elektricien

Ontdek talentvolle elektriciens bij jou in de buurt

Meer dan 1.821 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie elektriciens

Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (251 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Elektricien in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
Electriciteit heeft geen geheimen voor mij ik werk steeds alsof het voor mezelf is ik kan overweg met de moderne technieken vijftig jaar ervaring in het vak
Elektricien in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ik doe al jaren verschillende jobs in verschillende types gebouwen, kleine jobs en ook volledige renovaties, onder deze jobs valt vaak elektriciteit werken. Ik kan u de kwaliteit leveren die u wenst (afhankelijk van uw budget).
Elektricien in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.87/5 (159 reviews)
Ik heb recent gepensioneerd en ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter,ook heb ik redelijk veel kennis van elektriciteit.Ik wil U graag helpen met kleine herstellingen aan uw cv,sanitair en elektriciteit zoals bijvoorbeeld nieuwe kranen plaatsen of herstellen defecte cv installatie of verlichting ophangen.
Elektricien in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Aanleggen van een leiding met het maken van gaten in muren, vervangen schakelaars, dimmers of stopcontacten. Ik ben LED specialist door professionele werkervaring. Kan advies geven en monteren. Armaturen repareren is mijn specialiteit.
Elektricien in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (148 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met uitbreiding / vervangen van uw elektriciteit in uw woning. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor keuring. Lampen hang ik ook met plezier.
Elektricien in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.9/5 (145 reviews)
Ikzelf heb reeds enkele huizen verbouwd en elektriciteit en loodgieterij totaal vernieuwd. Heel grote werken zijn niet meer aan mij besteed maar wel herstellingen of vervangingen sanitair. Herstellingen elektriciteit alsook vaatwassers of wasmachines. Kleine schilderwerken of herstellingen ook geen probleem.
Elektricien in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.81/5 (144 reviews)
Hallo, ik ben Koen. Ik ben elektricien van opleiding en heb ervaring met elektriciteitswerken en het plaatsen en repareren van elektrische installaties. Ook heb ik ervaring met het in orde zetten (bij verkoop oudere woning) van de installatie voor de keuring. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Elektricien in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (139 reviews)
Een defecte schakelaar of stopcontact vervangen of simpelweg een lamp hangen of vervangen ? Ook voor deze kleine(re) elektriciteitswerken kan je beroep doen mij.
Elektricien in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (119 reviews)
Klusjesman met ervaring. Elektronicus van opleiding. Reeds diverse huishoudelijke installaties gerealiseerd.... Aanpassingen aan bestaande installaties geen probleem. Kleine klusjes geen probleem.
Elektricien in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
Hamme
4.94/5 (108 reviews)
Ik heb ruime ervaring in elektriciteit en heb daar ook de nodige opleiding van gekregen. Ik hou me aan de Belgische wetgeving en ben eveneens in het bezit van een ba4
Elektricien in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Afgestudeerd als elektricien , residentieel elektro technisch installateur. Eigen woning zelf elektriciteit gelegd en aanspreekpunt voor familie... Verhelpen van " inbreuken " op het keuringsverslag voor verkoop of verhuur: Vb Eendraads- en situatieschets, Aarding stopcontacten of aarding te laag, aanpassen schakelkast Zowel nieuwe als renovatie werken groot en klein zijn welkom. GEEN domotica
Elektricien in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde elektricien met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Elektrotechnisch installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Elektricien in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (100 reviews)
Ik ben zelfstandig elecctricein , ik doe dit al 30 jaar . Ik kan ook elektriciteit schema s maken en keuringen laten uitvoeren . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Ik lever goed en proper werk af . kleine herstellingen van electro toestellen .
Elektricien in Herentals (2200) - Yannick
Yannick
Herentals
4.96/5 (95 reviews)
Ik heb 11jaar ervaring met kleine elektriciteitswerken. En ben gespecialiseerd in databekabeling, netwerkbekabeling, toegangscontrole en camerabewaking.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice elektricien: geëvalueerd met 4.88 door 9.183 klanten

Populaire dienstaanvragen

elektricien gezocht, elektriciteitswerken, elektrieker, elektriciteit aanleggen, prijsofferte elektriciteitskeuring,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen elektricien

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden