klusser Deinze

Ontdek talentvolle klussers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Deinze

Klussen in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (30 reviews)
Ik ben Roland. Sinds kort met pensioen en in staat om nog wat bij te klussen. Als thuis doe het zelver heb ik reeds menige karweien tot een goed einde gebracht. Vernieuwingen en schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken allerhande, kasten op maat, plaatsen van deuren, tuinwerken. Enkel voor chauffage en elektriciteit kan ik mezelf niet behelpen. Alvast bedankt en misschien tot binnenkort.
Klussen in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (22 reviews)
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Dag. Ik ben Ami. Ik woon in Deinze. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Heb je een probleem, Geen tijd of ervaring om er zelf aan te beginnen? Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Klussen in Deinze (9800) - Dirk
Dirk
Deinze
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben Dirk, 64 jaar ,solozeiler,gepensioneerd rijkswachter, was erkend installateur sanitair en CV in bijberoep gedurende 20 jaar, ik bezit een volledige schrijnwerkerij , was in het verleden ook fotolasser, en wil graag af en toe werkjes uitvoeren waarvoor een vakman niet meer wil komen , in hoofdzaak om nog actief bezig te zijn
Klussen in Deinze (9800) - Shervin
Shervin
Deinze
4.83/5 (6 reviews)
Hallo. Ik ben Shervin, een technische richting ( elekriciteits)student.Ik heb redelijk ervaring omdat ik mijn vader veel heb geholpen met huis renovaties. Als u mij aanneemt mag u zeker zijn dat u tevreden bent want mijn vader werkt zelfstandig en zal alles nakijken/ doen.
Klussen in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sigmund en ik werk in een doe-het-zelf zaak. Met plezier kan ik u helpen met allerlei herstellingen en renovatie van uw huis. Ik heb een technische achtergrond als mechanicien. Mijn prioriteit is om samen met de klant tot een perfecte oplossing te komen. Ik heb dus geen schrik om mijn handen vuil te maken. Ook op zon-en feestdagen doe ik depannages.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Deinze (9800) - Mario
Mario
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal.ik ben Mario en werk in de vaste nacht hierdoor heb ik overdag tijd om te klussen .dit is een hobby ik ben namelijk een bezig iemand die graag klussen uitvoert en oplossingen zoekt .
Klussen in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb reeds de nodige ervaring in verbouwen en zeker in tuinwerken aangezien ik vroeger tuinman was. Ik kom liefst overdag helpen bij u.
Klussen in Deinze (9800) - Roeland
Roeland Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Roeland en ik ben Gepassioneerd in mijn werk als loodgieter en daarom help ik jullie graag als jullie een probleem hebben met al jullie sanitair werken ik ben van februari gestart in bijberoep
Klussen in Deinze (9800) - Edouard
Edouard
Deinze
Nieuw
Handige Harry, doe het zelver Zelfstandige tuinaanlegger geweest tot mijn scheiing. Niets is mij te veel gevraagd. In huis kan ik vele klusjes, elektriciteit kom ik niet aan... Voor de rest wel kennis van de meeste dhz zaken.
Klussen in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben jordy, Ik wil graag een extra centje bijverdienen na mijn uren. Ik werk in ploegverband dus ik heb iedere dag wel een paar uur tijd. Kleine klusjes zijn voor mij geen probleem want ik maak graag de handen vuil.
Klussen in Deinze (9800) - Edgar filipe
Edgar filipe
Deinze
Nieuw
Hallo, mijn naam is Edgar ik ben eletromechanic from Portugal, met ervaring in andere gebieden zoals schrijnwerk, sanitair, schilderen en consctruction. Ik kan ook doen wat onderhoud werk op kachels, airconditioning en eenaeme.
Klussen in Deinze (9800) - Arno
Arno
Deinze
Nieuw
Hallo, Ik ben een jonge klusjesman, maar heb ook ervaring in het lesgeven voornamelijk in sportactiviteiten. Ik ben momenteel actief als elektricien, dus ik hou me graag bezig met reparaties of installaties. Het schrikt mij ook niet of om andere opknapwerken of tuinonderhoudte doen. Na mijn uren doe ik ook nog aan lesgeven in sportclubs of kampen.
Klussen in Deinze (9800) - Hannes
Hannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hallo iedereen, Mijn naam is Hannes een jonge ondernemer die nog maar pril in bijberoep gestart is als klusjesman. U kan bij mij terecht voor: Algemene schrijnwerken Algemene glaswerken Klussendienst. Heeft u vragen laat mij dan gerust iets weten, ik kom graag langs voor een vrijblijvende offerte. Vriendelijke groeten, Hannes
Klussen in Deinze (9800) - Lander
Lander
Deinze
Nieuw
Ik ben lander 15 jaar actief geweest als zelfstandig stukadoor meestal buitenbepleistering momenteel tewerkgesteld als allround klusjesman heb zelf twee verbouwingen achter de rug ik en ben nog delta dit in bijberoep
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Deinze, klussen in huis Deinze, klusjes gezocht Deinze, karweien Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen klusser in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden