Vind de beste klusser van Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Roeselare (8800) - Joerie
Joerie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 26 reviews
8800 Roeselare
Ik ben reeds 12 jaar schrijnwerker. 6 jaar heb ik steeds op verplaatsing gewerkt. Plaatsen van deuren plafonds ramen parket laminaat .vinyl, ... Nu werk ik in teamverband en doen we veel aan renoveren van hotels waarbij voor elektriciteit en sanitair ook soms gevraagd wordt om bij te springen.
Klussen in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
4.79/5 · 14 reviews
8800 Roeselare
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Klussen in Roeselare (8800) - Noel
Noel
5/5 · 7 reviews
8800 Roeselare
Ik een man van 53 jaar met pakken ervaring in de bouw . Voornamelijk sanitair en CV werken maar ook andere klusjes sta ik niet uit de weg . Ik heb namelijk jaren zelfstandig geweest en kan perfect werken naar de behoefde van de klant
Klussen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
5/5 · 5 reviews
8800 Roeselare
Hallo iedereen! Ik ben Yoenes en ben graag een doe-het-zelver. Ik ben een enorme 'pietje-precies'. Ik ben 22 jaar en ben nog student te hogeschool VIVES. Mekaniek is mijn passie. Elektriciteit is basis. M.a.w. , ik kan een stopcontact herstellen of vernieuwen, een lamp hangen (aansluiten), schakelaars monteren voor verlichting. (Geen domotica). En nog veel meer. Wilt u meer info? Contacteer me.
Klussen in Roeselare (8800) - Steve
Steve
4.75/5 · 4 reviews
8800 Roeselare
Als technieker in een geautomatiseerde omgeving zijn er weinig dingen die op elektrisch vlak nog geheimen voor mij heeft. Het liefste neem ik kleinere werkjes aan die in een dag kunnen voltooid worden maar iets groter schrikt mij ook niet af. Tot binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Mijn naam is Fabian 32 jaar, Vader van twee kindjes. ik klus heel graag van schilderen in de living tot het gras maaien in de tuin. Ik doe regelmatig sport om in conditie te blijven ik werk van maandag tot vrijdag in dag. Ik zou graag willen bijverdienen door andere mensen te helpen met klusjes of in hun zaak. Groetjes en misschien tot binnenkort.
Klussen in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Klussen in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Klussen in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Nieuw
8800 Roeselare
Ik ben 62 jaar en gepensioneerd. Ik kan schilderen, behangen, kleine herstellingswerken allerlei. Ik deed vroeger controle op bouwwerken. Ik heb rijbewijs B+ en mag 8 personen vervoeren. Ik werkte op de technische dienst stad Roeselare dient gebouwen.
Klussen in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo iedereen ik ben Andy gerdy werk als zelfstandige in bijberoep, vochtige muren behandeling tegen opstijgend vocht, isolatie plaatsen, schilderen, pleisteren,ontstopping van lavabo, laswerken, plaatsen en vervangen van lampen,kortom een kleine handige Harry,bel me maar voor klusjes groot of klein,groetjes en tot straks.
Klussen in Roeselare (8800) - Serge
Serge Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Roeselare
Dag allemaal, ik ben Andy,47 jaar en werk bij in het weekend omdat ik het hard nodig heb, pleister werken, kelderdichtings werken, opsteigend vocht voorkomen,ik hoop spoedig om voor U te kunnen werken,mvg Andy
Klussen in Roeselare (8800) - Pieter
Pieter
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo Ik ben Pieter 26 jaar en al 6 jaar timmerman . zeer nauwkeurig en kan redelijk wat klussen in verband met hout. Ik wil dit hier wel eens proberen en zien hoe het loopt. Alvast bedankt pieter
Klussen in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Nieuw
8800 Roeselare
Dag allemaal, ik ben Bart, een 48 jarige werknemer uit Roeselare. Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens de recente renovatie van mijn huis en beschik ook over de nodige gereedschappen. Door mijn grote interesse in allerhande technieken, ben ik de ideale hulp voor de meeste DIY klusjes. Ik ben 3-talig Eng-Fr-Ned en kan ook goed overweg met de PC.
Klussen in Roeselare (8800) - Eric
Eric
Nieuw
8800 Roeselare
Dag allemaal , ik ben Eric , 59jaar en ben op prépensioen , heb jaren bijberoep uitgeoefend als elektricien , meerdere woningen volledig aangelegd en goedgekeurd door keuringsbureau's , geen foefelare , kleinere werkjes interresseren me wel , heb het nodige gereedschap
Klussen in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo, Mijn naam is Kevin. Ik ben industrieel ingenieur. Mijn vriendin en ik hebben sinds een jaar een huis gekocht dat we volledig aan het renoveren zijn. Ik voer alle werken zelf uit aangezien dit mij enorme voldoening schenkt. Naast zeer handig in verbouwen heb ik ook zeer groene vingers en heb ik een certificaat boomkwekerij en tuinaanleg. Groeten,

Vakman Roeselare: geëvalueerd met 4.92 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Roeselare, klussen in huis Roeselare, klusjes gezocht Roeselare, karweien Roeselare,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Roeselare

Hulp bij het opbergen van lege dozen - Rekken op maat ophangen in bergruimte. Ophangen van kaders. Ophangen van verlichting. - schilderwerken - lavabo kraan plaatsen - plaatsen van keuken kraan - Behanger/schilder - Droogkast - Klussen - Klusjesman in Roeselare (8800) - Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Klussen - Loodgieter in Roeselare (8800) - Klussen - Schilder in Roeselare (8800) - Klussen - Klusjesman in Roeselare (8800) - Een keukenkraan installeren - Electriciteit - vochtplek plafond. oorzaak? - Droogkast met foutmelding - renovatiewerken in huis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden