klusser Kortrijk

Ontdek talentvolle klussers in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Kortrijk

Klussen in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.83/5 (35 reviews)
Dag allemaal, ik ben Saban 40 jaar oud, uit Kortrijk. Ik heb ervaring in de bouw sector: plaatsing van tegels, laminaat, schilderij, schapee, isolatie, deurmontage, wanden met gipsplaten, montage van slaapkamers, keuken, en andere klusjes. Aarzel niet om mij te contacteren.
Klussen in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal ik ben simon ik ben er 34 in me vrij je tijd zou ik graag wat bijverdienen Wan we hebben juist een camionette gekocht en zouden graag ombouwen tot een camper Ben niet schrik om me handen ui de mouwen hallen
Klussen in Kortrijk (8500) - Dominique
Dominique
Kortrijk
4.6/5 (5 reviews)
Beste,ik ben gepensioneerde militair thuis zitten is niks voor mij .Ik kan klussen schilderen behangen enkel van gas blijf ik af.ben iedere dag beschikbaar,Graag zou ik mij nuttig kunnen maken en een extraatje is meer dan welkom
Klussen in Kortrijk (8500) - Brecht
Brecht
Kortrijk
5/5 (4 reviews)
Beste, Na jaren residentiële elektriciteitswerken te hebben uitgevoerd, ben ik 3jaar terug het industriële segment ingestapt , en ondertussen reeds 3jaar werkzaam als onderhoudstechnicus in de voedingsindustrie. Ik ben mede door me werk goed uitgerust om te klussen. EnEb
Klussen in Kortrijk (8500) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Beste klant, Dva is een jong maar zeer doorgroeiende bedrijf. We werken samen met heel veel bedrijven in hoofd en onderaanneming. Daardoor hebben we de mogelijkheid om u zo snel mogelijk verlossen van uw zorgen! Tot binnenkort Team DVA
Klussen in Kortrijk (8500) - Arek
Arek
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben Arek, een 42-jarige elektricien met ervaring, zowel industrieel als residentieel. Binnen een maand zal ik beginnen met zelfstandige activiteiten in het bijberoep. Ondertussen zou ik graag mijn netwerk uitbreiden met potentiele klanten of bedrijven om samem mee te werken. Aarzel dus niet om mij te contacteren voor renovatieprojecten of nieuwbouw realisaties.
Klussen in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi ik ben enes, Jonge man met werk ambitie die al u meubel klusjes in elkaar kan zetten van kasten Herstellen van gebroken meubels u sloopwerk of u electra werk kan oplossen voor u. Of heeft u iemand nodig om spullen te sjouwen. Dan sta ik voor u klaar
Klussen in Kortrijk (8500) - Joren
Joren
Kortrijk
Nieuw
Ik ben Joren, een handige Harry uit Kortrijk die graag met je meedenkt over de beste oplossing voor jouw klus of IT-uitdaging. Beiden zijn een uit de hand gelopen hobby waarmee ik in de loop van de jaren heel wat vrienden en familie gelukkig heb gemaakt. Mijn werkkot staat dan ook vol materiaal voor heel uiteenlopende diensten en ik ben dan ook multi inzetbaar. Contacteer me gerust!
Klussen in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Mijn naam is Kevin, 32 jaar. Ik was vroeger aannemer van kleine bouwwerken. Voor schilderwerken, elektriciteit, sanitair, vloerbekleding, onderhoud, ... kan je allemaal bij mij terecht. Ik spreek nl-fr-en!
Klussen in Kortrijk (8500) - Esmir
Esmir
Kortrijk
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Esmir, kom uit Kortrijk. Op zaterdag, zondag heb ik er tijd om toch een klein beetje te verdienen. Meest doe ik het om mensen te vervoeren met mijn eigen wagen, ik rijd heel graag! Hebt u iemand nodig om bijvoorbeeld naar de luchthaven gebracht te worden, voor mij speelt de tijd geen rol, doe ik het heel graag. U mag mij zeker contacteren.
Klussen in Kortrijk (8500) - Bektesh
Bektesh
Kortrijk
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Bektesh, een jonge arbeider uit Kortrijk. Ik ben 28 jaar oud en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik werk al 4 jaar als algemeen onderhoud technieker en ik heb heel wat ervaring opgebouwd. Ik ben 3talig: En-Nl-De.
Klussen in Kortrijk (8500) - Naji
Naji
Kortrijk
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Naji,28 jaar ik woon in Kortrijk. Ik ben afgestudeerd als schilder en heb reeds 12 jaar ervaring als schilder. Ik zoek wat extra werk als schilder maar ik heb ook ervaring kleine verbouwingen, ik hielp bij de renovatie van een huis van een vriend. Ik kan helpen bij een verhuis, schoonmaak. ALLERLEI werkjes kan ik dus! Ik praat Frans maar ken iemand die Nederlands kent.
Klussen in Kortrijk (8500) - Mark
Mark
Kortrijk
Nieuw
Hey, ik ben Mark, 35 en papa van 2 kindjes. Ik ben elektricien van beroep. Maar ik kan veel meer dan dat. Ik kan vooral ‘s avonds werken of in het weekend. Als je vragen hebt mag je dit gerust vragen.
Klussen in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
Nieuw
Hallo, Ik ben Bram, 30jaar. Heb mijn diploma schrijnwerk gehaald en heb ondertussen 11jaar ervaring. Ik heb mijn ervaring gekregen in potteau Labo te heule waar ik 6 jaar heb gewerkt ,momenteel werk ik in Bossuyt Shop interiors. Ik ben vooral op zoek achter gyproc werken maar aarzel niet om mij voor andere werken ook te contacteren . Mvg Bram
Klussen in Kortrijk (8500) - Ludo
Ludo
Kortrijk
Nieuw
Ben steeds zelfstandig in totaalrenovaties geweest tot 2 jaar geleden werkongeval stopgezet nu op zoek naar allerlei karweien zowel schilderwerkjes tegelen tuin enzoverder . Lever proper en vakkundig af door de jaren ervaring . Plus afspraak is afspraak naar werk en tijdstip toe .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Kortrijk: geëvalueerd met 4.76 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Kortrijk, klussen in huis Kortrijk, klusjes gezocht Kortrijk, karweien Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden