klusser Dendermonde

Ontdek talentvolle klussers in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Dendermonde

Klussen in Dendermonde (9200) - Tom
Tom
Dendermonde
5/5 (18 reviews)
Hallo, ik ben Tom, 28jaar. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse klussen zowel binnen als buiten (tuin en kleine interieur werken). Ik werk klantgericht en ga altijd voor een resultaat naar uw wensen. Contacteer me gerust voor klussen in en om het huis alsook kleine herstellingen.
Klussen in Dendermonde (9200) - Yves
Yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (13 reviews)
Herstellen en opfrissen woning Herstellen dakgoten Laminaat Herstellen pleisterwerk en klein pleisterwerk Stucadoren Plaatsen schilder deuren Sanitair en centrale verwarming Opfrissen badkamer Totale badkamer renovatie Kleine karweiwerken Transport/leveren van pakketten savonds
Klussen in Dendermonde (9200) - Jaymy
Jaymy
Dendermonde
4.8/5 (10 reviews)
Ik ben een gemotiveerde gepensioneerde die nog wil bij verdienen, werkte als bouwvakker,zelf mijn badkamer gerenoveerd, gyproc plaatsen, klinkers gelegd, ben redelijk handig.Schilderen,parket plaatsen,en nog verschillende andere klussen.
Klussen in Dendermonde (9200) - Jonatan
Jonatan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
Hey, ik ben Jonatan, je kan me bereiken voor allerhande kleine klussen binnen en buiten huis, poortjes en terrassen, plaatsen van speeltuigen voor de kleine kapoenen, wij halen ook huizen en garages leeg en kuisen ze op, een kast gekocht? Wij komen ze monteren, hebt u nog laten liggen die maar niet aan het plafond raken? Wij komen ze voor u ophangen.. aarzel niet om ons te contacteren.
Klussen in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Dag Iedereen, ik ben Joris uit Dendermonde. Ik ben leerkracht aardrijkskunde - geschiedenis van opleiding met al 7 jaar leservaring. Daarnaast heb ik een cursus houtbewerking in het volwassenonderwijs afgerond en ben ik momenteel bezig met een cursus metsen. Momenteel ben ik veel ervaring aan het opdoen bij de renovatie van onze woning. Klussen in de tuin zijn ook geen probleem.
Klussen in Dendermonde (9200) - Katleen
Katleen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (3 reviews)
Elektro hersteldienst met persoonlijke aanpak : herstelling van alle witgoed (wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven) en bruingoed (televisie). Neem contact op voor vrijblijvende offerte !
Klussen in Dendermonde (9200) - Steve
Steve
Dendermonde
Nieuw
Ik ben steve 34jaar werk bij de constructiegenie defensie heb wa kennis van verhuizen onderhoud tuinen metsen schrijnwerk heb rijbewijs c kan werken met bobcat kubota case polyvalent kraan ben in bezit van camionette
Klussen in Dendermonde (9200) - An
An
Dendermonde
Nieuw
Ik ben an en ik werk graag voor u. Ik hen een opleiding als bakken en pottenmaken . Ik ben thuis op vele vlakken en wens mij grazg ten dienste te stellen van u. Als je wil weten vat ik allenaal die , vrazg meez
Klussen in Dendermonde (9200) - Johan
Johan
Dendermonde
Nieuw
Ik doe algemene klussen in de bouw ( muren, voegen, beton , tegels, ). Renovatie van natuursteen zoals graven en monumenten. Vooral oude tecnieken en stijlen. Ook oude bouwtechnieken ( bakstenen in Brabantsverband , enz. Korfbogen , hanekammen ,enz) . Hoe moeilijker , hoe beter.
Klussen in Dendermonde (9200) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Joeri van klusjesman Joeri. Voor de meeste klussen mag u mij altijd vragen,
Klussen in Dendermonde (9200) - Ivan
Ivan
Dendermonde
Nieuw
Hallo ik ben Ivan. Reeds 25 jaar werkzaam als onderhoudstechnicus. Ik heb kennis van elektriciteit, sanitair en centrale verwarming. ook plaatsen van laminaat en monteren en/of ophangen van verschillende dingen. Ik heb alle nutsvoorzieningen in mijn huis zelf gedaan en ook geholpen bij enkele renovatie van familieleden.
Klussen in Dendermonde (9200) - Steven
Steven
Dendermonde
Nieuw
Hallo, mijn naam is steven. Na veel ervaring opgedaan te hebben tijdens verschillende renovaties voor mijzelf vrienden en familie zou ik nu willen starten als klusser. Bij mij kan je terecht voor alle klussen in en rond het huis zoals :gyproc,houtwerk,vloeren,sanitair en kleine verbouwingen.ik ben pas tevreden als de klant tevreden is. Misschien tot binnenkort.
Klussen in Dendermonde (9200) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
Nieuw
Hallo dames en heren. Mag ik een moment van uw tijd om me even voor te stellen aan u. Ik heet filip Heirwegh( 41j), en werk als zelfstandige. Klussen opknappen is iets wat mij van jongsaf aangetrokken heeft. Bijgevolg heb ik ervaring opgedaan in allerlei sectoren.. Ik werk met alle materialen, kleine en grotere klussen. Snelheid , creativiteit en efficiëntie voorop.
Klussen in Dendermonde (9200) - Kristof
Kristof
Dendermonde
Nieuw
Hallo, ik ben Kristof, 39 jaar, bediende uit Lokeren - woonachtig te Dendermonde. Graag wil ik een centje bijverdienen na de uren en/of in het weekend. Aan motivatie ontbreekt het me alvast zeker niet. Enkele jaren in de bouwsector vertoefd - meer bepaald alles wat met schrijnwerkerij te maken had. Dus dat is me alvast niet vreemd, maar schilderwerken schrikt me ook niet af!
Klussen in Dendermonde (9200) - Adamou
Adamou
Dendermonde
Nieuw
Hi, ik ben een hardwerkende verzoekende in opleiding (ICT) en ik ben ook Dj( hobby). Ik heb interesse om mensen te helpen met installatie van huishoudelijke apparaten of helpen bij monteren van meubels.Ik kan ook helpen met mensen die willen Frans oefenen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Dendermonde: geëvalueerd met 4.97 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Dendermonde, klussen in huis Dendermonde, klusjes gezocht Dendermonde, karweien Dendermonde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden