusjesman met ervaring in loodgieterij , elektriciteit , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellen van douch , baden , lavabo s . Ik lever goed en proper werk af .

Ring Twice loodgieter: geëvalueerd met 4.77 door 4.406 klanten

Populaire dienstaanvragen: goedkope loodgieter gezocht, ontstoppingsdienst, centrale verwarming, loodgieterij, ontstoppingen, sanitair probleem oplossen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ”
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Handig platform om klusjesmannen te vinden; verrast door de opvolging door Listminut zelf. ”
Professioneel silicone leggen
Frans raadt Philippe aan Philippe
“ Je kan tamelijk een vakman vinden. Via jullie bemiddeling wordt er ook op toegezien dat de facturen ook correct zijn; ”
installeren stortpompje
Lisa raadt Sven aan Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Op zoek naar een loodgieter in uw buurt?

Waarom blokkeert die leiding in godsnaam? Vanwaar komt die stank in de leidingen? 

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst in in uw buurt om een leiding te ontstoppen? Een goedkope installateur centrale verwarming? U heeft nogal snel een loodgieter van wacht in Brussel nodig om een lek op te sporen? Een probleem met een warmwaterketel, verstopt toilet of verstopte leidingen? Heeft u een probleem met het onderhoud van uw warmwaterketel of de installatie van uw Sani snij-inrichting? Geen idee hoe u uw gootsteen ontstopt of hoe u uw toiletspoeling vervangt? Een probleem met uw douchemengkraan? Droomt u ervan uw badkamer te renoveren? Hebt u een grotere warmwatertank nodig? Uw handmatige waterpomp doet het weer niet? Wilt u een prijsofferte ontvangen van een loodgieter om er zeker van te zijn dat al uw dromen binnen uw budget passen? Heeft u problemen met uw loodgieterij en wilt u graag loodgieterswerk laten doen? Onze loodgieters en installateurs van centrale verwarming zijn specialisten in alle soorten loodgieters reparaties: ontstoppingen, aftappen, herstellen, ontkalken, reinigen, renoveren, herstellen, demonteren, opnieuw monteren, enzovoort. 

Loodgieterij heeft geen geheimen meer voor hen!

 

Loodgieters in overvloed en bij u in de buurt!

Heeft de vrieskou de levensduur van uw WC's verkort? De lek verandert geleidelijk in een overstroming? De spoeling van uw WC is kapot? Een gootsteen moet ontstopt worden? De winter is er al en u heeft geen werkende centrale verwarming? Loodgieterij reparaties zijn meestal dringend. Dat is waarom onze loodgieters zeer beschikbaar zijn. Snel, ervaren, betrouwbaar, netjes en efficiënt, onze experts en technici staan altijd voor u klaar! Ze zijn beschikbaar in alle Belgische gemeenten en komen bij u thuis. Een loodgieter in last-minute vinden, allemaal mogelijk op ListMinut!

Om u een klein idee te geven van de verschillende aanvragen die op ListMinut worden ingediend, hier een niet-exhaustieve lijst: 

 

Verschillende soorten installaties worden ondersteund: 

 

Deze lijsten zijn niet uitputtend maar informatief, u kunt op ListMinut vragen wat u wilt in loodgieterswerk!

 

Prijs loodgieter

Een express pechverhelping nodig in uw regio? Wilt u de prijs van een loodgieter weten? Zoekt u een loodgieter tegen een redelijke prijs? Op zoek naar een goedkope loodgieter in uw buurt? Bent u bang voor een prijs gebaseerd op de reactietijd van de loodgieter? Een loodgieter die in het weekend in het centrum van Brussel ingrijpt, is niet noodzakelijk duurder! Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen van loodgieters en u kiest welke het beste bij u past! Wat de interventietijd van onze loodgieters betreft, bent u degene die kiest, aangezien u de dag van interventie kiest. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs en de interventietijd!

 

Een loodgieter dienst die zich aanpast aan uw behoeften

Heeft u een prijsofferte of een factuur nodig? Van een erkende loodgieter in uw buurt en zo snel mogelijk? Een zure afvoeropener of speciaal gereedschap ? Kunt u buiten het weekend geen loodgieter ontvangen? Beschikt u niet over het loodgietersgereedschap om uw reparaties zelf uit te voeren? Zoekt u iemand die ook uit uw regio komt om niet te veel aan vervoerskosten te moeten betalen? Geen zorgen: met ListMinut is dit de dienst die bij je past.        

 

U bepaalt uw behoeften, u kiest uw favoriete loodgieter, u kiest het tijdstip en de datum van de afspraak. Als u twijfelt over de duur van de dienst, kunt u heel goed de mening vragen van een loodgieter op ons platform, zij zullen u weten te adviseren! 

Wij ontmoeten al onze dienstverleners en controleren hun identiteit. Als we ze ontmoeten, controleren we hun ernst. Voor een extra blijk van vertrouwen publiceren wij alle meningen en notities die over elke dienstverlener zijn achtergelaten, of het nu gaat om een loodgieter of een verwarmingsmonteur, u krijgt toegang tot de meningen van degenen die al van hen gebruik hebben gemaakt.

U kunt kiezen tussen particulieren, professionals en loodgietersbedrijven. U kunt ook een loodgieter kiezen die uit uw gemeente komt, uit een andere gemeente in uw buurt of van elders in België. Als u geen loodgietersgereedschap hebt, geen paniek: u kunt dit in uw aanvraag vermelden. Op deze manier zullen alleen zij die gereedschap hebben aanbieden om je te helpen!

 

Advies van loodgieter experts

Snelle en betrouwbare loodgieters komen u te hulp waar en wanneer u hen nodig heeft. Vermijd waterlekkage problemen met duurzame loodgieterij installaties. Onze loodgieters in Brussel lossen uw loodgietersproblemen in een mum van tijd op! Aarzel niet om hen om tips en advies te vragen in 

Bent u zelf een loodgieter en zou u graag een centje bijverdienen? Op ListMinut hebben we talrijke jobs voor loodgieters! Aarzel niet om u in te schrijven als dienstverlener en te genieten van alle voordelen!

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter

waterleiding kasteeldreef - Plaatsen tweedehands boiler - herstelling douche - Badwand en douchemengkraan vervangen - Wc blijft doorspoelen - inbouw toilet loopt door - Vervangen van badkamerkranen en afwerking - inbouw toilet loopt door - lekkage afvoer buis onder lavabo keuken - Lekkende kraan mazoutketel - Lekkende keukenkraan - ontstoppen van afvoerleidingen - Brander valt uit - het onderhoud electrische water boiler - Opstopping toilet - Repair leaking shower tub faucet - Temperatuur regeling radiator - Klussen - Loodgieter - Badkamerrenovatie - aansluiting wastafelonderkast en wastafel - Leidingen verwarming verplaatsen - kraan waterleiding vervangen - Lekkende kraan - Bad uitbreken , kraan verplaatsen - Onderhoud cv - Siliconen vervangen - Installatie Zonneboiler - Reparatie bad (tegels aanleggen) - Problemen met mazoutketel - Plaatsen douchecabine - Radiatorknop zit vast - Boiler ontkalken - vervangen van lekkende keukenkraan - herstel kraan - afkoppeling afvalwater-regenwater - Sleuven inslijpen voor elektriciteit & sanitair - Aftakken afvoer voor wasmachine - Ontstopping - Sanitaire installatie nieuwbouw - Verplicht ketelonderhoud - plaatsen draineerkraan bij buitenkraan - weinig druk op water - kleine gaslek opsporen en repareren - Gasleidingen in de keuken aanpassen - Douchecabine plaatsen - reeds aangekocht - Badkamer opfrissen - verstopte pompbak keuken - Wc - Heb een nieuwe hang wc geplaatst maar de aansluitingen aan de achterkant moeten een stuk langer gemaakt worden - Verplaatsing chauffage en lavabo - Loodgieter - Rioleringsbuis in kruipkelder aansluiten - Herstelling afvoer keuken - Geen warm water. Boiler springt niet aan - Douchecabine plaatsen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden