klusser Sint-niklaas

Ontdek talentvolle klussers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-niklaas

Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (114 reviews)
Hallo, ik ben Jan, 62 jaar en net gepensioneerd. Maar nog te jong om stil te zitten. Van beroep was ik oa. tuinier bij de stad Gent en in mijn vrije tijd een fanatiek gedreven doe-het- zelver aan eigen huis (metselwerk, schrijnwerk, afvoer, waterleiding, elektriciteit ) Het liefst doe ik tuin- en boswerk, snoeiwerk aanplanten en opruimen van bomen, monteren van tuinhuizen en dergelijke.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (64 reviews)
Wij zijn actief in de verhuissector en bieden complete verhuizen aan, aan de laagste prijzen! Je kan bij ons ook terecht voor kleine verhuizen, ophalen van een nieuw meubelstuk, containerpark service, montage en demontage van zowel meubilair als TV, en nog veel meer! Verhuislift ✅ Camionette ✅ Nous sommes actifs dans le secteur du déménagement! Transport de meuble ou electro menager, …
Klussen in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben 29 jaar . en werk als technieker . ik ben dus niet bang om mijn handen vuil te maken . graag werk ik ook in de tuin (bv onderhoud maar ook tuinaanleg) .anderzijds ben ik ook handig in huis voor allerlei klussen (bv kleine elektriciteit werken. schilderen. gyproc . laminaat ...) ik ben beschikbaar na mijn werk uren en ook op zaterdag . hopelijk tot snel
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (25 reviews)
Dag allemaal ,ik ben Wissam , ik ben 35jaar oud , arbeider uit sint niklaas en zou graag wat bijverdienen in mijn vrij tijd , zeer gemotiveerd en zorgvuldig , ik heb heel wat ervaring in verschilende richtingen , ik spreek nl en eng .
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (22 reviews)
Hallo, ik heb een diploma elektromechanica en ben ook gediplomeerd elektriciën. Mijn voorkeur voor jobs op RingTwice gaat uit naar het oplossen van allerhande problemen in huis, automatisatie en elektriciteit. Veel klanten op RingTwice prijzen me omdat ik met hen mee zoek naar de beste oplossing voor hun probleem. Ik werk zorgvuldig en ben stipt en betrouwbaar. Ik beschik over alle gereedschap.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Dirk, 46 jaar en ing bouwkunde van opleiding. Met mijn jarenlange ervaring als thuisklusser steek ik graag zelf de handen uit de mouwen. Ik kan mezelf het best omschrijven als een gedreven iemand die steeds de hoogste kwaliteit nastreeft. Ik wil mijn kunnen graag ten dienste stellen van andere mensen. Ik ben correct en eerlijk. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (17 reviews)
Hallo, ik ben Emmanuel. Ik ben een 22-jarige energievolle loodgieter die u komt redden in alle sanitaire noodsituaties! Ik ben een chirurg in mijn vakmanschap. Ik vind het leuk om mensen te komen helpen met kleine en grote sanitaire problemen.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel-jan
Karel-jan
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge ondernemende gast die graag een centje wil bijverdienen door mensen te helpen! Ik heb een eigen wagen. En kan ook een aanhangwagen trekken. Wel je klusjes maakt eigenlijk niet veel uit.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Goede dag, Ik ben een 61 jarige gewezen haarkapper. Ik heb veel vrije tijd en wil die nuttig te besteden. Ik kan voor u bepaalde diensten uit voeren en kijk er naar uit om die te verwezenlijken. Ik hoop tot binnenkort.
Klussen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
Door een aantal verbouwingen en nieuwbouw bij familie en vrienden heb ik ondertussen een degelijke ervaring verkregen wat betreft sanitair, elektriciteit en verwarming. Mocht U hulp wensen bij het uitvoeren van zelfbouw pakketten en dergelijke help ik U graag ! Door het vele klussen heb ik ook degelijk werkmateriaal. In de week kan ik me ook vrij omdat ik leraar (auto) techniek ben
Klussen in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Jean, 62 jaar en gepensioneerd. Ik heb veel ervaring In zowat alle klussen in en om het huis met als specialiteit elektriciteit. Voor een klus groot en klein maar ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jean-pierre
Jean-pierre
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
metsen betegelen vloeren schilderen behangen schrijnwerk laminaat leggen een beetje elektriek leggen waterleiding bijleggen aflopen leggen ik ben van alles op de hoogte . doe verbouwingen en afwerking . ik doe ook veel tuinwerken onder andere snoeien opkuisen en nog wat dat met tuinen te maken heeft .
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik werk fulltime in een vast nachtploeg als zorgkundige. Ik doe algemene klusjes als hobby en in mijn vriendenkring klus ik bij. Bv laminaat plaatsen, kleine elektriciteit werkjes,een beetje loodgieterij, enz...
Redouane is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
4.57/5 (7 reviews)
Hallo, ik heb deze maand uitzonderlijk veel vrije tijd en wil u graag helpen met klusjes in uw tuin . Ik heb ervaring met hagen snoeien, onkruid uittrekken enz... Met schilderen en behangen kan ik u ook uit de nood helpen. Indien u iemand zoekt op regelmatige basis kan ik , indien u tevreden bent, het werk ook de volgende maanden verder zetten.met vriendelijke groeten
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben lorenzo en ben 26jaar en woon in sint niklaas. Ik heb ervaring in tuinaanleg en in de bouw Ik heb 3tal jaar gewerkt als werfleider in de tuinaanleg Ik werk momenteel al 3 jaar in een bouwbedrijf
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Goede app, gebruiksvriendelijk en handig om je klus te beschrijven en dat je zelf contact hebt met de klusser. ”
Petrus
“ Ring Twice is een belangrijke dienst die op een voordelige manier klanten en vakmensen samenbrengt. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.75 door 373 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-niklaas, klussen in huis Sint-niklaas, klusjes gezocht Sint-niklaas, karweien Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden