Vind de beste klusser van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Klussen in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
4.93/5 · 175 reviews
2000 Antwerpen
Hallo ik ben Roland een actieve gepensioneerde technieker, heb ervaring in elektriciteit, sanitair, (vervangen van kranen, syfons enz ) ook ervaring in internetbekabeling zowel coax als Lan-bekabeling en aansluitingen, kleine schilderwerken en allerhande klussen, steeds goed afgewerkt tot genoegen van mijn klanten.
Klussen in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
4.83/5 · 46 reviews
2018 Antwerpen
Dag iedereen, Ik ben Afnan uit Antwerpen. Ik ben elektricien, werk voltijds bij een bedrijf die residentieel elektriciteit werken uitvoert. Ik zou graag in het weekend of na mijn werkuren willen werken.
Klussen in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
4.37/5 · 38 reviews
2000 Antwerpen
Gepensioneerde ex -professionele klusjesman met laminaat en parketplaatsing als specialiteit kan u ook helpen met restauraties allerhande en schilderwerken, Ikea kasten en keukens in elkaar steken en plaatsen enz.
Klussen in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
5/5 · 32 reviews
2050 Antwerpen
Hallo beste ListMinut gebruikers. Ik ben Stefan, 48 jaar, wonende in A'pen maar afkomstig uit Gent met heel wat technische bagage. Ik ben steeds werkzaam geweest in prototype machinebouw en automatiseringen. Ik kan mezelf het best omschrijven als iemand met een grote werkkracht die probleemoplossend kan denken en nauwkeurig werkt.
Klussen in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Hi! Mijn naam is Stijn en ik woon en werk in Antwerpen. Ik leer graag bij en ben een fanatiek sporter. Momenteel ben ik zo`n 5 jaar grafisch ontwerper en naast de job heb ik graag hands-on hobbies. Lassen, schrijnwerken, goudsmeden, ... Ambacht is pracht. Ik spaar vooral om wat meer te reizen. :) Groetjes! Stijn
Klussen in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
5/5 · 18 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, ik ben Marc, werk aan de Haven van Antwerpen. Op het moment is er niet zoveel werk aan de haven en heb ik tijd om dit te combineren met andere zaken. Heb een diploma fietshersteller via avondschool .
Klussen in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
5/5 · 17 reviews
2050 Antwerpen
Dag allemaal ik ben een man van 36 jaar ben getrouwd en ik heb 4 kinderen. Bent u opzoek naar een betrouwbare klusjesman/schilder. En u wilt gebruik maken van mijn diensten zonder er woekerprijzen voor te moeten betalen. Dan bent u bij mij op het juiste adres. En ik zal voor u altijd de voordeligste oplossing zoeken. Mvg Ps: en tot snel.
Klussen in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
4.94/5 · 17 reviews
2050 Antwerpen
Dag allemaal ik ben Furat, ik zou willen wat bijverdienen in mijn vrij tijd. Ben zeer gemotiveerd man en ik heb brede ervaring op het sport gebied als trainer wat betreft kracht conditie en fitness en kickboksen en judo zowel privé als in groep, en der naast 12 jaar ervaring binnen de klussen werld ( professioneel schilder,Laminaatinleggen,Elektra,keukens,badkamer,vloer,bouw) en nog veel.
Klussen in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
4.81/5 · 16 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben een professioneel 48 jarig eerlijke Schilder die houdt van mooi maken en opknappen, heb een opleiding afgerond op de Schilderschool MTS te Boxtel, ook ben ik een handige klusser, ik heb meer dan 20 jaar ervaring met particuliere klanten, en waar ik aan begin maak ik ook af
Klussen in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
4.67/5 · 12 reviews
2060 Antwerpen
Ik ben iemand die heel wat ervaring heeft in klussen in de bouw. Elektriciteit en gyproc werken kan ik je zeker verder helpen. Alsook herstellen van wasmachines en droogkasten kan ik je zeker mee verder helpen
Klussen in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
4.63/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Dag allemaal, Ik ben Mohammed, een arbeider uit Antwerpen. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd want ik heb dat hard nodig .. ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig .Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens het studeren en veel werken heb ik gedaan. Ik ben flexibel en zelfstandig weken. Ik heb ervaring van schilderen, behangen ,installatie . Ik spreek Nederlands en En
Klussen in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
4.5/5 · 6 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben een jonge harde werker van 32 jaar uit Suriname. Ik ben opzoek naar een vaste baan, maar zelfstandig werken is beter voor mij. Ik doe mijn hele leven aan klussen in de bouw en ik ben niet van plan ermee te stoppen omdat ik er zelf ook van klussen geniet, dus neem ik het als hobby en/of (bij)baan. Ik ben niet alleen handig in de bouw, maar ook in de ICT sector.
Klussen in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
3.4/5 · 5 reviews
2018 Antwerpen
hey iedereen ik ben saber en zonet begonne als zelfstandige voor verschilende klussen groot en klein ! Veel ervaring wegens 6jaar gewerkt in een top en groot bouwbedrijf.ik werk zeer proper en oog voor detail
Klussen in Antwerpen (2018) - Joseph
Joseph
5/5 · 5 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben gepensioneerd arts, 69 jaar, met als grote hobby schilderen en vooral behangen en een passie voor binnenhuisinrichting met veel zin voor detail. Ik wil graag je woning mee verfraaien. Kan mij lokaal verplaatsen met auto of te voet, uren en dagen flexibel af te spreken.

Vakman Antwerpen: geëvalueerd met 4.73 door 676 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Antwerpen, klussen in huis Antwerpen, klusjes gezocht Antwerpen, karweien Antwerpen,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 3 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Antwerpen

Lassen raamprofiel in container - Correctie/aanpassen van buizen naar nieuwe gascondensatieketel - Bosch vaatwasser E19 - herstelling minuterie in de traphall - Friteuse maakt kortsluiting restaurant - klusjes - Opknappen garage - Onderhoud foodtruck - Offerte aanvraag voor reparatie werkzaamheden - Vloerder - Demonteren en hermonteren keukenkasten - Polycarbonaat-platen vervangen afdak terras - Binnendeuren - Dakwerker gezocht dringend - Deuren plaatsen - Gaslek in keuken - herstellen keukenkraan en douchekraan - Klussen - Loodgieter - bepleistering van muren - aansluiting op nieuw net - herstel badkamerplafond - Klussen - Klusjesman - Ik zoek een meubelmonteur - opkit sillicone gevel/weghalen overtollige kabel (2) - Oude danfoss radiator geblokkeerd - elektriciteit installatie volgens de nieuwe recht - Terrasje 19m2 tegelen dringend - opkit sillicone gevel/weghalen overtollige kabel - Lek in boiler - Lek in boiler valjant - 2 losse planken parketvloer (gekleefd) - Kleine gyproc werken - Terras tegelen - Afwasmachine whirlpool doet af en toe een programa - Steen geruis van chap ophalen.. - 4 (opbouw)spots aan plafond bevestigen - Parket schuren & lakken - Deuren installeren - herstellen keukenkastjes (2) - Pleisteren muur + schilderen - Junkers boiler warmt het water niet meer op. - 6 radiatoren installeren/aansluiten - Plafoniers hangen - Voorbereiden nieuwe keuken - Koelkast start niet meer - vervangen bestaande douche / toilet - ikea keuken - herstellen keukenkastjes - Onderhoud boiler - Siemens ingebouwde oven - Nazicht zekeringkast en stopcontact vervang - Lassen van gietijzeren fafelvoet die normaal vast zat met een bout,maar geen grip meer heeft. - 'renovatie' kleerkast - Reparatie deur - Error "EA" Junkers - Mini stand squat revalidatie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden