Vind de beste klusser van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Deinze (9800) - Roland
Roland
4.96/5 · 24 reviews
9800 Deinze
Ik ben Roland. Sinds kort met pensioen en in staat om nog wat bij te klussen. Als thuis doe het zelver heb ik reeds menige karweien tot een goed einde gebracht. Vernieuwingen en schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken allerhande, kasten op maat, plaatsen van deuren, tuinwerken. Enkel voor chauffage en elektriciteit kan ik mezelf niet behelpen. Alvast bedankt en misschien tot binnenkort.
Klussen in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 14 reviews
9800 Deinze
Dag. Ik ben Ami. Ik woon in Deinze. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Heb je een probleem, Geen tijd of ervaring om er zelf aan te beginnen? Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Klussen in Deinze (9800) - Dirk
Dirk
4.86/5 · 7 reviews
9800 Deinze
Ik ben Dirk, 64 jaar ,solozeiler,gepensioneerd rijkswachter, was erkend installateur sanitair en CV in bijberoep gedurende 20 jaar, ik bezit een volledige schrijnwerkerij , was in het verleden ook fotolasser, en wil graag af en toe werkjes uitvoeren waarvoor een vakman niet meer wil komen , in hoofdzaak om nog actief bezig te zijn
Klussen in Deinze (9800) - Shervin
Shervin
4.83/5 · 6 reviews
9800 Deinze
Hallo. Ik ben Shervin, een technische richting ( elekriciteits)student.Ik heb redelijk ervaring omdat ik mijn vader veel heb geholpen met huis renovaties. Als u mij aanneemt mag u zeker zijn dat u tevreden bent want mijn vader werkt zelfstandig en zal alles nakijken/ doen.
Klussen in Deinze (9800) - Tim
Tim
5/5 · 3 reviews
9800 Deinze
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Hallo, ik ben Sigmund en ik werk in een doe-het-zelf zaak. Met plezier kan ik u helpen met allerlei herstellingen en renovatie van uw huis. Ik heb een technische achtergrond als mechanicien. Mijn prioriteit is om samen met de klant tot een perfecte oplossing te komen. Ik heb dus geen schrik om mijn handen vuil te maken. Ook op zon-en feestdagen doe ik depannages.
Klussen in Deinze (9800) - Mario
Mario
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Dag allemaal.ik ben Mario en werk in de vaste nacht hierdoor heb ik overdag tijd om te klussen .dit is een hobby ik ben namelijk een bezig iemand die graag klussen uitvoert en oplossingen zoekt .
Klussen in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb reeds de nodige ervaring in verbouwen en zeker in tuinwerken aangezien ik vroeger tuinman was. Ik kom liefst overdag helpen bij u.
Klussen in Deinze (9800) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Hallo, m'n naam is Bart, ben 36 jaar en vader van drie. Veel goesting en een jarenlange ervaring in decor- en standenbouw komen me dagelijks van pas bij het oplossen van allerhande technische uitdagingen. Met oog voor afwerking, een creatieve blik en zin voor discretie zorg ik voor een professioneel resultaat. Heb je een uitdagende klus voor me? Geef een seintje, dan kijken we er eens voor.
Klussen in Deinze (9800) - Roeland
Roeland Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Hallo ik ben Roeland en ik ben Gepassioneerd in mijn werk als loodgieter en daarom help ik jullie graag als jullie een probleem hebben met al jullie sanitair werken ik ben van februari gestart in bijberoep
Klussen in Deinze (9800) - Enrico
Enrico Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9800 Deinze
Mijn naam is Enrico. De klant begeleiden door eender welk proces boeit mij enorm. Ik ben zelfstandig aannemer schilderwerken. Klanten helpen aan een mooiere en een kleurrijke omgeving zowel binnen als buiten, dat is mijn passie. Door mijn leergierigheid en bijscholingen ben ik in staat om traditionele schildertechnieken te combineren met innovatieve, modernere schildertechnieken.
Klussen in Deinze (9800) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9800 Deinze
Hallo, Wij staan in voor kleine karweien die we met grote kwaliteit uitvoeren. Doordat we gespecialiseerd zijn in klein werk, differentieren we ons van grotere spelers, zowel in prijs als in kwaliteit. Ons doel is om u als klant een zo groot mogelijke service te verlenen: Tuin/Bomen: - Tuinverhardingen allerhande - Algemeen tuinonderhoud - Vellen of knotten van bomen (25j ervaring
Klussen in Deinze (9800) - Edouard
Edouard
Nieuw
9800 Deinze
Handige Harry, doe het zelver Zelfstandige tuinaanlegger geweest tot mijn scheiing. Niets is mij te veel gevraagd. In huis kan ik vele klusjes, elektriciteit kom ik niet aan... Voor de rest wel kennis van de meeste dhz zaken.
Klussen in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Nieuw
9800 Deinze
Ik ben jordy, Ik wil graag een extra centje bijverdienen na mijn uren. Ik werk in ploegverband dus ik heb iedere dag wel een paar uur tijd. Kleine klusjes zijn voor mij geen probleem want ik maak graag de handen vuil.
Klussen in Deinze (9800) - Edgar filipe
Edgar filipe
Nieuw
9800 Deinze
Hallo, mijn naam is Edgar ik ben eletromechanic from Portugal, met ervaring in andere gebieden zoals schrijnwerk, sanitair, schilderen en consctruction. Ik kan ook doen wat onderhoud werk op kachels, airconditioning en eenaeme.

Vakman Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Deinze, klussen in huis Deinze, klusjes gezocht Deinze, karweien Deinze,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen klusser in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Deinze

Klusjesman in Deinze (9800) - Klusjesman in Deinze (9800) - Klusjesman in Deinze (9800) - Klussen - Klusjesman in Deinze (9800) - plaatsen kattenluik ik binnendeur - afbraak
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden