klusser Roeselare

Ontdek talentvolle klussers in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Roeselare

Joerie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Roeselare (8800) - Joerie
Joerie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
4.85/5 (27 reviews)
Ik ben reeds 12 jaar schrijnwerker. 6 jaar heb ik steeds op verplaatsing gewerkt. Plaatsen van deuren plafonds ramen parket laminaat .vinyl, ... Nu werk ik in teamverband en doen we veel aan renoveren van hotels waarbij voor elektriciteit en sanitair ook soms gevraagd wordt om bij te springen.
Klussen in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Klussen in Roeselare (8800) - Noel
Noel
Roeselare
5/5 (7 reviews)
Ik een man van 53 jaar met pakken ervaring in de bouw . Voornamelijk sanitair en CV werken maar ook andere klusjes sta ik niet uit de weg . Ik heb namelijk jaren zelfstandig geweest en kan perfect werken naar de behoefde van de klant
Klussen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Yoenes en ben graag een doe-het-zelver. Ik ben een enorme 'pietje-precies'. Ik ben 22 jaar en ben nog student te hogeschool VIVES. Mekaniek is mijn passie. Elektriciteit is basis. M.a.w. , ik kan een stopcontact herstellen of vernieuwen, een lamp hangen (aansluiten), schakelaars monteren voor verlichting. (Geen domotica). En nog veel meer. Wilt u meer info? Contacteer me.
Klussen in Roeselare (8800) - Steve
Steve
Roeselare
4.75/5 (4 reviews)
Als technieker in een geautomatiseerde omgeving zijn er weinig dingen die op elektrisch vlak nog geheimen voor mij heeft. Het liefste neem ik kleinere werkjes aan die in een dag kunnen voltooid worden maar iets groter schrikt mij ook niet af. Tot binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Fabian 32 jaar, Vader van twee kindjes. ik klus heel graag van schilderen in de living tot het gras maaien in de tuin. Ik doe regelmatig sport om in conditie te blijven ik werk van maandag tot vrijdag in dag. Ik zou graag willen bijverdienen door andere mensen te helpen met klusjes of in hun zaak. Groetjes en misschien tot binnenkort.
Klussen in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Klussen in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Klussen in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hi everyone! I'm George and i wor for 20 years as electrician and cooling technician. Now I work self-employed in electricity, plumbing, carpentry, kitchen and bathroom installation. In weekends I can play some music as DJ
Klussen in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Ik ben 62 jaar en gepensioneerd. Ik kan schilderen, behangen, kleine herstellingswerken allerlei. Ik deed vroeger controle op bouwwerken. Ik heb rijbewijs B+ en mag 8 personen vervoeren. Ik werkte op de technische dienst stad Roeselare dient gebouwen.
Klussen in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Hallo iedereen ik ben Andy gerdy werk als zelfstandige in bijberoep, vochtige muren behandeling tegen opstijgend vocht, isolatie plaatsen, schilderen, pleisteren,ontstopping van lavabo, laswerken, plaatsen en vervangen van lampen,kortom een kleine handige Harry,bel me maar voor klusjes groot of klein,groetjes en tot straks.
Klussen in Roeselare (8800) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Andy,47 jaar en werk bij in het weekend omdat ik het hard nodig heb, pleister werken, kelderdichtings werken, opsteigend vocht voorkomen,ik hoop spoedig om voor U te kunnen werken,mvg Andy
Klussen in Roeselare (8800) - Pieter
Pieter
Roeselare
Nieuw
Hallo Ik ben Pieter 26 jaar en al 6 jaar timmerman . zeer nauwkeurig en kan redelijk wat klussen in verband met hout. Ik wil dit hier wel eens proberen en zien hoe het loopt. Alvast bedankt pieter
Klussen in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Roeselare
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Bart, een 48 jarige werknemer uit Roeselare. Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens de recente renovatie van mijn huis en beschik ook over de nodige gereedschappen. Door mijn grote interesse in allerhande technieken, ben ik de ideale hulp voor de meeste DIY klusjes. Ik ben 3-talig Eng-Fr-Ned en kan ook goed overweg met de PC.
Klussen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Kevin. Ik ben industrieel ingenieur. Mijn vriendin en ik hebben sinds een jaar een huis gekocht dat we volledig aan het renoveren zijn. Ik voer alle werken zelf uit aangezien dit mij enorme voldoening schenkt. Naast zeer handig in verbouwen heb ik ook zeer groene vingers en heb ik een certificaat boomkwekerij en tuinaanleg. Groeten,
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Roeselare: geëvalueerd met 4.93 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Roeselare, klussen in huis Roeselare, klusjes gezocht Roeselare, karweien Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Roeselare

Klusjesman - Miele stofzuiger start niet meer - Hulp bij het opbergen van lege dozen - Rekken op maat ophangen in bergruimte. Ophangen van kaders. Ophangen van verlichting. - schilderwerken - lavabo kraan plaatsen - plaatsen van keuken kraan - Behanger/schilder - Droogkast - Klussen - Klusjesman in Roeselare (8800) - Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Klussen - Loodgieter in Roeselare (8800) - Klussen - Schilder in Roeselare (8800) - Klussen - Klusjesman in Roeselare (8800) - Een keukenkraan installeren - Electriciteit - vochtplek plafond. oorzaak? - Droogkast met foutmelding - renovatiewerken in huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden