schrijnwerker

Schrijnwerker gezocht? Ontdek onze talentvolle experts in jou buurt

Meer dan 1.577 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.95/5 (246 reviews)
Beste dienstaanvrager. Ik ben al jaren onderhoudsmedewerker. Een belangrijke vak dat in mijn mogelijkheden valt is het schrijnwerkerij. Keukens, badkamers, deuren, ramen enz. Ik bied de beste kwaliteit die mogelijk is afhankelijk van de budget.
Schrijnwerker in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (193 reviews)
Ook in de schrijnwerkerij heb ik al jaren ervaring. Ik luister naar uw specifieke wensen en ben niet bang voor een uitdaging! Ik ben een echte handige Harry en doe mijn werk met heel veel plezier. Hopelijk tot snel!
Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Ik beschik over professionele inval- en afkortzaag en alle handgereedschappen. Mijn specialiteit: een kast van ikea monteren of exact op maat maken (hoogte, breedte of diepte) en afkasten met MDF zodat het een muur lijkt. Met ikea PAX kasten kun je ook een mooie dressing maken. Ik heb er zelf een gemaakt. Vraag gerust een foto.
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.8/5 (120 reviews)
Klusjesman met ervaring in schrijnwerkerij en klusjes , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellingen van kasten en laminaat . Ik lever goed en proper werk af .
Schrijnwerker in Herk-De-Stad (3540) - Tom
Tom
Herk-De-Stad
4.99/5 (119 reviews)
Van laminaat leggen tot vloer lijmen, plinten zetten, deuren zetten, badkamers betegelen, gyproc muurtjes zetten....maar ook het ruwere verbouwwerk schrikt mij niet af. Eens een muurtje metsen is geen probleem.
Schrijnwerker in Sint-katelijne-waver (2860) - Darach
Darach
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (116 reviews)
Met een passie voor hout heb ik vanuit leercontract mijn eerste ervaring in de bouw opgedaan in de praktijk. Ondertussen nog andere ervaringen als o.a. glazenmaker opgedaan
Schrijnwerker in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.82/5 (112 reviews)
houten constructies zijn mijn passie ik kan er alles mee Oh wat het probleem ook is, ik kan het oplossen Ik ken de stof beter dan ikzelf tussen al mijn werk hebben ze ooit sets meegebracht voor een televisietoestel Ik weet heel goed hoeveel het kan duren en wat ik moet doen om het nog langer te laten duren liefde Vooral wanneer hout wordt gecombineerd met een ander materiaal houtbewerking is mijn
Schrijnwerker in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.99/5 (108 reviews)
Constructiewerk in hout , hekwerk , afsluitingen, plaatsen van tuinhuizen en carport. Alles in overleg met de klant om tot het gewenste resultaat te komen.
Schrijnwerker in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Ik doe vooral kleine schrijwerkklussen waar andere mensen niet voor naar huis komen Ik bezit zaagtafel-afkortzaag en bovenfrees Alsook de nodige boor en schuurmachines
Schrijnwerker in Torhout (8820) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Torhout
4.67/5 (86 reviews)
Binnenschrijnwerk : plaatsen van binnenmuren alsook plaatsen van keuken en badkamer kasten en/of kasten op maat. Buitenschrijnwerk : plaatsen van terras in hardhout, carport, tuinhuis.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.93/5 (80 reviews)
handige harry plaatsen ramen en deuren en afwerking geen probleem reeds 15 jaar ervaring in tevens nog wel enkele werkervaringen van kleine herstellingswerken interesse vraag gerust en zal u eerlijk zeggen of ik het kan oplossen voor u grts
Schrijnwerker in Rumst (2840) - Jonathan
Jonathan
Rumst
4.81/5 (70 reviews)
Van een omkasting rond uw was-droogmachine tot een volledig ingemaakte kast met uw keuze van inrichting kan u bij mij terecht als ook een zelf gemaakte trap in desgewenste hout soort , en het plaatsen van ramen en deuren ( ramen en buiten deuren plaatsen we van het merk profil )
Schrijnwerker in Bertem (3060) - Gregory
Gregory
Bertem
4.95/5 (64 reviews)
Ben een ervaren schrijwerker, dat alle 7 jaar in het beroep zit. Heeft u een probleem met ramen of deuren dat niet goed werken? Of klinken dat geplaats moeten worden. Een nieuw slot steken. En zo veel meer waar ik u mee kan helpen. Mvg greg
Schrijnwerker in Oekene (8800) - Niek
Niek
Oekene
4.92/5 (64 reviews)
Ik ben een handige harry met een veelzijdige kennis van materialen en uitvoeringen met veel eigen werkmateriaal en beschikbaar in de weekends en s avonds, heb reeds carports, tuinhuizen, veranda of afdak met polycarbonaatplaten gezet. Isoleren zolders inrichting en gyproc zetten
Schrijnwerker in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, bij deze heeft u uw schrijnwerker gevonden. Uitgerust met een goed arsenaal gereedschappen en kennis kan ik je verder helpen. Dit voor het plaatsen van deuren, vloeren, opbouwen van houten constructies binnen of buiten,.... noem maar op.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ even wennen in het begin maar dat is altijd zo maar zeer professioneel en makkelijk ”
Dirk
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice schrijnwerker: geëvalueerd met 4.82 door 5.602 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker gezocht, schrijnwerker in de buurt, kasten op maat, timmerman, schrijnwerkerij, maatkasten nodig, buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk, schrijnwerkers,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een schrijnwerker per uur?


De kosten variëren sterk, afhankelijk van een aantal factoren. Hieronder staan enkele van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs die je betaalt:
Over het algemeen betaal je bij Ring Twice gemiddeld €25 tot €45 per uur voor de diensten van een schrijnwerker. Deze prijs kan echter variëren, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Bovendien bieden sommigen ook een vaste prijs voor projecten aan in plaats van een uurtarief. Het is belangrijk om meerdere prijsvoorstellen van verschillende schrijnwerkers te vergelijken voordat je een keuze maakt, zodat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt en een betrouwbare professional kiest.

Wat doet een schrijnwerker allemaal?


Een schrijnwerker is een vakman die zich bezighoudt met het maken van houten constructies en meubels. Van ramen en deuren tot trappen en kasten, een schrijnwerker kan het allemaal maken. De werkzaamheden van een schrijnwerker kunnen erg uiteenlopend zijn en zijn afhankelijk van de opdracht die hij krijgt. Hieronder vindt u enkele werkzaamheden die een schrijnwerker kan uitvoeren:
Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden kan een schrijnwerker ook advies geven over het ontwerp en materiaalkeuze voor een project. Een goede schrijnwerker heeft kennis van de verschillende houtsoorten en kan u helpen de juiste keuze te maken voor uw project.

Wat is het verschil tussen een timmerman en schrijnwerker?


Een timmerman en een schrijnwerker zijn beiden vakmensen die werken met hout, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee beroepen.

Kortom, hoewel de beroepen van timmermannen en schrijnwerkers veel overeenkomsten hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Het is belangrijk om rekening te houden met deze verschillen wanneer je op zoek bent naar een professional voor een specifiek project.


Andere categorieën gelijkaardig aan schrijnwerker

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden