klusser Sint-truiden

Ontdek talentvolle klussers in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-truiden

Klussen in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (134 reviews)
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben in de zomer als vrijwilliger begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren...
Klussen in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (17 reviews)
Hallo, ik ben een 45-jarige 'nieuwe' man en woon in het centrum van Sint-Truiden. Momenteel werk ik deeltijds en heb één dag per week vrij. Ik wil via dit platform mijn vrije tijd nuttig besteden om zo wat bij te verdienen en mensen te helpen. Mijn skills gaan van huishouden tot kleine klusjes in en rond het huis. Ik ben eerlijk, stipt en werk nauwkeurig.
Klussen in Brustem (3800) - Javad
Javad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
4.8/5 (10 reviews)
dag allemaal ,ik ben Javad een jonge arbeider .ik ben 31 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd want ik heb hard nodig .ik ben zeer gemotiveerd. ik heb veel ervaring en ik kan alle klusjerwerken.
Klussen in Sint-truiden (3800) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-truiden
5/5 (8 reviews)
Een goedendag, mijn naam is Patrick, 57 jaar en woonachtig te Sint-Truiden. Door mijn ervaring kan u bij mij terecht voor werken aan residentiële elektriciteit, internet en computer, camerabewaking, sanitair enz. Kleine verbouwingswerken behoren ook tot de mogelijkheden.
Klussen in Brustem (3800) - Marco
Marco
Brustem
4.57/5 (7 reviews)
ik ben Marco 52 jaar ben altijd zelfstandige geweest en nu veel vrije tijd wil ik starten me kleine klussen oplossen van elektriciteit panne 24/24 , schrijnwerkerij , sloten vervangen , kleine schilderwerken . van opleiding ben ik graduaat in de elektronica , en heb een opleiding voor meubelmaker , schrijnwerker gevolgd
Klussen in Brustem (3800) - Kristof
Kristof
Brustem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben Kristof, 40 jaar. Graag zou ik een centje bijverdienen met het uitvoeren van klussen die andere mensen als moeilijk beschouwen. Ik heb ervaring in schilderen en behangen, schrijnwerk (buitengevelbekleding en tuinhuizen of carports), kleine bestratingswerken. Ik ben in het bezit van professioneel gereedschap.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Brustem (3800) - Gregory
Gregory
Brustem
5/5 (4 reviews)
Ik ben sinds een paar jaar aan het klussen geslagen. Tuinen onderhouden, kleine electriciteitswerken en kleine herstellingen zijn mijn grootste bezigheden. Ik ben ook fier op mijn werk en dat zie je in de afwerking.
Klussen in Brustem (3800) - Yordi
Yordi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (3 reviews)
hallo ben een recent gestarte zelfstandige met bijna 10 jaar ervaring in mijn sector . dit betreft verwarming en sanitair . ( radiators en gasketel plaatsing , badkamerrenovaties enz...). je kan steeds terecht bij mij voor een vrijblijvende offerte .
Klussen in Brustem (3800) - Steve
Steve
Brustem
5/5 (3 reviews)
Alleenstaande vader die graag een centje wil bijverdienen Ben een vrij handige persoon die verschillende klussen kan doen. Ik spreek graag op voorhand even af om alles netjes te bespreken. Als er iemand vragen heeft stuur gerust een berichtje.
Klussen in Brustem (3800) - Bonaventure
Bonaventure Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Bonaventure. Graag stel ik mijn expertise in tuinwerken ten dienste en help ik mensen op een correcte manier gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Contacteer me gerust als ik iets voor u kan betekenen!
Klussen in Brustem (3800) - Brian
Brian
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo mijn naam is brian en ik ben 25 jaar ik heb naast mijn normaal werk nog wat tijd over en zou graag dit invullen en een centje bij verdienen ik werk graag alles correct en keurig af hopelijk tot snel
Klussen in Brustem (3800) - Robby
Robby
Brustem
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben robby27j ben papa van een jonge van 1 jaar ik klus wat bij hier en daar ik heb al heel wat ervaring in klussen en verven in doe ook tuin onderhoud ik verf leg laminaat plaats binnen deuren
Klussen in Engelmanshoven (3800) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Engelmanshoven
Nieuw
Dag, ik ben Patrick een zelfstandige die kleine en grootte klussen regelt; van elektriciteit tot sanitair alsook parket en laminaat. Heb 30 jaar ervaring in mijn bagage daarbij ben ik ook viertalig nl. fr. eng. en Duits.
Klussen in Sint-truiden (3800) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-truiden
Nieuw
Hallo ik ben zelfstandige in alg kluswerekb en reclame Doe alle soorten klussen van a tot z Met oog op detail en afwerking Ik werk voornamelijk in Limburg maar zelfs onderhoud ik studentenkoten in Leuven en zelfs Antwerpen ben ook klusjesdienst van 2 bekende imoo kantoren in Sint-truiden Mvg Bart
Klussen in Brustem (3800) - Robby
Robby
Brustem
Nieuw
Hallo ik ben Robby ik ben afgestudeert als polyvalentonderhoudsledewerker (klusjesman) ik heb zelf pas een bijbouw geplaatst aan de achterkant van mijn huis ik hou van klussen in en rondt het huis
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-truiden: geëvalueerd met 4.95 door 195 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-truiden, klussen in huis Sint-truiden, klusjes gezocht Sint-truiden, karweien Sint-truiden,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden