klusser Sint-niklaas

Ontdek talentvolle klussers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-niklaas

Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (128 reviews)
Hallo, ik ben Jan, 62 jaar en net gepensioneerd. Maar nog te jong om stil te zitten. Van beroep was ik oa. tuinier bij de stad Gent en in mijn vrije tijd een fanatiek gedreven doe-het- zelver aan eigen huis (metselwerk, schrijnwerk, afvoer, waterleiding, elektriciteit ) Het liefst doe ik tuin- en boswerk, snoeiwerk aanplanten en opruimen van bomen, monteren van tuinhuizen en dergelijke.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (65 reviews)
Wij zijn actief in de verhuissector en bieden complete verhuizen aan, aan de laagste prijzen! Je kan bij ons ook terecht voor kleine verhuizen, ophalen van een nieuw meubelstuk, containerpark service, montage en demontage van zowel meubilair als TV, en nog veel meer! Verhuislift ✅ Camionette ✅ Nous sommes actifs dans le secteur du déménagement! Transport de meuble ou electro menager, …
Klussen in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo, mijn naam is Jeroen en ik ben een tuinman in bijberoep. ik bezit over het nodige materiaal daarnaast heb ik ervaring in het snoeien / vellen / rooien van bomen. afsluitingen, aanleg van terrassen. ik help jullie graag verder
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (25 reviews)
Dag allemaal ,ik ben Wissam , ik ben 35jaar oud , arbeider uit sint niklaas en zou graag wat bijverdienen in mijn vrij tijd , zeer gemotiveerd en zorgvuldig , ik heb heel wat ervaring in verschilende richtingen , ik spreek nl en eng .
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (24 reviews)
Hallo, ik heb een diploma elektromechanica en ben ook gediplomeerd elektriciën. Mijn voorkeur voor jobs op RingTwice gaat uit naar het oplossen van allerhande problemen in huis, automatisatie en elektriciteit. Veel klanten op RingTwice prijzen me omdat ik met hen mee zoek naar de beste oplossing voor hun probleem. Ik werk zorgvuldig en ben stipt en betrouwbaar. Ik beschik over alle gereedschap.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Dirk, 46 jaar en ing bouwkunde van opleiding. Met mijn jarenlange ervaring als thuisklusser steek ik graag zelf de handen uit de mouwen. Ik kan mezelf het best omschrijven als een gedreven iemand die steeds de hoogste kwaliteit nastreeft. Ik wil mijn kunnen graag ten dienste stellen van andere mensen. Ik ben correct en eerlijk. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (18 reviews)
Hallo, ik ben Emmanuel. Ik ben een 22-jarige energievolle loodgieter die u komt redden in alle sanitaire noodsituaties! Ik ben een chirurg in mijn vakmanschap. Ik vind het leuk om mensen te komen helpen met kleine en grote sanitaire problemen.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.85/5 (13 reviews)
Ik ben een jonge ondernemende gast die graag een centje wil bijverdienen door mensen te helpen! Ik heb een eigen wagen. En kan ook een aanhangwagen trekken. Wel je klusjes maakt eigenlijk niet veel uit.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Goede dag, Ik ben een 61 jarige gewezen haarkapper. Ik heb veel vrije tijd en wil die nuttig te besteden. Ik kan voor u bepaalde diensten uit voeren en kijk er naar uit om die te verwezenlijken. Ik hoop tot binnenkort.
Klussen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
Door een aantal verbouwingen en nieuwbouw bij familie en vrienden heb ik ondertussen een degelijke ervaring verkregen wat betreft sanitair, elektriciteit en verwarming. Mocht U hulp wensen bij het uitvoeren van zelfbouw pakketten en dergelijke help ik U graag ! Door het vele klussen heb ik ook degelijk werkmateriaal. In de week kan ik me ook vrij omdat ik leraar (auto) techniek ben
Klussen in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Jean, 62 jaar en gepensioneerd. Ik heb veel ervaring In zowat alle klussen in en om het huis met als specialiteit elektriciteit. Voor een klus groot en klein maar ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik werk fulltime in een vast nachtploeg als zorgkundige. Ik doe algemene klusjes als hobby en in mijn vriendenkring klus ik bij. Bv laminaat plaatsen, kleine elektriciteit werkjes,een beetje loodgieterij, enz...
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben lorenzo en ben 26jaar en woon in sint niklaas. Ik heb ervaring in tuinaanleg en in de bouw Ik heb 3tal jaar gewerkt als werfleider in de tuinaanleg Ik werk momenteel al 3 jaar in een bouwbedrijf
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Giorgi
Giorgi
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Je suis un jeune homme de 32 ans, dynamique, fort, serviable et souriant. Je décide de mon horaire et donc suis extrêmement flexible pour vous aider pour livrer, déménager, bricoler ou encore promener votre chien. J'ai déjà effectué beaucoup de petits travaux pour des clients qui ont toujours étés satisfaits. Je parle Russe, Francais, Anglais et je me débrouille en Néerlandais.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Benny Lesandre en ik ben nog werkzaam maar ik heb ook nog tijd over om bij te verdienen als klusjesman. Ik heb in het verleden als klusjesman gewerkt en bij mij thuis heel wat gerenoveerd zodanig dat ik met deze ervaring mensen kan helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.78 door 387 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-niklaas, klussen in huis Sint-niklaas, klusjes gezocht Sint-niklaas, karweien Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden