klusser Antwerpen

Ontdek talentvolle klussers in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Antwerpen

Klussen in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (332 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 55 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (297 reviews)
Hallo ik ben Roland een actieve gepensioneerde technieker, heb ervaring in elektriciteit, sanitair, (vervangen van kranen, syfons enz ) ook ervaring in internetbekabeling zowel coax als Lan-bekabeling en aansluitingen, kleine schilderwerken en allerhande klussen, steeds goed afgewerkt tot genoegen van mijn klanten.
Klussen in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (43 reviews)
Hallo beste ListMinut gebruikers. Ik ben Stefan, 52 jaar, wonende in A'pen maar afkomstig uit Gent met heel wat technische bagage. Ik ben steeds werkzaam geweest in prototype machinebouw en automatiseringen. Ik kan mezelf het best omschrijven als iemand met een grote werkkracht die probleemoplossend kan denken en nauwkeurig werkt.
Klussen in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Gepensioneerde ex -professionele klusjesman met laminaat en parketplaatsing als specialiteit kan u ook helpen met restauraties allerhande en schilderwerken, Ikea kasten en keukens in elkaar steken en plaatsen enz.
Klussen in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.78/5 (37 reviews)
Ik ben een professioneel gediplomeerde eerlijke Schilder die houdt van mooi maken en opknappen, heb een opleiding afgerond in 1995 op de Schilderschool MTS te Boxtel en ben ook een handige klusser, ik heb meer dan 20 jaar ervaring met particuliere klanten, en waar ik aan begin maak ik ook af, ik heb ook genoeg ervaring in bezetten, behangen,schrijnwerk,tegelen,glaszetten en gevelrenovatie
Klussen in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Hallo, ik ben Nicky en wens iedereen graag te helpen. Ik ben steeds bereikbaar en beschikbaar om ter hulp te komen. Ik tracht steeds te zoeken naar de beste oplossing. Iedere klus kan geklaard worden 😉
Klussen in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.97/5 (31 reviews)
Dag allemaal ik ben Furat, ik zou willen wat bijverdienen in mijn vrij tijd. Ben zeer gemotiveerd man en ik heb brede ervaring op het sport gebied als trainer wat betreft kracht conditie en fitness en kickboksen en judo zowel privé als in groep, en der naast 12 jaar ervaring binnen de klussen werld ( professioneel schilder,Laminaatinleggen,Elektra,keukens,badkamer,vloer,bouw) en nog veel.
Klussen in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (29 reviews)
Dag allemaal,ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen .
Klussen in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Klussen in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Marc, werk aan de Haven van Antwerpen. Op het moment is er niet zoveel werk aan de haven en heb ik tijd om dit te combineren met andere zaken. Heb een diploma fietshersteller via avondschool .
Klussen in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Dag allemaal ik ben een man van 36 jaar ben getrouwd en ik heb 4 kinderen. Bent u opzoek naar een betrouwbare klusjesman/schilder. En u wilt gebruik maken van mijn diensten zonder er woekerprijzen voor te moeten betalen. Dan bent u bij mij op het juiste adres. En ik zal voor u altijd de voordeligste oplossing zoeken. Mvg Ps: en tot snel.
Klussen in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge harde werker van 34 jaar uit Suriname. Ik heb meer ervaring in het installeren, herinstalleren of repareren van elektriciteit en hou me eerder daarmee bezig, maar voor iets algemeen kan ik wel een uitzondering maken aangezien ik handig ben en ook vaak andere klussen heb gedaan.
Klussen in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben iemand die heel wat ervaring heeft in klussen in de bouw. Elektriciteit en gyproc werken kan ik je zeker verder helpen. Alsook herstellen van wasmachines en droogkasten kan ik je zeker mee verder helpen
Klussen in Antwerpen (2018) - Jef
Jef
Antwerpen
5/5 (10 reviews)
Ik ben op rust, sinds 11 jaar al en alleenstaand, en wil iets om mijn tijd in te vullen met een bezigheid die nog iets opbrengt ook. Liefs thuiswerk daar ik enkel nog per fiets mij kan verplaatsen.
Klussen in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
Merksem
4.63/5 (8 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Mohammed, een arbeider uit Antwerpen. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd want ik heb dat hard nodig .. ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig .Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens het studeren en veel werken heb ik gedaan. Ik ben flexibel en zelfstandig weken. Ik heb ervaring van schilderen, behangen ,installatie . Ik spreek Nederlands en En
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Antwerpen: geëvalueerd met 4.81 door 998 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Antwerpen, klussen in huis Antwerpen, klusjes gezocht Antwerpen, karweien Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden