klusser Ukkel

Ontdek talentvolle klussers in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Ukkel

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Elsene (1050) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
4.91/5 (75 reviews)
hey Ik ben elektricien van beroep, u kan bij terecht voor elektriciteitswerken, renovatie, bijplaatsing, depannage, elektrische schema's, in orde zetten keuring. Ophaling van grof vuil en afbraakwerken Doe ook verwarming en loodgieterij Tot binnenkort
Klussen in Sint-Genesius-Rode (1640) - Denny
Denny
Sint-Genesius-Rode
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, Ik kan jullie helpen met klusjes binnen en buitenshuis. Sanitaire installaties, loodgieterij, onderhoud installatie. Renovatie van keukens en badkamers. Onderhoud en aanleg groenzones. Ben drietalig, eerlijk en betrouwbaar.
Klussen in Etterbeek (1040) - Antonio
Antonio
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
Bonjour, je m'appelle Antonio, 33 ans, independant d'Etterbeek. Je suis formé en plomberie et électricité et adore entreprendre des renovations (photos dispos pour vous donner confiance en mes capacités).Je propose mes services pour des travaux de carrelage,pose de parquet,peinture et renovations diverses. Si vous cherchez quelqu'un de conscientieux aimant le travail bien fait, contactez-moi!
Klussen in Elsene (1050) - Nsro
Nsro
Elsene
5/5 (4 reviews)
ik ben engineer , electromechanical engineering . nu studeer ik nederlands omdat ik een oplading wil volgen , ik spreek arabisch en engels en een beetje nederlands , ik ben erg gepassioneerd door handwerk ،en ik ben op zoek naar extra werk
Klussen in Ukkel (1180) - Kes
Kes
Ukkel
5/5 (3 reviews)
Dag allemall, ik ben Kes, klusjesman van Brussels. Ik ben 37 jaar gediplomeerd industrieel ingenieur. Ik verleen mijn diensten op het gebied van elektriciteit, loodgieterij, verwarming en ventilatie, ook kleine renovaties en reparatiewerkzaamheden. Mijn doel is professionele en gekwalificeerde diensten voor een redelijke prijs, die leiden tot volledige tevredenheid van de klant.
Klussen in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Korneel en ik ben een zelfstandig elektricien uit Brussel. Naast mijn job in de industrie werk ik ook voor herstellingen en verbouwingen in de huizenbouw. Veel klanten vinden het vervelend als ze overdag thuis moeten blijven omdat de technieker langs moet komen. Daarom bied ik mijn diensten ook 's avonds en in het weekend aan.
Klussen in Sint-Genesius-Rode (1640) - Arthur
Arthur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
5/5 (3 reviews)
Je peux effectuer une variétés de petits travaux électriques et autres. - installations/remplacement des interrupteurs, prises électriques, luminaires,.. - pose d’appliques murales ou plafonnier - réparations des circuits électriques défaillants - installations de système d’éclairages et prises de jardin Je vous offre ainsi une gamme de services techniques complémentaires (transport,…)
Klussen in Beersel (1650) - Bart
Bart
Beersel
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben leerkracht van beroep en s’ avonds en in het weekend kan ik wat bijwerken. Ik had een tweede job in loondienst, maar dit is belastingsgewijs niet haalbaar. Ik sta open voor allerlei taken en aanbiedingen!
Klussen in Oudenaken (1600) - Shabir
Shabir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen Ik ben als zelfstandige kan ik u professionele en snelste service aanbieden Nieuwe installatie cv verwarming / sanitair Reparatie cv verwarming/ sanitair Ontstoppen Van kleine werken tot groot werken En ik werk met referentie Ik help u verder graag Mvg
Klussen in Elsene (1050) - Joram
Joram
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben een 22-jarige student journalistiek. Daardoor kan ik Nederlandse taalles of bijles geven. Als ex-scoutsleidster vind ik het ook fijn om op te passen. Dit doe ik al sinds mijn 14 jaar! In mijn leven ben ik al talloze keren verhuisd en ben daar dus ook een pro in geworden. Ik kan ook vervoeren want ik heb een rijbewijs. Verder hou ik van poetsen en opruimen want ik ben een Pietje precies!
Klussen in Elsene (1050) - Benjamin
Benjamin
Elsene
Nieuw
Hello, mijn naam is Benjamin, gedreven Marketeer uit Brussel. Gepassionneerd klusser in vrije tijd met brede waaier aan ervaringen, kom ik graag helpen bij jullie projecten. Ik kijk alvast uit naar een samenwerking! 35 jaar NL-FR-EN
Klussen in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Oudenaken
Nieuw
Hallo, ik ben een 30 jarige ICT professional met een groot hart voor dieren. Ik heb een opleiding elektriciteit genoten alsook kennis van houtbewerking, daarna ben ik gaan studeren om een bachelor ICT binnen te halen. Ik heb ook ervaring met dieren daar ik reeds vrijwilliger ben bij een dierenopvangcentrum. kortom ik ben van vele markten thuis :)
Klussen in Oudenaken (1600) - Diederik
Diederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
Nieuw
Hallo, mijn naam is Diederik, 28 jaar en reeds 10 jaar voltijds zelfstandige, ik ben een manusje van alles en kan je dan ook helpen met heel wat problemen, werken binnen en buiten, ervaring met zo wat alles als het aankomt op renovaties, afbreekwerken, gyproc, schrijnwerk, lassen, kleine electriciteit en loodgieterij, tegels, parket herstellen, schuren en vernissen, schilderen, etc
Klussen in Elsene (1050) - Jonas
Jonas
Elsene
Nieuw
fvbmjgzmjmzjgzpojgopzgjezpogjdlsmvjmjvpvojrebipohjztrinojthoijmjbelfbjlkjbjbtiboizboti g zbopjgb prgn iir r io g g g ugjg gkj gj gj jg gkj gj gjk gkj j jinz ipmn fj j j g j gj kjg jkg kj jkgf gjk kj jk slk
Klussen in Sint-Genesius-Rode (1640) - Eric
Eric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
Nieuw
Hallo, ik ben een goede klusser, verven en behangen doe ik professioneel, omdat ik jaren mijn schoonvader heb geholpen, die een zelfstandig aannemer was in verven, behangen en plaatsen van vloerbekleding. Ik heb ook ervaring in het plaatsen van parket, betegelen van muren...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Ukkel: geëvalueerd met 4.98 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Ukkel, klussen in huis Ukkel, klusjes gezocht Ukkel, karweien Ukkel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden