klusser Hasselt

Ontdek talentvolle klussers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Hasselt

Klussen in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Klussen in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
5/5 (33 reviews)
Hallo, mijn naam is Francis, woonachtig in Runkst en ben gepensioneerd. Ik ben vrij handig en kan allerlei klussen opknappen zoals sanitair, elektriciteit, kasten monteren allerlei zaken ophangen enz.. . Ik ben structureel en netjes. Ik ben ook in het bezit van een kleine bestelwagen en kan transport voor u verzorgen, leveren en ophalen van pakketten , kleine verhuizing, afhalen materiaal.
Klussen in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Ik ben Glenn , 32jaar, te Hasselt . Ik werk dagelijks met mijn handen in de haven en heb redelijk veel tijd na mijn vast werk en zou graag na mijn vaste job nog was bij klussen, u mag mij altijd contacteren!
Klussen in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Klussen in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
hoi, ik ben ivo, reeds 5 jaar gepensioneerd en ben op zoek naar een bijverdienste, liefst 2 dagen per week en niet in het weekend ben 17 jaar zelfstandig uitbater kegel-en bowlingbaanuitbater geweest en de laatste 10 jaren van mijn carriere heb ik gevels gezandstraald voor de firma renotec te geel
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Hasselt (3500) - Koen
Koen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal ik ben Koen een 40 jarige arbeider uit Hasselt en zou graag wat bijverdienen in mijn vrijetijd. Want stil zitten is niet aan ij besteed. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb ervaring op gedaan in het renoveren van mijn huis wat ik gekocht heb en daar ben ik fier op. Ben 2 talig Nederlands en Engels.
Klussen in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Beste, we zijn een jonge bedrijf maar met veel ervaring in zo goed als volledige bouw. Onze doel is altijd het perfecte glimlach aan onze klanten te brengen. Samen komen we aan het perfecte afwerking. We zijn een bedrijf waar u altijd kunt op rekennen. Zoal voor grote werken als kleine werken. Ook voor dringende klussen hebben we altijd tijd ook op onze na uren. Stuur ons gerust een bericht. Mvg
Klussen in Hasselt (3500) - Jeffrey
Jeffrey
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik ben Jeffrey en ik ben geboren met twee rechter handen en een zeer creatieve geest. Ik heb oog voor detail en ben ook een beetje perfectionistisch in het afwerken. Ik vind het leuk om huizen op te knappen en ben hier ook zeer goed in. Ik heb in het verleden al twee huizen gekocht en volledig en proffessioneel gerenoveerd. Ik zou u kunnen helpen met klein klussen of een volledige renovatie
Klussen in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Klussen in Hasselt (3500) - Jim
Jim
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jim, 50jaar en woon te Hasselt. Ik werk voor defensie en zou graag nog wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Heb zelf mijn huis verbouwd en heb dus ervaring met alle soorten werk die in huis moeten uitgevoerd worden. Ben betrouwbaar en kom gemaakte afspraken na.
Klussen in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Bert. Tijdens mijn vrije tijd en in de weekends hou ik me bezig met klussen en afwerking. Gyprocwerken, kleine sanitaire werken, montage van kasten, tegelwerken, klinkeren.... Gewoon omdat ik het graag doe. Het is mooi meegenomen als ik er dan ook nog iets mee verdien en er iemand anders mee verder kan helpen! Ik bouwde veel ervaring op als hulp bij een professionele klussenier.
Klussen in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Klussen in Hasselt (3500) - Abdou
Abdou Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Abdou. Afkomstig uit Gambia en woon reeds 18 jaar in Hasselt. Sinds mijn eerste jaar in België werkte ik al in de bouw. Wat ik jullie te bieden heb? Afkitten, plaatsen van gyprocwanden/vals plafonds + afwerking, schilderen, sanitair, tegelen, parket, plaatsen van binnendeuren, ... Vraag het maar gewoon indien je vragen hebt. Ik sta ter jullie beschikking ;-)
Klussen in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Kenneth 28 jaar werk sinds 3 jaar in de meubel sector als meubelmonteur. Graag help ik jullie dan ook met het monteren van jullie meubelen op mijn vrije dagen. Andere zaken zijn ook mogelijk gelijk tuin onderhoud etc
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heb 2 personen gehad die geannuleerd hebben,de ene wou zonder ring twice werken en de ander had plots rugproblemen(jonge gast) dus 2x voor niets 40 km gereden ”
Benjamin
“ Positieve ervaring met Ring Twice. De dienstverlening en alles wat eraan vooraf ging was uitstekend. ”
Koenraad
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Hasselt: geëvalueerd met 4.83 door 212 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Hasselt, klussen in huis Hasselt, klusjes gezocht Hasselt, karweien Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden