Vind de beste klusser van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Geel (2440) - Polle
Polle
5/5 · 8 reviews
2440 Geel
Hallo Ik ben de Polle 55 en wil wel een centje bijverdienen in deze moeilijke tijden. Ik vind het het leuk om klusjes uit te voeren met hout, ik heb 15 jaar in een schrijnwerkerij gewerkt .Ook in de tuin werken vind ik geweldig. Hopelijk tot ziens
Klussen in Geel (2440) - Michiel
Michiel
4.8/5 · 5 reviews
2440 Geel
Loodgieter met enkele jaren ervaring. Zelf huis verbouwd. Dus een bredere kennis dan enkel sanitaire installaties en centrale verwarming. Ben zelf nog werknemer dus ben in de dag meestal niet beschikbaar.
Klussen in Geel (2440) - Stijn
Stijn
5/5 · 3 reviews
2440 Geel
Hoi, mijn naam is Stijn, een enthousiaste vlotte jongeman die graag andere mensen verder help met mijn technische kennis en twee handige handen. Kennis van bouw, sanitair, keuken, elektriciteit, tuin, afkit, montagewerken enz... Al enkele mooie projecten bij mensen thuis gerealiseerd. En dat extra zakcentje is mooi meegenomen, niet? U vraagt, ik help u verder!
Klussen in Geel (2440) - Michael
Michael Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.5/5 · 2 reviews
2440 Geel
Ik ben van plan om in de Kempen te komen wonen en mijn firma te verhuizen. Ik ben reeds 40j werkzaam als interieurspecialist. Ik doe alles van interieurafwerking, ook keukens en badkamers maken en plaatsen, deuren plaatsen. Gyprocwerken, behang-en schilderwerken. Grote en kleine projecten. Gratis prijsofferte.
Klussen in Geel (2440) - Kurt
Kurt
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Dag allemaal, Mijn naam is Kurt en ik ben een arbeider uit Geel. Ik ben iemand die niet vies is van hard en veel te werken, daarom dat ik me ook op dit platform heb ingeschreven. Ik ben bereid om een uitgebreid gamma aan klusjes te doen voor u. Bij vragen neem gerust contact op met mij. groetjes kurt
Klussen in Geel (2440) - Bart
Bart
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hallo, mijn naam is Bart ik ben 38 jaar papa van 2 en +papa van 2 kinderen en ben tewerkgesteld als technieker/wagencontroleur in het goederenvervoer per spoor. Ik heb een diploma elektromechanica en heb privé werkervaring in elektriciteit, tuinaanleg, schrijnwerkerij, sanitair en isoleren dit door de het zelf bouwen van mijn huis. Mijn professionele werkervaring is als operator en onderhoud
Klussen in Geel (2440) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hoi, ik ben Steven, zelfstandige in bijberoep. Bij mij kan u terecht voor verschillende klusjes. Elektriciteitswerken, gyproc en isolatie-werken. Ook uw tegelwerken binnen en buiten. Ik sta graag tot uw dienst voor een eerlijke prijs. Aarzel niet om me te contacteren!
Klussen in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Dag allemaal wij zijn een bedrijf dat zowel schoonmaak als klusjesdienst en tuinonderhoud doen met 30 jaar ervaring Wij zijn gevestigd in geel met ook kantoor te putte mechelen Wij doen o;a tuin onderhoud ,klusjes allerlei ,tegelwerken ,schilderwerken ,voegen enz In de hoop u hiermede al iets van dienst te zijn geweest
Klussen in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Nieuw
2440 Geel
Beste Mensen,ik ben Vincent, ben 30jaar en werk als onderhoudstechnieker,door mijn dagelijkse ervaring ga ik u goed van dienst kunnen zijn.Ik ben woonachtig te geel.Ik doe tuinonderhoud,alle klussen,elektricien,sanitair,ramanwassen,Verstoppingen enz...
Klussen in Geel (2440) - Peter
Peter
Nieuw
2440 Geel
hallo, ik ben peter een 50jarige klusser uit geel, ik wil wat bijklussen omdat dit mijn hobby is. ik werk altijd ordelijk en proper ook als ik thuis klus. ben zeer gemotiveerd en eerlijk. hou mij aan afspraken. groetjes
Klussen in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Nieuw
2440 Geel
Hallo allemaal ik ben Wesley voormalig zelfstandige in de bouwsector die om persoonlijke reden gestopt is met de eigen zaak. Nu als arbeider in een fabriek, heb ik terug de tijd en de lust om jullie de kwaliteit te bieden die u zo begeert. Tuinonderhoud en het plaatsen van Parket/Laminaat zijn mijn specialiteiten, maar alle klussen buiten elektriciteit en sanitair kan ik aan.
Klussen in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Dag allemaal! Voor allerhande klusjes en onderhoudswerken in en rond het huis, klein of groot maakt niet uit. Kwaliteit en een aangenaam contact zijn het hoogste goed. Contacteer me en laat u overtuigen :) Stijn
Klussen in Geel (2440) - Mathias
Mathias
Nieuw
2440 Geel
Dag allemaal, Ik ben Mathias 24j. Gedreven en vol passie om een extra centje bij te verdienen. Door mijn job als technieker op het elektriciteits en aardgasnetwerk heb ik wat vrije tijd opgebouwd door een wachtrol. deze tijd vul ik graag nuttig in en doe ik allerhande klusjes, mijn specialiteit is uiteraard elektriciteit en aardgas. maar van andere klusjes ben ik ook zeker niet vies.
Klussen in Geel (2440) - Ronny
Ronny Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Voor ons is geen project te klein of uitdaging te groot.Wij hebben jarenlange ervaring in het inzetten van onze expertise voor onze klanten.Of je een klein project hebt of een enorme opdracht,wij pakken de taak professioneel en met zorg aan en geven het de aandacht die het verdient.Wij zijn volledig uitgerust om zowel de grootste als de kleinste projecten aan te pakken.
Klussen in Geel (2440) - Bart
Bart Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Hallo, mijn naam is Bart en ik heb dit bedrijfje opgericht omdat ik van vele markten thuis ben en ik op deze manier al mijn kwaliteiten ten volle kan benutten. Elektriciteit was het eerste wat ik deed maar door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in sanitair, ventilatie, isolatie en ook binnenafwerking van huizen zoals gyproc, vloeren en tegelen en deuren plaatsen.

Vakman Geel: geëvalueerd met 4.9 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Geel, klussen in huis Geel, klusjes gezocht Geel, karweien Geel,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Geel

Ontstopping - vervanging vloer tuinhuis - Oude douche lekt, water schade, herstel ondergrond, douchecabine plaatsen - Buiten berging, herstel plat dak. - Buiten berging, herstel plat dak. - Renovatie vernieuwing dak van buitenhok - Grote fitnesstoestel in elkaar steken en lampen tegen plafond hangen - klusjesman zoeken - Waterpomp bubbelbad repareren - herstel van een dakraam - Klussen - Loodgieter - Ombouwcontainer juist in elkaar zetten - 20 vierkante meter verzakt terras vervangen - schilderen buitenmuren woning (geen ramen) - Plaatsen van CV ketel Vaillant VC256 - Renovatie veranda - Poetsen van gevelsteen - Wasmachine - Zoek stukadoor - Voegwerk garagegevel - Binnenschilderwerk - Schilderen hal en muur trap - Gardenas qubus tuinhuis te installeren, hulp gezocht! - herstellen dimmer - Renovatie elektriciteit - vloerder - Keukenkraan en garderobe-stangen plaatsen - Trappenhal , living, keuken, slaapkamer - Schilderen kleine inkomhal en berging - Ik ben op zoek naar een metser voor het zetten van een garage van 8 x 4 - soza pierre - Badkamer kraan lek - Herstelling sensor verandaverlichting - aanleg terras (2) - plaatsen tuinhuis - Verstopte regenpijp die lekt. - Installeren van veluxzonnegordijntjes type click - 2 klusjesmannen - plaatsen douchetoilet - vraag om offerte buitenschrijnwerk - Schema maken en isolatiefout zoeken en oplossen - maatkast met schuifdeur en vast paneel - prefab garage - Keramische plinten aanwerken en opkitten - Klusjes in studentenkamers - Klussen - Schilder - Dakwerk - Electriciteitskast vernieuwen - Binnendeuren plaatsen - Electra werken (tuin) - Lekkend buitenkraantje vervangen - aanleg terras - plaatsen van keuken - Afkitten douche - Verzoek om offerte voor het maken en plaatsen van nieuwe deuren in bestaande garderobekast
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden