klusser Roeselare

Ontdek talentvolle klussers in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Roeselare

Joerie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Roeselare (8800) - Joerie
Joerie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
4.87/5 (31 reviews)
Hallo, Ik ben joerie uit Roeselare, ben zelfstandig schrijnwerker . Mijn hoofdtaak is plaatsen van binnendeuren, maar ook gyproc werken stijlwanden, plafond ramen en deuren , laminaat plaatsen. Enz. Ook sta ik jullie graag te hulp bij vragen. Als je iets zelf willen realiseren. Mvg, Joerie
Klussen in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Klussen in Roeselare (8800) - Noel
Noel
Roeselare
5/5 (7 reviews)
Ik een man van 53 jaar met pakken ervaring in de bouw . Voornamelijk sanitair en CV werken maar ook andere klusjes sta ik niet uit de weg . Ik heb namelijk jaren zelfstandig geweest en kan perfect werken naar de behoefde van de klant
Klussen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Yoenes en ben graag een doe-het-zelver. Ik ben een enorme 'pietje-precies'. Ik ben 22 jaar en ben nog student te hogeschool VIVES. Mekaniek is mijn passie. Elektriciteit is basis. M.a.w. , ik kan een stopcontact herstellen of vernieuwen, een lamp hangen (aansluiten), schakelaars monteren voor verlichting. (Geen domotica). En nog veel meer. Wilt u meer info? Contacteer me.
Klussen in Roeselare (8800) - Steve
Steve
Roeselare
4.75/5 (4 reviews)
Als technieker in een geautomatiseerde omgeving zijn er weinig dingen die op elektrisch vlak nog geheimen voor mij heeft. Het liefste neem ik kleinere werkjes aan die in een dag kunnen voltooid worden maar iets groter schrikt mij ook niet af. Tot binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Hubert
Hubert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Jong dynamisch persoon met oog voor details Verplaats mij met e fiets Ben altijd beschikbaar wacht niet neem contaact Ga ik kunnen Ga ik zeeker niet wachten Directe help
Klussen in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Klussen in Roeselare (8800) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo, MIjn naam is Michael, industrieel ingenieur van opleiding, en actief als klusjesman voor allerhande karweien. Voor een werkje uitgevoerd zoals ik het ook bij mezelf zou willen uitgevoerd zien, moet je bij mij zijn. Groetjes, en tot binnenkort! Michael
Klussen in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Klussen in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hi everyone! I'm George and i wor for 20 years as electrician and cooling technician. Now I work self-employed in electricity, plumbing, carpentry, kitchen and bathroom installation. In weekends I can play some music as DJ
Klussen in Roeselare (8800) - Marc
Marc
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo,mijn naam is Marc en ben 60 jaar oud.In aanloop naar mijn pensioen toe zou ik graag voor jullie in mijn vrije tijd nuttige diensten vervullen.Mijn buurman heeft alsook zeer goede ervaringen met dit platform.Uit mijn eigen jarenlange ervaring ben ik bereid om als handige Harry kleine klusjes correct en precies tot een goed einde te volbrengen.Hopelijk zien we elkaar binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Gaulthier
Gaulthier
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Vriendelijke en handige persoon van 26jaar, met het hart op de juiste plaats. Ik kom je met veel plezier een handje helpen! Ik hou van voetbal en heb een diploma houtbewerking!
Klussen in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Ik ben 62 jaar en gepensioneerd. Ik kan schilderen, behangen, kleine herstellingswerken allerlei. Ik deed vroeger controle op bouwwerken. Ik heb rijbewijs B+ en mag 8 personen vervoeren. Ik werkte op de technische dienst stad Roeselare dient gebouwen.
Klussen in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Hallo iedereen ik ben Andy gerdy werk als zelfstandige in bijberoep, vochtige muren behandeling tegen opstijgend vocht, isolatie plaatsen, schilderen, pleisteren,ontstopping van lavabo, laswerken, plaatsen en vervangen van lampen,kortom een kleine handige Harry,bel me maar voor klusjes groot of klein,groetjes en tot straks.
Klussen in Roeselare (8800) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Andy,47 jaar en werk bij in het weekend omdat ik het hard nodig heb, pleister werken, kelderdichtings werken, opsteigend vocht voorkomen,ik hoop spoedig om voor U te kunnen werken,mvg Andy
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Roeselare: geëvalueerd met 4.95 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Roeselare, klussen in huis Roeselare, klusjes gezocht Roeselare, karweien Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden