Ring Twice

Ontdek talentvolle loodgieters bij jou in de buurt

Meer dan 796 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie loodgieters

Loodgieter in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (191 reviews)
Ik kan u helpen met verschillende diensten ivm loodgieterij (CV, ontstopping, leggen van nieuwe leidingen, herstellingen, totale renovatie van badkamers, keukens, WC. Ik beschik over professionele gereedschap. Meestal ben ik beschikbaar binnen de week maar kan soms langer zijn.
Loodgieter in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.93/5 (189 reviews)
Hallo, ben gepensioneerd klusser in vele markten thuis, ook in kleine loodgieterij, oa vervangen of herstellen van kranen, herstellingen aan afvoer, syphons vervangen en dergelijke, bekijk maar eens mijn ervaringen en waarderingen door andere klanten.
Loodgieter in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.95/5 (111 reviews)
Door jaren bij een loodgieter te hebben gewerkt, heb ik heel wat ervaring opgedaan en kan ik van dienst zijn bij het vervangen van kraantjes, het herstellen van (afvoer-)leidingen, het aansluiten van een wasmachine en droogkast, plaatsen/vervangen van een badkamermeubel, etc... en dit alles dus met gebruik van kwaliteitsmaterialen van de vakhandel én steeds met de glimlach en met kennis van zaken
Loodgieter in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.76/5 (91 reviews)
Hallo, ik ben Koen, 59 jaar oud. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp enz... In avondschool ook nog computer kennis opgedaan zowel hard- als softwarematig.
Loodgieter in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.76/5 (75 reviews)
Klusjesman met ervaring in loodgieterij , elektriciteit , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellen van douch , baden , lavabo s . Ik lever goed en proper werk af .
Loodgieter in Zwevezele (8750) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwevezele
4.59/5 (46 reviews)
Ik heb een basisopleiding loodgieter gevolgd en heb veel ervaring opgedaan tijdens eigen verbouwingen. Sanitair, loodgieterij, ophang-wc plaatsen. Geen probleem.
Loodgieter in Harelbeke (8530) - Lode
Lode
Harelbeke
4.84/5 (38 reviews)
Herstellingen, renovatie van badkamer, plaatsen van kranen, plaatsen van nieuwe leidingen met perskoppelingen, binnenwerk van toilet, overdrukventiel en filters vervangen, plaatsen van regenwaterpomp, systeem voor automatisch bijvullen regenput, extra aftappunten, ... . Aansluiten van douches, wastafels, baden, ... . Toegang tot groothandels en dus correcte prijzen.
Loodgieter in Zele (9240) - Reginald
Reginald
Zele
4.93/5 (30 reviews)
Tot 2x toe zelf mijn gehele badkamer geplaatst , en goede inzicht als er iets moet verandert worden of hersteld worden. Te groot en geen kennis van een zaak blijf ik er liever af en laat ik aan deskundige over
Loodgieter in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
Schoten
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Patrick, 59jaar en ingenieur van beroep. Ik doe al jaren kleine klusjes voor en na. Heb je een lekkende kraan of wens je deze te vervangen, wens je een uitbreiding op uw installatie, of heb je andere noden. Laat het mij gerust weten. Ik kom je graag een handje toesteken. Misschien tot weldra. Groeten, Patrick
Loodgieter in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.93/5 (173 reviews)
Klusjesman met ervaring in loodgieterij en centrale verwarming, schilderen, behangen, schrijnwerkerij. Sta jullie graag bij met raad en daad voor de juiste prijs en doe jullie verwerkbare wensen met plezier.
Loodgieter in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (158 reviews)
Ik ben de kranenspecialist. Reparatie of vervanging ervan is meestal een koud kunstje voor mij. Ik adviseer Ikea kranen vanwege kwaliteit, 10 jaar garantie en eenvoud van montage. Al meer dan 10 Geberit hangtoiletten gerepareerd! Een nieuwe leiding trekken met koperbuis of alpex is ook mogelijk! Afvoeren maken uiteraard ook. Ik ben inventief en grondig. Geen half werk dus.
Loodgieter in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde loodgieter met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Sanitair Installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf gelukkig tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Loodgieter in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.88/5 (104 reviews)
Heb reeds jaren ervaring en kan uw problemen oplossen indien mogelijk. Kleine sanitaire werkjes geen probleem. Vervangen van lekkende kraan of lekkend toilet .
Loodgieter in Lint (2547) - Marc
Marc
Lint
4.91/5 (85 reviews)
Hallo, ik ben een gepensioneerd klusser, van veel markten thuis Op de eerste plaats is het moeilijk een prof loodgieter te bekomen om enkel een kraantje te plaatsen dit zijn zaken die ik geregeld doe alsook kleine loodgieterij werken ik zal mij nooit kandidaat stellen als ik niet zeker ben dat ik het werk kan uitvoeren tot later ....................
Loodgieter in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
Hamme
4.95/5 (80 reviews)
ik heb reeds vele jaren ervaring in kleine sanitaire werken en gebruik daar voor ook het juiste materiaal en voor problemen zoeken we naar de beste oplossing samen met de klant
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform om iemand in de buurt te vinden die klusjes kan opknappen tegen een correcte prijs. ”
Oktay
“ Heel gemakkelijk om iemand te vinden. Mensen houden zich precies aan de afspraak en leveren tot nu toe goed werk. Alle afspraken heel goed te regelen en te bespreken via de website ”
Dany
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ”
Ovidiusz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice loodgieter: geëvalueerd met 4.79 door 4.693 klanten

Populaire dienstaanvragen

goedkope loodgieter gezocht, ontstoppingsdienst, centrale verwarming, loodgieterij, ontstoppingen, sanitair probleem oplossen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Op zoek naar een loodgieter in uw buurt?

Waarom blokkeert die leiding in godsnaam? Vanwaar komt die stank in de leidingen? 

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst in in uw buurt om een leiding te ontstoppen? Een goedkope installateur centrale verwarming? U heeft nogal snel een loodgieter van wacht in Brussel nodig om een lek op te sporen? Een probleem met een warmwaterketel, verstopt toilet of verstopte leidingen? Heeft u een probleem met het onderhoud van uw warmwaterketel of de installatie van uw Sani snij-inrichting? Geen idee hoe u uw gootsteen ontstopt of hoe u uw toiletspoeling vervangt? Een probleem met uw douchemengkraan? Droomt u ervan uw badkamer te renoveren? Hebt u een grotere warmwatertank nodig? Uw handmatige waterpomp doet het weer niet? Wilt u een prijsofferte ontvangen van een loodgieter om er zeker van te zijn dat al uw dromen binnen uw budget passen? Heeft u problemen met uw loodgieterij en wilt u graag loodgieterswerk laten doen? Onze loodgieters en installateurs van centrale verwarming zijn specialisten in alle soorten loodgieters reparaties: ontstoppingen, aftappen, herstellen, ontkalken, reinigen, renoveren, herstellen, demonteren, opnieuw monteren, enzovoort. 

Loodgieterij heeft geen geheimen meer voor hen!

 

Loodgieters in overvloed en bij u in de buurt!

Heeft de vrieskou de levensduur van uw WC's verkort? De lek verandert geleidelijk in een overstroming? De spoeling van uw WC is kapot? Een gootsteen moet ontstopt worden? De winter is er al en u heeft geen werkende centrale verwarming? Loodgieterij reparaties zijn meestal dringend. Dat is waarom onze loodgieters zeer beschikbaar zijn. Snel, ervaren, betrouwbaar, netjes en efficiënt, onze experts en technici staan altijd voor u klaar! Ze zijn beschikbaar in alle Belgische gemeenten en komen bij u thuis. Een loodgieter in last-minute vinden, allemaal mogelijk op ListMinut!

Om u een klein idee te geven van de verschillende aanvragen die op ListMinut worden ingediend, hier een niet-exhaustieve lijst: 

 

Verschillende soorten installaties worden ondersteund: 

 

Deze lijsten zijn niet uitputtend maar informatief, u kunt op ListMinut vragen wat u wilt in loodgieterswerk!

 

Prijs loodgieter

Een express pechverhelping nodig in uw regio? Wilt u de prijs van een loodgieter weten? Zoekt u een loodgieter tegen een redelijke prijs? Op zoek naar een goedkope loodgieter in uw buurt? Bent u bang voor een prijs gebaseerd op de reactietijd van de loodgieter? Een loodgieter die in het weekend in het centrum van Brussel ingrijpt, is niet noodzakelijk duurder! Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen van loodgieters en u kiest welke het beste bij u past! Wat de interventietijd van onze loodgieters betreft, bent u degene die kiest, aangezien u de dag van interventie kiest. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs en de interventietijd!

 

Een loodgieter dienst die zich aanpast aan uw behoeften

Heeft u een prijsofferte of een factuur nodig? Van een erkende loodgieter in uw buurt en zo snel mogelijk? Een zure afvoeropener of speciaal gereedschap ? Kunt u buiten het weekend geen loodgieter ontvangen? Beschikt u niet over het loodgietersgereedschap om uw reparaties zelf uit te voeren? Zoekt u iemand die ook uit uw regio komt om niet te veel aan vervoerskosten te moeten betalen? Geen zorgen: met ListMinut is dit de dienst die bij je past.        

 

U bepaalt uw behoeften, u kiest uw favoriete loodgieter, u kiest het tijdstip en de datum van de afspraak. Als u twijfelt over de duur van de dienst, kunt u heel goed de mening vragen van een loodgieter op ons platform, zij zullen u weten te adviseren! 

Wij ontmoeten al onze dienstverleners en controleren hun identiteit. Als we ze ontmoeten, controleren we hun ernst. Voor een extra blijk van vertrouwen publiceren wij alle meningen en notities die over elke dienstverlener zijn achtergelaten, of het nu gaat om een loodgieter of een verwarmingsmonteur, u krijgt toegang tot de meningen van degenen die al van hen gebruik hebben gemaakt.

U kunt kiezen tussen particulieren, professionals en loodgietersbedrijven. U kunt ook een loodgieter kiezen die uit uw gemeente komt, uit een andere gemeente in uw buurt of van elders in België. Als u geen loodgietersgereedschap hebt, geen paniek: u kunt dit in uw aanvraag vermelden. Op deze manier zullen alleen zij die gereedschap hebben aanbieden om je te helpen!

 

Advies van loodgieter experts

Snelle en betrouwbare loodgieters komen u te hulp waar en wanneer u hen nodig heeft. Vermijd waterlekkage problemen met duurzame loodgieterij installaties. Onze loodgieters in Brussel lossen uw loodgietersproblemen in een mum van tijd op! Aarzel niet om hen om tips en advies te vragen in 

Bent u zelf een loodgieter en zou u graag een centje bijverdienen? Op ListMinut hebben we talrijke jobs voor loodgieters! Aarzel niet om u in te schrijven als dienstverlener en te genieten van alle voordelen!

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter

Lekkende lavabo - Plaatsing nieuwe pompbak - Lekkend toilet 2x - lek wc tussen vergaarbak en pot - Plaatsten nieuwe gootsteen - Aanvraag offerte vrijblijvend. - Tikkende leidingen blokverwarming - Loodgieter met Spoed gevraagd - Gashaard aansluiten - Mijn toilet na doorspoelen blijft het water doorlopen - Radiatoraansluiting verplaatsen - ontstoppen leiding - Boiler geplaatst - Boiler koud en warm water darm aansluiten - Douche-thermostaat - wc blijft lopen - Herstelling aankoppeling buis vulwater ketelc.v. (2) - defect gasketel - Vervangen toilet - Loodgieter voor kleine werkzaamheden - Installeren van Tado thermostatische knop. - kraantje installeren + douche afkitten - Whirlpool bad - Thermostaatkranen installeren - Ik zoek een loodgieter - Dringend ontstopping van het toilet vermoedelijk ligt het probleem bij de put - Toilet ontstoppen - renovatie toilet - keuken gootsteen ontstoppen - Делать случайные работы - Водопроводчик - vensterbanken enz afwerken(15) (18) - Water komt van onder de douche - buizen terug plaatsen gootsteen - (Vorstvrije) buitenkraan is kapot! - Installatie wc - Verstopte douche - badkamer ekeren - Badkamer renovatie - lek onder bad - Ontstopping - Witte buizen gootsteen (keuken) terugplaatsen - Renovatie badkamer - vensterbanken enz afwerken(15) (17) - Boiler niet warm genoeg - travaux plomberie - Lekkende lavabo - Afvoer keuken verstopt - Installatie wasmachine - Badkamer renovatie - Nieuwe leidingen voor keukenboiler.Heb nieuwe gekocht maar leidingen zijn versleten - Lekkende keuken kraan. - Sanitaire - Gasleiding plaatsen die conform is - Lekkende of verstopte afloop repareren of hermaken - Loodgieter gevraagd Berchem
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden