klusser Turnhout

Ontdek talentvolle klussers in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Turnhout

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
4.97/5 (37 reviews)
Ik ben 36 jaar oud. Ik kan mensen op verschillende manieren helpen. Ik heb jaren massief parket en laminaat gelegd, dus als u een vloertje wil leggen bent u bij mij aan het juiste adres. Daar ik over rijbewijs BE, CE beschik heb ik ook ervaring met verhuizen, transportopdrachten. Dus zit u met een verhuis, puin dat weg moet dan kan ik u daarbij helpen. Verder kan ik u met vele klussen helpen
Klussen in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (13 reviews)
Ik ben Tino, 47 jaar, zeer actief persoon die niet graag stilzit of kan stilzitten. Graag werk ik buiten in de tuin. Ik heb groene handen. Zowel het gras afdoen als snoeien, ik sta voor u klaar. Ik wil mijn hulp aanbieden.
Klussen in Turnhout (2300) - Gert
Gert
Turnhout
5/5 (13 reviews)
Hallo, ik ben Gert en zoek allerhande klusjes in of in de buurt van Turnhout , als er werkmateriaal voor nodig is , hoop ik dat u erover beschikt daar mijn arsenaal beperkt is. Voor al uw klusjes groot of klein moet u bij Gert zijn .
Klussen in Turnhout (2300) - Renato
Renato Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (10 reviews)
Hallo ik ben schilder turnhout professionele schilder en ploegbaas bij een erkende schilderbedrijf ik zoek na mij werk schilderwerk,behang en van alles wat onder schilder valt,ik heb jaren ervaringen voor zowel binnen en buiten schilderwerken,ik doe ook alle behang soorten zoals figuuren enzo,kleine laminaat opdrachten, kleur advies geeft ik ook aan u, aarzel niet contact. u bent op de juiste
Klussen in Turnhout (2300) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
3.75/5 (4 reviews)
hallo, ik ben zelfstandige, heb veel gaan meewerken op de werven voor een aannemer en heb nu de stap gezet om zelf een klusbedrijf op te starten. je kan voor mij beroep doen voor volgende klussen, gyproc werken, osb plaatsen, isolatie van zolder of ruimtes binnenhuis, plaatsen van een douche, monteren van een keuken, schilderwerken enz. voor elke klus maak ik vrijblijvend offerte
Klussen in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Nick , Spontane en eerlijke jongeman van 38 jaar die al 15 jaar in de doe het zelf (bouwmarkt) werkt Ook doe ik al vele jaren klusjes in en rondom het huis ,aan materiaal is er geen gebrek heb voor elke klus professioneel gereedschap meeste merken zijn festool en dewalt en geen enkele klus is me te veel , ook doe ik al jaren schrijnwerkerij kasten op maat enz
Klussen in Turnhout (2300) - Steve
Steve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Beste Even voorstellen , ik ben Steve en ben en handige Harry die kleine klusjes doet. Heb verschillende ervaringen en werk momenteel veel voor een loodgietersbedrijf als werkvoorbereider en afwerker in bijberoep. Doe enkel kleine klusjes dit omwille ik nog een voltijdse baan heb. Ben eerlijk en oprecht en recht toe , mijn moto is : Keep it Simple !
Klussen in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Hallo mensen, Ik ben een vakman met 25 jaar ervaring in alle technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair en renovatiewerken). Afgestudeerd in Energietechnieken en de eerste man om advies te geven over energieverbruik.
Klussen in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Dag, ik ben Robbie woonachtig te Turnhout. Ik ben een handige Harry die werkt in de bouw en vroeger ook in een groendienst heeft gewerkt. In het weekend of savonds ben ik bereid om mensen een handje te helpen.
Klussen in Turnhout (2300) - Azzeddine
Azzeddine
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Dag, ik ben Azzeddine uit Turnhout en ik wil hier mijn dienste aanbieden. Ik ben een handige harry in het klussen binnenhuis en buiten, met kennins van het elektrische en loodgieterij. Tot ziens
Klussen in Turnhout (2300) - Bjorn
Bjorn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
hallo iedereen! ik ben Bjorn zelfstandig loodgieter in bij beroep . ik werk 10 jaar in de sector en sinds dit jaar 2023 ben ik gestart in bij beroep ik kom graag bij je langs voor alle klussen van een lekkende kraan /verwarming tot een volledige renovatie van badkamer of verwarmingsinstallatie ik help iedereen graag zo snel mogelijk verder .
Klussen in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik ben Filip uit Turnhout en ben werkzaam als paardenverzorger en klusjesman. Daar ik en mijn partner pas een appartement hebben gekocht zijn wat extra centen meer dan welkom. Ik ben technisch geschoold en beschik over een flinke dosis logisch denkvermogen. Tevens ben ik stipt, ordelijk en perfectionistisch. Graag sta ik jullie bij met het nodige.
Klussen in Turnhout (2300) - Josephus
Josephus
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Jos en bijna gepensioneerd. Om de tijd te doden ben ik op zoek naar wat activiteit. Als ITer heb ik uiteraard wel wat ervaring met "computers". Ook met klusjes in en rond het huis heb ik wel wat ervaring omdat ik de huizen van mijn kinderen mee heb opgetrokken.
Klussen in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
beste. ik ben een ervaren tuinman. Tuinen onderhouden. hagen scheren., gazon aanleggen en onkruid wieden is mijn specialiteit. Bovendien ben ik een specialist ramenwasser. Ik was je ramen glashelder. . mvg Gunter
Klussen in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Even me voorstellen, Ik ben Bart . Ik wil mijn diensten aanbieden waar mensen met bepaalde werken niet weten hoe ze eraan moeten beginnen te helpen om het tot een mooi resultaat te brengen. Waar ze het echt niet weten hoe het moet, kan ik het voor hun oplossen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
“ Heel duidelijke side waarbij je heel gemakkelijk de perfecte klusman/vrouw voor jouw klus kan vinden doordat iedereen een goede omschrijving van zichzelf kan opstellen. ”
Martin
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Turnhout: geëvalueerd met 4.76 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Turnhout, klussen in huis Turnhout, klusjes gezocht Turnhout, karweien Turnhout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden