klusser Brugge

Ontdek talentvolle klussers in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Brugge

Klussen in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (159 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Mathieu. Sedert zomer 2018 zit ik hier op Listminut. Een kleine opsomming waarmee ik u mee van dienst kan zijn: Elektriciteitswerken, Verschillende soorten klussen ( Dingen ophangen en monteren, Laminaat leggen, ...) , Hulp en herstellen van computers / website , DJ .
Dany is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Brugge (8000) - Dany
Dany
Brugge
4.95/5 (61 reviews)
Ben gepensioneerd ben 64 jaar verplaats me met de auto heb heel wat vrije tijd en doe graag klusjes ben redelijk handig heb 27 jaar bij farys gewerkt heb heel wat mensen ook erbuiten geholpen de mensen waren altijd tevreden
Klussen in Brugge (8000) - Thibeau
Thibeau Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.86/5 (35 reviews)
ik ben een handige jongeman 28 jaar die graag iets om handen zou hebben in het weekend. Woodwork by the mechanic kunt u me terug vinden Voor men job ben ik technieker/lasser. ik volg ook een opleiding voor industriële elektriciteit in huis elektriciteit heb ik namelijk al onder de knie ik heb ook ervaring met verbouwingen
Klussen in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (9 reviews)
Sinds jong af aan gebeten door de klusmicrobe. Klussen kent voor mij geen geheimen. Van schilderen, laminaatvloer leggen, houtbewerking, ik ben van alle markten thuis. Op 15 jarige leeftijd begon ik mijn lasopleiding en daar ligt nog steeds mijn passie. Kenmerken die mij typeren zijn: goede inzicht, correct, snel werkend en uiterst nauwkeurig.
Klussen in Brugge (8000) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (8 reviews)
Ik ben Frederic. Na mijn uren bij Duotecno werk ik nog in bijberoep. Ik spits me vooral op verlichting, audio, video en domotica. Andere klusjes neem ik er ook graag bij. Denk maar aan loodgieterswerk, fietsherstel, podiumbouw, ...
Klussen in Brugge (8000) - Ewald
Ewald Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.83/5 (6 reviews)
Hallo, Ik werk al 12 jaar als schrijnwerker. Ik heb tijdens mijn loopbaan al ongeveer alles gedaan wat met hout te maken heeft. Dat gaat van interieur, parket, binnen- en buitenconstructies tot speciale projecten zoals een constructie op het lichtfestival in Gent. Als er iets hersteld of gemaakt worden in hout mag je mij zeker bellen! Alvast bedankt voor het vertrouwen!
Klussen in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben Hector, autotechnicus en zelfstandige in bijberoep die na de werkuren met volle moed staat te springen om uw gazon onder controle te houden. Al de benodigde professionele machines heb ik mee om de klus te klaren. Heeft u nog een laatste maaibeurt nodig voor de herfst begint of wil u periodiek een bladeren opkuis? Aarzel niet om snel een afspraak te maken.
Klussen in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
Hello everyone. I'm Andrew, handy man, experienced in painting, woodwork, electricity, hybraulics and more. My favorit work is wood refreshing and renovation including doors, windows and furniture or garden houses etc.
Klussen in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik ben Ivan en sinds kort gepensioneerd militair. Aangezien wij aan 56 met pensioen kunnen ben ik nog fit genoeg om wat karweien uit te voeren en is een extraatje wel meegenomen. Ik ben technisch geschoold en kan goed mijn plan trekken, enkel metsen en pleisteren is niet zo mijn ding.
Klussen in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo iedereen, ik ben 26 jaar oud. Ik heb graag mensen te helpen! mijn broer heeft een buurtwinkel en ik heb vroeger bij hem gewerkt. Ik heb met veel mensen vriend geworden. Nu werk ik in een groot bedrijf in de nacht en ik heb veel vrije tijd. daarnaast zou ik jullie ook helpen want ik leer veel van jullie! met vriendelijke groeten en tot binnenkort
Klussen in Brugge (8000) - Jordy
Jordy
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo , Ik ben Jordy 28 jaar. Ik werk fulltime als plaatser van dakisolatie. Zoek nog wat werk om wat bij te verdienen. Ik spreek vloeiend nederlands en basis Engels. Doe graag fysiek werk en niet bang om me handen vuil te maken.
Klussen in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Na 25 jaar actief geweest te zijn in de horeca, werd het tijd voor iets anders. Ik steek graag de handen uit de mouwen : dakgoten uitkuisen, laminaat en parket leggen, isolatie steken, kleine electriciteitswerken uitvoeren, hagen en heggen snoeien, meubels in mekaar steken, lekkende kranen en toiletten vervangen, enzovoort... Ik heb al redelijk wat ervaring en kijk uit naar nieuwe opdrachten!
Klussen in Brugge (8000) - Nathan
Nathan
Brugge
5/5 (1 reviews)
Goeie dag iedereen. Ik ben Nathan 23 jaar en zoek een bijverdienste. Klusjes zoals meubelen monteren, verhuizen, transport, taxi, etc. Ik ben zeer sociaal en zorgzaam voor de eigendommen van anderen.
Klussen in Brugge (8000) - Filip
Filip
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben gepensioneerd en wil nog iets bijverdienen als schilder. Ik vraag 20 euro als uurloon Ik doe afgewerkte prestataires. Als ik een werk start, doe ik voort : maar ik wil geen tijdsdruk Al's ik een opdracht aanvaard, wil ik het werk EERST Zien, dan pas beslis ik
Klussen in Brugge (8000) - Kevin
Kevin
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik werk al meer dan 20j als brandweerman in een dag/nacht ploegsysteem. Hierdoor heb ik tijdens de week tijd vrij om bij te klussen. Ik doe graag buitenwerk, denk daarbij vooral aan tuinonderhoud. Schilderwerk kan ook, want ik heb veel ervaring als professioneel schilder. Poetswerk is ook goed. Ik woon in Knokke-Heist en kan me met de fiets of de wagen verplaatsen, in de nabije omgeving.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Brugge: geëvalueerd met 4.97 door 302 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Brugge, klussen in huis Brugge, klusjes gezocht Brugge, karweien Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden