klusser Sint-lambrechts-woluwe

Ontdek talentvolle klussers in Sint-lambrechts-woluwe

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Sint-lambrechts-woluwe

Klussen in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussel
4.79/5 (48 reviews)
Hallo ik ben Manuel, Ik woon in Brussel. Ben lasser van Beroep. Ben zeer goed in elektriciteit plannen plus installatie. Loodgieterij. Chauffage installeren en repareren. Houtbewerking. Tegels en parket aanleggen. Ik heb voor alles een oplossing
Klussen in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
Sint-lambrechts-woluwe
4.97/5 (29 reviews)
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Klussen in Etterbeek (1040) - Antonio
Antonio
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
Bonjour, je m'appelle Antonio, 33 ans, independant d'Etterbeek. Je suis formé en plomberie et électricité et adore entreprendre des renovations (photos dispos pour vous donner confiance en mes capacités).Je propose mes services pour des travaux de carrelage,pose de parquet,peinture et renovations diverses. Si vous cherchez quelqu'un de conscientieux aimant le travail bien fait, contactez-moi!
Klussen in Schaarbeek (1030) - Arnaud
Arnaud
Schaarbeek
4.8/5 (5 reviews)
Hello I'am from Schaerbeek. I can help you everyday DIY problem in one house. Don't hesitate to contact me. High quality and costs related to the time, results and efforts put on the work. During 8 years living in Brussel, i fixed a lot of problem in the house from small damage to parquet to isolation in the basement. I have a speciality is woodwork. I can produce fine piece of work
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Chris
Chris
Wezembeek-oppem
5/5 (1 reviews)
Fr Eng nl Goeidag, Zoek niet veder hier is uw handige harry, werk al 5jaar als electricien. Heb ook genoten van een opleiding als verwarming installateur en ben ook goed in alle soorten kleine klusjes als kasten in elkaar steken ect... Dus aarzel niet als uw een probleem heeft er is voor alles een juiste oplossinging.
Klussen in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Bram, 34 jaar! Ik werk als freelance journalist, maar ik mis het om te werken met mijn handen! Ik ben technisch geschoold en heb meerdere vakantiejobs gedaan in de bouw! Ik werk graag in de tuin, maar ook allerhande kleine klusjes kan ik aan.
Klussen in Wezembeek-oppem (1970) - Nadiine
Nadiine
Wezembeek-oppem
Nieuw
IK ben een man van 64 jaar en heb steeds gewerkt als zelfstandige. IUk heb een vlot contact met andere personen. sinds pensionering zoek ik jobs om mij nuttig bezig te houden en een centje bij te verdienen. Ik ben vrij handig en kan kleine verbouwingswerken, kleine hout projecten, schilderwerken enz aan.
Klussen in Jette (1090) - Bram
Bram
Jette
Nieuw
Hallo. Ik ben bram, 34 jaar oud en ik heb een passie voor klussen. Ik ben esthetisch aangelegd en heb oog voor detail. Ik ben Nederlandstalig maar kan me ook uitdrukken in het Frans en Engels. Aarzel niet om met te contacteren met uw vragen.
Klussen in Brussel (1000) - Sven
Sven
Brussel
Nieuw
hallo. ik ben sven en woon in Brussel. ik heb veel ervaring met informatica en huis-elektriciteit. maar ik kan ok well andere dingen doen waar een handje nodig is bij voorbeeld verhuizing of kelder opruimen. ik spreek Duits, NL, ENG en ook een beetje Frans.
Klussen in Kraainem (1950) - Gauthier
Gauthier
Kraainem
Nieuw
Hallo, net afgestudeerd in burgerlijk ingenieur in KU Leuven, bied ik mijn diensten voor allerlei klusjes en taken: werken in huis/tuin, privé-lessen in wiskunde/informatica/wetenschappen, privé tennislessen, ... Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik kijk er naar uit om u te helpen!
Klussen in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Evere
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vincent ik ben van opleiding verwarmingstechnieker en sanitaire installateur. Ik werk momenteel in een groothandel in deze sector. Ik heb zeer veel interesse in het vak proper werk leveren en correct zijn met de klant is voor mij een vereiste. Ik verplaats mij met de auto! Dit is de ideale weg om iets bij te verdienen als jonge starter. Dus aarzel niet. Tot snel! Groetjes
Klussen in Etterbeek (1040) - Antoine
Antoine
Etterbeek
Nieuw
Bonjour, Je me présente, Antoine, 24 ans. Je travaille dans l’horeca, secteur assez touché par la crise du coronavirus... je cherche donc quelques petits boulots a gauche a droite, promener votre chien, faire le ménage, aller a la déchèterie, monter un meuble etc ... je suis ouvert a pleins de choses :)
Klussen in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Schaarbeek
Nieuw
Hallo Ik ben Louis ben 25 jaar, ik werk sinds enige tijd vroegere uren waardoor dat ik redelijk vroeg klaar ben met werken, dus heb ik naast met gewoon werk wel wat tijd om andere mensen te helpen, vind het leuk om andere mensen te helpen voor kleine klusjes te doen en om de mensen blij te maken. Ben correct en nauwkeurig, hopelijk tot snel
Klussen in Brussel (1000) - Charel
Charel
Brussel
Nieuw
Ik ben Charel, 25 jaar en student. Momenteel volg ik een educatieve master. Ik ben al heel mijn leven al coureur geweeest bij oa delivero. Vele mensen zeggen ook dat ik een zeer empatisch persoon ben die graag waar nodig mensen een handje helpen. Deze job leek me dus een zeer goeie mogelijkheid. Ik ben altijd iemand die zeer precies en op tijd overal verschijnt. Ik heb ook al 5 jaar een rijbewijs.
Klussen in Etterbeek (1040) - Raymon
Raymon
Etterbeek
Nieuw
Hallo, mijn naam is Raymon en ik ben 22 jaar. Ik ben een afgestudeerde meubelmaker/interieurbouwer met 4 jaar ervaring als meubelmaker, klusjesman en allround houtbewerker. Ik ben op zoek naar kleine opdrachten om wat bij te verdienen. Ik heb veel ervaring en heb een groot aantal gereedschappen wat alle soorten klusjes mogelijk maakt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 4.93 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Sint-lambrechts-woluwe, klussen in huis Sint-lambrechts-woluwe, klusjes gezocht Sint-lambrechts-woluwe, karweien Sint-lambrechts-woluwe,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden