klusser Roeselare

Ontdek talentvolle klussers in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Roeselare

Klussen in Roeselare (8800) - Joerie
Joerie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
4.86/5 (28 reviews)
Ik ben reeds 12 jaar schrijnwerker. 6 jaar heb ik steeds op verplaatsing gewerkt. Plaatsen van deuren plafonds ramen parket laminaat .vinyl, ... Nu werk ik in teamverband en doen we veel aan renoveren van hotels waarbij voor elektriciteit en sanitair ook soms gevraagd wordt om bij te springen.
Klussen in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Klussen in Roeselare (8800) - Noel
Noel
Roeselare
5/5 (7 reviews)
Ik een man van 53 jaar met pakken ervaring in de bouw . Voornamelijk sanitair en CV werken maar ook andere klusjes sta ik niet uit de weg . Ik heb namelijk jaren zelfstandig geweest en kan perfect werken naar de behoefde van de klant
Klussen in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Yoenes en ben graag een doe-het-zelver. Ik ben een enorme 'pietje-precies'. Ik ben 22 jaar en ben nog student te hogeschool VIVES. Mekaniek is mijn passie. Elektriciteit is basis. M.a.w. , ik kan een stopcontact herstellen of vernieuwen, een lamp hangen (aansluiten), schakelaars monteren voor verlichting. (Geen domotica). En nog veel meer. Wilt u meer info? Contacteer me.
Klussen in Roeselare (8800) - Steve
Steve
Roeselare
4.75/5 (4 reviews)
Als technieker in een geautomatiseerde omgeving zijn er weinig dingen die op elektrisch vlak nog geheimen voor mij heeft. Het liefste neem ik kleinere werkjes aan die in een dag kunnen voltooid worden maar iets groter schrikt mij ook niet af. Tot binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Fabian 32 jaar, Vader van twee kindjes. ik klus heel graag van schilderen in de living tot het gras maaien in de tuin. Ik doe regelmatig sport om in conditie te blijven ik werk van maandag tot vrijdag in dag. Ik zou graag willen bijverdienen door andere mensen te helpen met klusjes of in hun zaak. Groetjes en misschien tot binnenkort.
Klussen in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Klussen in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Klussen in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hi everyone! I'm George and i wor for 20 years as electrician and cooling technician. Now I work self-employed in electricity, plumbing, carpentry, kitchen and bathroom installation. In weekends I can play some music as DJ
Klussen in Roeselare (8800) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo, MIjn naam is Michael, industrieel ingenieur van opleiding, en actief als klusjesman voor allerhande karweien. Voor een werkje uitgevoerd zoals ik het ook bij mezelf zou willen uitgevoerd zien, moet je bij mij zijn. Groetjes, en tot binnenkort! Michael
Klussen in Roeselare (8800) - Marc
Marc
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo,mijn naam is Marc en ben 60 jaar oud.In aanloop naar mijn pensioen toe zou ik graag voor jullie in mijn vrije tijd nuttige diensten vervullen.Mijn buurman heeft alsook zeer goede ervaringen met dit platform.Uit mijn eigen jarenlange ervaring ben ik bereid om als handige Harry kleine klusjes correct en precies tot een goed einde te volbrengen.Hopelijk zien we elkaar binnenkort!
Klussen in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Ik ben 62 jaar en gepensioneerd. Ik kan schilderen, behangen, kleine herstellingswerken allerlei. Ik deed vroeger controle op bouwwerken. Ik heb rijbewijs B+ en mag 8 personen vervoeren. Ik werkte op de technische dienst stad Roeselare dient gebouwen.
Klussen in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Hallo iedereen ik ben Andy gerdy werk als zelfstandige in bijberoep, vochtige muren behandeling tegen opstijgend vocht, isolatie plaatsen, schilderen, pleisteren,ontstopping van lavabo, laswerken, plaatsen en vervangen van lampen,kortom een kleine handige Harry,bel me maar voor klusjes groot of klein,groetjes en tot straks.
Klussen in Roeselare (8800) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Andy,47 jaar en werk bij in het weekend omdat ik het hard nodig heb, pleister werken, kelderdichtings werken, opsteigend vocht voorkomen,ik hoop spoedig om voor U te kunnen werken,mvg Andy
Klussen in Roeselare (8800) - Pieter
Pieter
Roeselare
Nieuw
Hallo Ik ben Pieter 26 jaar en al 6 jaar timmerman . zeer nauwkeurig en kan redelijk wat klussen in verband met hout. Ik wil dit hier wel eens proberen en zien hoe het loopt. Alvast bedankt pieter
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een ruim aanbod van mensen die wensen te helpen in het domein waar zij best in zijn, die snel reageren met een voorstel en ook snel aan de job kunnen beginnen. ”
Ioan
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Roeselare: geëvalueerd met 4.94 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Roeselare, klussen in huis Roeselare, klusjes gezocht Roeselare, karweien Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden