schrijnwerker

Schrijnwerker gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 1.317 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Beste dienstaanvrager. Ik ben al jaren onderhoudsmedewerker. Een belangrijke vak dat in mijn mogelijkheden valt is het schrijnwerkerij. Keukens, badkamers, deuren, ramen enz. Ik bied de beste kwaliteit die mogelijk is afhankelijk van de budget.
Schrijnwerker in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (187 reviews)
Ook in de schrijnwerkerij heb ik al jaren ervaring. Ik luister naar uw specifieke wensen en ben niet bang voor een uitdaging! Ik ben een echte handige Harry en doe mijn werk met heel veel plezier. Hopelijk tot snel!
Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Ik beschik over professionele inval- en afkortzaag en alle handgereedschappen. Mijn specialiteit: een kast van ikea monteren of exact op maat maken (hoogte, breedte of diepte) en afkasten met MDF zodat het een muur lijkt. Met ikea PAX kasten kun je ook een mooie dressing maken. Ik heb er zelf een gemaakt. Vraag gerust een foto.
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (100 reviews)
Klusjesman met ervaring in schrijnwerkerij en klusjes , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellingen van kasten en laminaat . Ik lever goed en proper werk af .
Schrijnwerker in Herk-De-Stad (3540) - Tom
Tom
Herk-De-Stad
4.99/5 (89 reviews)
Van laminaat leggen tot vloer lijmen, plinten zetten, deuren zetten, badkamers betegelen, gyproc muurtjes zetten....maar ook het ruwere verbouwwerk schrikt mij niet af. Eens een muurtje metsen is geen probleem.
Schrijnwerker in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Ik doe vooral kleine schrijwerkklussen waar andere mensen niet voor naar huis komen Ik bezit zaagtafel-afkortzaag en bovenfrees Alsook de nodige boor en schuurmachines
Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Darach
Darach
Sint-katelijne-waver
4.99/5 (88 reviews)
Met een passie voor hout heb ik vanuit leercontract mijn eerste ervaring in de bouw opgedaan in de praktijk. Ondertussen nog andere ervaringen als o.a. glazenmaker opgedaan
Schrijnwerker in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.85/5 (78 reviews)
houten constructies zijn mijn passie ik kan er alles mee Oh wat het probleem ook is, ik kan het oplossen Ik ken de stof beter dan ikzelf tussen al mijn werk hebben ze ooit sets meegebracht voor een televisietoestel Ik weet heel goed hoeveel het kan duren en wat ik moet doen om het nog langer te laten duren liefde Vooral wanneer hout wordt gecombineerd met een ander materiaal houtbewerking is mijn
Schrijnwerker in Torhout (8820) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Torhout
4.68/5 (75 reviews)
Binnenschrijnwerk : plaatsen van binnenmuren alsook plaatsen van keuken en badkamer kasten en/of kasten op maat. Buitenschrijnwerk : plaatsen van terras in hardhout, carport, tuinhuis.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
handige harry plaatsen ramen en deuren en afwerking geen probleem reeds 15 jaar ervaring in tevens nog wel enkele werkervaringen van kleine herstellingswerken interesse vraag gerust en zal u eerlijk zeggen of ik het kan oplossen voor u grts
Schrijnwerker in Kasterlee (2460) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
4.81/5 (70 reviews)
Van een omkasting rond uw was-droogmachine tot een volledig ingemaakte kast met uw keuze van inrichting kan u bij mij terecht als ook een zelf gemaakte trap in desgewenste hout soort , en het plaatsen van ramen en deuren ( ramen en buiten deuren plaatsen we van het merk profil )
Schrijnwerker in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, bij deze heeft u uw schrijnwerker gevonden. Uitgerust met een goed arsenaal gereedschappen en kennis kan ik je verder helpen. Dit voor het plaatsen van deuren, vloeren, opbouwen van houten constructies binnen of buiten,.... noem maar op.
Schrijnwerker in Machelen-Zulte (9870) - Maxime
Maxime
Machelen-Zulte
5/5 (54 reviews)
Laminaat leggen, deuren vervangen en plaatsen alsook meubilair in elkaar zetten. Herstellen van scharnieren, herstellen van rolluiken en dergelijke. Plaatsen van badkamer meubilair en keuken meubilair.
Schrijnwerker in Vlierzele (9520) - Samuel
Samuel
Vlierzele
5/5 (51 reviews)
Door het afwerken van mijn eigen woning en intussen op dit platform al even te werken heb ik het nodige materiaal om vanalle werken te doen in uw woning. Binnendeuren kan ik ook voor je plaatsen. Heeft u een vraag over andere werken. Stel ze gerust.
Schrijnwerker in Tremelo (3120) - Willem
Willem
Tremelo
4.9/5 (49 reviews)
Na mijn opleiding CVO houtbewerking te Aarschot, heb ik een werkhuis houtbewerking ingericht bij mij thuis. Daar maak ik vooral meubels of andere stukken die je niet zomaar in een winkel kan kopen. Ik beschik over eigen auto en aanhangwagen met huif, zo kan ik ook op verplaatsing werken. Als je een object of een aanpassing in hout wil dat je niet in de winkel vindt, ben ik de man. Willem
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruikt maakte van deze dienst en alles is prima verlopen. Ik ga zeker nog gebruik maken van deze dienst. ”
David
“ Heel fijn dat ik last minute het pakket nog kon aanpassen van standaard naar maandelijks. ”
Frank
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice schrijnwerker: geëvalueerd met 4.82 door 4.258 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker gezocht, schrijnwerker in de buurt, kasten op maat, timmerman, schrijnwerkerij, maatkasten nodig, buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk, schrijnwerkers,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Heeft je huis een upgrade nodig? Vind een schrijnwerker via Ring Twice

Schrijnwerker gezocht? Een schrijnwerker staat ook wel bekend als timmerman. Schrijnwerkers zijn veelzijdig en werken vooral met hout, aluminium en kunststof. De schrijnwerker in de buurt werkt zowel binnen- als buitenshuis. De taken van een schrijnwerker kunnen worden onderverdeeld in het plaatsen, repareren of vervaardigen van installaties in en rondom het huis. Zo plaatst de schrijnwerker nieuwe vensters, dakpannen en zelfs tapijt of andere vloeren zoals parket- en laminaatvloeren. Daarnaast repareert hij of zij constructies in het huis.

Een groot deel van de werkzaamheden van de schrijnwerker in de buurt bestaat uit het vervaardigen van onderdelen en constructies in het huis. Zo maakt de schrijnwerker bijvoorbeeld maatwerk kasten en deuren en past deze gelijk in. Verder kan een schrijnwerker in de buurt ook trapgaten maken of rolluiken en houten trappen installeren. Een schrijnwerker kan zelfs gehele keukens bouwen en installeren. Kortom, je kunt de schrijnwerker in de buurt voor bijna elke bouwklus in huis inhuren.

Een schrijnwerker voor klussen buitenshuis

Ook buitenshuis is er genoeg te doen voor de schrijnwerker. Deze bouwt bijvoorbeeld tuinhuisjes, poolhouses of zelfs boomhutten op maat. Schrijnwerker gezocht voor een nieuwe erker of veranda? Ook deze tekent de schrijnwerker in de buurt voor je uit, waarna hij of zij deze zelf uitzaagt en installeert. Een schrijnwerker is dus een duizendpoot rondom het huis.

Ben je op zoek naar een betrouwbare schrijnwerker in de buurt? Dan vind je deze gemakkelijk via Ring Twice. We hebben zijn of haar id-kaart gecheckt en hebben de klanten gevraagd om reviews te plaatsen over het werk van de schrijnwerker in de buurt. Zo weet je dus zeker dat je met een professional te maken hebt.

Een schrijnwerker als meubelmaker

Naast het bouwen van constructies staat de schrijnwerker er ook om bekend het mooiste meubilair te kunnen creëren. Dit komt omdat de schrijnwerker of timmerman veel ervaring heeft met houtsnijwerk. Meubilair maken is een hele kunst. De meubels moeten ontworpen en precies opgemeten worden. Daarna kiest de schrijnwerker het perfecte materiaal uit waarna deze elk onderdeel van het meubilair uit het hout vervaardigd en het meubilair moeiteloos in elkaar zet.

Wil je graag op maat gemaakte kasten op bijvoorbeeld je zolder of in je washok? Dan komt de schrijnwerker in de buurt bij je langs om alles nauwkeurig op te meten en naar jouw smaak te ontwerpen.

Andere werkzaamheden van een schrijnwerker

Het bouwen van constructies en meubilair zijn belangrijke werkzaamheden van de schrijnwerker in de buurt, maar deze moet ook goed zijn in de technische kant van de bouw. Zo worden schrijnwerkers vaak gevraagd om bouwtekeningen te controleren op afwijkingen en fouten. Verder tekent de schrijnwerker ook zelf bouwtekeningen van kleine producten zoals meubilair tot grote projecten zoals keukens of zelfs volledige huizen.

Ook kwaliteitscontrole is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet door je nieuwe stoel zakken, of dat je kast het begeeft onder het gewicht van je spullen. Daarom kiest de schrijnwerker de kwaliteit van de materialen uit, die het beste bij de klus passen. Zo weet je dus dat je te maken hebt met kwaliteitswerk.

Ook komt de schrijnwerker langs om allerlei onderdelen van je huis op te meten. Wanneer je deur bijvoorbeeld net iets hoger is dan het deurgat, is dit natuurlijk niet zo handig. Bij het plaatsen van een volledige keuken is het opmeten van de ruimte natuurlijk al helemaal belangrijk. Schrijnwerkers maken vaak gebruik van laserapparatuur die ruimten tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen meten. Het eindresultaat is een prachtige keuken die moeiteloos in elkaar wordt gezet omdat alle maten kloppen.

Verschillende soorten binnenschrijnwerkers

In het beroep binnenschrijnwerker kan onderscheid worden gemaakt tussen twee soorten schrijnwerkers: binnenschrijnwerkers die maatwerk producten en materialen leveren en binnenschrijnwerkers die standaard materialen leveren uit een catalogus.

Wil je bijvoorbeeld nieuwe meubels laten maken of constructies laten uitzagen? Dan kun je het beste kiezen voor een schrijnwerker in de buurt met een werkplaats. In deze werkplaats worden maatwerkproducten zoals deuren, trappen, keukens, raamkozijnen, vloeren, plafonds en meubilair vervaardigd.

Heb je alleen standaard materiaal nodig? Dan kun je een schrijnwerker in de buurt met een atelier inhuren. Deze schrijnwerker heeft een atelier met standaard geproduceerde producten waar vervolgens het huis op wordt aangepast. Hierbij kun je denken aan standaard maat deuren of trappen uit een catalogus.

Dit doet een schrijnwerker niet

Het lijkt wel alsof je de schrijnwerker voor elk klusje kunt bellen, maar toch zijn er een aantal dingen waar je beter iemand anders voor in kunt huren. Zo is een schrijnwerker bijvoorbeeld geen elektricien. Heb je dus iemand nodig die je nieuwe stopcontacten komt aanleggen? Ben dan liever een elektrieker op.

Ook met muren heeft de schrijnwerker vaak niets te maken. Voor het klaarmaken van muren voor het schilderen kun je dus het beste een stukadoor of schilder bellen.

Op Ring Twice vind je al deze professionals bij jouw in de buurt op één platform. Plaats snel je oproep en de klusjesman die je nodig hebt staat in de meeste gevallen dezelfde week nog voor de deur.

Kwalificaties van een schrijnwerker

Een schrijnwerker moet niet alleen goed met zijn of haar handen kunnen werken, maar ook bouwtekeningen kunnen maken en lezen. Hiervoor heeft hij of zij een opleiding gedaan. Er zijn vele specialisaties in het vak van schrijnwerker, en daarom ook veel opleidingen die je kunt volgen om schrijnwerker te worden.

Zo hebben de schrijnwerkers op Ring Twice bijvoorbeeld een opleiding houtbewerking gevolgd of hebben ze gekozen voor de opleiding Interieurbouw. Ook zijn er specifieke opleidingen tot binnen- of buitenschrijnwerker waarbij deze verschillende specilisaties gericht op werkzaamheden binnen- of buitenshuis volgt.

De meeste schrijnwerkers op Ring Twice zitten al jaren in het vak en creëren de mooiste constructies voor de huizen van hun klanten. Heb je liever iemand met minder ervaring die beter bij een laag budget past? Ook deze professionals vind je op Ring Twice. Lees de reviews om een schrijnwerker in de buurt te vinden die geschikt is voor jouw klus.

De meest voorkomende werkzaamheden van een schrijnwerker

Niet één huis is hetzelfde en daarom is geschikt meubilair vinden vaak een hele klus. De schrijnwerker neemt die klus uit handen door je meubilair op maat aan te bieden. De meest voorkomende werkzaamheid van een schrijnwerker is dan ook het maken van van kasten op maat.

Als eerste komt de schrijnwerker de ruimte bekijken en opmeten, waarin jij je nieuwe kast wilt hebben. Nadat jullie hebben besproken hoe de kast er uit moet zien gaat de schrijnwerker aan de slag met het tekenen van de bouwtekening en het uitkiezen van de materialen.

Ben je het eens met de plannen van de schrijnwerker? Dan gaat deze voor je het materiaal inkopen en de kasten vervaardigen. Zodra de kasten klaar zijn komt hij of zij ze bij je thuis inbouwen en kun je genieten van op maat gemaakte kasten die naar jouw smaak zijn ontworpen.

Naast het maken van kasten op maat wordt de schrijnwerker ook vaak gevraagd voor het plaatsen van vloeren. Deze moeten vaak op maat gemaakt worden. Wanneer je een patroon in je vloer wilt, weet de schrijnwerker precies hoe hij deze moet aanleggen. Zo hoef je dus nooit meer de vloer en weer helemaal uit te slopen wanneer je zelf een foutje maakt tijdens het aanleggen. Een schrijnwerker scheelt je dus een hele hoop tijd en frustratie.

Hoe vind ik de perfecte schrijnwerker voor mijn klus?

Je hebt naar een schrijnwerker gezocht maar kunt geen schrijnwerker in de buurt vinden? Het vinden van de perfecte schrijnwerker in de buurt is een fluitje van een cent met het platform van Ring Twice. Hier plaats je gemakkelijk je oproep en vind je binnen de kortste keren de beste schrijnwerker voor jouw klus.

Je maakt eerst een account aan op Ring Twice waarna je gelijk je oproep kunt plaatsen. De schrijnwerker in de buurt krijgt een melding en kan vervolgens een offerte voor jouw klus uitbrengen. Je zult verschillende prijsvoorstellen ontvangen en kiest daaruit de schrijnwerker die past bij jouw budget, wensen en benodigde kwalificaties. Accepteer de offerte en de schrijnwerker staat binnen no time voor je deur.

Omdat de schrijnwerker bij jou in de buurt woont hoeft hij of zij niet te ver te reizen om bij je te komen. Hierdoor is hij of zij snel beschikbaar en scheelt dit een hoop in voorrijkosten.

Waarom een schrijnwerker via Ring Twice inhuren?

De schrijnwerkers op Ring Twice zijn allemaal uitvoerig gecheckt. We hebben hun id-kaarten en profielfoto’s bekeken en ze hebben legitieme reviews ontvangen. Zo weet je dus altijd wie je in huis hebt. Wanneer je akkoord gaat met een offerte weet je precies wat je moet betalen. Zo ben je dus altijd in controle over de kosten. Is de klus succesvol afgerond? Dan wordt de schrijnwerker online betaald. Geen gedoe met contant geld dus.

Verder biedt Ring Twice een verzekering voor materiële en fysieke schade tijdens klussen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft de schrijnwerker per ongeluk iets beschadigd? Geen probleem, met Ring Twice ben je goed verzekerd. We horen graag wat je van ons vindt. Daarom vragen we je na afronding om een review te plaatsen over onze services en die van de schrijnwerker. Zo help je je buren met het vinden van een betrouwbare werkkracht.

Kosten van een schrijnwerker

De prijs van de schrijnwerker hangt volledig af van de grote van de klus, de ervaring van de schrijnwerker en de kosten van het materiaal.

De grote van de klus is een belangrijke factor omdat de schrijnwerker tijd moet maken voor de klus. Heb je een klein klusje zoals het inmeten van een kast? Dan ben je meestal iets meer geld kwijt. Dit komt omdat de schrijnwerker veel tijd moet besteden aan het reizen en meten, en misschien na een paar minuten alweer weg is.

Heb je een grotere klus zoals het inmeten, ontwerpen en bouwen van een keuken? Dan besteedt de schrijnwerker hier meer tijd aan en levert dit voor hem of haar meer op. In dit geval kan de prijs per uur iets lager uitvallen.

De ervaring van een schrijnwerker werkt zeker mee aan de prijs. Wanneer je een schrijnwerker met veel ervaring inhuurt ben je natuurlijk meer kwijt dan een schrijnwerker die net van school komt. Dit betekent natuurlijk niet dat een schrijnwerker met minder ervaring mindere kwaliteit levert. Integendeel, de schrijnwerker heeft veel begeleiding gehad en weet precies waar hij of zij goed of minder goed in is en is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Als laatste heeft de prijs van materialen veel invloed op het tarief. De prijs van hout fluctueert nogal en omdat hout vaak uit andere landen zoals Scandinavië of China wordt verscheept, kunnen de kosten van transport nogal oplopen. Houd hier dus zeker rekening mee bij het vaststellen van een budget. Verder moet je er ook rekening mee houden dat de schrijnwerker voorrijkosten kan rekenen om de reiskosten te dekken.

Heb je de schrijnwerker via Ring Twice ingehuurd? Dan ligt de prijs vast en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

De prijs van een schrijnwerker

Het uurtarief van de schrijnwerker ligt hoogstwaarschijnlijk tussen de 25 euro en 50 euro per uur. Dit ligt erg af van de bovengenoemde factoren, maar met name aan de ervaring van de schrijnwerker.

Huur je een schrijnwerker met minder ervaring in? Denk dan aan tussen de 25 euro en de 40 euro. Huur je iemand in met meer ervaring? Dan betaal je tussen de 40 en 50 euro. Let op: dit zijn schattingen. De schrijnwerkers op Ring Twice bepalen hun eigen prijzen. De exacte prijs kun je vinden op de offertes die de schrijnwerker in de buurt je stuurt.

Waar vind ik een geschikte schrijnwerker?

De geschikte schrijnwerker vind je gewoon bij je in de buurt. Wanneer je je klus op ons platform plaatst zullen alleen schrijnwerkers uit jouw buurt zich aanmelden voor jouw klus. Woon je bijvoorbeeld in Brugge? Dan zullen er zich geen schrijnwerkers uit Brussel zich aanmelden.

Ben je naast een schrijnwerker ook op zoek naar een hondenoppas, bijlesdocent, kapper, masseur of grafisch ontwerper? Ook deze professionals vind je op Ring Twice. Plaats vandaag nog een oproep en vind de perfecte oplossing voor jouw klus.

 

Andere categorieën binnen schrijnwerker

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden