klusser Gent

Ontdek talentvolle klussers in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Gent

Klussen in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Hallo, met Lieven, ik ben gepensioneerd beroepsmilitair (57 jaar). Ik wens bij te verdienen als tuinman. Ik heb gewerkt als onderhoud en klusjesman in de kazerne. Ik woon alleen en wens mij nog in te zetten bij senioren die hun tuin wensen te laten onderhouden . Ben ook een handige Harry voor eventueel klusjes op te knappen. Ik Woon te Gent en kan mij verplaatsen met mijn auto.
Klussen in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Gegroet, Ik stel mij graag ter uwer dienst, om u te helpen met al uw klussen. Ik ben erg handig en kan u zeker helpen met uw deels of volledige renovatie. Aarzel niet om mij te woord te staan en ben altijd open voor een gesprek. Ik hoop dat u via deze site, uw gedroomde technieker/klusser zal vinden. Mvg, Rudy
Klussen in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.94/5 (52 reviews)
Ik ben handige Harry - schilderen met ruime ervaring - afbraak en herstellen- kleine elektrische werken- laminaat leggen - Kleine of grote klusjes - sanitair - meubels monteren met 5 jaar ervaring - en beetje van alles- Na mijn werk wat ik kan bijverdienen Tevredenheid van klant komt voor
Klussen in Gent (9000) - Abdul
Abdul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.43/5 (47 reviews)
Schilderen, behangen, grote en kleine schilderklussen , bij mij bent u aan het juiste adres! Ik heb veel ervaring met schilderen en doe dit met plezier en precisie. Contacteer mij gerust en laat mij weten wat uw wensen zijn.
Klussen in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Hallo. Mijn naam is Christophe. Ik ben 45 jaar. Ik doe graag lichte klusjes zoals schilderen of tuinwerk, aan een schappelijke prijs. Graag enkel regio Gent. Voor mij past enkel het weekend. Groetjes, Christophe
Klussen in Gent (9000) - Yunuz
Yunuz
Gent
4.92/5 (38 reviews)
Ik ben gedreven in het beroep, vakman en installatie. Ik ben gedreven en ben een werker, ik babbel graag met de klant en geef de juiste uitleg, ik probeer alles zo goed mogelijk af te werken. Ben ook trots op mijn eigen werk.
Klussen in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (23 reviews)
Dag, ik ben Lieve, al 30 jaar klusser. Deuren plaatsen, vloeren leggen, muren herstellen en verven, tegelen, kleine loodgietersklusjes, Ikeameubelen in elkaar steken, rekken maken, kaders ophangen, gyprocwanden plaatsen en nog zoveel meer. Service is voor mij heel belangrijk. Ik maak ook duidelijk wat ik niét kan. En een afspraak is een afspraak. Ik houd zélf niet van wachten op stielmannen :)
Klussen in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.88/5 (17 reviews)
Hallo ik ben izaak, Ik ben zelfstandig elektricien ik heb zowat 15 jaar ervaring in de bouw in alle soorten werken. Ik doe ook dépannages voor loodgieterij. Ik heb een bachelor in mechanica en elektriciteit. Ik heb mijn eigen materialen en vervoer. Verder ben ik gepassioneerd door well being en reizen. Grtz izaak
Klussen in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Koen, woonachtig te Gent. Als klusjes- en tuinman van mijn vriendenkring, wil ik mijn diensten via dit platform uitbreiden. Voornamelijk ervaren in het ontwerpen, en aanleggen van kleine (natuur)tuinen. Beplanting en snoeiwerken. Ook kleine klussen in huis als sanitair en houtbewerking. Verder grafisch onderlegd: maken van brochures, affiches, magazine en website.
Klussen in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Dag allemaal, ik ben Roeland en ik ben 26 jaar. Ik wil graag wat bijverdienen om onze trouw nog wat specialer te kunnen maken. Mijn papa is een echte klusser en dit heb ik dan ook met de paplepel ingelepelt gekregen. Heb je werken in het huis of in de tuin en zoek je iemand die hierbij kan helpen? Zoek dan niet langer en contacteer mij.
Robby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gent (9000) - Robby
Robby
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Geen mooie woorden maar daden! Concrete, duidelijke afspraken, eerlijk duurt nog altijd het langst. Grtz R u toekomstige klusser, tot u dienst. Voor quasi alle all-roundklusjes en kleine projecten kan u bij mij terecht.
Klussen in Gent (9000) - Jose luis
Jose luis
Gent
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, I am Luis, I am an architect, carpenter and designer. I am in a transitional phase of my life adapting to life in Belgium. Feel free to get in touch to discuss a possible collaboration if you need assistance taking care of random maintenance tasks around your home. Saluutjes!
Klussen in Gent (9000) - Hannes
Hannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (11 reviews)
Na ons eigen huis van A tot Z zelf te hebben gerenoveerd heb ik de smaak te pakken en wil ik hiervan mijn beroep maken. Ik ben It-er van beroep maar ik ben liever met mijn handen bezig. In mijn werk ben ik een perfectionist, dus zoek je iemand dit zich er niet rap rap vanaf wil maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Klussen in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Klussen in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.7/5 (10 reviews)
Hallo, Ik ben Wouter ik in avondles opleiding electricien gevolgd uit interesse Ik werk full time. Dus ik heb niet de tijd om grote klussen aan te nemen, maar kan wel snel reageren op kleine aanvragen. Snel en correct antwoord op wat ik wel en ook wat ik niet doe. bv extra aardingspennen steken doe ik (nog) niet.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
“ Makkelijk in contact met klusjesman/vrouw. Fijne manier van betalen. Ik vond alles eenvoudig en duidelijk ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Gent: geëvalueerd met 4.76 door 573 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Gent, klussen in huis Gent, klusjes gezocht Gent, karweien Gent,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden