klusser Mechelen

Ontdek talentvolle klussers in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Mechelen

Klussen in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Goede dag allemaal, ik ben Marc, een gepensioneerde uit Lint bij Antwerpen. ik ben eerlijk - betrouwbaar en punctueel. Ik zou graag wat willen bijverdienen. Vrije tijd heb ik voldoende dus daar ontbreekt het niet aan en kan mij aanpassen aan werktijden die voor u het best uitkomen. Ik ben zeer gemotiveerd en werk zorgvuldig.
Klussen in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.92/5 (62 reviews)
Hallo, ik ben Frédéric. Ik ben op vervroegd pensioen. Ik heb elektromechanica gestudeerd en heb een rijbewijs CE (geen code 95). Ik heb vrachtwagenkennis, doe kleine laswerken en elektriciteitswerken en kan ook mij weg vinden in de tuinonderhoud. Ik doe liefst geen nachtwerk.
Klussen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Iwein is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (28 reviews)
Ben Iwein 61 jaar mijn specialiteit is lassen van staal als ook aluminium en inox. Maar je kan bij mij ook terecht voor loodgieterij, elektriciteit, tekenen van elektrische schema’s, montage, kleine borduurwerken, spuiten van grote oppervlakken
Klussen in Mechelen (2800) - Naser
Naser
Mechelen
4.96/5 (26 reviews)
Hey allemaal! Ik ben een jonge student die graag bezig is met klussen. Ik volg een opleiding elektrische installatie’s daarnaast help ik graag andere mensen met klussen in hun huis of bedrijf. Ik heb voldoende ervaring om u te helpen met klussen. En heb de nodige gereedschap. Via deze weg zou ik graag wat willen bijverdienen. Hopelijk tot snel!
Klussen in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
Mechelen
4.96/5 (23 reviews)
Hallo, ik ben Abdel, ben 31 jaar en woon in Mechelen. Ik werk als technieker. Via deze weg zou ik graag wat extra willen bijverdienen. Zelf volg ik avondschool sanitair. Alvast bedankt. Mvg, Abdel
Klussen in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.95/5 (19 reviews)
Op dat moment werk ik als menger assistent. Ik heb schrijnwerker gestuurd. Ik kan bijna alles aan, kan netjes werken, niet bang van zware of vuile werk. Schilderen, sanitair, kleine of grote klusjes werk ......
Klussen in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.69/5 (13 reviews)
Goeiedag beste mensen, Mijn naam is Frédéric en werk sinds 2 jaren in de bouwsector. Renovatiewerken, zoals afbraak, opbouw, metsen, vloeren, schilderen, bekisting zijn niet nieuw voor mij en doe ik regelmatig. Woon in de regio Mechelen en kan me gemakkelijk verplaatsen. Elke opdracht begint met een goed gesprek om te zien wat de verwachtingen zijn om zo tot het beste resultaat te komen.
Klussen in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Hallo ik ben Stefaan ,ik wil graag een centje bijverdienen,ik heb thuis zelf keuken en badkamer gerenoveerd en van de zolder een studio gemaakt. Ik hou van afwisselend werk en heb veel vrije tijd. Ik zou ook lessen zelfverdediging kunnen geven. Misschien kan ik hierin jullie team versterken
Klussen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
4.91/5 (11 reviews)
Beste allemaal, ik ben Eric en sinds december jongstleden met pensioen. Als werknemer heb ik vele jaren doorgebracht als technieker, mechanica, elektriciteit, elektronica en montage. Mijn ervaring ligt in de verbouwingen van onze woning en vakantiewoningen. Graag zou ik dan wel nog iets om handen willen hebben wanneer het mogelijk is, kwestie van nog wat bezig te blijven.
Klussen in Mechelen (2800) - Sassi
Sassi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.33/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Sassi en zelfstandig schilder. Ik plaats ook gyproc wanden en plafonds, parket en je kan ook bij mij terecht voor kleine herstellingswerken. Een goede voorbereiding en een afwerking tot in de details, maken het verschil. tot gauw.
Klussen in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Klussen in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Bent u op zoek naar een budgetvriendelijk en professioneel elektricien dat kwaliteit biedt? Dan bent u bij mij op het goede adres! Je kan mij inschakelen voor zowel grote als kleine elektriciteitswerken, airconditioning, Domotica, zonnepanelen en het tekenen van uw elektrische schema’s volgens het AREI. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis offerte !
Klussen in Mechelen (2800) - Yassine
Yassine
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Hallo mijn naam is Yassine. Ik werk al 4 jaar als loodgieter , ik doe zowel volledige installaties en kleine reparaties. Denk maar aan cv ketels, kapotte leidingen, radiatoren plaatsen, gasleiding leggen, plaatsen van kranen,wc’s,meubels, afvoerleidingen plaatsen en repareren, glaswand plaatsen, warm en koud leidingen plaatsen, lekkages opsporen en repareren. Hopelijk tot dan ! Yassine
Klussen in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Mechelen: geëvalueerd met 4.87 door 368 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Mechelen, klussen in huis Mechelen, klusjes gezocht Mechelen, karweien Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden