klusser Sint-niklaas

Ontdek talentvolle klussers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-niklaas

Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (104 reviews)
Hallo, ik ben Jan, 62 jaar en net gepensioneerd. Maar nog te jong om stil te zitten. Van beroep was ik oa. tuinier bij de stad Gent en in mijn vrije tijd een fanatiek gedreven doe-het- zelver aan eigen huis (metselwerk, schrijnwerk, afvoer, waterleiding, elektriciteit ) Het liefst doe ik tuin- en boswerk, snoeiwerk aanplanten en opruimen van bomen, monteren van tuinhuizen en dergelijke.
Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.66/5 (85 reviews)
Hoi mensen , Ik ben Davy en zoek langs deze weg wat bij te verdienen ,ik heb een a 2 diploma hout -bouw met als afwerking vloeren -opritten . Ook kan ik in de tuin werken heb ik een cursus auto technieken gevolgd en hou ik van propere ruimtes . Wie me nodig heeft :ik ben er voor al uw klussen !
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.88/5 (52 reviews)
Wij zijn actief in de verhuissector en bieden complete verhuizen aan, aan de laagste prijzen! Je kan bij ons ook terecht voor kleine verhuizen, ophalen van een nieuw meubelstuk, containerpark service, montage en demontage van zowel meubilair als TV, en nog veel meer! Verhuislift ✅ Camionette ✅ Nous sommes actifs dans le secteur du déménagement! Transport de meuble ou electro menager, …
Klussen in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben 29 jaar . en werk als technieker . ik ben dus niet bang om mijn handen vuil te maken . graag werk ik ook in de tuin (bv onderhoud maar ook tuinaanleg) .anderzijds ben ik ook handig in huis voor allerlei klussen (bv kleine elektriciteit werken. schilderen. gyproc . laminaat ...) ik ben beschikbaar na mijn werk uren en ook op zaterdag . hopelijk tot snel
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (24 reviews)
Dag allemaal ,ik ben Wissam , ik ben 35jaar oud , arbeider uit sint niklaas en zou graag wat bijverdienen in mijn vrij tijd , zeer gemotiveerd en zorgvuldig , ik heb heel wat ervaring in verschilende richtingen , ik spreek nl en eng .
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Dirk, 46 jaar en ing bouwkunde van opleiding. Met mijn jarenlange ervaring als thuisklusser steek ik graag zelf de handen uit de mouwen. Ik kan mezelf het best omschrijven als een gedreven iemand die steeds de hoogste kwaliteit nastreeft. Ik wil mijn kunnen graag ten dienste stellen van andere mensen. Ik ben correct en eerlijk. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
4.93/5 (15 reviews)
Hallo, ik werk in ploegen en heb dus regelmatig overdag vrije tijd. Ik heb een diploma elektromechanica en ben ook gediplomeerd elektriciën. Mijn voorkeur voor jobs op RingTwice gaat uit naar het oplossen van elektrische problemen in huishoudelijke installaties, automatisatie en kleine mechanische/technische klussen. Ik ben zorgvuldig in mijn werk, stipt en betrouwbaar.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge ondernemende gast die graag een centje wil bijverdienen door mensen te helpen! Ik heb een eigen wagen. En kan ook een aanhangwagen trekken. Wel je klusjes maakt eigenlijk niet veel uit.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Goede dag, Ik ben een 61 jarige gewezen haarkapper. Ik heb veel vrije tijd en wil die nuttig te besteden. Ik kan voor u bepaalde diensten uit voeren en kijk er naar uit om die te verwezenlijken. Ik hoop tot binnenkort.
Klussen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
Door een aantal verbouwingen en nieuwbouw bij familie en vrienden heb ik ondertussen een degelijke ervaring verkregen wat betreft sanitair, elektriciteit en verwarming. Mocht U hulp wensen bij het uitvoeren van zelfbouw pakketten en dergelijke help ik U graag ! Door het vele klussen heb ik ook degelijk werkmateriaal. In de week kan ik me ook vrij omdat ik leraar (auto) techniek ben
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuwkerken-waas
4.89/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Emmanuel. Ik ben een 22-jarige energievolle loodgieter die u komt redden in alle sanitaire noodsituaties! Ik ben een chirurg in mijn vakmanschap. Ik vind het leuk om mensen te komen helpen met kleine en grote sanitaire problemen.
Klussen in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Jean, 62 jaar en gepensioneerd. Ik heb veel ervaring In zowat alle klussen in en om het huis met als specialiteit elektriciteit. Voor een klus groot en klein maar ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jean-pierre
Jean-pierre
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
metsen betegelen vloeren schilderen behangen schrijnwerk laminaat leggen een beetje elektriek leggen waterleiding bijleggen aflopen leggen ik ben van alles op de hoogte . doe verbouwingen en afwerking . ik doe ook veel tuinwerken onder andere snoeien opkuisen en nog wat dat met tuinen te maken heeft .
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik werk fulltime in een vast nachtploeg als zorgkundige. Ik doe algemene klusjes als hobby en in mijn vriendenkring klus ik bij. Bv laminaat plaatsen, kleine elektriciteit werkjes,een beetje loodgieterij, enz...
Redouane is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
4.57/5 (7 reviews)
Hallo, ik heb deze maand uitzonderlijk veel vrije tijd en wil u graag helpen met klusjes in uw tuin . Ik heb ervaring met hagen snoeien, onkruid uittrekken enz... Met schilderen en behangen kan ik u ook uit de nood helpen. Indien u iemand zoekt op regelmatige basis kan ik , indien u tevreden bent, het werk ook de volgende maanden verder zetten.met vriendelijke groeten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.9 door 420 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-niklaas, klussen in huis Sint-niklaas, klusjes gezocht Sint-niklaas, karweien Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Sint-niklaas

Plakwerk na opstijgend vocht 1m vanaf de vloer - Tegelen badkamer 4m2 - Zeen. - Plaatsen Velux rolgordijn en gordijnrail - Robotmaaier (2) - Robotmaaier - Wc vervangen - Lek aan bad - kleerkasten ikea in elkaar steken - Schrijnwerker in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - plinten aanzetten, gaten opvullen in muur, wc - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - zolder afwerking met gyproc - Een videoparlofoon opnieuw monteren - sanitair - aanleg regenwaterkraan garage/tuin - allerlei kleine klusjes - Een dakgoot uit een binnen muur halen - opmetsen tuinhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden