klusser Aarschot

Ontdek talentvolle klussers in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Aarschot

Pedro is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Aarschot (3200) - Pedro
Pedro
Aarschot
4.93/5 (56 reviews)
Ik kan veel mensen helpen met elektrische werk .en meestal mijn bedoeling is om t probleem op te lossen voor en lage prijs. Ben altijd beschikbaar int week end en kan me verplaatsen in mijn eigen auto
Eddy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Aarschot (3200) - Eddy
Eddy
Aarschot
4.33/5 (30 reviews)
Ik ben Eddy, recent gepensioneerd en handig in veel domeinen. Electriciteit, sanitair, electro, computers enz... ik heb jaren ervaring en ben in bezit van veel gereedschap.
Klussen in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Dillen 20 jaar en student en kan dus wel een extra centje gebruiken. Ik heb veel ervaring met het herstellen van computers. Kan ook klussen in de tuin, in huis,... . Ik heb ook veel vrienden die graag een centje willen bijverdienen voor als er grotere klusjes moeten vervuld worden.
Klussen in Aarschot (3200) - Kevin
Kevin
Aarschot
5/5 (16 reviews)
Hallo, mijn naam is Kevin en 33jaar oud. Ik werk als treinbestuurder in gevarieerde uren en heb dan regelmatig tijd over om ergens bij te klussen. Dit platform zorgt er dan voor om snel een werkje te vinden waarin ik mensen verder kan helpen. Heel punctueel en werkwillig, leert snel en werkt naar een zo goed mogelijk resultaat.
Klussen in Aarschot (3200) - Joeri
Joeri
Aarschot
5/5 (8 reviews)
Ben een allrounder en heb ook een zelfstandige statuut in bijberoep. Het liefste werk ik buiten of probeer ik dingen te repareren. Voornaamste werken zijn kleine klusjes, electriciteitswerken of tuinonderhoud. Ik beschik over vervoer om mij te verplaatsen.
Klussen in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Hoi, ik ben Wim 67 jaar. De verleden jaren heb ik met zeer veel plezier gewerkt. In de bouw, onderwijs en als adjunct hoofdmagazijnier. Het kwam dan ook hard aan wanneer ik werd collectief ontslagen op mijn 50 tigste. Het was terug een zoeken om werk te vinden. De ene interim contracten volgden elkaar op. Eerlijk duurt het langst, loyaal, volhouden is een mijn eigenschappen.
Klussen in Aarschot (3200) - Georges
Georges
Aarschot
5/5 (4 reviews)
Ik ben Georges, een gepensioneerd ambtenaar uit Aarschot. Ik ben 64j en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd! Ik ben zeer gemotiveerd en werk alles wat ik doe goed af. Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens het renoveren van mijn huis en vroeger op mijn werk. Ik spreek nederlands, engels en een beetje frans.
Klussen in Aarschot (3200) - Davy
Davy
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, ik ben Davy, 38 jaar en een duizendpoot in allerhande werkjes die zorgvuldig gedaan worden. Ik schreef me hier in omdat ik graag een centje wil bijverdienen omdat ik ze net zoals velen heel goed kan gebruiken.
Klussen in Aarschot (3200) - Steffen
Steffen
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Goeiedag allemaal, ik ben Steffen. Ik ben 25 jaar en mijn beroep is werftoezichter. Ik ben een vriendelijke en spontane gast en hou mij steeds aan gemaakte afspraken. Ik ben zeer gemotiveerd om een centje bij te verdienen. Voor zowel klusjes binnen of buiten kan jij op mij rekenen.
Klussen in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nico en vele jaren onderhouds- en installatietechnicus geweest. Ik hou ervan om problemen op te lossen zoals bv met sanitair, schrijnwerkerij, enz. In mijn vrije tijd ben ik zeer veel met fotografie bezig (oa ook ervaring met bv trouwreportages, fotoshoots, enz). Ook veel ervaring met computers. Dus als je iemand nodig hebt voor kleine klusjes in huis : contacteer me!
Klussen in Aarschot (3200) - Philipp
Philipp
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik ben Philipp, ik ben 25 jaar en ik ben een zelfstandige bouwvakker, gespecialiseerd in gyproc en elektriciteit. Naast deze heb ik ook verstand van dakwerken. Voor jou verbouwingen moet je bij mij zijn!
Klussen in Aarschot (3200) - Michiel
Michiel
Aarschot
Nieuw
Hallo, ik ben Michiel en 24 jaar jong. Ik werk momenteel als klusjes man, dus kan vanalles. Heb ook grotendeels mijn eige huis verbouwd dus weet ook van aanpakken. Ik heb 7 jaar tuinbouw gestudeerd dus buitenwerken is me ook zeker niet vreemd. Ben een plantrekker en vind overal een oplossing voor.
Klussen in Aarschot (3200) - Simon
Simon
Aarschot
Nieuw
Als tuinarbeider heb ik veel ervaring opgedaan in de schrijnwerkerij. Net zoals bij het verbouwen en renoveren van mijn eigen woning. Ook schilderwerken schrikken me niet af. Ik sta dus open voor verschillende klusjes.
Klussen in Aarschot (3200) - Ruben
Ruben
Aarschot
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben Ruben, 28 jaar uit Gelrode. Ik werk als verwarmingsinstallateur en onderhouds technieker. U kan bij mij terecht voor kleine klussen, sanitair en verwarmings klussen, tuinklussen,...
Klussen in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas
Aarschot
Nieuw
Beste, ik ben een ingenieur van opleiding en werk graag met mijn handen in mijn vrije tijd. Ik heb veel kluservaring binnens- en buitenshuis. Zowel technisch complexe taken als eenvoudige taken spreken mij aan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Aarschot: geëvalueerd met 4.84 door 142 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Aarschot, klussen in huis Aarschot, klusjes gezocht Aarschot, karweien Aarschot,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden