Vind de beste klusser van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.7/5 · 27 reviews
2800 Mechelen
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Klussen in Mechelen (2800) - Naser
Naser
4.96/5 · 26 reviews
2800 Mechelen
Hey allemaal! Ik ben een jonge student die graag bezig is met klussen. Ik volg een opleiding elektrische installatie’s daarnaast help ik graag andere mensen met klussen in hun huis of bedrijf. Ik heb voldoende ervaring om u te helpen met klussen. En heb de nodige gereedschap. Via deze weg zou ik graag wat willen bijverdienen. Hopelijk tot snel!
Klussen in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
4.96/5 · 25 reviews
2800 Mechelen
Ben Iwein 61 jaar mijn specialiteit is lassen van staal als ook aluminium en inox. Maar je kan bij mij ook terecht voor loodgieterij, elektriciteit, tekenen van elektrische schema’s, montage, kleine borduurwerken, spuiten van grote oppervlakken
Klussen in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.93/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Op dat moment werk ik als menger assistent. Ik heb schrijnwerker gestuurd. Ik kan bijna alles aan, kan netjes werken, niet bang van zware of vuile werk. Schilderen, sanitair, kleine of grote klusjes werk ......
Klussen in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.77/5 · 13 reviews
2800 Mechelen
Marc,vervroegd pensioen, electromechanica, rijbewijs CE( geen code 95)vrachtwagenkennis,kleine laswerken,electriciteit, tuinonderhoud. Geen nachtwerk...
Klussen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
4.91/5 · 11 reviews
2800 Mechelen
Beste allemaal, ik ben Eric en sinds december jongstleden met pensioen. Als werknemer heb ik vele jaren doorgebracht als technieker, mechanica, elektriciteit, elektronica en montage. Mijn ervaring ligt in de verbouwingen van onze woning en vakantiewoningen. Graag zou ik dan wel nog iets om handen willen hebben wanneer het mogelijk is, kwestie van nog wat bezig te blijven.
Klussen in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
5/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben Abdel, ben 31 jaar en woon in Mechelen. Ik werk als technieker. Via deze weg zou ik graag wat extra willen bijverdienen. Zelf volg ik avondschool sanitair. Alvast bedankt. Mvg, Abdel
Klussen in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.71/5 · 7 reviews
2800 Mechelen
Goeiedag beste mensen, Mijn naam is Frédéric en werk sinds 2 jaren in de bouwsector. Renovatiewerken, zoals afbraak, opbouw, metsen, vloeren, schilderen, bekisting zijn niet nieuw voor mij en doe ik regelmatig. Woon in de regio Mechelen en kan me gemakkelijk verplaatsen. Elke opdracht begint met een goed gesprek om te zien wat de verwachtingen zijn om zo tot het beste resultaat te komen.
Klussen in Mechelen (2800) - Sassi
Sassi Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.33/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben Sassi en zelfstandig schilder. Ik plaats ook gyproc wanden en plafonds, parket en je kan ook bij mij terecht voor kleine herstellingswerken. Een goede voorbereiding en een afwerking tot in de details, maken het verschil. tot gauw.
Klussen in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
4.83/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Klussen in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
4.8/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Klussen in Mechelen (2800) - Geert
Geert
4.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Klussen in Mechelen (2800) - Luc
Luc
4.5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Hallo, 66 jaar jonggepensioneerd, 13 jaar zelfst parketeur gewst en nu vooral op klussen schrijnwerk uit. Parket & plankenvloeren opschuren blijft hoofdbezigheid ik heb de machines voor. Ik kan vloeren lijmen & betegelen. Ook renovatie van marmer en blauwe steen kan ik. Alle algemeen timmerwerk, pltsen keukens en zo. Werk graag met stellinghout. kan u ref bezorgen. Uitgebreid machine arsenaal.
Klussen in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Hey! Ik ben een creatieve dertiger die graag de handen uit de mouwen steekt! Ik heb ons huis volledig zelf verbouwd en daardoor veel ervaring. Schrijnwerk is mijn sterkste vak. Ik kan ook je toekomstig project in 3D visualiseren. Mijn vrouw en ik houden er van om evenementen te organiseren en te coördineren. We hebben zelf ons huwelijksfeest in ons huis met tent gecoördineerd, voor 150 man.
Klussen in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Bent u op zoek naar een budgetvriendelijk en professioneel elektricien dat kwaliteit biedt? Dan bent u bij mij op het goede adres! Je kan mij inschakelen voor zowel grote als kleine elektriciteitswerken, airconditioning, Domotica, zonnepanelen en het tekenen van uw elektrische schema’s volgens het AREI. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis offerte !

Vakman Mechelen: geëvalueerd met 4.82 door 165 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Mechelen, klussen in huis Mechelen, klusjes gezocht Mechelen, karweien Mechelen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Lisa raadt Filip aan Filip
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Mechelen

Installeren Sonos muzieksysteem in Horecazaak - Schilder gevraagd - Kapotte verlichting - Ontstopping afvoer - Binnenkant keukenkastje kruiden - vloerder tegels chape - Dokker elektrische fiets - Herstellen oven - Waterleiding - Tuinhuisje opknappen - Vullen container op 18 augustus - Wandplank en wandrekjes ophangen - Graag hulp bij plaatsen (plak)tegels in keuken - Elektricien gezocht - Klusjes appartement haard - Lavabo reparatie/deurklink (2) - All-round klusjesman om studio te renoveren - PLANTENBAK - Schilderman - Schilder - Vervangen band aanhangwagen - Betonnentrap verbreden in tuin - Schilderen - Hulp nodig bij het schilderen van living - Rolluik optrekband vervangen. - Schoorsteen reinigen en inspectie - Renovatie zolder - Schilderen houten gevel - Beton en chape - Videoparlofoon defect - Schilderen en andere klussen in huurwoning - Schilderen plafond - Buiten trap en leuning opnieuw verven - Dimschakelaar plaatsen + verlichting buiten - Zwevende wandplanken - Ophangen van rolgordijn - Ingebouwde kast gang - Bezetten muur ca 2,5 m2 - Gaten in mortel buitengevel bijvullen ca 3,6 m2 - Plaatsen douchepaneel - Inloopkast/dressing op maat - Brievenbus plaatsen - Traphal appartement schilderen (2 verdiepen) - Wasmachine lekt - Loszittend behangpapier wegens vocht verwijderen - Oorzaak vochtprobleem in de badkamer achterhalen - Voordeur en garagedeur opschuren en schilderen - Aanvoerdarm naar vaatwasser lekt - Aanleg klinkerpad - Schuifwand en kleine afwerkingen keuken - Creation Bureau / Maken Bureau - Tegelen - Sanitair lek - Vloerder - Controle waterleiding
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden