klusser Turnhout

Ontdek talentvolle klussers in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Turnhout

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
5/5 (25 reviews)
Ik ben 36 jaar oud. Ik kan mensen op verschillende manieren helpen. Ik heb jaren massief parket en laminaat gelegd, dus als u een vloertje wil leggen bent u bij mij aan het juiste adres. Daar ik over rijbewijs BE, CE beschik heb ik ook ervaring met verhuizen, transportopdrachten. Dus zit u met een verhuis, puin dat weg moet dan kan ik u daarbij helpen. Verder kan ik u met vele klussen helpen
Klussen in Turnhout (2300) - Renato
Renato
Turnhout
5/5 (10 reviews)
Hallo ik ben schilder turnhout professionele schilder en ploegbaas bij een erkende schilderbedrijf ik zoek na mij werk schilderwerk,behang en van alles wat onder schilder valt,ik heb jaren ervaringen voor zowel binnen en buiten schilderwerken,ik doe ook alle behang soorten zoals figuuren enzo,kleine laminaat opdrachten, kleur advies geeft ik ook aan u, aarzel niet contact. u bent op de juiste
Klussen in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (5 reviews)
Ik ben Tino, 47 jaar, zeer actief persoon die niet graag stilzit of kan stilzitten. Graag werk ik buiten in de tuin. Ik heb groene handen. Zowel het gras afdoen als snoeien, ik sta voor u klaar. Ik wil mijn hulp aanbieden.
Klussen in Turnhout (2300) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
3.75/5 (4 reviews)
hallo, ik ben zelfstandige, heb veel gaan meewerken op de werven voor een aannemer en heb nu de stap gezet om zelf een klusbedrijf op te starten. je kan voor mij beroep doen voor volgende klussen, gyproc werken, osb plaatsen, isolatie van zolder of ruimtes binnenhuis, plaatsen van een douche, monteren van een keuken, schilderwerken enz. voor elke klus maak ik vrijblijvend offerte
Klussen in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Nick , Spontane en eerlijke jongeman van 38 jaar die al 15 jaar in de doe het zelf (bouwmarkt) werkt Ook doe ik al vele jaren klusjes in en rondom het huis ,aan materiaal is er geen gebrek heb voor elke klus professioneel gereedschap meeste merken zijn festool en dewalt en geen enkele klus is me te veel , ook doe ik al jaren schrijnwerkerij kasten op maat enz
Klussen in Turnhout (2300) - Steve
Steve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Beste Even voorstellen , ik ben Steve en ben en handige Harry die kleine klusjes doet. Heb verschillende ervaringen en werk momenteel veel voor een loodgietersbedrijf als werkvoorbereider en afwerker in bijberoep. Doe enkel kleine klusjes dit omwille ik nog een voltijdse baan heb. Ben eerlijk en oprecht en recht toe , mijn moto is : Keep it Simple !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Hallo mensen, Ik ben een vakman met 25 jaar ervaring in alle technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair en renovatiewerken). Afgestudeerd in Energietechnieken en de eerste man om advies te geven over energieverbruik.
Klussen in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Dag, ik ben Robbie woonachtig te Turnhout. Ik ben een handige Harry die werkt in de bouw en vroeger ook in een groendienst heeft gewerkt. In het weekend of savonds ben ik bereid om mensen een handje te helpen.
Klussen in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik ben Filip uit Turnhout en ben werkzaam als paardenverzorger en klusjesman. Daar ik en mijn partner pas een appartement hebben gekocht zijn wat extra centen meer dan welkom. Ik ben technisch geschoold en beschik over een flinke dosis logisch denkvermogen. Tevens ben ik stipt, ordelijk en perfectionistisch. Graag sta ik jullie bij met het nodige.
Klussen in Turnhout (2300) - Josephus
Josephus
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Jos en bijna gepensioneerd. Om de tijd te doden ben ik op zoek naar wat activiteit. Als ITer heb ik uiteraard wel wat ervaring met "computers". Ook met klusjes in en rond het huis heb ik wel wat ervaring omdat ik de huizen van mijn kinderen mee heb opgetrokken.
Klussen in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
beste. ik ben een ervaren tuinman. Tuinen onderhouden. hagen scheren., gazon aanleggen en onkruid wieden is mijn specialiteit. Bovendien ben ik een specialist ramenwasser. Ik was je ramen glashelder. . mvg Gunter
Klussen in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Even me voorstellen, Ik ben Bart . Ik wil mijn diensten aanbieden waar mensen met bepaalde werken niet weten hoe ze eraan moeten beginnen te helpen om het tot een mooi resultaat te brengen. Waar ze het echt niet weten hoe het moet, kan ik het voor hun oplossen.
Klussen in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Khalid en ik ben 41 jaar ik heb heel wat vrije tijd ik wil deze nuttige besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen ik vind dit een goed platform ik heb ervaringen in diverse bands
Klussen in Turnhout (2300) - Johannes
Johannes
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, mijn naam is johan en ik ben 42 jaar en wonende in Turnhout. Ik wil mijn vrije tijd besteden aan mensen die ten einde raad zijn door hun te helpen waar nodig is. Onlangs heb ik een opleiding gevolgd voor pc technieker omdat ik sinds mijn 20 jaar al aan computers zit te sleutelen. Maar ik ben ook voor kleine reparaties te vinden in het huis, Tot ziens !
Klussen in Turnhout (2300) - Mike
Mike
Turnhout
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Mike, 45 jaar en al 20 jaar actief in de sanitair sector. Ik woon te Turnhout. Het liefst werk ik ook in deze regio. U kan me contacteren voor het plaatsen van badkamermeubels, douches, toiletten. Ook voor herstellingen allerlei ben ik beschikbaar. Als fotograaf kan u mij ook inhuren. Meer hierover lees je bij mijn vaardigheden : fotograaf.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Turnhout: geëvalueerd met 4.7 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Turnhout, klussen in huis Turnhout, klusjes gezocht Turnhout, karweien Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden