klusser Vilvoorde

Ontdek talentvolle klussers in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Vilvoorde

Klussen in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.93/5 (152 reviews)
Dag allemaal, ik ben Hormoz een gepensioneerd uit Vilvoorde. Ik ben 67 jaar en zou graag wat bijverdienen. Ik heb 30 jaar ervaring bij reparatie van huishoudelijke toestelen. Ik ben Nederlandstalig en ben altijd bereikbaar. Aarzel niet om mij te contacteren!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.79/5 (43 reviews)
hallo ik ben Saleh 34 jaar werk al 10 jaar voor een keuringsfirma te brussel. mijn ervaringen gaan uit ik ben gespecialiseerd in elektrisiteit , scheidingsmuren plaatsen en verschillende klussjes en reparaties :)
Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
Vilvoorde
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
CAD/CAM oplossingen op maat met een expertise in 3D-printen Ik kan antwoord geven op al uw vragen over 3D-bestanden of -programma's, zowel vanop afstand als op verplaatsing. Allerhande hulp met computers is zeker ook mogelijk
Klussen in Vilvoorde (1800) - Ali
Ali
Vilvoorde
5/5 (9 reviews)
Hebben jullie een vakman nodig voor het plaatsen van jullie meubilair, dan zit je aan het juiste adres -Plaatsing van keukens, van klein tot groot -Plaatsing van badkamermeubels -Slaapkamers -Dressingen -Eettafels enzo... Heb ruime ervaring en werk aan een voordelige prijs
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sebastien
Sebastien
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Bonjour, Sébastien 44 ans, passionné de mobilier et bricolage intérieur/extérieur. Après avoir construit notre maison cela m'a permis d'acquérir de l'expérience dans la réalisation de conception, constamment en évolution d'idées pour la recherche d'améliorer les besoins du quotidien dans notre habitat je m'amuse à résoudre des problèmes à ma porté de mains.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Daniel
Daniel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen,als gepensioneerd zelfstandige doen we vooral kleine elektriciteit werken,bekabeling voor data,alarm,branddetectie evt ook in onderaanneming. Plaatsing van toegangscontrole,parlofonie,automatisatie van poorten. Relamping voor woningen en bedrijven.Ook kleine loodgieterij werken kunnen we uitvoeren.We helpen je graag verder tot later Danny.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik ben mohammed ben 43 jaar en woon te vilvoorde kan me verplaatsen met auto Ik ben heel technisch ingesteld heb gezien dat je op deze platform je diensten kan uitlenen
Klussen in Vilvoorde (1800) - Peter
Peter
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, Ik ben Peter uit Vilvoorde, gehuwd, 2kindjes en ondertussen verhuisd naar Vilvoorde. Het hele huis heb ik zelf verbouwd (behalve de plaatsing elektriciteit) alles zelf gedaan:sanitair CV gyproc pleisteren schilderen keukenontwerp fabricage en installatie. Ben zeer handig met hout (ontwerper van opleiding). Contacteer mij gerust voor al uw klussen. Vlieg er altijd met plezier in.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Lorenzo
Lorenzo
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal. ik ben lorenzo, een jonge arbeider uit vilvoorde. Ik ben 22 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig, en respect komt bij mij altijd op de eerste plaats. Lange dagen of uren schrikken me zeker niet af. Mvg
Klussen in Vilvoorde (1800) - Ismail
Ismail
Vilvoorde
Nieuw
Hey, ik ben Ismail en ik ben afkomstig van Vilvoorde. Mijn passie is mijn werk, ik doe namelijk centrale verwarming, sanitair en badkamerrenovaties. Ik doe dit werk al 10 jaar en zou dit ook graag in het weekend willen doen om wat extra bij te verdienen. Ik ben zeer ordelijk, nauwkeurig en perfectionistisch. Ik hou van goed werk verrichten.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is GabrielBen een sympathieke kerel die opzoek is naar een bijbaantje of baantjes. Ben zeer gemotiveerd om te werken naast mijn fulltime functie. Omdat ik in shiften werk heb ik veel vrije tijd en waarom zou ik daar geen gebruik van maken? Als jullie iemand zoeken voor die vervelende en kleine klusjes in het huis,dan ben ik jullie man..
Klussen in Vilvoorde (1800) - Enrico
Enrico
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, mijn naam is Enrico en ik ben 23 jaar. Ik heb een diploma houtbewerking op zak :) Als hoofdberoep ben ik bewakingsagent. Als schrijnwerker ben ik gewoon van zeer nauwkeurig en probleemoplossend te werken.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Matthias
Matthias
Vilvoorde
Nieuw
Beste mensen, ik heet Matthias en ben vorig jaar afgestudeerd als schrijnwerker. Ik maak graag voor u stoelen, tafels, deuren, bloembakken, ..., ... zowat alles in hout. Of hebt u iets in hout dat ik kan repareren, in mekaar steken, ..., ook zeker goed voor mij. Contacteer mij gerust en ik kom graag een kijkje nemen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Vilvoorde: geëvalueerd met 4.95 door 214 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Vilvoorde, klussen in huis Vilvoorde, klusjes gezocht Vilvoorde, karweien Vilvoorde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden