elektricien

Ontdek talentvolle elektriciens bij jou in de buurt

Meer dan 2.084 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie elektriciens

Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (299 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Elektricien in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.89/5 (244 reviews)
Ik heb recent gepensioneerd en ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter,ook heb ik redelijk veel kennis van elektriciteit.Ik wil U graag helpen met kleine herstellingen aan uw cv,sanitair en elektriciteit zoals bijvoorbeeld nieuwe kranen plaatsen of herstellen defecte cv installatie of verlichting ophangen.
Elektricien in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (229 reviews)
Ik doe al jaren verschillende jobs in verschillende types gebouwen, kleine jobs en ook volledige renovaties, onder deze jobs valt vaak elektriciteit werken. Ik kan u de kwaliteit leveren die u wenst (afhankelijk van uw budget).
Elektricien in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
Electriciteit heeft geen geheimen voor mij ik werk steeds alsof het voor mezelf is ik kan overweg met de moderne technieken vijftig jaar ervaring in het vak
Elektricien in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.85/5 (185 reviews)
Hallo, ik ben Koen. Ik ben elektricien van opleiding en heb ervaring met elektriciteitswerken en het plaatsen en repareren van elektrische installaties. Ook heb ik ervaring met het in orde zetten (bij verkoop oudere woning) van de installatie voor de keuring. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Elektricien in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.98/5 (175 reviews)
Klusjesman met ervaring. Elektronicus van opleiding. Reeds diverse huishoudelijke installaties gerealiseerd.... Aanpassingen aan bestaande installaties geen probleem. Kleine klusjes geen probleem.
Elektricien in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (159 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met uitbreiding / vervangen van uw elektriciteit in uw woning. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor keuring. Lampen hang ik ook met plezier.
Elektricien in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Aanleggen van een leiding met het maken van gaten in muren, vervangen schakelaars, dimmers of stopcontacten. Ik ben LED specialist door professionele werkervaring. Kan advies geven en monteren. Armaturen repareren is mijn specialiteit.
Elektricien in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.9/5 (145 reviews)
Ikzelf heb reeds enkele huizen verbouwd en elektriciteit en loodgieterij totaal vernieuwd. Heel grote werken zijn niet meer aan mij besteed maar wel herstellingen of vervangingen sanitair. Herstellingen elektriciteit alsook vaatwassers of wasmachines. Kleine schilderwerken of herstellingen ook geen probleem.
Elektricien in Herentals (2200) - Yannick
Yannick
Herentals
4.95/5 (143 reviews)
Ik heb 11jaar ervaring met kleine elektriciteitswerken. En ben gespecialiseerd in databekabeling, netwerkbekabeling, toegangscontrole en camerabewaking.
Elektricien in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (141 reviews)
Een defecte schakelaar of stopcontact vervangen of simpelweg een lamp hangen of vervangen ? Ook voor deze kleine(re) elektriciteitswerken kan je beroep doen mij.
Elektricien in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
Hamme
4.94/5 (118 reviews)
Ik heb ruime ervaring in elektriciteit en heb daar ook de nodige opleiding van gekregen. Ik hou me aan de Belgische wetgeving en ben eveneens in het bezit van een ba4
Elektricien in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.79/5 (115 reviews)
Ik ben zelfstandig elecctricein , ik doe dit al 30 jaar . Ik kan ook elektriciteit schema s maken en keuringen laten uitvoeren . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Ik lever goed en proper werk af . kleine herstellingen van electro toestellen .
Elektricien in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Afgestudeerd als elektricien , residentieel elektro technisch installateur. Eigen woning zelf elektriciteit gelegd en aanspreekpunt voor familie... Verhelpen van " inbreuken " op het keuringsverslag voor verkoop of verhuur: Vb Eendraads- en situatieschets, Aarding stopcontacten of aarding te laag, aanpassen schakelkast Zowel nieuwe als renovatie werken groot en klein zijn welkom. GEEN domotica
Elektricien in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.98/5 (111 reviews)
Alle kleine werken zoals een stopcontact, schakelaar een en zekering vervangen. Een spots hangen en nog tal van al die kleine elektronische karweitjes. Altijd met een glimlach 😃😃
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice elektricien: geëvalueerd met 4.87 door 10.775 klanten

Populaire dienstaanvragen

elektricien gezocht, elektriciteitswerken, elektrieker, elektriciteit aanleggen, prijsofferte elektriciteitskeuring,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost een elektricien per uur?


De kosten van een elektricien variëren sterk, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de ervaring van de elektricien en de aard van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Hier zijn enkele zaken om in gedachten te houden als het gaat om de kosten van een elektricien:

De kosten van een elektricien kunnen variëren afhankelijk van locatie en ervaring, maar gemiddeld kan men rekenen op een tarief tussen €25 - €45 per uur. Het is belangrijk om een betrouwbare elektricien te vinden met de juiste kwalificaties en ervaring voor de klus, en om te informeren naar hun uurtarief en eventuele bijkomende kosten. Het kan ook de moeite waard zijn om te zoeken naar elektriciens die een vast tarief aanbieden voor specifieke klussen, in plaats van een uurtarief.

Welke elektriciteitswerken zou je moeten uitbesteden?


Als het gaat om elektriciteitswerken in huis, zijn er bepaalde taken die beter kunnen worden uitbesteed aan een professionele elektricien. Hier zijn enkele voorbeelden van elektriciteitswerken die je het best kunt uitbesteden:

Het is altijd beter om voorzichtig te zijn als het gaat om elektriciteit in huis. Als je twijfelt over de veiligheid van een bepaalde klus, is het beter om een professionele elektricien in te huren om het werk uit te voeren.

Hoe kies ik een betrouwbare elektricien?


Het kiezen van een betrouwbare elektricien kan lastig zijn, vooral als je weinig ervaring hebt met het inhuren van professionals. Hier zijn enkele tips om je te helpen:

Het is belangrijk om de tijd te nemen om een betrouwbare elektricien te kiezen. Door deze tips te volgen, kun je een elektricien vinden die het werk goed zal uitvoeren en je gemoedsrust geeft.


Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden