klusser Geel

Ontdek talentvolle klussers in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Geel

Klussen in Geel (2440) - Greg
Greg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey ik ben Greg. Ik heb van opleiding dierenzorg/tuinbouw. Ik help u graag met onderhoud en opruimen van u weide, moestuin en tuin.ik beschik over mini tractor en professionele werkmateriaal. Ik staan graag tot u dienst voor u klussen
Klussen in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (10 reviews)
Hoi, mijn naam is Stijn, een enthousiaste vlotte jongeman die graag andere mensen verder help met mijn technische kennis en twee handige handen. Kennis van bouw, sanitair, keuken, elektriciteit, tuin, afkit, montagewerken enz... Al enkele mooie projecten bij mensen thuis gerealiseerd. En dat extra zakcentje is mooi meegenomen, niet? U vraagt, ik help u verder!
Klussen in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Hallo Ik ben de Polle 55 en wil wel een centje bijverdienen in deze moeilijke tijden. Ik vind het het leuk om klusjes uit te voeren met hout, ik heb 15 jaar in een schrijnwerkerij gewerkt .Ook in de tuin werken vind ik geweldig. Hopelijk tot ziens
Klussen in Geel (2440) - Michiel
Michiel
Geel
4.8/5 (5 reviews)
Loodgieter met enkele jaren ervaring. Zelf huis verbouwd. Dus een bredere kennis dan enkel sanitaire installaties en centrale verwarming. Ben zelf nog werknemer dus ben in de dag meestal niet beschikbaar.
Klussen in Geel (2440) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (3 reviews)
Werk als vaste arbeider bij bouwfirma. En ben sinds kort gestart met bijberoep algemene bouwwerken. Via deze weg kan ik dan ook wat gaten in mijn kalender invullen. Ik doe vooral : vloer en bouwwerken, gyprocwerken,...
Klussen in Geel (2440) - Jean françois
Jean françois Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (3 reviews)
Ben zelfstandige die werk zoek als klusjes man een breed aanbod van diensten van elektriciteit vloeren schilderen ontstoppen bestrating enz. Ben in bezit van bestelwagen dus kan ook mee verhuizen of pakjes rondbrengen en of vervoeren van meubels enz. Ben stipt op tijd en al wa ervaring op de baan.
Klussen in Geel (2440) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben van plan om in de Kempen te komen wonen en mijn firma te verhuizen. Ik ben reeds 40j werkzaam als interieurspecialist. Ik doe alles van interieurafwerking, ook keukens en badkamers maken en plaatsen, deuren plaatsen. Gyprocwerken, behang-en schilderwerken. Grote en kleine projecten. Gratis prijsofferte.
Klussen in Geel (2440) - Kurt
Kurt
Geel
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Kurt en ik ben een arbeider uit Geel. Ik ben iemand die niet vies is van hard en veel te werken, daarom dat ik me ook op dit platform heb ingeschreven. Ik ben bereid om een uitgebreid gamma aan klusjes te doen voor u. Bij vragen neem gerust contact op met mij. groetjes kurt
Klussen in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Mijn naam is Simon en ben 26 jaar. Momenteel ben ik zelf aan het verbouwen en zoek ik iets om me af en toe bezig te houden als ik even niks kan doen. Heb al heel wat ervaring en ben niet bang om me vuil te maken.
Klussen in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Bart ik ben 38 jaar papa van 2 en +papa van 2 kinderen en ben tewerkgesteld als technieker/wagencontroleur in het goederenvervoer per spoor. Ik heb een diploma elektromechanica en heb privé werkervaring in elektriciteit, tuinaanleg, schrijnwerkerij, sanitair en isoleren dit door de het zelf bouwen van mijn huis. Mijn professionele werkervaring is als operator en onderhoud
Klussen in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben Branco 21 jaar oud en thuis in van alle klusjes van tuinieren tot carrosserie tot verhuizingen Zelf ben ik een zeer sociale jongen met geduld en precisie voor het werk vergoedingen zie ik niet al te groots u geeft wat u wilt
Klussen in Geel (2440) - Tom
Tom
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tom, 40 jaar en al meer dan 20 jaar ervaring in interieur en bouwsector Ik klus graag wat bij, maar geen grote projecten. Ik heb ervaring in allerhande klussen in huis ! Graag help ik u graag verder
Klussen in Geel (2440) - Patrick
Patrick
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben een Sr Site Manager in het Industrieel electrisch gebeuren , Ik bijna 40 jaar ervaring als electricien en zoek een bijverdienste om de kosten te kunnen dragen om de zorg van mijn palliatieve echtgenote.
Klussen in Geel (2440) - Bren
Bren
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen! Mijn naam is Bren en ben 23 jaar oud en ben tewerkgesteld in ploegen waardoor ik veel tijd extra kan spenderen aan bij klussen. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterij maar ik kan ook veel anders hoor! Het doel is altijd voor 100% tevredenheid van de klant! Hopelijk tot snel.
Klussen in Geel (2440) - Wies
Wies
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben wies ben 16 jaar en ik werk zeer graag met mijn handen. Ik doe dit al van af ik 5 jaar was deed ik al iets met mijn handen. Nu volg ik houtbewerking op school. Ik zit op Sint-Jozef geel. Ik werk graag in tuinen. Of gewoon iets me grond.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Geel: geëvalueerd met 4.95 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Geel, klussen in huis Geel, klusjes gezocht Geel, karweien Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden