Ring Twice

Ontdek talentvolle klussers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Hasselt

Klussen in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.92/5 · 102 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Klussen in Hasselt (3500) - Francis
Francis
5/5 · 16 reviews
3500 Hasselt
Hallo, mijn naam is Francis 56 jaar en ben gepensioneerd. Ik ben vrij handig en kan allerlei klussen opknappen en vermits ik niet goed kan stilzitten en sociaal ben is dit een goede manier om toch iets bij te verdienen. Ik ben structureel en netjes.
Klussen in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
5/5 · 6 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Glenn , 30jaar, te Hasselt . Ik werk dagelijks met mijn handen in de haven en heb redelijk veel tijd na mijn vast werk en zou graag na mijn vaste job nog was bij klussen, u mag mij altijd contacteren!
Klussen in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
4.8/5 · 5 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Klussen in Hasselt (3500) - Koen
Koen
5/5 · 4 reviews
3500 Hasselt
Dag allemaal ik ben Koen een 40 jarige arbeider uit Hasselt en zou graag wat bijverdienen in mijn vrijetijd. Want stil zitten is niet aan ij besteed. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb ervaring op gedaan in het renoveren van mijn huis wat ik gekocht heb en daar ben ik fier op. Ben 2 talig Nederlands en Engels.
Klussen in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
3500 Hasselt
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Klussen in Hasselt (3500) - Jim
Jim
5/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben Jim, 50jaar en woon te Hasselt. Ik werk voor defensie en zou graag nog wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Heb zelf mijn huis verbouwd en heb dus ervaring met alle soorten werk die in huis moeten uitgevoerd worden. Ben betrouwbaar en kom gemaakte afspraken na.
Klussen in Hasselt (3500) - Frank
Frank
5/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Klussen in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben Bert. Tijdens mijn vrije tijd en in de weekends hou ik me bezig met klussen en afwerking. Gyprocwerken, kleine sanitaire werken, montage van kasten, tegelwerken, klinkeren.... Gewoon omdat ik het graag doe. Het is mooi meegenomen als ik er dan ook nog iets mee verdien en er iemand anders mee verder kan helpen! Ik bouwde veel ervaring op als hulp bij een professionele klussenier.
Klussen in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Klussen in Hasselt (3500) - Abdou
Abdou Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Hallo iedereen, ik ben Abdou. Afkomstig uit Gambia en woon reeds 18 jaar in Hasselt. Sinds mijn eerste jaar in België werkte ik al in de bouw. Wat ik jullie te bieden heb? Afkitten, plaatsen van gyprocwanden/vals plafonds + afwerking, schilderen, sanitair, tegelen, parket, plaatsen van binnendeuren, ... Vraag het maar gewoon indien je vragen hebt. Ik sta ter jullie beschikking ;-)
Klussen in Hasselt (3500) - Christian
Christian Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Ik ben Christian en doe schilderwerken als zelfstandige in bijberoep.. Ik werk +- 5 uren per dag. Dat mogen ook kleine werkjes zijn..zoals een badkamer, een slaapkamer enz... Ik werk alles af zoals het hoort.
Klussen in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo ik ben Kenneth 28 jaar werk sinds 3 jaar in de meubel sector als meubelmonteur. Graag help ik jullie dan ook met het monteren van jullie meubelen op mijn vrije dagen. Andere zaken zijn ook mogelijk gelijk tuin onderhoud etc
Klussen in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Klussen in Hasselt (3500) - Ward
Ward
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!

Vakman Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 154 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Hasselt, klussen in huis Hasselt, klusjes gezocht Hasselt, karweien Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ De snelheid waarmee je vraag beantwoord wordt. De professionaliteit van de dienstverleners ”
Klussen - Klusjesman
Thomas raadt Ronny aan Ronny
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Frans raadt Jeroen aan Jeroen
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Hulp bij schilderwerken
Lisa raadt Kurt aan Kurt
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Hasselt

Verbouwing - Deksels riolering aanpassen - Regenwatergoten - Verstopte riolering - Klusjes allerhanden - Keuken plaatsen - Sanitair - Uitbreken bestaande keuken en badkamer - Meubels monteren - Badkamer kraan vervangen - Verven living - plaatsen van harde buitenvloer - Toilet en kraan lekt - Handleuning van de trap herstellen - tegelen van klein balkon + enkele kleine werkjes - Tuin - omheining - Installeren robot grasmaaier - Tablet op maat uitzagen + wasmachine aansluiten - Sanitair - Sanitair - Plaatsen eletrik, sanitair werken in de bouw - Plaatsen keuken, houten trap, deuren - Schilder gezocht voor plafond living - Trappenhal en deels woonkamer verven - Tegelen - badkamer renovatie - Allerlei klussen in de bouw - Kattenren maken - Scheidingsdoek plaatsen - Afkitten plinten - Allerlei klussen in de bouw - Metser - vervangen stopcontacten + lichtknoppen - Plaatsing lichtpalen - Clean the floor - Electricity works - Move electric boiler - Afbreken muurtegels keuken + uitbreken laminaat - Schilderen van minstens 1 slaapkamer - Klein stuk kraan en leiding vervangen - Mijn diepvries(je) doet het niet meer.! - Schilder - verven plafond appartement wegens waterinsijpeling - Herstel houten dakconstructie tuinhuis - Ophangen hanglampen - Deur van een kast terug inhangen - Plaatsen wc sproeier - Aanpassen van connectie waterboiler op waterafvoer pompbak - Voorinstallatie voor plaatsing wallbox in ondergrondse parkeerplaats - Plaatsing douchebak - kraan keuken komt los - afbraak werken: tegels en kurk vloer - Ervaren loodgieter gevraagd - Uitbreken en afvoeren van badmeubel en bad - Raamsluiting is stuk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden