klusjesman gezocht

Klusjesman gezocht? Ontdek onze talentvolle experts bij jou in de buurt

Meer dan 4.898 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Klusjesman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (290 reviews)
Expert in het opruimen en schoonmaken van garages, kelders, zolders en andere klusjes in huis. Ik werk zeer punctueel en netjes. Ben correct en steeds van mijn woord. Kan als vrouw gerust mijn mannetje staan. Indien nodig kan ik ook naar de kringloopwinkel of containerpark brengen.
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (250 reviews)
Ervaring als klusser bij familie en vrienden, steeds werk uitgevoerd tot volle tevredenheid, dit gaat van kleine klusjes tot grotere werken, ook kleine sanitaire werken, bekijk ook maar mijn ervaringen en waarderingen.
Klusjesman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (225 reviews)
Zoals ik reeds gemerkt heb in het verleden is het soms handig een 2de paar handen te hebben bij het klussen. Vandaar dat ik wel beschikbaar ben als hulp om te assisteren bij bepaalde klussen. Heb wel wat ervaring in kleine klusjes in het huis maar ben geen professional. Eerder een paar handen om te helpen. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klusjesman in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ben al jaren onderhoudsmedewerker (in bezit van een getuigschrift). Bijna alles wat bij u thuis, op het werk nagezien moet worden kunt u op mij rekenen. Kwaliteit: ik bied de beste dat er mogelijk is afhankelijk van uw budget. Bezetten, plamuren, schilderen, decoratieve plafond met verlichting plaatsen, schrijnwerkerij, ramen deuren plaatsen en herstellen, loodgieterij, elektriciteit, betegelen, v
Klusjesman in Kontich (2550) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.95/5 (193 reviews)
Ik heb 30 jaar ervaring als dakwerker specialist roofing werken Plaatsen van velux ramen ook kleine herstellingen aan uw dak Ook nog veel ervaring ander klussen in de bouw we kunnen het samen bespreken
Klusjesman in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (185 reviews)
ik ben een handige pierre( harry). weet voor alles een oplossing en correct en heb veel ervaring. schilderen, schrijnwerkerij, sanitair en verwarming zijn mijn beste opties
Klusjesman in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Roger
Roger
Onze-lieve-vrouw-waver
4.95/5 (179 reviews)
Ik heb een volledige woningbrand gehad en ik heb mijn huis volledig zelf gerenoveerd en we wonen terug in datzelfde huis. Daarbij heb ik al veel bij mensen klussen gaan klaren. Dus ik denk dat ik over voldoende kennis beschik over alle soorten klussen.
Klusjesman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (161 reviews)
Ik meen eigenlijk een beetje van alle markten thuis te zijn. Klus al van in m´n jeugd en heb hierdoor veel ervaring. Monteren van meubels, installeren van verlichting, gordijnrails,... Vervangen van bad en keukenkranen, dampkappen, deurbeslag,... Ik sta uiteraard steeds open voor een persoonlijk gesprek.
Klusjesman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Welkom op mijn profiel! Ik ben een typische handige Harry. Verlichting, sanitair, kranen monteren of herstellen, houtbewerking, kasten monteren en ook op maat maken (Ikea Pax), herstellingen auto's, tuinonderhoud. Ik beschik over een enorm arsenaal aan gereedschap. Van boorhamers, invalzaag, afkortzaag tot professionele kettingzaag en bladblazer. Aanhangwagen is beschikbaar voor verwijdering afval. Ik ben snel, grondig, meedenkend en vriendelijk. At your service!
Klusjesman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (156 reviews)
Tijdens mijn beroepsloopbaan heb ik jarenlang als projectleider in de bouw gewerkt. Als gepensioneerde heb ik genoeg tijd en veel goesting om mensen te helpen met diverse kleine klussen zoals elektriciteit, loodgieterij, IKEA meubels en keukens monteren enz... Ik beschik over professioneel gereedschap om dergelijke klussen te klaren. Zeker interessante prijs overeenkomstig het werk
Klusjesman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (152 reviews)
Door reeds al wat renovaties uitgevoerd te hebben ben ik van alle markten thuis; zijnde kleine elektriciteitswerken, loodgieterij, plafonds, verwerken etc.
Klusjesman in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (148 reviews)
Ik kan u helpen met verschillende zaken zoals het monteren van kasten en ophangen van lampen enzoverder. Laminaat plaats ik ook net zoals plafonds in latjes. Kleine herstelwerkjes doe ik soms ook wel.
Klusjesman in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (138 reviews)
Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring opgedaan in het uitvoeren van klusjes. Naast mijn vaardigheden van loodgieter kan je bij mij terecht voor het plaatsen van laminaat, het hangen van lampen, vervangen van schakelaars, monteren van meubels, etc... Dit alles doe ik uiteraard ook met de glimlach en met kennis van zaken.
Klusjesman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (137 reviews)
Klusjesman met ervaring. Heb zelf mijn woning uitgebreid, een tuinhuis en een schuurtje ontworpen en gebouwd (in hout). Kasten monteren, verlichting aansluiten (geen aansluiting in de zekeringenkast), zaken aan muren bevestigen, gordijnroedes bevestigen, zijn mijn ding. Meer dan 40 jaar oefenen heeft me aardig wat ervaring bijgebracht. Ik wil graag uw klusjesman zijn.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (135 reviews)
Hallo mijn naam is Ronny .Doe allerlei klussen groot en klein! Vervangen en op voegen van tegels, terrastegels en andere! Kleine herstellingen aan huizen. Maken van vliegenramen. Vervangen van kraan en ophangen van lampen en rookmelders. Monteren van meubels en kasten. En vele andere klusjes waar Ik U graag mee wil helpen! Laat alles opgeruimd en netjes achter!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst: geëvalueerd met 4.86 door 17.669 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman gezocht, klusjesdienst, montage IKEA meubels, goedkope klussenier nodig, IKEA montage, gepensioneerde klusjesman, klusjesman zoeken…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht?

Ben je op zoek naar een handige Harry om allerlei klusjes in huis af te maken? Zoek dan naar een klusjesman in de buurt. Een klusjesman zoeken is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Je plaatst gemakkelijk en snel je oproep voor een klusjesman in de buurt op Ring Twice en binnen de kortste keren reageren jouw getalenteerde buren met hun aanbod voor jouw kleine klusjes aan huis. 
 
Een klusjesman in de buurt voert verschillende klusjes in huis uit. Denk bijvoorbeeld aan kleine klusjes aan huis, zoals het repareren van scheefhangende keukenkastjes of het schoonmaken van de dakgoten. De klusjesman is een duizendpoot die alle kleine klusjes aan huis voor je uit kan voeren. Huur je een gepensioneerde klusjesman in? Dan heb je iemand die veel beschikbaar is en de klus snel kan afronden. 

Wat doet een klusjesman?

Heb je een klusjesman gezocht voor het in orde maken van de tuin of misschien heb je toch een klusjesman gezocht voor kleine klusjes, zoals het vervangen van een lampenpit waar je niet bij kunt? De klusjesman in de buurt is van alle markten thuis. 
 
Heb je dus klusjes in huis die te maken hebben met de aanleg van elektronica, het onderhouden van de tuin of het timmeren van een kastje en heb je hiervoor een klusjesman gezocht? Voor al deze klussen kun je een klusjesman in de buurt inhuren. 
 
De klusjesman in de buurt is vaak een bouwvakker die dagelijks met kleine klusjes aan huis of grote klussen bezig is in de bouw. Naast zijn vaste baan, heeft de klusjesman in de buurt vaak tijd over om andere klusjes in huis uit te voeren. Ook kun je een gepensioneerde klusjesman inhuren. Deze klusjesman in de buurt heeft jaren het vak geleerd en nu hij een gepensioneerde klusjesman is, heeft hij zeeën van tijd om aan jouw kleine klusjes aan huis te besteden. 
 

Hoe kom ik aan een klusjesman?

Om een klusjesman in de buurt te zoeken, hoef je geen advertentie meer in de krant te plaatsen en te wachten totdat er iemand belt. Een klusjesman in de buurt heeft zich namelijk al aangemeld op ons platform en zal gelijk reageren op jouw oproep. Je vindt bij ons een klusjesman in de buurt, die na zijn werk of in het weekend graag langskomt of een gepensioneerde klusjesman die expert is in het vak en veel tijd heeft om aan jouw klusjes in huis te besteden.

Wanneer je een klusjesman gaat zoeken voor je klusjes in huis, kun je op Ring Twice specifiek aangeven welke kleine kusjes aan huis moeten worden uitgevoerd. Hier zal een klusjesman in de buurt op reageren en weet je zeker dat deze je klusjes in huis goed kan uitvoeren. Heb je een klusjesman gezocht voor bijvoorbeeld tegelzetten? Alles de klusjesmannen die hierin gespecialiseerd zijn, zullen op je oproep reageren. 

Wat zijn de werkzaamheden van een klusjesman?

Je kunt een klusjesman zoeken voor allerlei klusjes in huis en buitenshuis. Zo kun je een klusjesman vragen voor alles dat te maken heeft met elektriciteit, klussen in de tuin, timmeren, sloopwerken, dakwerken en andere klusjes in huis zoals tegelzetten of het verwijderen van behang of verf en nog veel meer. 

Een gespecialiseerde klusjesman gezocht? Een klusjesman of gepensioneerde klusjesman was vaak in een bepaalde sector aan het werk en daarom heeft elke klusjesman zijn eigen specialisatie in klusjes in huis. Bespreek de klusjes in huis die je gedaan wil hebben met je klusjesman, voordat je een overeenkomst met hem aangaat. Enkele voorbeelden van klusjes in huis die een klusjesman voor je uit kan voeren, vind je hieronder. 

Kleine klusjes

Voor kleine klusjes aan huis, kun je het beste een klusjesman zoeken. Kleine klusjes aan huis pakt deze klusjesman in de buurt of de gepensioneerde klusjesman, moeiteloos aan. Klusjesman gezocht voor het aanharken van de tuin, het vervangen van een lampenpit of het aandraaien van je lekkende kraan? De klusjesman in de buurt draait er z'n hand niet voor om en doet deze kleine klusjes aan huis graag voor je.

Afbraakwerken

Heb je naar een klusjesman gezocht omdat je graag wilt verbouwen? De klusjesman in de buurt staat je van begin tot eind bij. Kleine klusjes aan huis en grote klussen kan de klusjesman voor je uitvoeren. Zo helpt de klusjesman in de buurt ook met afbraakwerken. Hierbij wordt je huis zorgvuldig gestript en klaargemaakt voor de verbouwing. Ook kunnen sommige klusjesmannen helpen met sloopwerken, zoals het neerhalen van een muur of het verwijderen van badkamertegels. 

Dakwerken

Klusjesman gezocht voor dakwerken? Dan ben je bij Ring Twice aan het juiste adres. De klusjesman in de buurt lost kleine klusjes aan huis en grotere klussen m.b.t. dakwerken moeiteloos voor je op. Je kunt bijvoorbeeld een klusjesman zoeken voor het schoonmaken van de dakgoten of het vegen van de schoorsteen. Wanneer je een klusjesman gaat zoeken voor grote dakwerkklussen, kun je het beste een klusjesman in de buurt of gepensioneerde klusjesman inhuren die gespecialiseerd is in dit vak. Huur bijvoorbeeld een klusjesman in voor het terugplaatsen van weggewaaide dakpannen of het repareren van lekkages in het dak. 

Tegelwerken

Tegels zetten of verwijderen is een nauwkeurige klus en daarom kun je het beste een klusjesman zoeken om dit klusje voor je te klaren. De klusjesman snijd met zijn eigen gereedschap de tegels moeiteloos op maat en snijd ze naar wens. Voor de klusjesman is dit een van de kleine klusjes aan huis die hij al vaak gedaan heeft, dus zijn werk zal strak en foutloos zijn. 
Wat kost een goede klusjesman per uur?
Heb je naar een klusjesman gezocht, maar weet je niet precies wat de tarieven zijn? Dit kan per klusjesman verschillen. Je kunt een klusjesman zoeken voor vele verschillende soorten klussen: groot en klein. Kleine klusjes zijn zo geklaard en zullen minder tijd in beslag nemen, waardoor het tarief hiervoor lager zal zijn. Heb je een klusjesman gezocht voor een grote klus, zoals het slopen van een muur of het onderhouden van een grote tuin? Dan zal het tarief waarschijnlijk hoger zijn.
 
Hiernaast speelt ervaring ook een grote rol in het tarief. Een relatief jonge klusjesman die nog maar net om de hoek komt kijken, zal waarschijnlijk minder vragen dan een gepensioneerde klusjesman die het vak tientallen jaren heeft beoefend. Ook zijn extra kosten waar je rekening mee moet houden, zoals reiskosten, materiaalkosten en eventueel verblijfskosten.
 

Klusjesman prijs per uur

Klusjesman gezocht voor je klus aan huis en ben je benieuwd wat het tarief zal zijn? De professionals op Ring Twice bepalen hun eigen tarieven. Hierdoor zal het eindbedrag dat je moet betalen ook erg verschillen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het verwijderen van behang? Dan zal er een behangstomer gehuurd moeten worden en komen de kosten daarvoor bovenop het eindbedrag. 
 
De meeste klusjesmannen werken met een uurtarief, maar om het makkelijker te maken, kun je ook een vast bedrag met je klusjesman afspreken. Hier kun je alle kosten in verwerken, zoals de materiaalhuur, reiskosten en andere bijkomende kosten, zoals het afvoeren van puin, etc. Je kunt met je klusjesman afspreken hoe jouw klus betaald wordt. 

Klusjesmannen vergelijken: waar op letten?

Ga je een klusjesman zoeken op Ring Twice? Dan kun je ze het beste eerst vergelijken. Heb je een klusjesman gezocht voor een gespecialiseerde klus, zoals het plaatsen van dakwerken? Dan moet je een klusjesman zoeken die dit voor je uit kan voeren. Niet iedere klusjesman is namelijk bekend met het plaatsen van dakwerken. Kies dus een klusjesman die ervaring heeft met jouw klus. 

Op Ring Twice plaats je gemakkelijk en snel je oproep. Een klusjesman in de buurt of gepensioneerde klusjesman zal hier vervolgens op reageren. Een klusjesman zal niet reageren, wanneer hij de klus niet kan uitvoeren, waardoor je dus alleen antwoord krijgt van beschikbare en bekwame klusjesmannen. De klusjesmannen zullen gelijk een offerte meesturen Vervolgens kun je de reviews en tarieven bekijken en kies je een klusjesman naar wens uit. Bespreek vervolgens de opdracht met je klusjesman en doe de betaling aan Ring Twice, wanneer je tevreden bent met wat jullie hebben besproken. 

Ring Twice functioneert als tussenpersoon tussen jou en je klusjesman of gepensioneerde klusjesman en houdt het bedrag dat je betaald hebt vast, totdat de klus goed afgerond is. In de tussentijd kun je contact opnemen met de klantenservice van Ring Twice, wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt over jouw klusjesman. Heb je een klusjesman gezocht voor een bepaalde klus en wordt deze niet goed afgerond? Ring Twice komt tussen beide en probeert een oplossing te zoeken. Na afronding van de klus, zal Ring Twice het bedrag overmaken naar de klusjesman en kun je een review achterlaten om jouw buren te helpen. Zo is iedereen tevreden en kun je de volgende klus plaatsen op ons platform. De laatste aanvragen in de categorie klusjesman

Opnieuw bevestigen gordijnrail door gat te boren in beton - Voordeur klemt - mogelijks iets met het slot - Tegelen (tiles) marmer en/of flagstone - Metseraal gezocht - Veranda overkapping 4x4 - Mijn vloer en beton moet eruit en zou moeten wegeo worden aub - Opruim hulp - verwijderen akoestisch behang - dampkap gat en hraantjes en afvoer leggen - Daklek - Leggen van laatste 4 vloertegels - Tegelen (tiles), marmer, flagstone - Metser gezocht voor DPC en enkele herstelwerken - Allerhande klusjesman - Klusjesman voor renovatie - pleisterwerken - Ik zoek iemand die handig is met Ikea kast innemen zetten - Aansluiting vaatwasser + plaatsen nieuw werkblad - Vloer tegels plaatsen in keuken - Gordijnroede plaatsen/ophangen - wie kan een ikea keuken plaatsen? - diverse kleine klusjes in huis - Carpenter /Timmerman - gesloten autodeur - bed shaker project - Tegelzetter - Betegelen van trapje bij verhoogd terras - slot plaatsen in voordeur app - Hulp nodig. - steel door lock plaatsen in voordeur appartement, - Afkitten - Verzoek om repareren brievenbusdeur - Un bricoleur professionnel pour long terme - Monteren kasten - Kleerkast demonteren 4 deuren - Kleine klusjes merelbeke (4) - klusjesman & conciërge voor studentenkamer iGeel - probleem met de schuifdeur - move and transport - lek in dakgoot - dakgoot/roofing/plafondlamp - onderhoud/herstelling pelletkachel - Tv beugel plaatsen + tv ophangen - Plaatsen van vloertegels - Allerlei klusjes - schilderen muren benedenverdieping Zomergem - hulp sanitair werken - afstellen koplamp auto voor herkeuring - Klussen - Klusjesman - Oprijplaat achterdeur
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden