klusser Dilbeek

Ontdek talentvolle klussers in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Dilbeek

Klussen in Groot-bijgaarden (1702) - Kazim
Kazim
Groot-bijgaarden
4.94/5 (47 reviews)
Dag allemaal, ik ben Koc Kazim en ben 31 jaar en een vader van 2 kinderen. Ik heb zelf een bachelor opleiding industrieel ontwerpen. Ik heb ervaring in bouw en installatie. Ik heb nodige gereedschap om uw klus te klaren. Ik heb volledig mijn eigen woning gerenoveerd, denkend aan douche, laminaat, verf en dergelijke. Als preventieadviseur kan ik ook rekeninghouden met de wetgeving.
Klussen in Ternat (1740) - Asif umair
Asif umair Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ternat
4.8/5 (20 reviews)
Hy, ik ben Asif, een jonge zelfstandiger uit ternat. Ik ben 26 jaar oud. Ik ben al 5 jaar bezig met elektriciteitswerken uit te voeren. Ik heb veel ervaringen gedaan bij groot bedrijven zo als Fabricom, Imtech enz. En nu ben ik een zelfstandige man geworden.
Klussen in Ganshoren (1083) - Bassel
Bassel
Ganshoren
5/5 (18 reviews)
Bonjour a tous, je suis plombier sanitaire de metier, je vous propose mes service en plomberie partout en Bruxelles et province. Je suis à votre services pour des autres type des travaux. Je vous remercie d’avance pour votre confiance.
Klussen in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (3 reviews)
Beste, ik voer vooral schilder en kleine renovatiewerken uit, binnen en buiten. Dit in goed overleg met de klant zowel over materialen als kostprijs van het project. Ook voor het onderhoud van uw terras en/of oprit zit u bij de juiste persoon,tot het leegmaken van woningen. Hopelijk tot binnenkort
Klussen in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Electro mechanicus met een hart voor buitenwerk. Ik ben kundig wat betreft: metaal- en houtconstructies; laswerken, elektriciteitswerken/uitbreiding, trappenbouw, auto-onderhoud en reparaties; tuinwerken allerlei(onderhoud, aanleg, opkuis). Defecte huishoudtoestellen, etc. Garantie op mooi en vakkundig werk.
Klussen in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een net opgestart eenmans bedrijf die met veel plezier uw klusjes komt doen. Ik hou me vooral bezig met schrijnwerk,plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding en andere. Het schilderwerk binnen en buiten.reinigen van nieuwbouw of leegmaken van huizen,afbraakwerken met een container ter beschikking en nog meer
Klussen in Itterbeek (1701) - Jora
Jora Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itterbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jora. Ik ben afgestudeerd in Gito-Tervuren als elektricien. Gespecialiseerd in huishoudelijke installaties en op het moment aan het werken bij Witron als technieker. Na mijn shiften wil ik graag nog mensen helpen met elektrische problemen of uitbreidingen. Denk maar aan -deppanages -schema's tekenen voor keuring -parlefoon instalaties -enzovoort...
Klussen in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij verschillende parken van Brussel. En soms op verschillende begraafplaatsen. Daarom wil ik werken voor de werk boom snoeien. Dank u wel
Klussen in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Anderlecht
Nieuw
Hey. Ik ben Thomas, 28 en uit evergem. Ik werk als elektricien in de residentiele sector. Ik heb heel wat vrije tijd, en zou die graag gebruiken om een centje bij te verdienen. Stopcontacten bijplaatsen, schakelaar vervangen, plaatsen van verlichting, kleine renovaties, bijbouw, slijp en kapwerk, ... Ik voer deze werken graag voor je uit. Geef me maar een seintje!
Klussen in Dilbeek (1700) - Erik
Erik
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Erik, brandweerman van beroep, heb nog wat tijd vrij en heb werkervaring in loodgieterij, motor- brommer- en fietsherstellingen. Ik aanvaard klussen in die sectoren maar ook in diverse andere. Met vriendelijke groeten .
Klussen in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Vlezenbeek
Nieuw
Mijn naam is Raf, ik ben graficus van opleiding en beroep maar ik ben ook zeer handig als het op klussen aan komt. Dit wil zeggen dat ik voor jou grafische ontwerpen kan uitwerken van idee tot druk, dat ik de layout van documenten en presentaties professioneel kan doen ogen. Verder kan ik je ook helpen met IT problemen, klussen binnen en buiten's huis. Ik bezit een atelier en alle nodige machines.
Klussen in Bekkerzeel (1730) - Jm
Jm
Bekkerzeel
Nieuw
Bonjour voilla je suis pablo je travaille en toiture spécialité roofing resitrix epdm renothil travaille proper soigneux 20 ans d'expérience Je sait aussie peindre tondre le gazon ou lavé vos carreaux merci et a la prochaine
Klussen in Sint-agatha-berchem (1082) - Jan
Jan
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Hallo, Ik ben Jan woon momenteel in Sint agatha berchem te Brussel. Ben al 12 jaar aan het werk als elektricien, heb veel ervaring met het aanleggen,vernieuwen, aansluiten, fouten zoeken, enz.. voor elk elektrisch probleem heb ik wel een oplossing. Altijd volgens de regels van de kunst (AREI). Ben ook bereid om op dringende depannage te komen, stroomstoring? Panne? Bel mij.
Klussen in Vlezenbeek (1602) - Hans
Hans
Vlezenbeek
Nieuw
Rijbewijs B, doe het zelver, fietser, N, Fr, Duits, doe graag opzoekingswerk, heb veel klusmateriaal, interesse in oldtimers licht tuinwerk heb stihl kettinzaag geen metser kan kraan of lamp vervangen
Klussen in Asse (1730) - Jean-marc
Jean-marc
Asse
Nieuw
Bonjour je m'appelle Jean-Marc Voilla je peux vous aider pour tous travaux de toiture platte en pente Ou travaux de jardinage Et je peux vous aider dans d autre tâche comme la peinture plomberie ....
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een ruim aanbod van mensen die wensen te helpen in het domein waar zij best in zijn, die snel reageren met een voorstel en ook snel aan de job kunnen beginnen. ”
Ioan
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Dilbeek: geëvalueerd met 4.97 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Dilbeek, klussen in huis Dilbeek, klusjes gezocht Dilbeek, karweien Dilbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden